DUAL PLANE ile ameliyat olan bayanlar!

Sweet_Brave

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
462
0
Dual plane yöntemiyle ameliyat olan bayanlara sormak istedğim sorular war. bu yöntemi merak eden bir çok kişi de wardır biliyorum.

Öğrendğim kadarıyla (doktordan aldığım bilgidir!) bu yöntem de kas altı yöntemin bir çeşidi. Farklı bir yöntem değil. bildiğimz konuşulan kas altı kesisi, aslında klasik kas altı yöntemi. Bu klasik kas altı yönteminin protezi ezdğini we bir kaç cc küçük gösterdğini biliyoruz. Bu ezilme sonrası tam olarak damla görüntüsü weriyor mu? bu kafamı kurcalıyor çnkü. Doktorun dedği şöyle: memenin üst kısmıda eziliyor alt kısmıda eziliyor. heryer aynı derecede küçülomüş oluyor, peki nsl oluşuyor o damla görüntüsü?

asıl damla görünümü, yani doğal görünümü weren (memesi çok küçük olanlar için söylüyorum) , dual plane'dır , Çnkü silikonun üst kımı ezilirken, alt kısım ezilmiyor we doğal görünüm elde ediliyor, damla şekli oluşuyor ,diyor doktor. bu söylenenler bana mantıklı geldi we ben 'kas altı yöntemini' düşünürken, beni 'dual' plane yapmaya yönlendirdi.

aramızda, göğsü çook küçük olup we de zayıf olan bu yöntem ile ameliyat olan bayanlar war mı acaba?? sizlerin de yorumlarınızı bekliyoruzz hepimiiizz :92:

DURMAK YOK ARAYIŞA DEWAM! :92::92::92:

benim de göğüs kafesim dar ve göğüs kemiklerim çok belirgindi ve göğüslerim çok küçüktü banada dual plane yöntemi uygulandı ben çok memnunum yuvarlak konuldu ama şimdi doğal göğüs gibi duruyo tamda doktorumun dediği gibi oldu hatta geçen hafta kontrole gittiğimdede doktorumla tasdik etmiş olduk arkadaşm koltuk altından yaptırdı ama onunkiler ne yumuşadı nede doğal göğüs gibi duruyo tekrar bu yöntemle doktoruma ameliyat olmayı düşünüyo.bu yöntemi tavsiye ederim

benım resımlerıme ve cıcegımın avatar resmıne bak ıstersen..benım lıstemde varsın sanırım..yoksanda eklersın ve gorebılırsın..benım oncesı resmıde var ve kıyaslarsın nasıl olmus..sımdı kıyafetle olanlarıda ekledım..kıyafette nasıl duruyo onuda gorebılırsın..
mesela hıc meme dokusu olmayan benım gıbı bırınde kasustu bellı olabılırdı yada portakal gıbı bı gorunum verebılrdı hatta doktorum soledı bazı hastalarım bole goruntu ıstıyo ..sende ıstıyomusun ıstıyosan kasustu yapabılırım dedı ama dogal bır gecıs ve gorunum ıstıyosanda dual plan yapacam dedı..ben dogal bır gecıs saglayan dual planı ıstedım.
kasaltında kas proteze baskı uyguladıgı ıcın kucuk olabılıyo ve bazen ıstenılen sonuclar elde edılemeyebılıyo...mesela cogu doktor da kasaltı uyguladıgı zaman, kasustunde 275 cc secıyosa kasaltına 300 koyuyo...benım dual plan ben memnunum ama bı kasaltı olsaydı 400 cc den asagısını ıstemezdım cunku ben dumduz hıc gogsu olmayan bırıydım ve suankı protezlerımle kasaltı yapsaydı memnun olmazdım..
bence sızde guvenebılcegınız bır doktor bulun ve yontemı doktora bırakın..ben ılk gorduugum de ıste bu benım aradıgım cerrah dedım ve gunumu alıp cıktım..senın yapacagın sadece yuvarlak mı, damla mı ıstıyosun buna karar vermen ve ıstedıgın boyutu doktoruna aktarabılmen..benım doktorum damlayı onermeyen bırısı ve yuvarlak dedı..burdada yuvarlak taktıranların hıc bır memnunıyetsızlıgını gormedım ama damla taktırıp mutsuz olanları gordum ve cevremdede orneklerı var o yusden doktoruma guvendım ve cok memnunum sımdı..
umarım sende en az benım kadar mutlu olabılecegın bır amelıyat gecırırsın..:92:

