Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

uyuyan guzel, rica etsem bana once-sonra fotolarini gonderebilir misin? Kendisinden istedim, email ile gonderemeyecegini soyledi, Ben de Rotterdam'dayim, o sebeple gitmeden fotolar goreyim diyorum. simdiden tesekkrler.

merhabalar, rica etsem bana once -sonra fotonu gonderebilir misin? Rotterdam'dayim ve doktor arayisindayim. yardimci olursan cok sevinirim, selamlar, figen.

bende düşünüyorum ufuk beye göğüs büyütme ameliyatı yaptırmayı acaba ameliyat ayrıntılarını yazabilir misin ne kadara mal oldu,ameliyat sonrası neler yaşadın gibi a.s

lilac0505 canım amelyattan sonra hastanede kaldınmı..ne zman çıktın hastaneden..birde ben tek başıma gelmeyi düşünüyorum tek başına altından kalkabilirmiyim...profilinde muğla yazıyo ama ne zman dönebildin muğlaya...bende izmir dışından gelicem...

arkadaşlar ufuk bilkay burun ameliyati olucam ona burun amilayatı olan varsa bilgi verebilirlermi acaba
teşekkürler.

Arkadaşlar, Ufuk Bey'e dün mail attım ama cevap yok hala.Yanlış adrese yollamış olabilir miyim bilmiyorum. fifi2, Ufuk beyin adresi nerede yazıyor acaba?

Arkadaşlar, Ufuk Bey'e dün mail attım ama cevap yok hala.Yanlış adrese yollamış olabilir miyim bilmiyorum. fifi2, Ufuk beyin adresi nerede yazıyor acaba?

canım ufuk bilkay ın sitesine gir estetiks.net orda iletişim bölümünde ufuk bilkay a sorun bölümü var ordanda sorabilirsin sana geri dönüş olur hemen.bilgilerine....

Teşekkür ederim aşk aşk, ben hotml adresine yolladım. Ama 4 gündür cevap gelmedi.Bir de oraya yolayayım ozman.

burun ameliyatı olmuş arkadaşlar ben öğretmenim ve 1 eylülde izmirden ayrılmak zorundayım.ameiyattan kaç gün sonra görev başında olunuo yardımcı olursanız sevinirim.ağustos ayında olmak istiyorum ama tabi dr ile henüz görüşmedim.şubat tatilinde mi olsam acaba kafam karışık arkadaşlar

arkadaşlar bir de ufuk beyle ilgili bi sorum var.kendisi ege tıpta sanırım muayeneyi orda mı yapıo özelli var mı.kendisiyle görüşmek için nereye gitmek gerekio

Ufuk Bey'in burun ameliyatı ücretini öğrenebilir miyim arkadaşlar, son zamanlarda olan arkadaşlar,yardımınızı rica ediyorum, sosyal güvence fayda sağlar mı, sağlık problemi varsa?

subat tatılı cok kısa bı zaman bence..agustos bası dusun derım..

mrb aranıza yeni katıldım ben de ufuk beye ameliyat olmayı düşünüyorum ameliyat sonrasıyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim bi de fotograflarınızı gönderebilir misiniz mümkünse??

canim benim burnum 22 gunlukken falan gayet iyi durumdaydi. albumumden bakabilirsin. doktorun ufuk bilkay. tas catlasa bir ay icinde burnun uzayli burnu olmaktan cikar merak etme:) ilk zamanlar cok sis oldugundan dolayi cok garip gorunuyor insan ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…