DUAL PLANE ile ameliyat olan bayanlar!

tşkler cnm kesi yerimi doktor bana bırakmıştı ve bende gögüs altı istedim zaten hiç gözükmüyor ve ince bi cizgi halinde kaldı dual plan ben söylemiştim kendisine ve zaten bu sisitemin görüntü olarakta en doğal olacağını söyledi zaten buda dual plan olayıda kas altı ve kas üstü konuluyor ve damla şekilinde bi görüntüsü oluyor cok doğal ve elime bile gelmiyor içinde hissetmiyorum silikonu cok memnunum yaptıracak olanlarada bunu tavsiye ederim.

kime ve ne kadara ameliyat olduğunuzu merak ediyorum da özel mesaj atamıyorum :KK43:(( hergün yeni bişey duyuyorum kafam karıştı bu dual plandan da çok memnun olanlar var

benım resımlerıme ve cıcegımın avatar resmıne bak ıstersen..benım lıstemde varsın sanırım..yoksanda eklersın ve gorebılırsın..benım oncesı resmıde var ve kıyaslarsın nasıl olmus..sımdı kıyafetle olanlarıda ekledım..kıyafette nasıl duruyo onuda gorebılırsın..
mesela hıc meme dokusu olmayan benım gıbı bırınde kasustu bellı olabılırdı yada portakal gıbı bı gorunum verebılrdı hatta doktorum soledı bazı hastalarım bole goruntu ıstıyo ..sende ıstıyomusun ıstıyosan kasustu yapabılırım dedı ama dogal bır gecıs ve gorunum ıstıyosanda dual plan yapacam dedı..ben dogal bır gecıs saglayan dual planı ıstedım.
kasaltında kas proteze baskı uyguladıgı ıcın kucuk olabılıyo ve bazen ıstenılen sonuclar elde edılemeyebılıyo...mesela cogu doktor da kasaltı uyguladıgı zaman, kasustunde 275 cc secıyosa kasaltına 300 koyuyo...benım dual plan ben memnunum ama bı kasaltı olsaydı 400 cc den asagısını ıstemezdım cunku ben dumduz hıc gogsu olmayan bırıydım ve suankı protezlerımle kasaltı yapsaydı memnun olmazdım..
bence sızde guvenebılcegınız bır doktor bulun ve yontemı doktora bırakın..ben ılk gorduugum de ıste bu benım aradıgım cerrah dedım ve gunumu alıp cıktım..senın yapacagın sadece yuvarlak mı, damla mı ıstıyosun buna karar vermen ve ıstedıgın boyutu doktoruna aktarabılmen..benım doktorum damlayı onermeyen bırısı ve yuvarlak dedı..burdada yuvarlak taktıranların hıc bır memnunıyetsızlıgını gormedım ama damla taktırıp mutsuz olanları gordum ve cevremdede orneklerı var o yusden doktoruma guvendım ve cok memnunum sımdı..
umarım sende en az benım kadar mutlu olabılecegın bır amelıyat gecırırsın..:KK12::92:

gizemli istek gönderdim bende bakabilirmiyim fotolarına... bi de kime ameliyat oldun şuan isim araştırması içindeyim.barış çakır ve naci çelik çok övüldü ama alternetfileri de değerlendirmek lazım

gizemli istek gönderdim bende bakabilirmiyim fotolarına... bi de kime ameliyat oldun şuan isim araştırması içindeyim.barış çakır ve naci çelik çok övüldü ama alternetfileri de değerlendirmek lazım

özlem ekledım senii.ılk sayfada yazmısttım ama kacırmıssın sanırım.. tekrar kopyalıyorum senın ıcın..

op. dr. cenk tokat /izmir

dual plan
sağ 375 cc
sol 350 cc
yuvarlak
mentor
meme altı kesısı
seklınde benım..
karamelim güzel acıklamıssın..aynen tarıf ettıgın gibi :)

gizeml de benim gibiymiş şimdi kocaman olmuşlaaar :KK52: görüntü olarak güzel ama benim çekindiğim konu protezin hissedilebilirliği.. bu yöntemde alt kısım tamamen mi kas üstüne konuyor yoksa kaszarı da işin içinde mi?

canım ben protezlerımı hıssetmıyorum..zaten ustun kasaltında olması portakal gorunumunu engellıyo..doktorum ozellıkle bole bır gooruntu ıstıyomusun dedı..ıstıyosan portakal gıbı bı gorunum olur cunku protezlerınıde buyuk ıstedıgın ıcın dıye bı acıklama yaptı..evet derının alabıldıgınden daha da buyuk yaptırırsan kasustu hıssedersın ama dual plande ben bole bısey yasamadım ve dual pplanı secmıstım..ıstemem ole ben sılıkonum dıye bagıran bır gogus..
ayrıca bu yontemle yapılan gogusler dık oluyo yanı sarkık bı gorunum olmuyo.. benımkı yuvarlak protez..dual plan le damla yaptırana hıc denk gelmedım o nasıl durur bılemem ama yuvarlak ta dırı ve dolgun duruyo..

