ne kadar şanslısın :)) doktorum saolsun beni 3 ay sonraya attı şubatta görüştüm mayıs 5 e verdi
sizin ne ameliyatı merak ettim bu kadar uzun attığı için ?
eğer sizinde burunsa haksızlık etmiş ama benm gibi uzun zaman alan bi aml. sa anlarım ..
neden böyle yaptı anlamadım bende.sadece burun ameliyatı hani içnde bi kaç bişey daha olsa anlarım :)gidip görüştüğümde çok yoğunum dedi ilk verebilcem tarih 5 mayıs dedi..ben hastanede ufuk beyi beklerken ameliyatta hastasıını bekleyen bir aile vardı ufuk beyin tanıdıklarıymış onlarla konuşurken 3 ay beklersen şaşma biz 3 ay önceden aldık günümüzü dediler bende normal olduğunu düşündüm ama burdaki yazılanlara bakınca niye böyle birşey yaptığını merak ediyorum..
Arkadaşlar, öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun... Ben Ufuk beye göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Fakat yorumları okuduğum kadarıyla hep burun ameliyatı yapmış sanırım. Göğüs büyütme ameliyatında nasıl acaba? Bilgilerinize ihtiyacım var gerçekten kararsız kaldım..
ben yarın olucam size bilgi veririm sonuçtan
yaaa hayırlı olsun..ben olcakmışım gibi heyecanlandım gerçekten..inşallah herşey hayalindeki gibi gerçekleşir.. Kaç cc taktıracaksın? kas altı mı ? nasıl olcak bilgi verir misin..
bu sene başında 4000di canım.arkadaşlar ufuk beyi araştırıyorumm ameliyat ücreti ne kadar acaba?
kızlar ben iki ay önce Ufuk beye silikon taktırdım, ilk bir kaç gün ağrım oldu ama ağrı kesiciyle geçti ( benimki kas altıydı.) 4. gün sargılarımı aldı sporcu sütyeni taktım sonuç mükemmel. Plajlar benim artıkkk:))) Bir hafta sonra işe döndüm dikiş aldırmadım. Kendisi işinde çok titiz, ben çok güvendim, boşa çıkmadı çok şükür. Tavsiye ederim.
ben yarın olucam size bilgi veririm sonuçtan