Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

merhabalar arkadaşlar ufuk beyle görüştüm burun ameliyatı olmak istiyordum.fotoğraflarım çekildi.25 ocak için ameliyat gününü aldım bir hafta önce istedigi tahlillerin sonucunu götürücem,size sormak istediğim bu tahlilleri dışarıda mı yoksa bir hafta önce ege üni.sindemi yaptırmak gerekiyor.birde daha önce ufuk beye ameliyat olan arkadaşlar fotograflarınızı görmem mümkün mü.sizin güzel resimlerinizi görerek biraz daha rahatlıyacagımı zannediyorum.şimdiden teşekkür ederimm

tahlillerini dışarıda yaptırabilirsin bir sakınca yok..

herkese merhaba,

2009 haziran ayında ufuk bey burun ameliyatımı yapmıştı. yani tam 1,5 sene oldu ve ben her açıdan çok memnunum.

isteyenlere öncesi, sonrası, çok daha sonrası şeklinde fotoğraflar gönderebilirim :115:

Ben isterimmmm ama nasıl olacak onu bilmiyorum yeni sayılırım

ufuk beyle bende sonunda çarşamba günü tanıştım ve ameliyat günümü aldık bahar ayı çok yoğun olduğundan ancak 9 mayısa olucam .benim karın germe ve meme dikleştirme ikisi bir arad olucak dr.umu çok güvenilir buldum yıllardır araştırıp doğru karar verdiğimi umuyorum burayıda okuyunca haklı olduğumu anladım umarım herşey yolunda gider ..

Kızlar ufk bey hangi hastanede çalışıyor? Ve bilen varmı acaba göğüs büyütme fiyat ne kadar

Kızlar ufk bey hangi hastanede çalışıyor? Ve bilen varmı acaba göğüs büyütme fiyat ne kadar

ege üni.plastik cerrahi kliniğinde görüşebilirsiniz fiyatı kendisi muayneden sonra veriyor ama dışarıdan duyduklarımdan çok daha uygun geldi bana verdği fiyat

merhaba haziranda bende ufuk beye gobek germe ve burun ve birazcikta lipo olmak istiyorum ama ufuk beyin burun konusunda guzel yorumlarini ourken gobek germe konusunda deneyimiolan hastaisna hic karsilasadim korkuyorum hemd guzel olurmu bilmiyorum 2 ay kalicam turkiyede ve benim sorun olsa amerikadan geri gelme sansim cok cok zor anca 2 yil sonra

slm özland ,sana bu konuda ancak ameliyat sonrası yardımcı oalbilirim ben o şekilde araştırmadım dr.umu bana göre uzmanlığı her alandadır ufuk beyin kaldıki aml ve randevu sırası almak bu kadar zorken başka türlüsünü düşünemiyorum .sen en iyisi beni bekle en geç 9 mayısta olucam daha erkende olabilir ilk işim sizlerle paylaşmak olucak sağlıcakla kalın

Merhaba Hazirandacim haklisin Ufuk bey gayet uzman ama yinede insna korkuyor malum ameliyat masasina yatmak kolay degil:) ben mayis 2. haftasi olabilirim cunku iyilesmeye cok vaktim yok geri donecegim. fiyat konusunda ne dedi yani ozel degilse paylasabilrmisin

sevgiler

ozlem j.

slm özland , korkularında kesinlikle haklısın elbette benmde korkularım var ama şekil bozukluklarım korkularımı yenmemi ve bunu yapmam için bana gereken cesareti veriyor daha 34 yaşındayım ve kalan hayatımı düzgün bir vucutla geçirmek istiyorum :78:
ameliyat tarihi konusuna gelince keşke istedğimiz tarihte olsa cnm ya malasef o kadar yoğunki kendisi bana görüşmemizde 2 ay sonrasına ancak verdi günü sende kararlıysan bi an önce almalısın tarihini.fiyat konusunda herkesin durumunun farklı olduğunu söylüyor bende çok fazla deformasyon olmadığını liposakşın filan gerekmediğini söyledi yani bana verdiği 8 bin tl lik fiyat sende farklılaşabilir bu nedenle ille muayne şart
sağlıcakla kal

kızlar ufuk beyle dün görüştüm ve ameliyat gününü aldım 14 nisan burun ameliyatından memnun olmayan varmı acaba

kızlar ufuk beyle dün görüştüm ve ameliyat gününü aldım 14 nisan burun ameliyatından memnun olmayan varmı acaba

ah ne kadar şanslısın arkadaşım sana hemen yakın tarih vermiş tabi çünki burun operesyonları kısa sürüyor benmki 6-7 saat sürücek
soruna gelince ben çok araştırdım özellikle burun konusunda şikayet duymadım aksine o konuda izmirde tek geçiliyor

merhaba 14 nisanda benimde burun ameliyatım vardı ,fakat ben bugün 22 nisana erteledim galiba aynı gün ameliyat olacaktık canım.Benim 2. ameliyatım olucak revizyon yani umarım çabuk atlatırız.

kızlar bende ufuk beye amelıyat olacağım burun ve meme amelıyaatı burun amelıyatı olan arkadaslar fotolarınızı gormrk ıstıyorum lütfennnn beni ekleyinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…