Henüz ameliyat olmamış arkadaşlarım :KK3:
Yöntemleri araştırın tabi ama bu kadar kafanıza takmayın ya..
Sonuçta doktor mevcut meme dokunuza,deri kalınlığınıza vs. ye göre karar veriyor, varsa alternatifleri size sunuyor..
Emin olun hiç bir doktor protezinizin elinize gelmesini veya yapay bir görüntüye sahip olup memnuniyetsizlik yaşamanızı istemez...O yuzdendir ki en doğru yöntemi kendisi söyleyecektir,
önemli olan konu doğru doktoru bulmaktır...
Neticede hepimiz farklıyız, dolayısıyla aynı yöntemler herkesde farklı sonuç vereceğinden bu konuda birbirimize çok yardımımızın dokunacağını düşünmüyorum..

Henüz ameliyat olmamış arkadaşlarım :KK3:
Yöntemleri araştırın tabi ama bu kadar kafanıza takmayın ya..
Sonuçta doktor mevcut meme dokunuza,deri kalınlığınıza vs. ye göre karar veriyor, varsa alternatifleri size sunuyor..
Emin olun hiç bir doktor protezinizin elinize gelmesini veya yapay bir görüntüye sahip olup memnuniyetsizlik yaşamanızı istemez...O yuzdendir ki en doğru yöntemi kendisi söyleyecektir,
önemli olan konu doğru doktoru bulmaktır...
Neticede hepimiz farklıyız, dolayısıyla aynı yöntemler herkesde farklı sonuç vereceğinden bu konuda birbirimize çok yardımımızın dokunacağını düşünmüyorum..

:KK70: oy oyy fıstıkların huysuzu gelmişşş hg cnm :KK71:
tabi hafta sonu geldi :KK9: iyikide gelmişşş
ivet cnm konumuz dual plane görüşleriniz pls :KK51:

:KK70: oy oyy fıstıkların huysuzu gelmişşş hg cnm :KK71:
tabi hafta sonu geldi :KK9: iyikide gelmişşş
ivet cnm konumuz dual plane görüşleriniz pls :KK51:

Hoşbuldum bitanem de ben hafta sonları da çalışıyorum maalesef, genelde hafta içi izinli oluyorum :kk77:
Dediğim gibi herkes için farklı sonuç çıkıyor...ama madem sordun söyleyeyim,
seni kıramam biliyorsun :KK70: :KK61: Benim yöntemim de dual plan.... Operasyon öncesi meme dokum nerdeyse hiç yoktu..Diğer görüştüğüm doktorlar kas altı önermişti ama Naci Bey dual plan uygun gördü...
Sonuçtan gayet memnunum soruldugu üzre benim meme altında protezin elime gelme durumu yok kaldı ki büyük bir protez konuldu ...Ayrıca yuvarlak protez konuldu ve sonuç normal bir meme görüntüsü seklinde...Bu arada anladığım kadarıyla yuvarlak protezden insanlar biraz korkuyor top gibi bir görüntü oluşmasından ama bence o görüntü sadece hiç meme dokusu olmayıp da kas üstüne konulmuş yuvarlak protezde olur ki bu yönteme hiç bir doktorun yanaşacagını zannetmiyorum kaldı ki daha önemlisi protezin direkt ele gelme sorunu ortaya çıkacakken..
ama yine söylüyorum herkesin durumu farklı, sonra ben karışmam :76:

Son düzenleme:
Hoşbuldum bitanem de ben hafta sonları da çalışıyorum maalesef, genelde hafta içi izinli oluyorum :kk77:
Dediğim gibi herkes için farklı sonuç çıkıyor...ama madem sordun söyleyeyim,
seni kıramam biliyorsun :KK70: :KK61: Benim yöntemim de dual plan.... Operasyon öncesi meme dokum nerdeyse hiç yoktu..Diğer görüştüğüm doktorlar kas altı önermişti ama Naci Bey dual plan uygun gördü...
Sonuçtan gayet memnunum soruldugu üzre benim meme altında protezin elime gelme durumu yok kaldı ki büyük bir protez konuldu ...Ayrıca yuvarlak protez konuldu ve sonuç normal bir meme görüntüsü seklinde...Bu arada anladığım kadarıyla yuvarlak protezden insanlar biraz korkuyor top gibi bir görüntü oluşmasından ama bence o görüntü sadece hiç meme dokusu olmayıp da kas üstüne konulmuş yuvarlak protezde olur ki bu yönteme hiç bir doktorun yanaşacagını zannetmiyorum kaldı ki daha önemlisi protezin direkt ele gelme sorunu ortaya çıkacakken..
ama yine söylüyorum herkesin durumu farklı, sonra ben karışmam :76:

canım senin albümün war mı? Naci beyin elinden Dual plane görmeği çok isteriiz :KK9:

