Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

resimlerini bana da gönderirmisin bende ameliyat olucam ama cok kafam karışık

ufuk bilkaya mail atmıştım burnum durumunu anlattım bide nefes alma problemim var dedim benden 3.750tl istedi cok geldı bende yaptırmadım

araştırdıma gore cok dogal burunlar yapıyomus bellı bıle olmuyomus estetık oldugu bır yandan gusel aslında bır yandan da azıcık bellı olsun ısterım ben ben burdayım da demesınde

cnm bana resmi gönderiblr misn..??ben ufuk bilkaya ameliyat olmayı düşünüyorum da..çok kararsızım..bi de ali gökçen akdal nasıl bilen var mı??
c.kavak_01@hotmail.com

serena bence başka doktor düşünme bile ben çok araştırdım bir hafta öncede ameliyat oldum çok rahat bi ameliyat geçirdim şişliğim çok az oldu ve en önemlisi burnum problemli olmasına rağmen şu anda tam istediğim gibi oldu iyiki onca doktorun arasından ufuk bilkayı seçmişim verdiğim her kuruş para helal olsun gerçekten alanında bir numara

eet iyi şeyler duyuyorum ama doktor biras fazla istiyor..ben kendm yaptıracağım ameliytı sınırlı bütçem var

sizce ufuk bilkay iyi midir ya... aslinda ona ameliyat olmak istiyorum ama sanki yeterince ünlenmemis gibime geliyor..

Arkadaşlar Ufuk Hocaya yüz bölgemden Rekonsrüktif Ameliyatlar oldum.Estetik ameliyat geçirmediğim için yorum yapamam ama bu zamana kadar estetik beklentim olmasa da ekibi ile beklentimin çok üstünde ameliyatlar gerçekleştirdi .. Estetik açıdan ameliyat düşünsem yine tercihim Ufuk Hoca olur... ..Eline emeğine nazar değmesin. Forumda yazılmayan bir konu da Ufuk Hoca Estetik Yüz ve Burun Cerrahisi Derneği başkanlığını yapıyor.

ameliyat olmadan önce çok doktor araştırdım.sonunda ufuk bilkaya karar verdim.başta nasıl olur diye endişeliydim fakat ufuk hocayla görüştükten sonra hiç korkum kalmadı.kendisi çok güler yüzlü bir insan.bütün sorularımı içtenlikle cevapladı.hatta ameliyat gününü randevudan önce almıştım çünkü çok yoğun oluyor doktor.daha fazla ayrıntı anlatmamı isterseniz yardımcı olabilirim.bugün 37. günüm ve morluklarım hiç yok.sadece hafif bi şişlik var o da pek anlaşılmıyor.burnumun görüntüsne gelince beni yeni tanıyanlar estetik olduğunu hiç anlamıyor.zaten bende yeni burnumu hiç yadırgamadım.çok doğal durduğunu söylüyor herkes.o yüzden iiki de ufuk bilkayı seçmişim diyorum..

Ben de 3 kasım için randevu aldım Ufuk Bey'den. Araştırmalarıma ve hislerime göre doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.hayırlısı bakalım.Muayene sonrası ilk izlenimim ise sıcak,anlayışlı ve güven veren biri. Ameliyat sonrası paylaşımıma dvam ederim. Çünkü biliyorum ki çok zor bir karar,ben de çok zorlandım,inşallah iyi haberler veririm size(Ben meme büyütme,mini karın germe ve basenlerden lipo yaptıracağım)

merhaba kızlar..bende 2 gün önce ufuk beye mini karın germe ve basen liposuction oldum.çok araştırdım.üstelik izmirde oturmuyorum ama araştırmam onucu ona karar verdim iyiki de ufuk hocayı tercih etmişim.doktora güven çok önemli. o da aynı şekilde hastasına önem ve güven veriyor.çok memnunum .henüz 2 gün oldu ameliyat olalı .

merhabalr arkadaşlar..bende bacaklarımdan olmak istiyorum ama ücretiyle ilgili bilgisi oln var mı? bacakalrından yağ enjektesi yada silikon olan arkadaşlar var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…