Son düzenleme:
banada dual plan uygulanacak emzirmeden kaynaklanan üstte boşalma var
bana en uygun yöntemin bu olduğunu ve sonuçtan memnun kalacağımı söyledi bütün görüştüğüm doktorlar bende başka yöntenm düşünmedim doğrusu
bu arada yağmur hg yoktun epeydir
bu konu iyi olucak en azından dual plan yöntemi uygulananlar anlatırlarsa tek bir başlıktan ihtiyacı olan öğrenir bilgileri

benim ablam benden sonra ameliyat oldu ve ona dual plane yöntemi uygulandı. ameliyatta başından sonuan ve iyileşme sürecinin ilk 1 haftasında sürekli yanındaydım.. şimdi benim gördüklerimi aktarayım sana: öncelikle dual plan ve arion marka 320 cc protez kullanıldı.bunun yanısıra ameliyattan uyandığında ve iyileşme süresince öldüm bittim şeklinde ağrılar çekmedi ve geçen ay yüzmeye başladı ,herşey yolunda ve gayet sorunsuz bir süreç geçirdi.hadi bakalım inşallah sen de en kısa zamanda içine sinen doktoru bulup ameliyatını olup bizler gibi mutlu olabilirsin

kızlar dual plane dediğiniz kas zarı altı yöntemi dimi. ameliyat olanlar bi de hangi doktorlara ameliyat olduklarını yazarlar mı lütfen

kızlar dual plane dediğiniz kas zarı altı yöntemi dimi. ameliyat olanlar bi de hangi doktorlara ameliyat olduklarını yazarlar mı lütfen

hayır cnm o ayrı bir yöntem
dual plan bildiğim kadarıyla prootejin üst tarafı kas altına alt kısmıda kas üstüne yerleştirme biçimi
umarım doğru anlatabilmişimdir

kas zarı ve dual plane farklı yöntemler..kas zarında kası örten 1mm'lik zarın altına protez yerleştiriliyor. dual planda ise protezin üst kısmı kas altında alt kısmı kas üstünde kalacak şekilde yerleştiriliyor. kişinin vücudu hangisine elverişliyse doktorlar o yöntemi uyguluyorlar.

op. dr. cenk tokat /izmir

dual plan
sağ 375 cc
sol 350 cc
yuvarlak
mentor
meme altı kesısı
seklınde benım..
karamelim güzel acıklamıssın..aynen tarıf ettıgın gibi :)

op. dr. cenk tokat /izmir

dual plan
sağ 375 cc
sol 350 cc
yuvarlak
mentor
meme altı kesısı
seklınde benım..
karamelim güzel acıklamıssın..aynen tarıf ettıgın gibi :)

cnm siz doğru bilgilerle öğrettiniz burda
senden dual plan
arzumdan kas zarı altı
miks ten kas üstü
daha ne olsun çok güzel örneklerle öğrendim

Slm herkeze...

Benim kas alti ve ben doktoruma dual plan die birsey varmis siz nie hic bahsetmediniz dedigimdeki yaniti suydu ve bana cok mantikli geldi....

Bazi doktorlar farkli yontem uyguluormus modunda olmak icin soyledikleri sacma birsey dedi :) Ya kas alti konulur ya kas ustu....yarisi altmis yarisi ustmus boyle birsey ztn imkansiz dedi.