Bu arada Karamelim sen ne yaptın, son durum ne , merak etmiyor değilim :KK34:

sağol cnm kırmadın hoş sen istesende zor kırarsın ya :76: :KK70:
cnm şimcik ben pazartesi yeni doktorcumla görüşcem tabi bu arada ist araştırmaları son hız devam ediyor saman altından :KK68:
ama pazartesi ikna olursam ilk fırsat için randevumuda alıcam
doktor burun ameliyatında baya ün yapmış ama meme konusunda pek bir bilgi bulamadım
pazartesi hastalarıylada görüşme imkanı bulucam inşallah içime siner kii ben çok fazla bişey aramıyorum doktorlarda yani iki gözü iki kulağı olsa yeticek bana :97: :KK9: bakalım hayırlısı inş
bu sefer tedbirimi alıyorum çok fazla seçeneği kenarda bulunduruyorum ne olur ne olmaz diye :KK76:
ama pzartesi belli olsada yazmıcam buraya çünkü yine bişey olursa yazamam artık buraya :78:
ah bitanem şaka bir yana ben yoruldum beklemekten :nazar: biran önce olsun bitsin derdim bundan aslında :85:
neyse hayırlısı bakalım :KK70:

sağol cnm kırmadın hoş sen istesende zor kırarsın ya :76: :KK70:
cnm şimcik ben pazartesi yeni doktorcumla görüşcem tabi bu arada ist araştırmaları son hız devam ediyor saman altından :KK68:
ama pazartesi ikna olursam ilk fırsat için randevumuda alıcam
doktor burun ameliyatında baya ün yapmış ama meme konusunda pek bir bilgi bulamadım
pazartesi hastalarıylada görüşme imkanı bulucam inşallah içime siner kii ben çok fazla bişey aramıyorum doktorlarda yani iki gözü iki kulağı olsa yeticek bana :97: :KK9: bakalım hayırlısı inş
bu sefer tedbirimi alıyorum çok fazla seçeneği kenarda bulunduruyorum ne olur ne olmaz diye :KK76:
ama pzartesi belli olsada yazmıcam buraya çünkü yine bişey olursa yazamam artık buraya :78:
ah bitanem şaka bir yana ben yoruldum beklemekten :nazar: biran önce olsun bitsin derdim bundan aslında :85:
neyse hayırlısı bakalım :KK70:

yok yok canım ben çok umutluyum olacaklarla ilgili....Sende pozitiflikten vazgeçme lütfen...
Ne zaman , hangi doktorda olacaksan en güzeli, en hayırlısı olucak..Huysuz demişti dersin :KK34:

yok yok canım ben çok umutluyum olacaklarla ilgili....Sende pozitiflikten vazgeçme lütfen...
Ne zaman , hangi doktorda olacaksan en güzeli, en hayırlısı olucak..Huysuz demişti dersin :KK34:

:KK54: :KK16: :KK70: cnmsın yaaa
sağol bitanem
valla sen varken pozitif olmamak gibi bişey mümkün değil :nazar: :21:

Slm herkeze...

Benim kas alti ve ben doktoruma dual plan die birsey varmis siz nie hic bahsetmediniz dedigimdeki yaniti suydu ve bana cok mantikli geldi....

Bazi doktorlar farkli yontem uyguluormus modunda olmak icin soyledikleri sacma birsey dedi :) Ya kas alti konulur ya kas ustu....yarisi altmis yarisi ustmus boyle birsey ztn imkansiz dedi.

