Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun. Bana gore eger bir doktorun yuz germe konusunda hakkinda pek yorumu yoksa yuz germeyi cok sik yapmagini gosteriyor bu da elinin yatkin olmadigi anlamina gelir. Tabi karar sizin.Kendisi bu forumda Lipodöm hastaların arasında populer. Bende Cumaya randevu aldım ama dün arabama çarptılar, ne kadar sürer tamiri bilmiyorum daha. Doktor karşıda Ataşehirde muayene ediyor, nasıl arabasıs gideceğmi bilmiyorum. Her şey üst üste geliyor ((( Sayfasını incelerken gördüm, her türlü amelyat yapıyormuş ama ben onu sadece lipodöm konusunda populer olduğunu gördüm
Youtube da gormustum bu islemleri ama bazi plastic cerrahlar bu islemin ise yaramadigini soyluyor. Bana da hic ise yariyor gibi gorunmuyorİnstagramda karşıma tuhaf resim çıktı,merak ettim baktım. ABD'de en iyi doktorlar listesinde bulununan, aslen Türk, Türkiyede okumuş ve yıllar önce ABD'ye taşınmış Dr. Sadri Ozan Sozer. Kendisi bir yontem geliştirmiş.
Ne bu ve o izler nasıl kayıboluyor? Sadri Ozan Sozer (@drozansozer) • Instagram photos and videos
Eki Görüntüle 3490092
Eki Görüntüle 3490095 Eki Görüntüle 3490096
Eki Görüntüle 3490097
Eki Görüntüle 3490099
Zekeriya Kul un before afterlari super zaten de acaba fotoshop var mi bunu bilemiyoruz. Keske fotoshop yapan doktorlara ciddi yaptirimlar uygulansa .Dr. Zekerya Kul facebook sayfasında fotograflar bulunuyor. En azından bir fikir olur. Op. Dr. Zekeriya Kul
Doktorun kendisi çok sempatik
Eki Görüntüle 3490103 Eki Görüntüle 3490107
Eki Görüntüle 3490104 Eki Görüntüle 3490105
Eki Görüntüle 3490108
Kızlar Dr. Cem Payaslı hakkında ne düşünüyor sunuz? Güzel memüşler yapıyor ama orta yüz germe hiç bulamadım. Acaba tecrübesi olan var mı?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.comA Angelica B sanırım sen bir ara düşünüyordun bu doktoru, ne düşünüyorsun hakkı
Cem Pasalyi hakkinda hic yorum okumadigim icin dusunmedim. Hakkinda tek duydugum cok pahali olusu.Kızlar Dr. Cem Payaslı hakkında ne düşünüyor sunuz? Güzel memüşler yapıyor ama orta yüz germe hiç bulamadım. Acaba tecrübesi olan var mı?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.comA Angelica B sanırım sen bir ara düşünüyordun bu doktoru, ne düşünüyorsun hakkında?
Eki Görüntüle 3490301 Eki Görüntüle 3490302 Eki Görüntüle 3490303 Eki Görüntüle 3490304
Memnun kalmamaniza cok uzuldum. Sizin gozleriniz super gorunuyordu. Bir ara acaba fotoshop mu dedim o kadar iyiydi yani. Doktorun bu sorunun hakkindaki tavri nasil oldu. Revizyona yanasti mi ? Simdiki sorunu gosteren foto yuklermisiniz. Ve de ozelden doktorun adini yazarsaniz biz de temkinli oluruz o doktora karsiDoktor Çağıl Erenoğlu'na baktınız mı?
Ben instagramdan takip ediyorum, doğal ve başarılı görünüyor ama işte gerçek nasıl? Artık ne yazık ki güven duyamıyorum doktorlara.
Ve işlem sonrası nasıl oluyor bu da çok önemli.
Benim temporal ameliyatımda yanaklarım ilk 2 ay gayet iyiydi sonra düştü yüzümün şekli eskisinden kötü oldu.
Erhan Eryilmaz da cogunlukla endoscopic yapiyor ama onun hakkinda kotu yoruma hic rastlamadim bu forumda. Siz duyduysaniz Eryilmaz hakkinda kotu yorum lutfen yazin cunku bende belki endoscopic yaptiricam Eryilmaz a.bence derin plan olmayan her işlem eskısınden kötü oluyor kısa vadede. Bunda netim bugune kadar burda gördüğüm yorumlardan bunu cıkardım. Doktorlarda bu konuda net bısey soyleyemıyor. Gercek derin plan yapan doktor bulmak gerek ama o doktor nerde bılmıyorum
Hayır kendisi ile görüştüm cok guvenilir bukuyorum erhan beyı. Herseyı acık acık soyler hatta kendısının yapamayacagı ama baska doktorun bılgı alanındaysa baska doktora yonlendırır. Ben kendısıne endoskopık ıslemlerın sonuclarının kotu oldugunu sordugumda bana herkes bu işlemi yapamaz deriyi kemıkten tamamen sıyırmak bu ısın puf noktası demıstı. Her yapan bunu yapamaz bu cok onemlı bır teknık eger tamamen derıyı kemıkten ayırıp işlemi yaparsanız asla eskı halıne donmez demıstı.Erhan Eryilmaz da cogunlukla endoscopic yapiyor ama onun hakkinda kotu yoruma hic rastlamadim bu forumda. Siz duyduysaniz Eryilmaz hakkinda kotu yorum lutfen yazin cunku bende belki endoscopic yaptiricam Eryilmaz a.
