- Konu Sahibi Sweet_Brave
-
arkadaşlar kasın kesilmesi gibi bi durum söz konusu değil.eğer öyle olsaydı kas kesiği altı,kas kesiği üstü denirdi.kas ALTI , kas ÜSTÜ.Yani ya kasın altından girip silikonu kasın altına yerleştiriyorlar,ya da kasın üstüne.Benim dual plan tekniğiyle oldu ameliyatım,silikonun yarısı kasımın altında yarısı kasımın üstünde.Yani kas Altına eğer kas kesiliyo denilirse,kas zarı altına da kas kesiliyo denmesi gerek.
AĞrı tabiki de olacak.Vücudunuza 300 ccden hesaplarsak 600 gram yabancı madde girecek.etler gerilecek.Kaslar bu durumdan etkilenecek.Özellikle de kol kasları.Miğdeye kadar baskı hissedilecek.Ağrı muhakkak ki olacak.Dişimize dolgu yaptırdığımızda bile yeri geliyor dişimiz şişebiliyor.Okadar basit bişey değil bu.Hangi yöntem olursa olsun bunları süphesiz yaşayacaksınız.Kimisinde daha hafif atlatıyor,kimisinde daha ağır atlatılıyor.ben hafif atlatanlardandım.3.cü günümde gezip tozup eğlenmiştim.
çiçeğim yaa seninkiler süper duruyor benimkiler yan taraflara bakıyor 2 gündür çok mutsuzum kimseyede bişey diyemiyorum sen istedin diyecekler diye bunlar toplanacak ve şekilleneceklermi ne olur yardımcı ol
benim ameliyatımda da dual plana karar verildiiiiibakalım sonuçları görücez bikaç gün sonra inşaallah çok acımaz
3 gün sonra ameliyatım tatlım teşekkür ederiiiimmmdual planı ilk sende duymuştum ben ameliyat sonrası tecrübeli biri olarak yine seni sıkıştırabilirim haberin olsun şimdiden
3 gün sonra ameliyatım tatlım teşekkür ederiiiimmmdual planı ilk sende duymuştum ben ameliyat sonrası tecrübeli biri olarak yine seni sıkıştırabilirim haberin olsun şimdiden
benim de göğüs kafesim dar ve göğüs kemiklerim çok belirgindi ve göğüslerim çok küçüktü banada dual plane yöntemi uygulandı ben çok memnunum yuvarlak konuldu ama şimdi doğal göğüs gibi duruyo tamda doktorumun dediği gibi oldu hatta geçen hafta kontrole gittiğimdede doktorumla tasdik etmiş oldukarkadaşm koltuk altından yaptırdı ama onunkiler ne yumuşadı nede doğal göğüs gibi duruyo tekrar bu yöntemle doktoruma ameliyat olmayı düşünüyo.bu yöntemi tavsiye ederim
Arkadasiniz koltuk altindan hangi yontemle yaptirdi, dual plane mi?
OOOFFF BENDE HEPSİ BİR ARADA OLSUN İSTİYORUM HEM BÜYÜK HEM DOĞAL HEM YUVARLAKbenim de göğüs kafesim dar ve göğüs kemiklerim çok belirgindi ve göğüslerim çok küçüktü banada dual plane yöntemi uygulandı ben çok memnunum yuvarlak konuldu ama şimdi doğal göğüs gibi duruyo tamda doktorumun dediği gibi oldu hatta geçen hafta kontrole gittiğimdede doktorumla tasdik etmiş oldukarkadaşm koltuk altından yaptırdı ama onunkiler ne yumuşadı nede doğal göğüs gibi duruyo tekrar bu yöntemle doktoruma ameliyat olmayı düşünüyo.bu yöntemi tavsiye ederim
Izlemeye alir misiniz deneyimlerinizden yararlanmak adinabenım resımlerıme ve cıcegımın avatar resmıne bak ıstersen..benım lıstemde varsın sanırım..yoksanda eklersın ve gorebılırsın..benım oncesı resmıde var ve kıyaslarsın nasıl olmus..sımdı kıyafetle olanlarıda ekledım..kıyafette nasıl duruyo onuda gorebılırsın..
mesela hıc meme dokusu olmayan benım gıbı bırınde kasustu bellı olabılırdı yada portakal gıbı bı gorunum verebılrdı hatta doktorum soledı bazı hastalarım bole goruntu ıstıyo ..sende ıstıyomusun ıstıyosan kasustu yapabılırım dedı ama dogal bır gecıs ve gorunum ıstıyosanda dual plan yapacam dedı..ben dogal bır gecıs saglayan dual planı ıstedım.
kasaltında kas proteze baskı uyguladıgı ıcın kucuk olabılıyo ve bazen ıstenılen sonuclar elde edılemeyebılıyo...mesela cogu doktor da kasaltı uyguladıgı zaman, kasustunde 275 cc secıyosa kasaltına 300 koyuyo...benım dual plan ben memnunum ama bı kasaltı olsaydı 400 cc den asagısını ıstemezdım cunku ben dumduz hıc gogsu olmayan bırıydım ve suankı protezlerımle kasaltı yapsaydı memnun olmazdım..
