DUAL PLANE ile ameliyat olan bayanlar!

çiçeğim yaa seninkiler süper duruyor benimkiler yan taraflara bakıyor 2 gündür çok mutsuzum kimseyede bişey diyemiyorum sen istedin diyecekler diye bunlar toplanacak ve şekilleneceklermi ne olur yardımcı ol

çiçeğim yaa seninkiler süper duruyor benimkiler yan taraflara bakıyor 2 gündür çok mutsuzum kimseyede bişey diyemiyorum sen istedin diyecekler diye bunlar toplanacak ve şekilleneceklermi ne olur yardımcı ol

canım,ameliyat olalı kaç gün oldu bilmiyorum ama,doktorlar ameliyat esnasında mememize cep açıyor,ve o cep içine silikonlarımız yerleştiriliyor.başta hepimizin göğüsleri kötü görünüyordu.zamanla açılan cebe oturdukça şekli güzelleşmeye başladı.kaç gün oldu sen ameliyat olalı ? hemen bozma moralini

nazırem ılk basta ne benımkıler nede cıcegımınkıler bıseye benzıolardı kı benım catalın oldugu bolge bıle oturmamıstı havadaydı..sen benım resımlerı gorebılıyosan 2 haftalık hallerı var bak ve bıde son ekledıklerıme bak..o yusden sımdı hıc bunalıma gırme ve kımseye bıseyde soleme halımden memnununm de ama bı ıkı ay sonra cok begenceksın emın ol yanı..

3 gün sonra ameliyatım tatlım teşekkür ederiiiimmm dual planı ilk sende duymuştum ben ameliyat sonrası tecrübeli biri olarak yine seni sıkıştırabilirim haberin olsun şimdiden

Arkadasiniz koltuk altindan hangi yontemle yaptirdi, dual plane mi?

ben de ameliyet günümü aldım. ocağın 25inde ameliyat olacağım. dual plane tekniğiyle olacak. Daha protezin şekline ve büyüklüğüne karar verilmedi, bu hafta doktorumla görüşüp kararlaştıracağız.Ama tek bir şeye karar verdim. Damla değil yuvarlak istiyorum çünkü damla protezin yerinden oynama gibi bir dezavantajı olabiliyor, bunu taradığım tüm yabancı cerrahi sitelerde ve forumlarda cerrahlar yazıyordu ve bu şekilde bir risk almak istemiyorum. Aynı şekilde eşimde öyle..Zaten 1.5 yaşında oğlum var, ameliyata gittiğimde eşim ilgilenecek, bir o kadar para vereceğiz ve ağrı çekeceğiz.. Risk almaya gerek yok. Ki buradadaki yazıları da okuyorum ne zaandır, çoğu kişiye hep yuvarlak takılmış. Herkes de halinden memnun. Size bir kaç konuda danışacağım arkadaşlar. Öncelikle bugün kendi yöntemimle göğüs altı ve gçğüs çevremi ölçtüm. gögüs altı 76 cm, göğüsüm 83 cm gibi birşey çıktı. boyum 1 64, kilom 55 civarı. Kalçalarım da üst tarafıma göre daha geniş. Çok abartılı bir şey istemiyorum. Dolgun olsun ama çok fazla da dikkat çekici boyutta olmasın istiyorujm. Sizce cc aralığı olarak ne düşünmeliyim. Çok kafam karıştı da! Bir de high profil mi moderate mı önerirsiniz? Gçğüs dokum birazcık var ama çok az diyeyim.

bu yontemle ameliyat olup kolları hareket ettırınce protezlerın de hareket ettigini hisseden var mı? en cok bunu merak ediyorum..yanı kaslaltı için böle söylentıler var ama bu yontem ıcın de gecerlımı..diyelımkı bikiniyle biyere uzaıp birsey alırken mememızde hareket edermı ?

OOOFFF BENDE HEPSİ BİR ARADA OLSUN İSTİYORUM HEM BÜYÜK HEM DOĞAL HEM YUVARLAK

Izlemeye alir misiniz deneyimlerinizden yararlanmak adina

yuvarlak dual demiştik fakat ameliyatta doktor denemiş ve meme dokum olmadığından ve üst bedenim ince olduğundan aşırı yapay bi görüntü oluşmuş damla kullanmış.yani şuan ben dual plan damla oldum ,yuvarlak gibi duruyorlar bugün 8.günüm

Bende meme estetiği yaptırmak istiyorum dr fatih ırmak ile görüştüm yuvarlak silikon ve dual plan yapacağım dedi fakat nasıl durduğu ile alakalı yapılmış görselleri merak ediyorum. Siteye yeni üye olduğum için fotoğraflarınıza ulaşamadım bana yardımcı olurmusunuz

Geçmiş olsun. Beğenmenize çok sevindim. Ben de 19 Ocak’ta ameliyat olacağım. Operasyon sonrası nasıl geçti sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…