- 4 Şubat 2011
- 368
- 4
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
şimdi isterken kolay seni de görcez mi doyorsun arzumcum haklısın :90: gizeml çamaşırsız da varya hani bööle daha net oluyor diye istiyorum işte.. isteyenin bir yüzü nasılsa
evet evet tülde de gayet net oluyokendi ameliyat sonra mı da düşünüce vazgeçtim sütyensizden :90: tül olsun tül tül
arzum bu arada beyaz tshirt lü profil fotosu süper süper süper!bayılma smileyi bulamadımm!!!
Teşekkürler canım,benim de çok hoşuma gitti,o yüzden yaptım hemen,yeni çekildim..Nasıl durdugunu daha iyi anlayasınız diye yaptım ...:82:
bana pişiler oluyo :83: :86:
bencede buraya hemen o bayılma smile lazım
maşallahhonlar ne o öle
Ayrıca belirtiyim üzerimde kesinlikle sütyen yok..Böyle duruyorlar...:92::92:
Teşekkürler canım,benim de çok hoşuma gitti,o yüzden yaptım hemen,yeni çekildim..Nasıl durdugunu daha iyi anlayasınız diye yaptım ...:82:
arzum sana kaç cc takılmıştı ve ameliyatını kim yapmıştı ?
çiçeğim yaa senin desteğine ihtiyacım var bende 7 mayısta Mesut hocaya ameliyat olucam lütfen beni arkadaş olarak eklermisin resimlerini görebilirsem benim için fikir olucak banada 300-325 cc dedi ben 280 istiyorum çok büyük istemiyorum ameliyata giderken neler götürmeliyim bana bilgi verirsen çok sevinirim
cnm benim resimlerim yok.albüm yapmadm yapmayacağımda.Msnden görüşebiliriz ama.Benimki de 325 cc.Öncesinde meme dokum yoktu,Doktorum bile gercekten benim için estetiğin bi gereklilik olduğunu söylemişti.325 cc inan hiç büyük bi ölçü değil.Tam karar oldu bana.Ama tabi meme altı çevren,Ameliyattan önceki meme çevren,Boyun kilon ve kemik yapına göre değişkenlik gösteren bir olgu bu.Özelden ulaşırım sana.Elimden gelen bisey varsa yardımcı olurum
çok sağol yaa ben mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamadım cumartesi ameliyat olucam geçen haftaki sıkıntı stres gitti sanki gezmeye gidecekmiş gibi hissediyorum benim tek korkum sonrası yaa güzel durmaz çok büyük olursa herkes anlarsa çalıştığım için tedirginliğim çok büyük olursa inan işe gidemem 1 hafta izin aldım umarım yeterli olur mesut hocadan yana bir tedieginliğim yok çok rahat dolayısıyla bizide rahatlatıyor yılların tecrübesi olduğu içinde rahatım
çok sağol yaa ben mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamadım cumartesi ameliyat olucam geçen haftaki sıkıntı stres gitti sanki gezmeye gidecekmiş gibi hissediyorum benim tek korkum sonrası yaa güzel durmaz çok büyük olursa herkes anlarsa çalıştığım için tedirginliğim çok büyük olursa inan işe gidemem 1 hafta izin aldım umarım yeterli olur mesut hocadan yana bir tedieginliğim yok çok rahat dolayısıyla bizide rahatlatıyor yılların tecrübesi olduğu içinde rahatım
canım,mesut hoca iyi bi cerrahtır.1 haftalık izin aşağı yukarı yeterli.zaten 3.cü gün normal hayatına dönmeye baslayacaksın ama kendi kendine yatıp kalkamayacaksın.Benim göğüslerimi görüyorsun,inan bana kendi babam ve kardeşim dahil hiç kimse ameliyat olduğumu anlamadı.ameliyattan cıkıp eve geldim,kardesim okulda babam işteydi,geldiklerinde opnlara " grip olmuşum" dedim ve öyle bildiler.evde yatarak geçirdim günlerimi.ve hepsi beni grip sandı.
Büyüklük konusunda doktora muhakkak bunu iyice belirt.sen büyük olmasın diyorsun,ben en büyüğünü koyun doğal moğal olmasın sadece büyük olsun dedim.Ama inan bana okadar doğal oldu ki.Hocamız zaten önce doğallığı,ardından kişinin istediği büyüklüğü baz alıyor.sen yine de ısrarla belirt beklentini.bende de sağ memede 325 cc var,sol memede 300 cc.bitanesinde az da olsa bi doku varmış diye ona küçük konulmuş.msn verebilirsen bana eklerim seni konusuruz.ben msn versem de bi işe yaramaz cünkü beni ekleyenleri ben gizlemişim bana ekleme daveti gelmiyor
canım sen beklentılerını ne ıstedıgını doktoruna anlat ama senın ne ıstedıgını ıyı bılsın.sonucunda sorun yasamassın..bu arada gıderken yanına begendıgın yada hosuna gıden bır resımlede gıdebılırsın..bendede tam tersı bı tedırgınlık vardı o yusden doktoruma alabıldıgının en buyugunu ıstıyorum dedım..kucuk bır protez kullanma dedım..oda benım bu solemlerıme dayanarak amelıyata gırmeden oncekı cclerden 25 cc daha fazla kullandı..amelıyatta dedıklerını kendısıde begenmemıs yanı yaptırcagına degmeyecektı dedı bana..
o yusden ne ıstedıgını net bı sekılde belırt..sonrasında hıc sorun yasanmıyo o zamn