Dubleks daire

Güzel, rahat bir dubleks bulursan neden olmasın ama kışın ısınma, yazın soğuma olayı çok önemli. Yukarıda da yazdım yazın bizim evler çok serin oluyor. O açıdan rahat. Eşim birde diyor ki beş sene sonra müstakil ev. Çocuklara bahçeye park, havuz yapacakmış rahat rahat oynasınlar. Ben de çok seviyorum müstakil ev ama etrafta insan sevmiyorum. O eve en az haftada iki gün biri lazım. Bahçe bakımı vs kafayı yerim galiba. Ya bu evin içini de en ince ayrıntısına kadar özene bözene yaptırdım da ne oldu. Rahat kullanamadıktan sonra saray olsun boş. İlk oturduğum evim düz ayaktı, hiç sevmiyordum o evi konumunu falan ama şimdi git orada otur deseler koşarak giderim. Mis gibi düz ayak evdi işte.

ikinci katin durumu cok onemli, buyuk bir terasi varsa maalesef isinmak hayal oluyor,
ama terasi camla kapatanlar daha rahat ediyorlar sanirsam, bu danisilabilir.

merdiven inip cikmak da iyidir, aktivite olur :)

hastayken bile o merdivenleri en az on kez inilip cikiyorum. olmasa devirir totoyu yatarim, zaten buyuk iyice buyuturum

Bende kirada oturmaktan bıkmış biri olarak diken üstünde oturuyoruz ev sahibi bekar evlenirde çıkmak zorunda kalır mıyız diye düzenli kiralarımızı yatırıyoruz zarar vermiyoruz hoş niyetim malda mülkte de değil ama taşınmak çok zor ve yorucu öyle ağır geliyor ki düşünmek bile
Ay ev alma imkanı olan ya da evi olan şükretsin vallahi..

Dubleks Evde yaşıyorum. Yukarıda yatak odaları var. Aşağıda kocaman salon, mutfak falan... dışarı çıkarken yukarıda bir şey unutmak acayip sinir bozucu. İki çocuğum var. Yukarıya çıkarılmış bir eşya orada kalıveriyor, aşağı inerken indiririm deyip unutuyorum. Aşağıda unutulanlar da aynı şekilde... Eşim zaten hiçbir şeyi yerine koymaz çocuklar da küçük..temizliği iki çocuktan sonra gözüm almıyor, temizlikçi meselesi hayati önem taşıyor. Benim terasım YÖK, teraslı dublekste oturan arkadaşım kuşları uzak tutmak İçin cd takıyor terasa :))

dublex evin temızlıgı zor oluyor
yalıtım ıyı olursa ısınmada problem yasamadık bız ama ekstra şöminede yakmıstık dublexdeyken

Dubleks daireleri bende seviyorum oturanların kimisi ısınma sorunu var diyor kimiside temizliği dert ediyor..
Mesela benim tanıdığım almıştı ama mutfağı fazla kullanışlı değildi..
Güzel bulursanız alırsınız inşaAllah..

merdiven inip cikmak sknti. bi zaman sonra usaniyosun. öyleki ben üst kati artik kullanmiyodum. yukari ciktigimda yabanciliyodum. isinmamasi temizligi de cabası. uzaktan ideal gibi görunse de kesinlikle tavsiye etmem. ben cok hevesliydim dublekse simdi diyorum ki iyikide satin almamis kirada oturmusum orda.

en ust kat daire tavsiye ederim. yukarda tepinen yok ses yok pislik silkeleyen yok.dubleks alacaginiza genis bi en üst kat daire alin. tüm tiplerde oturmus tecrube etmiş biriyim

Benim evim dublex çocuk yokken rahattı memnunduk ses gürültü fila yok ama ısınması problem alt katı ayrı üst katı ayrı merdiven boşlukları filan her yeri ısıtmak gerekiyorhaliyle fatura da çok geliyor üst kat olmasının dezavantajı yazın çok sıcak kışın soğuk özellikle çocuk olduktan sonra çok zorlandım kıyafet almaya gündüz yukarı çık in odası yukarıda gündüz uyutuyorum uyanınca merdiven çık in şimdi emeklemeye başladı yürüyünce na yapacağız bilmiyorum tehlikeli gece mutfağa inip su alıp çıkmak zor temizliği ayrı zor biz de yakında şehir değişikliği yapacağımızdan taşınacağız kesinlikle artık dubleks düşünmüyorum ara kat en iyisi tabi komşuların iyi olması kaydıyla

Dubleks dairede oturuyorum, biz ısınma dahil hiçbir problem yaşamadık. Hiçbir eksisini görmedim çok memnunum. Tek önerim taşınmadan önce diğer dubleks dairelere ısınma faturalarının kaça geldiğini sorun.

Canım eski evim dubleksti benim.. biraz şehre uzak , ağaçların içinde tam sayfiye yeriydi... çok güzel ışık alırdı.. ev kocaman bahçeye bakıyordu ...çok sessiz sakin olurdu ...O evi baya bi seviyordum şu an oturduğumuz eve taşınınca eski evin kıymetini acayip anladım.. Şu an oturduğum evden taşındığımda kesinlikle Önceliğim dubleks ev olacak..

Benim bildigim dublekslerde ust katta. yatak odalari oluyor. Alt katta oturma alanları mutfak vs. Yani oturdugunuz yerin altında yine bir daire olacak. Uyuz biri denk gelirse cok cocugun agladi, yok ayak sesi geldi vs diye sizi huzursuz edebilir. Ustunuz bos evet ama altiniz dolu.
Bir de ben 2 sene kadar en ust katta oturdum o sicagi ve sogugu unutamıyorum hala.
Bence site tercih edin. Komsu problemleriyle site yonetimi ilgilenir. Dubleks degil arakat düşünebilirsiniz sitelerde

Uzun yıllar tribleks evde yaşadık site içinde ama her ev müstakil şekilde.. Bizim evin büyük bahçesi vardı. Çok güzeldi.. İlk taşındığımızda şehir merkezinden öyle bahçeli eve taşınınca sabahları temiz havadan kuş gibi uyanıyorduk.. Ev güzeldi.. Ama bir sorunu o sitenin tesisatını çok iyi yapmamışlar borulardan su sızıyordu.. Alacaksanız öyle tesisatı iyi olamasına bakın..

Ben salona English home den kapaklı sepet alip koydum.Salonda duruyor ....içine alt açma,bez,pişik kremi,ve bir tam takım kıyafet koydum.Cok işimi kolaylastirdi

Arkadaşım çok hevesle katta dublekse taşındı

Yani ev apartman içinde idi çatı da değildi bu nedenle ısınma sıkıntısı yaşamadı

Aradan birkaç yıl geçti solakta karşılaştık kadının ilk söylediği düz ayak eve taşındım çok rahatım oldu

Çocukla in çık zor oluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…