Dini konu açmak yasak. Allah ile pazarlığa girmişsiniz sanki biraz da?ya namaz kılıyorum , yeni yeni basladim her namazımda dua etmeye calısırım , kandillerde namaz kılarım , pekı duam ne zaman kabul olur veya olması icin onerebilecegiz şeyler var mı? birde duam daha cok dunyevı , maddi seyler . örnegin suan olması imkansız gibi ama gelecekte imkanlı seyler istiyorum . ama mesela suan olmasını istiyorum , kabul olur mu me yapmam gerek?
Diyaneti araya namaz kılıyorum , yeni yeni basladim her namazımda dua etmeye calısırım , kandillerde namaz kılarım , pekı duam ne zaman kabul olur veya olması icin onerebilecegiz şeyler var mı? birde duam daha cok dunyevı , maddi seyler . örnegin suan olması imkansız gibi ama gelecekte imkanlı seyler istiyorum . ama mesela suan olmasını istiyorum , kabul olur mu me yapmam gerek?
ya namaz kılıyorum , yeni yeni basladim her namazımda dua etmeye calısırım , kandillerde namaz kılarım , pekı duam ne zaman kabul olur veya olması icin onerebilecegiz şeyler var mı? birde duam daha cok dunyevı , maddi seyler . örnegin suan olması imkansız gibi ama gelecekte imkanlı seyler istiyorum . ama mesela suan olmasını istiyorum , kabul olur mu me yapmam gerek?
Şuan imkansız gelecekte imkanlı(?) olmasına sizi ikna eden şey nedir jsjdjfjf vahiy mi aldınız? Yeni mi musluman oldunuz Allah her duaya tamam kulum çok dua ettin o zaman kabul mu diyecek. Allah'a sipariş mi veriyorsunuz. Lütfen biraz araştırın ve okuyunya namaz kılıyorum , yeni yeni basladim her namazımda dua etmeye calısırım , kandillerde namaz kılarım , pekı duam ne zaman kabul olur veya olması icin onerebilecegiz şeyler var mı? birde duam daha cok dunyevı , maddi seyler . örnegin suan olması imkansız gibi ama gelecekte imkanlı seyler istiyorum . ama mesela suan olmasını istiyorum , kabul olur mu me yapmam gerek?
Siz olayı biraz yanlış anlamışsınız.. Dua bir ibadettir ve diğer ibadetler gibi Allah rızası için yapılır.. Allah her duaya cevap veririm diyor, her isteneni kabul ederim değil.. Cevap vermesi ise istediğinizi vererek, istediğinizi vermeyerek veya daha iyisini vererek olur. Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin. Bakış açınızı değiştirin yoksa yakın zamanda "istiyorum olmuyor" diyerek isyana düşersiniz.ya namaz kılıyorum , yeni yeni basladim her namazımda dua etmeye calısırım , kandillerde namaz kılarım , pekı duam ne zaman kabul olur veya olması icin onerebilecegiz şeyler var mı? birde duam daha cok dunyevı , maddi seyler . örnegin suan olması imkansız gibi ama gelecekte imkanlı seyler istiyorum . ama mesela suan olmasını istiyorum , kabul olur mu me yapmam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?