merhabalar arkadaşlar ufuk beyle görüştüm burun ameliyatı olmak istiyordum.fotoğraflarım çekildi.25 ocak için ameliyat gününü aldım bir hafta önce istedigi tahlillerin sonucunu götürücem,size sormak istediğim bu tahlilleri dışarıda mı yoksa bir hafta önce ege üni.sindemi yaptırmak gerekiyor.birde daha önce ufuk beye ameliyat olan arkadaşlar fotograflarınızı görmem mümkün mü.sizin güzel resimlerinizi görerek biraz daha rahatlıyacagımı zannediyorum.şimdiden teşekkür ederimm
herkese merhaba,
2009 haziran ayında ufuk bey burun ameliyatımı yapmıştı. yani tam 1,5 sene oldu ve ben her açıdan çok memnunum.
isteyenlere öncesi, sonrası, çok daha sonrası şeklinde fotoğraflar gönderebilirim :115:
bende çok memnunum ufuk beyden. 2 ay oldu ve hiçbir sorun yaşamadım. Burnumuda çok seviyorum :lepi: tekrar tekrar tavsiye ederim.
Kızlar ufk bey hangi hastanede çalışıyor? Ve bilen varmı acaba göğüs büyütme fiyat ne kadar
ege üni.plastik cerrahi kliniğinde görüşebilirsiniz fiyatı kendisi muayneden sonra veriyor ama dışarıdan duyduklarımdan çok daha uygun geldi bana verdği fiyat
ufuk beyle bende sonunda çarşamba günü tanıştım ve ameliyat günümü aldık bahar ayı çok yoğun olduğundan ancak 9 mayısa olucam .benim karın germe ve meme dikleştirme ikisi bir arad olucak dr.umu çok güvenilir buldum yıllardır araştırıp doğru karar verdiğimi umuyorum burayıda okuyunca haklı olduğumu anladım umarım herşey yolunda gider ..
merhaba haziranda bende ufuk beye gobek germe ve burun ve birazcikta lipo olmak istiyorum ama ufuk beyin burun konusunda guzel yorumlarini ourken gobek germe konusunda deneyimiolan hastaisna hic karsilasadim korkuyorum hemd guzel olurmu bilmiyorum 2 ay kalicam turkiyede ve benim sorun olsa amerikadan geri gelme sansim cok cok zor anca 2 yil sonra
slm özland ,sana bu konuda ancak ameliyat sonrası yardımcı oalbilirim ben o şekilde araştırmadım dr.umu bana göre uzmanlığı her alandadır ufuk beyin kaldıki aml ve randevu sırası almak bu kadar zorken başka türlüsünü düşünemiyorum .sen en iyisi beni bekle en geç 9 mayısta olucam daha erkende olabilir ilk işim sizlerle paylaşmak olucak sağlıcakla kalın
Merhaba Hazirandacim haklisin Ufuk bey gayet uzman ama yinede insna korkuyor malum ameliyat masasina yatmak kolay degil:) ben mayis 2. haftasi olabilirim cunku iyilesmeye cok vaktim yok geri donecegim. fiyat konusunda ne dedi yani ozel degilse paylasabilrmisin
sevgiler
ozlem j.
kızlar ufuk beyle dün görüştüm ve ameliyat gününü aldım 14 nisan burun ameliyatından memnun olmayan varmı acaba
kızlar ufuk beyle dün görüştüm ve ameliyat gününü aldım 14 nisan burun ameliyatından memnun olmayan varmı acaba