Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

merhaba arkadaslar,

bende Ufuk Bilkay´a ameliyat oldum, gögüs kücültme ameliyati.
Cok memnunum, cok rahatladim, cok mutluyum! Benim ameliyatimin üzerinden 7 hafta gecti.
Yurt disindan referanslarina güvenerek ameliyat oldugum doktoruma birde bu site üzerinden cok tesekkür etmek istiyorum. Ben sonuctan memnun kaldim, özgüvenim geldi. Gögüs kücültme ameliyati olmayi düsünen arkadaslara kesinlikle Ufuk Bilkay´i tavsiye ediyorum. Hic tereddüt etmeyin derim.
Sevgiler
Selda

Merhaba kızlar,
Ben de 5 kasım da ufuk bilkay'a burun ameliyatı olcam..beklediğim güne çok az kaldı..duygularımı ben de sizinle bu süreçte paylaşmak istiyorum..çok heycanlıyım..korku doluydum aslında ama sizin yorumlarınızı okuyunca biraz rahatladım..bakalım beni neler bekliyor..

kızlar ben ameliyat oldum :) bugun 1 hafta doldu

Çok geçmiş olsun cnm inş istediğin gibi olur.Vakit buldukça iyileşme sürecini bizimle paylaş lütfen benim gibi ameliyatı düşünen birçok arkadaş için çok faydalı olacaktır yazdıkların

Çok geçmiş olsun cnm inş istediğin gibi olur.Vakit buldukça iyileşme sürecini bizimle paylaş lütfen benim gibi ameliyatı düşünen birçok arkadaş için çok faydalı olacaktır yazdıkların

benim yapım cok hassas cok beyazım o yuzdn sisliklerim oldu goz kapaklarımda hafif morluklar oldu ilk gece uyumadım sismesin diye hep buz koydum ama engelleyemedim sistim 2. gece cok rahat uyudum. 2. gun maxium duzeye ulastı sislikler hic inmeyecek sandım ama 3. gun den itibaran hızlı bir sekilde inemeye basladı. agrım sızım hiç olmadı. enfes alma problemi yasamadım cunku doktorum klasik tampon kullanmıyor, ortası deliik nefes almayı engellemeyen silikon tupler kullanıyor. atelliyken pek anlasılmıyordu sekli ama simdi bantlı iyi gorunuyor ve bantsız da gordum gercek seklini :) umarm dogru gormusumdur :) foto da paylasacagım sizlerle

ameliyat önsesi heyecan ve bilinmezlik engellenemez bişey :) ufuk bey iyi bir doktor hastaları memnun dogru bir secim yapmıssın diyebilirim umarm istedigin gibi guzel olur hersey :)

ben de gorebilir miyim acaba fotolarini oncesi ve sonrasini.

uyuyan guzel, rica etsem bana once-sonra fotolarini gonderebilir misin? Kendisinden istedim, email ile gonderemeyecegini soyledi, Ben de Rotterdam'dayim, o sebeple gitmeden fotolar goreyim diyorum. simdiden tesekkrler.

bende cok gormek istoyorum mumkunse.

jupitoo merhaba,

Fotograflarina bakmamda sakinca yoksa beni arkadas olarak ekler misin lutfen? Tesekkurler..

noluuurrrrrrrr bana özelden msj atıp burnunu göster lüffen bu siteden hiç bişe anlamadımki ben ya ufuk beye gidemiyomda izmirde deilim çok merak ediyom nolur biri bana burnunu göstersin

ameliyat önsesi heyecan ve bilinmezlik engellenemez bişey :) ufuk bey iyi bir doktor hastaları memnun dogru bir secim yapmıssın diyebilirim umarm istedigin gibi guzel olur hersey :)

fotoğraflarına baktım canm harika olmuş sana da çoook yakışmışş oraya yorum yazamıyorum o yüzden böle yazdımm ama keşke eski halini de görseydik burnunun... :))

Merhabalar yeni üye oldum.Ufuk beye ameliyat olmayı düşünüyorum hangi teknikle burun ameliyatı yapıyor.açık mı kapalı mı?Şimdiden teşekkür ederim

dsfriends, bende 12 kasımda ufuk bilkaya burun ameliyatı olucam, lütfen beni de ekler misin, fotoğraflarını görebilir miyim?
ayrıca ilk 1 haftadaki gelişmeleri anlatır mısın? bandajların ne zaman çıktı mesela? yaklaşık 10 gün sonra işe dönücem ve ameltiyatın izleri kalsın istemiyorum.

needhelp senden tam 1 hafta önce benim ameliyatım var..yani ameliyatıma da tam 1 hafta var...ayy bir an evvel geçsin istiorum şu günler..keşke yarın ameliyat olabilsem..bu burnumla son 1 haftam :) ufuk beye çok güveniorum..ona ameliyat olanların yorumlarını okuyunca olumsuz bir şeye pek rastamadım..ama tabi hiç belli olmaz, herkesin bünyesi farklı...ağır da atlatabilirim bu süreci..yeterki değsin :)

Ufuk Beyden nasıl randevu alınıyor ilk kez muayene için,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…