- 18 Haziran 2010
- 5.571
- 1.669
ben onu yapmıştım ama 9999 adet değildi . hergün suya okumuştum galibacanım kapalı kapıların açılması, kısmet, şans her şey için 9999 adet inna fetahna leke fethan mübina hatmini yap. bir kez yapman yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onu yapmıştım ama 9999 adet değildi . hergün suya okumuştum galibacanım kapalı kapıların açılması, kısmet, şans her şey için 9999 adet inna fetahna leke fethan mübina hatmini yap. bir kez yapman yeterli
uff çokmuş ama sabırlıyımdır yaparım. allah izin veririsecanım kapalı kapıların açılması, kısmet, şans her şey için 9999 adet inna fetahna leke fethan mübina hatmini yap. bir kez yapman yeterli
kaç taneben onu yapmıştım ama 9999 adet değildi . hergün suya okumuştum galiba
Tatlım kısa bir dua ve hemen bitiyor biz annemle 1 günde bitirirdik. Sen de dağıtabilirsin başkalarınauff çokmuş ama sabırlıyımdır yaparım. allah izin veririse
Farklı okuma şekilleri var canım ben 9999 adet olarak yaptım ve şükür ki faydasını gördümben onu yapmıştım ama 9999 adet değildi . hergün suya okumuştum galiba
21 gün boyunca suya 101 adet okumuştum.kaç tane
ewt canım dua kısa ve okudukça rahatlıyorsun kendini huzurlu hissediyorsunkaç tane
söylediklerimi yap sana iyi gelecek Duha ve İnşirah sureleride iyi gelir zaten nerede psikolojik sorunu olan birine rastlasam söylüyorumayy inanın iç huzura o kadar ihtiyacım varki tövbe ediyorum ediyorum ama geçmiyo o buhran hali. allah hepimize selamet versin
Müşteri yıldızı zamanında, altın bir yüzük üzerine bu esma yazdırılıp takılırsa bunu takan erkek iyi bir evlilik yapar, evliyse evliliği mutlu çocukları hayırlı olur.
Zühre saatinde yazdırıp takan kadın da kısa zamanda kendisini mutlu edecek biriyle evlenir. Ve bu esmayı günde en az 131 kez olmak üzere okumak gerekir.
kaynak : gizli ilimler hazinesi / mustafa iloğlu
Canım sayfanın ilk başında ilk mesajımda her kategoriyi sayfalarıyla gruplandırdım. Aradığın şey gezegen saatlerinde ve detaylıca da anlattım bunu, bir inceleyin ..merhaba zühre saati nedir hangi esma anlamadım nasıl olacak acaba
Merhaba canım.sayfalara dağıttığın esmaları, bilgileri hangi kitapta tam olarak bulabilirim? Bilgisayardan okumak gözlerimi ağrıtıyor.hemyanımda da olsun istiyorum.Canım sayfanın ilk başında ilk mesajımda her kategoriyi sayfalarıyla gruplandırdım. Aradığın şey gezegen saatlerinde ve detaylıca da anlattım bunu, bir inceleyin ..
Canım çeşitli kaynaklar var kimisi çok detaylı almış kimisi çok kısa cep kitap şeklinde. Mehmet Çobanoğlu Rabbin Nefesi olabilir meselaMerhaba canım.sayfalara dağıttığın esmaları, bilgileri hangi kitapta tam olarak bulabilirim? Bilgisayardan okumak gözlerimi ağrıtıyor.hemyanımda da olsun istiyorum.
Sağol canım.senin yazdıklarını da okuyorum.ama elimde bir kaynak olsun istiyorum.çok ayrıntılı olmayan, kısa, net bilgiler içeren.tavsiyeni araştiracağım.aklıma bir şey geldi sorayım sana.mesela zaman olarak müşteri demişsın, ay demişsin.ay, gece olabilir diye düşündum ama müsteriyi bilemedimCanım çeşitli kaynaklar var kimisi çok detaylı almış kimisi çok kısa cep kitap şeklinde. Mehmet Çobanoğlu Rabbin Nefesi olabilir mesela
Yok tatlım ay gece, güneş gündüz diye düşünme. Esasında bu gezegen saatleri asıl olarak daha çok havas uygulamalarında gereklidir yani ileri düzey işlemlerde misal muska yazımı gibi ..Sağol canım.senin yazdıklarını da okuyorum.ama elimde bir kaynak olsun istiyorum.çok ayrıntılı olmayan, kısa, net bilgiler içeren.tavsiyeni araştiracağım.aklıma bir şey geldi sorayım sana.mesela zaman olarak müşteri demişsın, ay demişsin.ay, gece olabilir diye düşündum ama müsteriyi bilemedim
Tamam canım.bakıcam.sağol.ismini verdiğin kitapta bunlardan da bahsediyor değil mi?Yok tatlım ay gece, güneş gündüz diye düşünme. Esasında bu gezegen saatleri asıl olarak daha çok havas uygulamalarında gereklidir yani ileri düzey işlemlerde misal muska yazımı gibi ..
Dualarda da etkinin artmasında ve süreyi kısaltmada etkili olduğu söyleniyor ama gezegen saatleri biraz teferruatlı bir iş çünkü her gün saati değişebiliyor .. ilk mesajımda kategorileri listeledim ve gezegen saatinin olduğu sayfayı yazdım. O sayfada da detaylıca anlattım canım
bu duayı okumaya niyetlendim bakalım hayırlısıyla inş.bismillahirrahmanirrahim
"Yâ bâisu entellezi tebas esirri hayâtike ilelgûlubi vessudûri ve entellezi evcedte ruha nevhâhitike liintizâmilumûri ve entellezi sahhahte zamâire esrâri ehlilkeşfi birruhi ve beaste rusulike ve enbiyâike biizhari sirrilgadri ve keşfi bilâike eselükallahümme bibestı velâyetike fi gulûbi evliyâike ve bisirri nübüvvetike fisuduri enbiyâike en tecaleni menuten ilâ eğmâli ve efali müntemiran bigudratike fi ehvali ğaliben alâ emri baliğan alâ mebleğıl buluği fi zikri fâniyen bivezâifi hamdi ve şükri âyiben ileyke fisirri ve cehri âhizen ılmi ve ameli ve eyyedeni bigudratike fi icâratil kemâli ve enâletidderacati inneke entallâhurraûfu bilıbadi ve muidu ecsâmehüm ilel meâd."
bu duayı hergün okuyan kimse her ne türlü olursa olsun tüm kalpleri mıknatıs gibi kendine çeker ve bütün işleri düzene girer istenilen vakitte okunur ve okuma sayısı yoktur..
Alıntı
Canım en az 3-7 gün devam etmen iyi olur. Sonrasında küçük değeri olan 55 adet okursun3025 tane ya mucib okudum dün gece ilk defa bunu her gün okuyacağız acaba ?