bence sızde guvenebılcegınız bır doktor bulun ve yontemı doktora bırakın..ben ılk gorduugum de ıste bu benım aradıgım cerrah dedım ve gunumu alıp cıktım..senın yapacagın sadece yuvarlak mı, damla mı ıstıyosun buna karar vermen ve ıstedıgın boyutu doktoruna aktarabılmen..benım doktorum damlayı onermeyen bırısı ve yuvarlak dedı..burdada yuvarlak taktıranların hıc bır memnunıyetsızlıgını gormedım ama damla taktırıp mutsuz olanları gordum ve cevremdede orneklerı var o yusden doktoruma guvendım ve cok memnunum sımdı..
umarım sende en az benım kadar mutlu olabılecegın bır amelıyat gecırırsın..:92:
Dual plane yöntemiyle ameliyat olan bayanlara sormak istedğim sorular war. bu yöntemi merak eden bir çok kişi de wardır biliyorum.
Öğrendğim kadarıyla (doktordan aldığım bilgidir!) bu yöntem de kas altı yöntemin bir çeşidi. Farklı bir yöntem değil. bildiğimz konuşulan kas altı kesisi, aslında klasik kas altı yöntemi. Bu klasik kas altı yönteminin protezi ezdğini we bir kaç cc küçük gösterdğini biliyoruz. Bu ezilme sonrası tam olarak damla görüntüsü weriyor mu? bu kafamı kurcalıyor çnkü. Doktorun dedği şöyle: memenin üst kısmıda eziliyor alt kısmıda eziliyor. heryer aynı derecede küçülomüş oluyor, peki nsl oluşuyor o damla görüntüsü?
asıl damla görünümü, yani doğal görünümü weren (memesi çok küçük olanlar için söylüyorum) , dual plane'dır , Çnkü silikonun üst kımı ezilirken, alt kısım ezilmiyor we doğal görünüm elde ediliyor, damla şekli oluşuyor ,diyor doktor. bu söylenenler bana mantıklı geldi we ben 'kas altı yöntemini' düşünürken, beni 'dual' plane yapmaya yönlendirdi.
aramızda, göğsü çook küçük olup we de zayıf olan bu yöntem ile ameliyat olan bayanlar war mı acaba?? sizlerin de yorumlarınızı bekliyoruzz hepimiiizz :92:
DURMAK YOK ARAYIŞA DEWAM! :92::92::92:
Geçmiş olsun. Beğenmenize çok sevindim. Ben de 19 Ocak’ta ameliyat olacağım. Operasyon sonrası nasıl geçti sizin?arkadaşlar bende dual plan sisteminde ameliyat oldum ve 1 sene oldu.300cc takıldı ben cok memnunum gercekten cok doğal bi görüntüsü var silikon olduğu belli bile değil..bu sistemi avrupada en cok kullanılan ve tercih edilen sistem ben taktırmadan önce cok araştırdım. mentor marka silikon takıldı. merak ettiğiniz bi soru varsa yardımcı olurum arkadaşlar..
benım resımlerıme ve cıcegımın avatar resmıne bak ıstersen..benım lıstemde varsın sanırım..yoksanda eklersın ve gorebılırsın..benım oncesı resmıde var ve kıyaslarsın nasıl olmus..sımdı kıyafetle olanlarıda ekledım..kıyafette nasıl duruyo onuda gorebılırsın..
mesela hıc meme dokusu olmayan benım gıbı bırınde kasustu bellı olabılırdı yada portakal gıbı bı gorunum verebılrdı hatta doktorum soledı bazı hastalarım bole goruntu ıstıyo ..sende ıstıyomusun ıstıyosan kasustu yapabılırım dedı ama dogal bır gecıs ve gorunum ıstıyosanda dual plan yapacam dedı..ben dogal bır gecıs saglayan dual planı ıstedım.
kasaltında kas proteze baskı uyguladıgı ıcın kucuk olabılıyo ve bazen ıstenılen sonuclar elde edılemeyebılıyo...mesela cogu doktor da kasaltı uyguladıgı zaman, kasustunde 275 cc secıyosa kasaltına 300 koyuyo...benım dual plan ben memnunum ama bı kasaltı olsaydı 400 cc den asagısını ıstemezdım cunku ben dumduz hıc gogsu olmayan bırıydım ve suankı protezlerımle kasaltı yapsaydı memnun olmazdım..
bence sızde guvenebılcegınız bır doktor bulun ve yontemı doktora bırakın..ben ılk gorduugum de ıste bu benım aradıgım cerrah dedım ve gunumu alıp cıktım..senın yapacagın sadece yuvarlak mı, damla mı ıstıyosun buna karar vermen ve ıstedıgın boyutu doktoruna aktarabılmen..benım doktorum damlayı onermeyen bırısı ve yuvarlak dedı..burdada yuvarlak taktıranların hıc bır memnunıyetsızlıgını gormedım ama damla taktırıp mutsuz olanları gordum ve cevremdede orneklerı var o yusden doktoruma guvendım ve cok memnunum sımdı..
umarım sende en az benım kadar mutlu olabılecegın bır amelıyat gecırırsın..:92:
[/QUOTEmerhaba yeni katıldım ☘ öncesisi sonrası görüntülerinize nasıl ulaşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?