Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

Ben normal ameliyyat oldum.Burun askisi diyil.Bu gun tamponlarimi cikartdilar.Henuz tam olarak burnum acilmadi.

Ben normal ameliyyat oldum.Burun askisi diyil.Bu gun tamponlarimi cikartdilar.Henuz tam olarak burnum acilmadi.

nigarka arkadaşım ben de normal burun ameliyatı olacağım tunç beye 2 ay sonraya gün aldım,fırsat buldukça gelişmeleri anlatabilirsen cok sevinirim,o süreci,tunç beyin yaklaşımını ve tabiki burnunun durumunu,yani memnun kalıp kalmadığını,geçmiş olsun...

görüşmeye gttin mi bugun potera ne dedıler_?

Selam arkadaslar
Potere Bayadir yazamadim kusura bakma
Canım cok cok iyi yapmışsın şikayette bulunmakta hem para alıyorlar ondan sonra isleri bitincede orali olmuyorlar varmi. Oyle??burun askisi burun askisi diyerek tvlerde reklam yapiolar insanlar umut baglior artık durum boyle olunca inanki burun askısını TV'de izledim bir ben degil teyzemde ümitlendi..
Arkadaslar kimseye akil vermek adına konusmuyorum yanlış anlaşılmasın ama burnunuz gercekten asırı derecede sizi rahatsız edecek kadar bir sorun yoksa görünüşünde gercekten elletirmeyin..ya hayatta en önemlisi saglık güzellik uğruna burnunuzdan olmayın..buarada ameliyat olmuş arkadasa gecmis olsun umarım n kısa zamanda iyileşir ve burnundan normal
sekilde nefes alıp verebilir
Ne diyelim arkadaslar ben gelemem boyle seylere benim icin soz konusu bile olamaz artık ben makyajımı yapan bir. İnsanın uzun gözüm sis sekilde dolasamam ortalıkta

görüşmeye gttin mi bugun potera ne dedıler_?

hayır gitmedim kendilerinin farklı bir amaç için beni oraya çağırdıklarını düşünüyorum çünkü... yaptığım şikayetin neticesini bekliyorum maliyeyi bir şekilde atlatacaklarını tahmin ediyorum neticede bu tarz denetlemelerde bulunan bazı!!! sayın devlet memurlarımız birtakım durumlar söz konusu olduğunda sağlıklı teftişte bulunmayabiliyorlar herkes için geçerli değil tabi bazılarından bahsediyorum!!! eğerki yaptığım şikayetin neticesi tarafıma olumsuz olursa ozaman tekrar şikayette bulunup geçmiş dönemlerde vergi dairesi müdürlüğü yapmış şuan yeminli müşavirlik görevinde olan bir tanıdığımız ve onun denetmen arkadaşı rica edecekler denetlemeyi kendilerinin yapması için ben oraya gidersem eğer ancak durumlar eşitlendiği takdirde giderim kendilerini ziyarete ama şuanda onların tarafıma yapmayı düşündükleri şeyi tahmin ettiğim için yanımda tanıklık yapacak yetkili birine ihtiyacım var

kan yok, kesi yok ,şişlik yok ,tampon yok , morarma yok ,kıl yok tüy yok ne kadar minimalize edeceklerini şaşırmışlar artık bu duruma herkes ümitlenir tabi başta ben enayisi mesela:) kanda var, keside var ,şişlikte var ,morarmada var ,hissizlikte var var babam var :) herkesin kendi tercihi neticede örnek vermek olursak yemek yerken etrafındakilere biber acı sakın yeme dediğinde bile içlerinden bir kaçı biberi alıp dilinin ucunda test eder yaşamak bilmek görmek ister senin demen yetmez:)

