M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
-
- Konu Sahibi Almira2017
Güzel, rahat bir dubleks bulursan neden olmasın ama kışın ısınma, yazın soğuma olayı çok önemli. Yukarıda da yazdım yazın bizim evler çok serin oluyor. O açıdan rahat. Eşim birde diyor ki beş sene sonra müstakil ev. Çocuklara bahçeye park, havuz yapacakmış rahat rahat oynasınlar. Ben de çok seviyorum müstakil ev ama etrafta insan sevmiyorum. O eve en az haftada iki gün biri lazım. Bahçe bakımı vs kafayı yerim galiba. Ya bu evin içini de en ince ayrıntısına kadar özene bözene yaptırdım da ne oldu. Rahat kullanamadıktan sonra saray olsun boş. İlk oturduğum evim düz ayaktı, hiç sevmiyordum o evi konumunu falan ama şimdi git orada otur deseler koşarak giderim. Mis gibi düz ayak evdi işte.Temizlik konusu benim en önemli soru işaretim zaten burada..
Ben bunları eşime okuyacağım valla tek tek. Çünkü o istiyor diye düşünmeye başlamıştım anca 6 yıl sonunda..
Terasa güvercin kümesi istiyor diye beni delirtecek desene
Dubleks daireleri bende seviyorum oturanların kimisi ısınma sorunu var diyor kimiside temizliği dert ediyor..Kızlar merhaba cok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak fikir almak istiyorum. Evimiz ara kat konumlu. Ne alttan ne ustten ne de yandan rahat huzur yok bize. 2 senedir çektiğimiz derdin haddi hesabı yok. Artık o kadar yıldık ki dubleks daire alalım diyoruz araştırıyoruz. 15 aylık kızım var. Her yazın bir kışı var. Dubleks evler genelde şehire uzak. Dubleks evde oturanlardan bilgi istiyorum. Artıları eksileri nelerdir bilmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Amiiinn insallahDubleks daireleri bende seviyorum oturanların kimisi ısınma sorunu var diyor kimiside temizliği dert ediyor..
Mesela benim tanıdığım almıştı ama mutfağı fazla kullanışlı değildi..
Güzel bulursanız alırsınız inşaAllah..
Ben salona English home den kapaklı sepet alip koydum.Salonda duruyor ....içine alt açma,bez,pişik kremi,ve bir tam takım kıyafet koydum.Cok işimi kolaylastirdiDubleks Evde yaşıyorum. Yukarıda yatak odaları var. Aşağıda kocaman salon, mutfak falan... dışarı çıkarken yukarıda bir şey unutmak acayip sinir bozucu. İki çocuğum var. Yukarıya çıkarılmış bir eşya orada kalıveriyor, aşağı inerken indiririm deyip unutuyorum. Aşağıda unutulanlar da aynı şekilde... Eşim zaten hiçbir şeyi yerine koymaz çocuklar da küçük..temizliği iki çocuktan sonra gözüm almıyor, temizlikçi meselesi hayati önem taşıyor. Benim terasım YÖK, teraslı dublekste oturan arkadaşım kuşları uzak tutmak İçin cd takıyor terasa :))