Mini yuz germe ve meme dikleştirme tek seferde yapacak doktor önerisi

Ben Erdem Tezel ismine denk gelirseniz eleyin demeye geldim çünkü kendisi istediğiniz her iki ameliyatı da yapıyor ama dediğim gibi denk gelirseniz arkanıza bakmadan kaçın.
Yaşadığım sıkıntıları burun estetiği başlığındaki sorumda okuyabilirsiniz. Sorumda bahsetmedim ama aynı anda endoskopik yüz germe de olmuştum kendisine. 2. ve 3.aylarda güzeldi ama şuan kaşlarım düştüğü için göz kapaklarım katlı katlı düşük duruyor oysa bana göz kapaklarını almaya gerek yok kaşlarını kaldırınca göz kapakların da düzelecek demişti. Yanaklarım da düştü asla 2-3.aydaki gerginliğinde değil yüzüm. Daha 9 ay oldu ameliyat olalı siz düşünün ne kadar geçici ve baştan savma iş yaptığını. Yakında bununla ilgili de soru açacağım ama özelden fotoğraf atabilirim isterseniz.

Burnumla zaten hiç uğraşmamış eskisiyle aynı bırakmış hala kemerli ve ucu düşük bir burnum var sorumda fotoğraflarım mevcut bakabilirsiniz dalga geçer gibi hiç dokunmadan bırakmış resmen burnumu. Dünyanın parasını aldığı halde.

Üstelik hiçbir hatasını kabul etmeyen üste çıkan ve hasta empatisinden yoksun birisi azıcık iyi niyetli olsa ücret iadesi yapardı ama yok. Şimdi 2.burun ameliyatı için 1.yılımın dolmasını bekliyorum . Aradan 3-5 yıl geçsin 2.kez de endoskopiği yaptıracağım veya derin plan artık her neyse

X