canim benim burnum 22 gunlukken falan gayet iyi durumdaydi. albumumden bakabilirsin. doktorun ufuk bilkay. tas catlasa bir ay icinde burnun uzayli burnu olmaktan cikar merak etme:) ilk zamanlar cok sis oldugundan dolayi cok garip gorunuyor insan ama...
Uyuyangüzel öncelikle eklediğin için teşekkürler bişey sormak istiyorum muayene ücretini her kontrole gittiğin zaman ödedin mi ?? Toplam kaça mal oldu sana??
muayene ucreti odemedim.
yani soyle oldu, biz Ufuk Bey ile sadece mail yoluyla iletisim kurduk cunku ben yurt disinda yasiyorum.
herseyi konustuk, ameliyat tarihi belirledik falan ben Tutkiye'ye gittim ve ertesi gun ameliyat oldum canim.
sadece ameliyattan bir gun once gorustum kendisiyle, burnuma bakti resimlerimi falan cekti.
ertesi gun ameliyat olacagim icin sanirim benden muayene ucreti almadi.
masraf 3000-3500 arasi oldu canim.
Hani ameliyattan sonra da kontrol için alçı alınması için falan da gidiliyo ya cnm onlarda da mı ücret ödenmiyo??
valla ben bi keresinde odedim, bi keresinde odemedim...
oradaki hemsireler sinir etti zaten beni...
ben ozel hasta oldugum icin odememem gerekiyordu sanirim...
sorunun cevabindan tam emin degilim canim[/QUO
Hmm tmm cnm .Ya bi de hemşirelerin yaklaşımı iyi değil miydi??
valla ben bi keresinde odedim, bi keresinde odemedim...
oradaki hemsireler sinir etti zaten beni...
ben ozel hasta oldugum icin odememem gerekiyordu sanirim...
sorunun cevabindan tam emin degilim canim[/QUO
Hmm tmm cnm .Ya bi de hemşirelerin yaklaşımı iyi değil miydi??
simdi ben ameliyattan sonra basimda duran hemsire harikuladeydi, hayatimda oyle hemsireye rastlamadim.
bi kac huysuzluk yapmama ragmen hic sesini falan cikarmadi mesela.
sonracima...
suratima hep buz tuttu, buzlari sik sik degistirdi...ilaclarimi falan cok iyi takip etti...
mide bulantim var mi yok mu takip etti...
olmamasina ragmen yine de bulanti icin de bir seyler verdi tedbir icin...
ayri odaya ciktiktan sonra bile hep yanimizdaydi, her sorumuza yilmadan cevap verdi defalarca. cok ictendi.
ameliyat gunu yanimda ablam vardi, o da cok sevdi hemsireyi.
hastaneden ayrilirken bahsis vermek istedik ama almadi :bbo:
bu benim gorevim, kabul edemem dedi tum israrlarimiza ragmen :1ninca:
ilk defa boyle bir hemsireyle karsilastim cok sevdim kendisini... opuyorumnanaktan
orta boylu, siyah sacli, genc ve zayif bir hemsireydi...citi pitiydi...
belki ameliyat olursan ona denk gelirsin diye tarif edeyim dedim
eminim sen de cok seversin.
benim sinir oldugum hemsire Ufuk Bey'in tam odasinin karsisinda hemsirelerin durdugu ve kucuk mudahalelerin yapildigi bir yer var, orda.
hastalara ne icin geldigini soruyor, ucretli hasta mi falan filan onlari soruyor, gerekirse hastalara sira veriyor kalabaliksa...
ama o hemsireyle hic muhatap olunmuyor zaten, sadece alci cikarilacagi zaman gidersen gorursun o kadar...ama bunun icin gittiginde bile direk Ufuk Beyle muhatap olcaksin yani merak etmene gerek yok canim
simdi ben ameliyattan sonra basimda duran hemsire harikuladeydi, hayatimda oyle hemsireye rastlamadim.