Canim hic merak etme,her shey iyi olucak.Ben o doktordan once bir cok doktora gitmishdim.
Doktorlarin hic biri uzun konushmalariyla bana guven vermedi.Tunc beyde en cok hoshuma giden ozellik cok net ve kisa konushmasiydi.Yani ishini bilen biri.Hem ilk randevuda benim ne istediyimin hepsini kendi soyledi bana)
Ameliyyatdan 1 gun once gittim yanina.Bana benim nasil bir burun istediyimi sordu..bence bu onemli bir soru) Daha sonra o, kendi fikirlerini soyledi.Yani bir ortak karara geldik.Bu onun prensiplerinden biri.Bi de cok modern dushunceli
biri...bilmem yurtdishinda okumush calishmish.Dushunceleri tarzi stili hoshuma gitti.
Sali gunu inshallah acilicak sargilarim.Inan ben de cok merak ediyorum.Inshallah istediyim gibi olur:) Daha sonra detayli anlaticam.

evet çok güzel şeyler söylüyor yaklaşımı çok güzel ama yaptığı işin neticesi güzel değil ben doktorun kendisine eğitimine hiçbirşey söylemiyorum ama dedikleriyle ,vaad ettikleriyle yapıkları tutmuyor sadece bunu söylüyorum :) umarım çektiklerine değecek bir buruna sahip olursun çok zor gerçekten burun işi

cok tesekkürler canım,rahatlattın beni,detayları heyecanla bekliyorum:)

nigarkacım senden haber bekliyorum,var mı bi sorun nasıl olmuş burnun beğendinmi?detaylı anlatırsan sevinirim canım.

bende tunç tiryakiyi düşünüorm arkadaşlar burun ucu astırma operasyonunda benim hafif kemerde var ama amelyt sırasında o kısma dolguda yaptıgı için görüntüyü dengeliormus. ve hiç agrı sızı olmuyor 2 nisandaki doktorum programını tvarsıvınden izledim simdi orda canlı yayında burun ucu asma ameliyatı yapıo izleyin görün :) bayıldım

kötü yorumlar yazmıssınız arkadaslar onları sımdı gördüm ve üzüldüm demek zamanla burun eskı halıne dönüyor cok üzücü gerçekten ama fiyatlarıda ucukmus zten burun askısı 2.5 mlyarmıs gidip estetik olurum diyicem ama ah su amalar...

barbie arkadaşım ekranda izlediklerin sadece geçici 1 aylık bile olmayacak bir görüntü gerçi 1 ay bile sürmüyor ama hadi 1 ay diyelim sonra tamamen eski haline dönüyor o muhteşen vaadler görüntüler seni yanıltmasın yani

gerçi direk yorumda yazdım ama sanada yazmak istedim sana verdikleri o fiyat baya bi masum kalmış şaşırdım şahsen benden bu miktarın neredeyse 2 katını aldılar 2 ay önce

Kizlar,kim Tunc beye burun estetiyi ameliyyati olmak istiyorsa kesinlikle olsun diyorym:) Burun ucu ameliyyatina bir shey diyemem...ama burun kemiyi torpilleme gibi bir ameliyyati dushunenler mutlaka o doktora yaptirsinlar.Bir ay once ameliyyat oldum,burnum dumduz..yani kemiyi cok duzgun torpillenmish.Kisasi ideal bir burun..cok dogal..dogal o anlamda ki hic bir iz falan yok..ve sanki bu burunla dogmushum) 1 ay gecmesine ragmen shishler baya baya azalmish..ama tabi shish bazen
artiyor bazen hic olmuyo..ama bilmem neye bagli.Ama shishe ragmen hic bir assimetri yok.Ve sadece ben goruyorum shishleri.Yani dediyim gibi iyi bir sonuc:)

Burnuma yandan bakdikda hafif bir ideal shekilde iceriye torpillenmsh) super..ve burun delikleri ayni.Ve kucucuk burun olmush..bu kadar)

ne diyim..cok gecmis olsun..iyiki burdan böyle yasadiginiz iyi kötü seyleri yaziyosunuzda biz bilmeyenlerde daha önlemli davranmis oluyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…