Yani artislik olsun :)))

benim kas alti yuvarlak konuldu ve harika bir goruntusu var ustlerim bostu benimde zaten ustler bos olunca yuvarlak koyuyolar dolduruolar kasin da altina konulunca kas ona baski yapior ve firlak gibi durmuor dolayisiyla damla gibi dogal duruor....

arkadasım,aynı doktor bana da aynı cevabı verdi.Böyle bisey mümkün mü allah aşkına.doktorların uydurması mümkün olabilir mi.Bu tıpta mükemmel bir yöntem olarak yerini almış bi yöntem.

ayrıca silikonun yarısı kas altında yarısı kas üstünde değil.Yani iki ayrı silikon yok ortada.Tek bi silikon var,ama kasın içine yerleştiriş tarzına göre dual plan oluyor,Yani öyle bi yerleştiriliyor ki, silikonun yarısı kasın altında,diğer yarısı kasın üstünde kalıyor.

Benim sıfır meme dokum vardı ve dual plan tekniğiyle ameliyat oldum.167 boyunda 45 kiloyla ameliyata girdim.325 cc yuvarlak silikon kullanıldı.Göğüslerimi görenler şaşı oluyor gözleri pörtlüyor.Bukadar doğal,Bukadar vücudumla uyumlu ve bukadar kendimden bir parça.ve üstüne basa basa söylüyorum evet,doktorun dediği gibi silikonumun yarısı kasımın altında yarısı kasımın üstünde.Her ne kadar kabul etmese de bu bi gerçek :KK31:

valla harika görünüyorlar çiçeğim :KK9: darısı bize darısı bizeeeeee :81: dual plane yönteminin avantajı kas altına göre daha doğal durması mı yoksa sadece kas altında protez küçük duruyor bunda daha büyük durması mı??

sıfır meme dokusuyla kocaman harika olmuşlar valla yeniden sööleyim :nazar: belki bana da bu yöntemi uygun görürler ya :KK52: ciceğim sitede sütyensiz foton var mı tam görünümü??

canım ben protezlerımı hıssetmıyorum..zaten ustun kasaltında olması portakal gorunumunu engellıyo..doktorum ozellıkle bole bır gooruntu ıstıyomusun dedı..ıstıyosan portakal gıbı bı gorunum olur cunku protezlerınıde buyuk ıstedıgın ıcın dıye bı acıklama yaptı..evet derının alabıldıgınden daha da buyuk yaptırırsan kasustu hıssedersın ama dual plande ben bole bısey yasamadım ve dual pplanı secmıstım..ıstemem ole ben sılıkonum dıye bagıran bır gogus..
ayrıca bu yontemle yapılan gogusler dık oluyo yanı sarkık bı gorunum olmuyo.. benımkı yuvarlak protez..dual plan le damla yaptırana hıc denk gelmedım o nasıl durur bılemem ama yuvarlak ta dırı ve dolgun duruyo..

yuvarlak protezmiş ama öyle top top durmuyor damla gibi olmuş yöntemden herhalde.. :nazar: doğal durması çok önemli elbette..

Canım çok yakında yapıcam. Henüz doğru dürüst alışveriş yapamadım, bunca yıl sonra da sporcu sütyenli resimlerimi koymak istemiyorum açıkcası :KK69: Haberin olur albüm yaptıgımda :KK34:

şeyyy :kk77: keşke çamaşır alamayı beklemeden çamaşırsız koysaaaan daha net görsek şeklinii :92:

arkadasım,aynı doktor bana da aynı cevabı verdi.Böyle bisey mümkün mü allah aşkına.doktorların uydurması mümkün olabilir mi.Bu tıpta mükemmel bir yöntem olarak yerini almış bi yöntem.

ayrıca silikonun yarısı kas altında yarısı kas üstünde değil.Yani iki ayrı silikon yok ortada.Tek bi silikon var,ama kasın içine yerleştiriş tarzına göre dual plan oluyor,Yani öyle bi yerleştiriliyor ki, silikonun yarısı kasın altında,diğer yarısı kasın üstünde kalıyor.

Benim sıfır meme dokum vardı ve dual plan tekniğiyle ameliyat oldum.167 boyunda 45 kiloyla ameliyata girdim.325 cc yuvarlak silikon kullanıldı.Göğüslerimi görenler şaşı oluyor gözleri pörtlüyor.Bukadar doğal,Bukadar vücudumla uyumlu ve bukadar kendimden bir parça.ve üstüne basa basa söylüyorum evet,doktorun dediği gibi silikonumun yarısı kasımın altında yarısı kasımın üstünde.Her ne kadar kabul etmese de bu bi gerçek :KK31:

çiçeğim yaa senin desteğine ihtiyacım var bende 7 mayısta Mesut hocaya ameliyat olucam lütfen beni arkadaş olarak eklermisin resimlerini görebilirsem benim için fikir olucak banada 300-325 cc dedi ben 280 istiyorum çok büyük istemiyorum ameliyata giderken neler götürmeliyim bana bilgi verirsen çok sevinirim

X