bi kac huysuzluk yapmama ragmen hic sesini falan cikarmadi mesela.
sonracima...
suratima hep buz tuttu, buzlari sik sik degistirdi...ilaclarimi falan cok iyi takip etti...
mide bulantim var mi yok mu takip etti...
olmamasina ragmen yine de bulanti icin de bir seyler verdi tedbir icin...
ayri odaya ciktiktan sonra bile hep yanimizdaydi, her sorumuza yilmadan cevap verdi defalarca. cok ictendi.
ameliyat gunu yanimda ablam vardi, o da cok sevdi hemsireyi.
hastaneden ayrilirken bahsis vermek istedik ama almadi :bbo:
bu benim gorevim, kabul edemem dedi tum israrlarimiza ragmen :1ninca:
ilk defa boyle bir hemsireyle karsilastim cok sevdim kendisini... opuyorumnanaktan
orta boylu, siyah sacli, genc ve zayif bir hemsireydi...citi pitiydi...
belki ameliyat olursan ona denk gelirsin diye tarif edeyim dedim
eminim sen de cok seversin.
benim sinir oldugum hemsire Ufuk Bey'in tam odasinin karsisinda hemsirelerin durdugu ve kucuk mudahalelerin yapildigi bir yer var, orda.
hastalara ne icin geldigini soruyor, ucretli hasta mi falan filan onlari soruyor, gerekirse hastalara sira veriyor kalabaliksa...
ama o hemsireyle hic muhatap olunmuyor zaten, sadece alci cikarilacagi zaman gidersen gorursun o kadar...ama bunun icin gittiginde bile direk Ufuk Beyle muhatap olcaksin yani merak etmene gerek yok canim
İnş bana da o hemşire denk gelir cnm zaten ailemi zar zor ikna ettim şimdi en ufak bi aksilik çıksa biliyorum ki söylenip dururlar oralarda o yüzden cnm sana bu kadar ayrıntılı şeyler soruyorum çünkü zor bi karar ve söyliceğin her şey çok önemli benim için kusuruma bakma artık hergün hergün başını ağrıtıyorum:1rolleyes: Şuan burnun nasıl alıştın mı peki yeni haline memnun musun??
İnş bana da o hemşire denk gelir cnm zaten ailemi zar zor ikna ettim şimdi en ufak bi aksilik çıksa biliyorum ki söylenip dururlar oralarda o yüzden cnm sana bu kadar ayrıntılı şeyler soruyorum çünkü zor bi karar ve söyliceğin her şey çok önemli benim için kusuruma bakma artık hergün hergün başını ağrıtıyorum:1rolleyes: Şuan burnun nasıl alıştın mı peki yeni haline memnun musun??
konularimda yazdiklarimi okudugunu tahmin ediyorum.
okuduysan eger zaten memnun oldugumu yazdigimi gormussundur...
sadece aklima takilan bi kac sey var o kadar.
onun disinda iyi.
alismak ta hemen olmuyo zamanla...
lutfen burnumla ilgili actigim konulari oku orada senin merak ettigin hersey yaziyordur bence...
UYUYANGÜZELL
kusura bakma canm rahatsız ediyorum ama bende yeni üye oldum ufuk beye burun ameliyatı olmak istiyorum senin yazılarını okudum bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum ufuk beye resmimi gönderdim nasıl bi tasarım yaparsınız diye gönderdiği resimde burun ucu çok kötüydü söyledim bunu oda dedi ki bilgisayarda ancak bu kadar oluyo senin tecrübelerine dayanarak sormak istedim senin burun tasarımını nasıl yaptı doktor bey yani sadece bilgisayar üzerinden mi birde eğer bilgisayarda olmuyorsa ben nasıl olacağını bilmeden ameliyat olamam ki...yardımcı olursan çok sevinirim canm görüşmek üzereee...
