Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

cnm gerçekten harika bir burnun olmuş..yüzüne çok yakışmış...senin resmini gördükten sonra içim rahat etti..sanırım doktorumu buldum:)

cnm gerçekten harika bir burnun olmuş..yüzüne çok yakışmış...senin resmini gördükten sonra içim rahat etti..sanırım doktorumu buldum:)

mikado ve bir arkadas daha can beye yaptirdi burunlarini, onlarin resimlerine de bakmani tavsiye ederim canim bir fikir olur olumunekankayizsmile

cok tesekkur ederim begenmene sevindim delikafadulden

merhaba sana ulaşıp konuşmayı çok isterdim yaaa bende 28 eylülde olacagım çok korkuyorummmm

UyuyanGuzel mümkünse bende bakabilirmiyim resimlerine, bende moper35 le aynı durumdayım malesef..

UyuyanGuzel mümkünse bende bakabilirmiyim resimlerine, bende moper35 le aynı durumdayım malesef..

herkese slm siteyi uzun zamandan beri yakından takip ediyorum karın germe düşünüyorum ufuk bilkay'ı hem bir izmirli olarak hemde internetten biliyor ve takip ediyorum.ama burda hep ve sırf burun ameliyatlarından bahsedilmiş.kendisine karın germe yaptıran var mı?bilgi veririseniz çok sevinrim.alkisalkisalkis

Cnm mrb sabırsızlıkla bekliyorum paylaşıcaklarını kesin fiyatını da öğrendiğinde yazarsan sevinirim malum kendim biriktiriyorum da paramı acaba ne zamana kadar 3000 3500 aralığında olur ki fiyatları

canım 3700 son rakam. 6ekimde ameliyat oluyorum artık :)

kaydirigubbakcemile2
Cnm mrb sabırsızlıkla bekliyorum paylaşıcaklarını kesin fiyatını da öğrendiğinde yazarsan sevinirim malum kendim biriktiriyorum da paramı acaba ne zamana kadar 3000 3500 aralığında olur ki fiyatları

canım 3700 son rakam. 6ekimde ameliyat oluyorum artık :)

arkadaslar ufuk bey'e bende burun ameliyati olmayi dusunuyorum,kendisine ameliyat olmus arkadaslar fotograflarinizi gonderirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…