Yani artislik olsun :)))

benim kas alti yuvarlak konuldu ve harika bir goruntusu var ustlerim bostu benimde zaten ustler bos olunca yuvarlak koyuyolar dolduruolar kasin da altina konulunca kas ona baski yapior ve firlak gibi durmuor dolayisiyla damla gibi dogal duruor....

cnm doktorunun söylediği ne sana çok mantıklı geldi anlayamadım ben..asıl doktorun bence sana artislik yapmış..bende dahil burda bu kadar insan dual plane yöntemi ile operasyon geçirdik nasıl böyle bir teknik yokmuş:)ve hatırlıyorsan senin ameliyat sonrası ilk günlerin çok ağrılıydı..ama burda dual plane ile ameliyat olanların çoğunun ameliyat sonrası gayet rahattı..okuyup görebilirsin..

Son düzenleme:
arkadaşlarr hepinize çoook teşekkür ederim öncelikle yorumlarınız için. inşallah bu başlık güzel paylaşımlara wesile olur. tatsız yorumlara yer wermeyelim..:92:

geçmiş olsun canımm gözün aydıınn memnun kalmana çok sewindim peki sana hem kas altını hem dual plane yöntemini uygun gören doktorlar oldu mu? kaç cc takıldı sana? boyun kilon kaç cnm? ağrısınında daha az olması çook süperr yaa

teşekkürler canım talep gönderdim fotolarını görmeyi çok isteriimm seninde memnuniyetn beni çok mutlu ettiii:92: demek sende benim gbi dümdüzdün nerdeyse.. ben açıkçası dual plane'ı biraz göğsü olanlara uygulanıyor biliyordum, demekki yanlış biliyormuşum. bencede yuwarlak konması dha mantıklı, zaten üst kısım kasın altında ezilecek damla görüntüsü oluşacak. eğer damla protez takılırsa bide o ezilecek dhada bi küçülecek bnce..

bir de bu bahsettiğim doktor koltuk altından kamera yöntemiyle yapıyormuş, silikonun koncağı yeri şaşırmadan yerleştirebiliyormuş. memede hiç iz kalmaması bakımından güzel bir yöntem aslında koltukaltı

arkadaşlarr hepinize çoook teşekkür ederim öncelikle yorumlarınız için. inşallah bu başlık güzel paylaşımlara wesile olur. tatsız yorumlara yer wermeyelim..:92:

arkadaşlar bende dual plan sisteminde ameliyat oldum ve 1 sene oldu.300cc takıldı ben cok memnunum gercekten cok doğal bi görüntüsü var silikon olduğu belli bile değil..bu sistemi avrupada en cok kullanılan ve tercih edilen sistem ben taktırmadan önce cok araştırdım. mentor marka silikon takıldı. merak ettiğiniz bi soru varsa yardımcı olurum arkadaşlar..

en iyisi dual plan gibi görünüyor zaten yine de doktorlarla görüşmelerimizden bakalım ne sonuç alacağız.vücut yapılarımıza göre farklılık gösterebilir.anlaşılan dual plan dan herkes memnun.sevgili ank32 sen nerede kime ve ne kadara ameliyat oldun yazarmısın lütfen.eğer resimlerin varsa eklersen biz de fikir edinmiş oluruz teşekkürler

waayy ne güzeel bir yıl oldu demek hayırlı olsun cnm beniimm

peki kesi yerin neresiydi canım we boyun kilon kaç? sana direk dual palne'ı mı uygun gördü doktorlar klasik kas altı yöntemini uygun görenler oldu mu?

karamelciim senin ablanın hiç göğsü warmıydı peki? kesi yeri neresi oldu? kol hareketlerinde silikonlar hareket ediyor diye yazılar okuyorduk, klasik kas altı için. Dual plane'da silionların hareket etme durumu gbi bir şey yok dimi arkadaşlaarr!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…