- 7 Mayıs 2012
- 49
- 1
- 35
Burnuma yandan bakdikda hafif bir ideal shekilde iceriye torpillenmsh) super..ve burun delikleri ayni.Ve kucucuk burun olmush..bu kadar)
hem gecmis olsun, hemde güle güle kullan :) sevindim senin adina..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burnuma yandan bakdikda hafif bir ideal shekilde iceriye torpillenmsh) super..ve burun delikleri ayni.Ve kucucuk burun olmush..bu kadar)
Kizlar,kim Tunc beye burun estetiyi ameliyyati olmak istiyorsa kesinlikle olsun diyorym:) Burun ucu ameliyyatina bir shey diyemem...ama burun kemiyi torpilleme gibi bir ameliyyati dushunenler mutlaka o doktora yaptirsinlar.Bir ay once ameliyyat oldum,burnum dumduz..yani kemiyi cok duzgun torpillenmish.Kisasi ideal bir burun..cok dogal..dogal o anlamda ki hic bir iz falan yok..ve sanki bu burunla dogmushum) 1 ay gecmesine ragmen shishler baya baya azalmish..ama tabi shish bazen
artiyor bazen hic olmuyo..ama bilmem neye bagli.Ama shishe ragmen hic bir assimetri yok.Ve sadece ben goruyorum shishleri.Yani dediyim gibi iyi bir sonuc:)
çok geçmiş olsun,güle güle kullan yeni burnunu:) darısı bana artık,az kaldı benimde haziranda ameliyatım ama içim rahatlıyor senin yazdıklarını okudukça.çok merak ediyorum çünkü nasıl olcak,doğal olacakmı diye
Merhabalar arkadaşlar. Ben Tunç Beye burun ameliyatı oldum. basın yoluyla ulaştım kendisine. ilk başta kararsızdım kararımı tamamen bana bırakması çok hoşuma gitmişti. ayrıca başka bir operasyona ihtiyacım var mı acaba diye sordugumda 'kesinlikle hayır' demesine hem şaşırmıştım hemde çok memnun olmuştum:) ameliyat sonrasında da gayet ilgiliydiler. burnuma gelince inanılmaz doğal bir burun oldu kimse anlamıyor ben söylemedikçe. herkesın tek ortak fikri güzelleşmiş olmam. ben kendi adıma çok memnunun başka sorularınız hatırladığım kadarıyla cevaplarım.
:CüvCüv:
tunç beyi uzun zamandır araştırıyoruz eşim en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyor ama hala tereddütleri var:) rica etsem resminizi mail atabilir misiniz bir soru daha ameliyatı açık mı kapalı mı yapıyor?
ben de tunç beye burun ucu ameliyatı olacağım . ıple burun asma diye bişi.. kendisiyle görüştüm .inanılmaz pozitif ..şeker bir insan . tüm sorularımı cevapladı .iple burun asma hakkında kalıcı olup olmadığını sordum. 2 ay sonra burnunun oturan şekli ne ise ömür boyu o olacaktır dedi. yine de çok tereddüt ediyorum tekrar görüşmeye gideyim diyorum . çünkü ne kadar çok daalanıp budaklanırsa başım okadar ağrıyor artık bu konuyu da bitirmek istiyorum . tek isteğim estetik açıdan ucunun biras daha kalkık olması okadar yoksa ciddi bi amelyatı göze alamam ...
evet çok güzel şeyler söylüyor yaklaşımı çok güzel ama yaptığı işin neticesi güzel değil ben doktorun kendisine eğitimine hiçbirşey söylemiyorum ama dedikleriyle ,vaad ettikleriyle yapıkları tutmuyor sadece bunu söylüyorum :) umarım çektiklerine değecek bir buruna sahip olursun çok zor gerçekten burun işi
göğüs mü büyüttün cnm ? ne kadarsa maloldu ?
Merhabalar, Tunç Türyaki'ye kök hücre edavisi yaptırmış biri olarak ve aradan gecen süre içinde herhangi bir sorun yaladınız mı? Sn Sertab Erener ' yapan kendilerimidir? Çünkü Sertab Ayle Armana bir yazıda Türklerle çalışan almanlara yaptırdım demiş..?