merhabalar, rica etsem bana once -sonra fotonu gonderebilir misin? Rotterdam'dayim ve doktor arayisindayim. yardimci olursan cok sevinirim, selamlar, figen.
merhaba arkadaslar,
ben de Ufuk Bey`e gogus buyutme ameliyati oldum. inanilmaz memnunun. protezin kas altina konulmasina ragmen hic inanilmaz agrilar cekmedim. ameliyattan sonra cok rahat bir donem gecirdim. gogsunun kucuklugunu dert eden butun bayanlara oneriyorum. Hic korkulacak bir durum yok. Ozellikle Ufuk Bey inanilmaz iyi ve anlayisli bir doktor. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz. Eger merak eden sorusu olan arkadaslar varsa en ince detayina kadar anlatabilirim.
Arkadaşlar, Ufuk Bey'e dün mail attım ama cevap yok hala.Yanlış adrese yollamış olabilir miyim bilmiyorum. fifi2, Ufuk beyin adresi nerede yazıyor acaba?
burun ameliyatı olmuş arkadaşlar ben öğretmenim ve 1 eylülde izmirden ayrılmak zorundayım.ameiyattan kaç gün sonra görev başında olunuo yardımcı olursanız sevinirim.ağustos ayında olmak istiyorum ama tabi dr ile henüz görüşmedim.şubat tatilinde mi olsam acaba kafam karışık arkadaşlar
gogle a yaz ufuk bılkay dıee cıkıyo hakkında hersey..ama ıyı arastır:)
burun ameliyatı olmuş arkadaşlar ben öğretmenim ve 1 eylülde izmirden ayrılmak zorundayım.ameiyattan kaç gün sonra görev başında olunuo yardımcı olursanız sevinirim.ağustos ayında olmak istiyorum ama tabi dr ile henüz görüşmedim.şubat tatilinde mi olsam acaba kafam karışık arkadaşlar