- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- Konu Sahibi Almira2017
Yareppim bana da böyle dertler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh sessizlik... Öyle hasretim kiCanım eski evim dubleksti benim.. biraz şehre uzak , ağaçların içinde tam sayfiye yeriydi... çok güzel ışık alırdı.. ev kocaman bahçeye bakıyordu ...çok sessiz sakin olurdu ...O evi baya bi seviyordum şu an oturduğumuz eve taşınınca eski evin kıymetini acayip anladım.. Şu an oturduğum evden taşındığımda kesinlikle Önceliğim dubleks ev olacak..
Amiiiinn insallahYareppim bana da böyle dertler...
Ben onları bebek çantasında tutuyorum salonda. Bir de tv ünitesinden bir çekmeceyi ayırdımBen salona English home den kapaklı sepet alip koydum.Salonda duruyor ....içine alt açma,bez,pişik kremi,ve bir tam takım kıyafet koydum.Cok işimi kolaylastirdi
Sizin ev nasil bilmem ama benim ev salon mutfak aşağıda tuvalet banyo yatak odası üstte yazın güzel serin oluyor ama kışın alt kat soğuk ve bizde üst katta kalıyoruz merdivenden in çık biraz sıkılıyorum 16 basamak hep sayarım çocuklar için biraz zor oluyor bahçem büyük yazın güzel oluyorKızlar merhaba cok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak fikir almak istiyorum. Evimiz ara kat konumlu. Ne alttan ne ustten ne de yandan rahat huzur yok bize. 2 senedir çektiğimiz derdin haddi hesabı yok. Artık o kadar yıldık ki dubleks daire alalım diyoruz araştırıyoruz. 15 aylık kızım var. Her yazın bir kışı var. Dubleks evler genelde şehire uzak. Dubleks evde oturanlardan bilgi istiyorum. Artıları eksileri nelerdir bilmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Geldiiim. Sorunun cevabı bende. 15 aylık kızım var. Dublekste oturuyorum. Haliyle masrafı da dubleks oluyor. Tek artı yanı üst kat komşunun olmamasiKızlar merhaba cok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak fikir almak istiyorum. Evimiz ara kat konumlu. Ne alttan ne ustten ne de yandan rahat huzur yok bize. 2 senedir çektiğimiz derdin haddi hesabı yok. Artık o kadar yıldık ki dubleks daire alalım diyoruz araştırıyoruz. 15 aylık kızım var. Her yazın bir kışı var. Dubleks evler genelde şehire uzak. Dubleks evde oturanlardan bilgi istiyorum. Artıları eksileri nelerdir bilmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Benim evin dubleks ama bende kaçacak düz ayak bir ev istiyorum.çok zorluyor açıkçası. Temizlik işkence ..faturaları söylemiyorum bile.bir de bebeğim var ki iyice zorlaştı.evlenmeden önce felan hayal ederdim böyle evin olsun diye çok şükür oldu ama çok zor yaşamak için. Bir de şu var mesela babam felç geçirdi merdiven inip çıkamadı köyde yasıyordu normalde bizde kalmaları gerekti.bütün evin duzeni degisti.ama babacım konusur konusmaz sizde düz ayak bir eve geçin dedi.taşıyamıyorduk üzülüyordu .o zaman bu işin hastalık zamanları da var.
Zor oluyor manasında söyledim..ya da ben beceremedim.Merak etdim temizlik niye iskence?
Bende triplex evde oturdum ve temizlik konusunda sorun yaşamadım.