Dream ameliyat süreci :) - Dr Hakan Gence

Sevgili Dream1988,
Ben de meme büyütme operasyonu olmak üzere cerrah araştırıyorum. Anladığım kadarıyla Hakan Gence den memnun kalmışsın. Belki erken ama şu an itibariyle göğüslerin şekil ve büyüklüklerinden memnun kaldın mı? Silikon markasına doktor mu karar veriyor?

teşekkürler

Evettt Allah razi olsun benim tam kafamdakini yapti herseyden memnunum canim gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim , istedigini doktoruna guzelce anlat gerisini hakan beye birak derim ztn o sana silikonlarin yumusakliklarini gosteriyor damla yuvarlak farklarini anlatiyor hakan bey mentor ve natrelle kullaniyor canim onu secerken senin nasil istedgn ve dokunada bakiyor beraber karar verirsiniz yani :)

Hızlı cevabın için teşekkürler, doktor bey ile bugün telefonla görüşeceğim, malum yurtdışında yaşıyorum, hiç olmazsa telefonda ilk sorularımı sorarım.

Hızlı cevabın için teşekkürler, doktor bey ile bugün telefonla görüşeceğim, malum yurtdışında yaşıyorum, hiç olmazsa telefonda ilk sorularımı sorarım.

Hakkinda hayirlisi olsun canim :) kafana bisey takildiginda sorabilirsin her zaman

Kizlar bgn 6. Gunum araba kullandim ve doktorum kontrol yapti hersey normal seyir ediyor odemlerimin inmeye devam edecegini soyledi dikis yerimi pansuman yaparken gosterdi ztn incecik bir cizdi suan bile cok gozukmuyo oyle dikis ipi flnda yoktu eriyen kullanildi sanirim:) baya yumusadigini soyledi ust bandi kullanmaya bir sure daha devam edecegim :) bgn bir arkadasim icin ameliyat gunu aldik :) sira sira oluyoruz :)))

Bende din ameliyat oldum fakat istediğim sonucu alamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende din ameliyat oldum fakat istediğim sonucu alamadim

Merhaba ; öncelikle geçmiş olsun.. Sanıyorum mersin'de ameliyat olmuşsunuz... İlk gün ameliyattan çıkmış olduğumuz görüntümüz bizim sonuç görüntümüz değildir o yüzden hemen moralinizi bozmayın.. Bir süre çirkin görünebiliyorlar..

Teşekkürler ben 1 72 boyunda 60 kiloyu göğüsleri 70 bedeni doldurmuyordu ve bi anda karar verip ertesi günü doktora gidip bi gün sonraya gün verdi hiç Araştırmadim doktora 90 beden giymek istediğimi söyledim 375 cc uygulayacagini ve c Cup olacağını söyledi fakat şu an küçük geliyor çok dik füze gibi duruyor ve şişler inince daha küçülmeye başlayacak tekrar gidip konuşmayı dusunuyorum

Mentor 375 cc uygulanmış kartlarını verdi acaba tekrar operasyonmu gecirmeliyim 400 ustunemi çıkmalıyım doktor 400 de sadece 1 fark edeceğini koltuk altlarına tasma olacağını soyledi

1. Hafta - 2. Hafta - 3. Hafta foto cek boyle hep o fuze hepimizde oyle yumusayarak yuvarlaklasicak ve hafif asagi incek cnm :)

çok çok geçmiş olsun kızlar, benm bugün 13 gün oldu amaliyat olalı. daha bi gecem olmadıki deliksiz bi uyku geçireyim hala oturarak uyuma durumu...
sizlerde yeni olmussunuz ama lütfen söylermisniz? şişliklerinizin ne durumda? benm ödemlerim duruyır hala birde burda foto da gönderiliyomuş ben baktığımda kendi göğüslwerime pek mutlu olamıyorum şuan kocamnlar :) sizin ne durumda?

nasıl yani gerçekten yokmu ? maşallah aman aman olmasında bende kocaman kocamn ödemler bile varrr ( masaj verdi doktor işkence gbi 5 dk yapıyorum ama sanki bi ton yük tasımış gibi yoruyo insanı:/ benm doktorum hiç bi soruma doğru dzgn cevap vermiyo benm en büyük endişem sağ göğsümdeki protez biraz yukarda ve ben ona baskı yaparak indirmeliymişm onuda yapamıyorum sen nasıl oldun ne durumdasn şuan

cnm geçmiş olsun.. 9. günümdeyim sırt üstü yatıyorm 4. günden itibaren falan ağrı kesiciyi bıraktım. Yatış ve kalkış haricinde zorlanmıyorum pek , yani hayatıma kaldığım yerden sadece kendimi biraz daha kollayarak devam ediyorum. Ben de henuz masajlar başlamadı sanırım daha var. Gögüslerde asimetri ilk zamanlarda olabilir canım zamanla protezler yerine oturcakmış ve o zaman memişlerimizi daha çok seveceğiz:) Benimde gözüme biraz büyük geliyorlar ama oda alışkın olmadığımızdan olabilir diye düşünüyorum:) Birde ödemler bunda etkili tabii ki. Kaç cc taktırdın?

benimde aynı şekilde yaa ( sol göğsümdeki protez daha yukarda ve sol göğsüm daha şiş... bende başladım masaja içim gidiyor yaparken. protez içimde et yırtarcasına gıcırtdıyor sanki. verdiği büyük bi acı yok ama hoşnut olmadığım bi durum yani . tez iyileşmemiz dileğiyle

kaçıncı günde başladınız masajlarınıza kızlar?

canım ben 15. günden sonra başladım. göğsü elimle kavrayıp dıştan içe doğru dairesel olarak hareket ettiriyorum günde 5 set 10 defa.

Benim daha 9. günüm sanırım erken doktor bidahaki kontrolde göstereceğini söyledi bana , işe yarıyor mu o masajlar?

ben bu kadar kısa sürede bile çok faydasını gördüm. her aklıma geldiğinde yapıyorum o sayılara bağlı kalmadım. ne kadar masaj o kadar yumuşama:)

Bende Pazartesi doktoruma sorayımda :) minimum başlayabileceğim ilk süreçte başlıyım bari de protezlerim yerlerini bulsun teşekkür ederm şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…