Merhaba. Ben bu forumda artık hiç bir şey bbulamıyorum nedense. Zaten estetik konuları eskisi gibi artık yoğun değil. İnsanlar başka yere mi yonlendi, yoksa çok uçuk fiyatlardan dolayı artık fazla yaptıran da yok galiba. Soranlar var ama cevap verecek kimse yok maalesef.Erhan Eryilmaz da cogunlukla endoscopic yapiyor ama onun hakkinda kotu yoruma hic rastlamadim bu forumda. Siz duyduysaniz Eryilmaz hakkinda kotu yorum lutfen yazin cunku bende belki endoscopic yaptiricam Eryilmaz a.
Ben anlamadım derin plan yapmıyor mu Erhan bey? Sadece endoskopik mi yapıyor? Ben açıkçası bu yontemlerde kayıboldum. Benim sanırım önce amelyat yontemlerini incelemem lazımHayır kendisi ile görüştüm cok guvenilir bukuyorum erhan beyı. Herseyı acık acık soyler hatta kendısının yapamayacagı ama baska doktorun bılgı alanındaysa baska doktora yonlendırır. Ben kendısıne endoskopık ıslemlerın sonuclarının kotu oldugunu sordugumda bana herkes bu işlemi yapamaz deriyi kemıkten tamamen sıyırmak bu ısın puf noktası demıstı. Her yapan bunu yapamaz bu cok onemlı bır teknık eger tamamen derıyı kemıkten ayırıp işlemi yaparsanız asla eskı halıne donmez demıstı.
Hayır derin planda yapıyor.Ben anlamadım derin plan yapmıyor mu Erhan bey? Sadece endoskopik mi yapıyor? Ben açıkçası bu yontemlerde kayıboldum. Benim sanırım önce amelyat yontemlerini incelemem lazım
Resimler gözükmediği için tekrar ekliyorum, farklı yontemleBiraz araştırdım. Sanırım bu bilgi yeni başlayanların işine yarar.
Deep plane facelift - Derin yüz germe.
Bana göre en etkili ve güzel sonuç verebilecek yontem. Fakat tecrübeli doktor yapmazsa, riskli amelyat. Çok tecrübeli olmalı bana göre, çünkü kaslar kesiliyor ve felç kalma riski var.
Eki Görüntüle 3492415 Eki Görüntüle 3492416 Eki Görüntüle 3492417
En iyi yapan doktoru sanırım asla bulamayacagız
Kızlar bugün Erhan beyle görüştüm. Aşırı tatlı ve sempatik. Çok güzel enerji aldım kendisinden Gerçekten çok dürüst ve hiç paragöz biri değil, gerçekten kendi mesleğini yapan ve hastayı düşünen doktor. Benim kilo vermek istediğimi duyduğunda o zaman şimdi yapmayalım,kilo ver sonra yapalım yoksa yine sarkar dedi. Yoksa ben haftaya ameliyat olmaya hazırdım. Çok güzel şeyler söyledi. Öncelikle dedi yüzün iskeleti güzel, kumaş kaliteli olunca sonuç güzel oluyor. Bu beni sevindirdi çünkü ben artık kendimden yavaştan nefret etmeye başlamıştım. Sonra bişektomi yapabilir miyiz sordum. Hiç gerek yok dedi,çok fayda etmez ama bişektomi yağlarını elmacık kemiğe transfer ederim dedi,ben yabancı doktorda bunu duymuştum,hocam söyleyince çok mutlu oldum. Boğaz kısmında iki tane faydasız kas var, onu da o sırada alalım dedi yaş aldıkça çirkin sarkıyor çünkü. Derin plan yapacaktır,5-6 saat sürecek o yüzden memeye giremem dedi. Ayrı ameliyat olacaktır. Ama meme dikleştirmek için süper yöntem kullanıyor. Sadece deriyi çekersem bir süre sonra tekrar sarkar o yüzden önce meme kasları sabitleyecektir. Lipo için konuşacaktım,hayır dedi ,Türkiye’de en iyi sadece üç doktor var dedi,onlara yönlendireceğim. Bir şey diyeceğim,ben haftalardır deli gibi araştırıyorum,artık bitti, ben doktorumu buldum,sadece 10 kg acil vereceğim ve yılbaşından önce ameliyat olacağım inşallah. Çok mutlum ayrıldım hastaneden yol boyunca hiç susmadım,heyecandan annemin kafasını şişirdim rahatladım resmen,mutluluktan iştahım kaçtı, bugün hala bir lokma bir şey yemedim. Spor iki kat yapacağım,500 kalori sadece tüketeceğim ama o kg gidecek!)