Hadı gözün aydın geldi geçti bilee ıyı ıstırat et artık :)Herkese selamlar :)
An itibariyle eve çıktım arkadaşlar bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim.
Hastane : Esteworld
Doktor: Hakan Gence
Protez marka : Natrelle
Boyut : 210 cc modarate yuvarlak
Uygulama : Kas altı
Ameliyat öncesi gögüs altı çevresi 68 cm
direnlerim sabah çıkarıldı ve şimdi evdeyim , üstten bir bandaj takıldı ve sporcu sütyeni var kızlar. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız
Hadı gözün aydın geldi geçti bilee ıyı ıstırat et artık :)
geçmiş olsun şekerim darısı başıma
geçmiş olsun. güle güle kullanın :)
darısı bize
Hic oturmuyorum sismemek icin :) bi asagi bi yukari evin icinde fildir fildir sevmiyorm yatmayi ki :) hastanede bile yarim saat lobide oturdum :)
sende benım gıbıymısısn sukur kı bunları yapabılıyorsun amelıyatın sorunsuz gecmıs demek ki cok güzell
şuan nasılsın ağrın varmı şişkinlikler ne durumda morluk vs? bende 6 gün oldu olaalı hala ağrım oluyo az biraz ama şişkinlik çok yoruyo nefes almkd bile güçlük yaşıyorumm
Cnm geçmiş olsun kendini iyi hissetmen çok güzel
Ben işe başladım bile ağrı sızı bişey kalmadı
Ah bi de bu korse sütyenler çıksa
Hastanede bana siyahını takmışlardı ben beyazını da aldım sonradan
Cnm geçmiş olsun kendini iyi hissetmen çok güzel
Ben işe başladım bile ağrı sızı bişey kalmadı
Ah bi de bu korse sütyenler çıksa
Hastanede bana siyahını takmışlardı ben beyazını da aldım sonradan
vallahi canım demeden duramayacağım çok yeni olmana rağmen nete rahatlıkla takılabiliyorsun bu senin için büyük bir fark ve yatıp hareketsiz kalmamaklada en doğrusunu yapıyorsun çünkü ne kadar hareketsiz kalırsan kasların o kadar soğuk kalır ve seninde ağrın fazla olur...özellikle sabahları kalktığında( tabi geceleride hareketsiz uyuyabilirsen ben ilk gecelerde evde dolaşıyordumda ) daha net hissedersin..tekrar gelmiş geçmiş olsun diyorum sana acil şifalar
Cnm bnm cok tesekkur ederim pek uyuyamiyorum aslnda :) kesik kesik gun icerisinde:) agri kesici cok iyi geliyor ama bu gece mideme agri yaptigi icin icemedim sabah aliyim mide koruyucu dedim onceden ictigim ilacin etkisi gecince aman allahim :) uykuyu birak yataktan tek basima yarim saatte dikildim :) 1 saat kadar once ictim ilacimida rahatladim... Sanirim kas alti biraz daha zorlu geciyor , ben kendimi hic birakmamaya calisiyorum... Salarsam kalirim oyle moralim de bozulur o yuzden pozitif olmaya ve dayanmaya calisiyorum canim, zaten yattikca daha cok dusunuyorum evde dolasip orda burda oturdukca kafam dagiliyo daha iyi:) ama bir sure uykusuz kalicam sanirim buna eminim
Normal hap mı veriyolar? ilacın adı ne, merak ettim..