kızlar ben ameliyat oldum :) bugun 1 hafta doldu
kızlar ben ameliyat oldum :) bugun 1 hafta doldu
geçmiş olsun cnmm zoru bitmiş şimdi iyileşme dönemi inş. herşey istediğin gibi olur.ii dinlenmelerrrrrr
nasıl cnm bandajların alındımı?nası görünüyor?bende bu ay muayene olmaya gidicem...[/Q
burnumu gordum canım iyi gorunuyor ateli alındıgı gun gordum simdi bantlar var bantları cıkarmak icin gitmem gerekiyordu ama yogunum gidemedim. sekli iyi duruyor :) foto ekliycem bantlar cıktıktan sonra. sisliklerim cok hızlı indi yuzumde yok burnumun ucunda yok denecek kadar az. ama burundaki odemlerin inmesi zaman alabilir bunu bildigim icin sabırsızlanmıyorum :)
Çok geçmiş olsun cnm inş istediğin gibi olur.Vakit buldukça iyileşme sürecini bizimle paylaş lütfen benim gibi ameliyatı düşünen birçok arkadaş için çok faydalı olacaktır yazdıkların
Merhaba kızlar,
Ben de 5 kasım da ufuk bilkay'a burun ameliyatı olcam..beklediğim güne çok az kaldı..duygularımı ben de sizinle bu süreçte paylaşmak istiyorum..çok heycanlıyım..korku doluydum aslında ama sizin yorumlarınızı okuyunca biraz rahatladım..bakalım beni neler bekliyor..
ameliyat önsesi heyecan ve bilinmezlik engellenemez bişey :) ufuk bey iyi bir doktor hastaları memnun dogru bir secim yapmıssın diyebilirim umarm istedigin gibi guzel olur hersey :)
3 hafta önce ufuk bey'e burun ameliyatı oldum. ameliyattan 1 ay kadar önce kendisinden muayene için randevu alıp görüşmeye gittim ve ameliyat tarihi aldım. ameliyat günü, daha önceden çektiği fotoğraflarım üzerindeki görsel çalışmalara baktık ama aslında çok da bir önemi olmadı o çalışmaların. birisi yüzüme uygun bir çalışmaydı, diğeriyse daha abartılıydı. ben zaten abartılı bir şey istemediğimi söylemiştim, kendisi de önermedi.
ufuk bey'den gerek mesleki gerekse insani açıdan çok memnun kaldım. kendisini bir kere görmüş olmama rağmen ameliyattan önce kafamda hiçbir şüphe yoktu. sonrasında da "iyi ki boşuna paranoya yapmamışım, bir doktor ancak bu kadar iyi olabilir herhalde" dedim :)
yüzümdeki şişlikler çok büyük oranda azaldı. isteyen arkadaşlara fotoğraf gönderebilirim.
uyuyan guzel, rica etsem bana once-sonra fotolarini gonderebilir misin? Kendisinden istedim, email ile gonderemeyecegini soyledi, Ben de Rotterdam'dayim, o sebeple gitmeden fotolar goreyim diyorum. simdiden tesekkrler.
benim yapım cok hassas cok beyazım o yuzdn sisliklerim oldu goz kapaklarımda hafif morluklar oldu ilk gece uyumadım sismesin diye hep buz koydum ama engelleyemedim sistim 2. gece cok rahat uyudum. 2. gun maxium duzeye ulastı sislikler hic inmeyecek sandım ama 3. gun den itibaran hızlı bir sekilde inemeye basladı. agrım sızım hiç olmadı. enfes alma problemi yasamadım cunku doktorum klasik tampon kullanmıyor, ortası deliik nefes almayı engellemeyen silikon tupler kullanıyor. atelliyken pek anlasılmıyordu sekli ama simdi bantlı iyi gorunuyor ve bantsız da gordum gercek seklini :) umarm dogru gormusumdur :) foto da paylasacagım sizlerle
ameliyat önsesi heyecan ve bilinmezlik engellenemez bişey :) ufuk bey iyi bir doktor hastaları memnun dogru bir secim yapmıssın diyebilirim umarm istedigin gibi guzel olur hersey :)
dsfriends, bende 12 kasımda ufuk bilkaya burun ameliyatı olucam, lütfen beni de ekler misin, fotoğraflarını görebilir miyim?
ayrıca ilk 1 haftadaki gelişmeleri anlatır mısın? bandajların ne zaman çıktı mesela? yaklaşık 10 gün sonra işe dönücem ve ameltiyatın izleri kalsın istemiyorum.
Ufuk Beyden nasıl randevu alınıyor ilk kez muayene için,yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..