Dream ameliyat süreci :) - Dr Hakan Gence

:Benim kahve fincanı kadar olan dokum, sadece alt tarafta olduğu için bant kullandırmamış bana. Bant kullansaydık, mevcut dokunun yerinden dolayı double bubble olurdu dedi dr. Kendi dokusu eşit dağılanlarda bant kullanılabiliyormuş. Ama bantın damla şeklini hızlı almasında çok büyük katkısı var canım, dayanabildiğin kadar kullan.
Sevgiler

Benim yandan bakinca ustler epey dolgun canim asagi inmesi icin bir sure daha kullanicam sanirim :) sanslisin bence hic keyifli degil bandaj olayi:)

Kas altinda bunlar etkili tabii ki , yani doktoru daha cok zorluyor olabilir kaslarin sertligi birde... Bence agrilarida arttiran kaslarin skiligi ilk gunlerde...

ooo ozaman bende göğüs çalışmayı nırakayım.. 2 hafta var

Dream enerjine hayranım o kadar pozitifsin ki ihtiyacı olmayan bile silikon taktırır yazdıklarını okuyunca :)

Dream cnm bende kullandim o bandaji gogusleri asagi ondirsin diye.sanirim onu yuvarlak silikon kullananlara veriyor dr.ustteki sisligi asagi indirmesi icin.medikal sutyen zaten sıkı bide o bandaj geceleri insani öldürüyor resmen.ama cidden cok ise yatiyor coook.her cefanin bir sefasi var.guzel gunler bizi bekler inss. Canlar...

Arkadaşlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum sizin yazılarınız uzun zamandır takip ediyorum cesaret almak için

Merhaba bende hakan beye pazartesi ameliyat olucam resim varsa bakabilirmiyim 210cc nasil duruyo kararsiz kaldim

Dream iyileşme sürecin nasıl gidiyor. Ben çalışıyorum bu ameliyattan 1 hafta sonra işe dönebilir miyim

Yarın birkaç doktorla görüşeceğim içime sinen bir doktor olursa da haziran a ameliyat düşünüyorum. Çok korkuyorum ama bu forumdan cesaret alıyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım. Ben kendimi daha şiddetli ağrı , nefes alamayacakmış hissi vs kötü şeylere hazırlamıştım ama hiç beklediğim gibi olmadı korkulacak birşey değilmiş :nazar::KK34:

merhaba Dream,
Ameliyatın üzerinden 2 ay geçmiş sanırım, şimdi nasıl göğüslerin? Şişler inip daha normal bir görüntü oldu mu? Ağrılar geçti mi? Ben de Ağustos ta Hakan bey e meme silikonu ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum. Ameliyat sonrası doktorun ilgi alakası nasıl? Kaç kez kontrole gitmek gerekiyor?

teşekkürler

Herkese selamlar :)

An itibariyle eve çıktım arkadaşlar bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim.

Hastane : Esteworld
Doktor: Hakan Gence
Protez marka : Natrelle
Boyut : 210 cc modarate yuvarlak
Uygulama : Kas altı

Ameliyat öncesi gögüs altı çevresi 68 cm

direnlerim sabah çıkarıldı ve şimdi evdeyim , üstten bir bandaj takıldı ve sporcu sütyeni var kızlar. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız :KK43::KK16:

merhaba Dream,
Ameliyatın üzerinden 2 ay geçmiş sanırım, şimdi nasıl göğüslerin? Şişler inip daha normal bir görüntü oldu mu? Ağrılar geçti mi? Ben de Ağustos ta Hakan bey e meme silikonu ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum. Ameliyat sonrası doktorun ilgi alakası nasıl? Kaç kez kontrole gitmek gerekiyor?

teşekkürler

Merhaba:)
Bol bol fotograf ekliyorum yeni 2 ay oldu benimde agrilar azaldi ama henuz tamamen iyilesmis degilim :)
Sonuctan memnunum , doktorumuda cok sevdm cnm ilgi ve alakasindan oturude memnunum kesinlikle tavsiye ederm. Sen nasil bir boyut istedigini Hakan beye anlat gerisini gonul rahatligiyla birak zaten cok titiz kendisi mesleginde. Kontrol skligini hatirlamiyorm ama rutin kontrollern haricinde de ekstra bir sikayetin ya da rahatsizligin olursa gorunebilirsin istedgn kadar. İyilesme surecinde sonuna kadar arkandan olucaktir. Heycanla bekliyorum:)

Merhaba:)
Bol bol fotograf ekliyorum yeni 2 ay oldu benimde agrilar azaldi ama henuz tamamen iyilesmis degilim :)
Sonuctan memnunum , doktorumuda cok sevdm cnm ilgi ve alakasindan oturude memnunum kesinlikle tavsiye ederm. Sen nasil bir boyut istedigini Hakan beye anlat gerisini gonul rahatligiyla birak zaten cok titiz kendisi mesleginde. Kontrol skligini hatirlamiyorm ama rutin kontrollern haricinde de ekstra bir sikayetin ya da rahatsizligin olursa gorunebilirsin istedgn kadar. İyilesme surecinde sonuna kadar arkandan olucaktir. Heycanla bekliyorum:)

Dream 1988 henüz yeni üyeyim ve özel mesaj atamıyorum , bir sorum daha olacak ama ücretle ilgili, bana 2500 € fiyat verildi, senin bir mesajında 7 bin civarı okudum, bana özel mesaj atabilir misin? Yurtdışında yaşadığım için bana daha yüksek fiyat söylemiş olablirler ama kendii keriz yerine konulmuş gibi hissetmek istemiyorum, bilgi verirsen sevinirim

Bende estee world la temasa gectim ve banada 2.500 euro dediler . Ama ameliyati bülent tekerekoglu yapacakmis..doktoru secme hakkim varmi acaba?
Dream1988 banada resim gösterirmisin? Muhakkak herkesinki baska dururuyordur ama insan güzel olmus resimleri görünce daha bir rahat ediyo.

Doktor seçiminden sonra süreç kolay ilerliyor sanırım? güle güle kullanın darısı başıma:KK51:
Peki dokusu nasıl yani dokununca normal meme gibi yumuşak mı? sert mi? yumuşaması ne kadar zaman alıyor? Bir de izi kaldı mı, geçmesi için bir krem kullanıyor muusn?
ben de fotoğraflarını görebilir miyiiim

X