hayal bende ufuk beye olacagım tasarım konusunda benimde sıkıntılarım var cok begenmedim tasarımı ama ufuk beye olmakta ısrarcıyım 6 ekimde ameliyatım. kendim yandan tasarım yapıp gonderdim umarım bana kızmamıstır. ameliyt olduktan sonra deneyimlerimi paylasacagım bende ancak simdi ameliyat olmus arkadasların deneyim ve bilgilerinden yararlanmaya calısıyorum mesela uyuyan güzelin burnu hosuma gidiyor. tasarımları ve yaptıgı burunlar konusunda birbirimize bilgi verelim olurmu?eyvahedigeldismile
kendin nasıl tasarım yaptın canm bende başka bi doktorun yaptığı tasarımı da var onu çok beğendim ama bende ufuk beyde ameliyat olmak istiyorum acba yüzyüze görüşmede farklı bi tasarım yapar mı bende sadece uyuyan güzelin burnunu gördüm ama onunda eski hali yok bu konuda birbirimize yardımcı olalım bencede görüşmeye falan gittiğinde bilgi verirsen sevinirim birde tarih belli olduğuna göre fiyatı da konuştunuz mu acaba ne kadar????
UYUYANGÜZELL
kusura bakma canm rahatsız ediyorum ama bende yeni üye oldum ufuk beye burun ameliyatı olmak istiyorum senin yazılarını okudum bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum ufuk beye resmimi gönderdim nasıl bi tasarım yaparsınız diye gönderdiği resimde burun ucu çok kötüydü söyledim bunu oda dedi ki bilgisayarda ancak bu kadar oluyo senin tecrübelerine dayanarak sormak istedim senin burun tasarımını nasıl yaptı doktor bey yani sadece bilgisayar üzerinden mi birde eğer bilgisayarda olmuyorsa ben nasıl olacağını bilmeden ameliyat olamam ki...yardımcı olursan çok sevinirim canm görüşmek üzereee...
canim ben ufuk beyden hic bir zamna tasarim istemedim cunku bilgisayarda yapiliyor sonucta, gercek disi bir sey bana gore. bir cok doktor da boyle dusunuyor ve tasarima cok guvenmeyin diyor zaten.
ufuk bey ameliyattan onceki gorusmemizde burnumun fotolarini cekti, tasarim yapacagini ve ameliyattan once tasarimlara bakariz dedi.
ameliyat gunu yani ertesi gun tasarimi gosterdi, hosuma gitmedi(bu arada tasarimi gosterirken sadece burna bakmalisiniz yuze degil dedi cunku ablam yuzle ek uyumlu degil falan dedi sanirim).
tasarim hosumuza gitmedi biz isteklerimizi anlatalim dedik ufuk beye ve ben basladim anlatmaya.
istediklerimi soyledim.
tamam istedigin dogrultuda yapariz, ameliyatta gorecegiz ne yapabilecegimizi dedi. yani burnun durumuna gore karar veriyorlar sonucta canim.
boyle iste...
yerimseniben
ben photoshop c2 diye bir program indirdim onda yaptım ayrıca ufuk hocayla yuz yuzede gorustum. fiyat 3000-4000 arası degişiyor burunun yapısına ve yapılacak işleme gore dedi henuz tam bir rakam bilmiyorum senin burnun problemli degil 3500 civarı dedi. hala net 3500 mu bilmiyorum 3000-3500 diye kendimi alıstırdım. ameliyat oncesi tekrar gidecegim tahlil sonuclarını vermeye o zaman detaylı bir muayeneyle bana net rakam verir diye dusunuyorum. tum bildiklerimi paylasacagım
uyuyan güzel bende ufuk bilkaya ameliyat olmayı düşünüorum..ama daha önce ameliyat oldugum için bu sefer şansa bırakmak istemiyorum..resimlerine bakabilrimiym..bide can kopalı öneriyorlar çok kararsızım