Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

bu arada sadece burun ucunu yaptiranlar varsa, tecrübelerini yazarsa sevinirim..iyilesme süresi normalde ki kadar uzun sürüyormu? aci oluyomu cok? iste bilgilerinizi yazin lütfen..simdiden tesekkürler

Kizlar,kim Tunc beye burun estetiyi ameliyyati olmak istiyorsa kesinlikle olsun diyorym:) Burun ucu ameliyyatina bir shey diyemem...ama burun kemiyi torpilleme gibi bir ameliyyati dushunenler mutlaka o doktora yaptirsinlar.Bir ay once ameliyyat oldum,burnum dumduz..yani kemiyi cok duzgun torpillenmish.Kisasi ideal bir burun..cok dogal..dogal o anlamda ki hic bir iz falan yok..ve sanki bu burunla dogmushum) 1 ay gecmesine ragmen shishler baya baya azalmish..ama tabi shish bazen
artiyor bazen hic olmuyo..ama bilmem neye bagli.Ama shishe ragmen hic bir assimetri yok.Ve sadece ben goruyorum shishleri.Yani dediyim gibi iyi bir sonuc:)

çok geçmiş olsun,güle güle kullan yeni burnunu:) darısı bana artık,az kaldı benimde haziranda ameliyatım ama içim rahatlıyor senin yazdıklarını okudukça.çok merak ediyorum çünkü nasıl olcak,doğal olacakmı diye

çok geçmiş olsun,güle güle kullan yeni burnunu:) darısı bana artık,az kaldı benimde haziranda ameliyatım ama içim rahatlıyor senin yazdıklarını okudukça.çok merak ediyorum çünkü nasıl olcak,doğal olacakmı diye

Hic merak etme iyi olucak.Sen sadece iyi sheyler dushun.Ben ameliyyata sevinerek girmishdim.Vallah sonuc da iyi oldu:) Doktoruna guven...cok basharili bir doktor) Bir coklarini yapmish,ve her kes mumnun.

Bi de benim bir arkadashim cok unlu bir doktorda yaptirmish.Ameliyyatdan sonra doktor onu ye bu yeme,gunde 15 dakika masaj) Sonuc...iyi olmadi.Ve gel yeniden yapayim diyor.O benim burnumu gorunce o doktorda yeniden yapdirmak istiyor) Ama onun doktoru cok unluleri yapmish..ve cok taninmish.

Merhabalar arkadaşlar. Ben Tunç Beye burun ameliyatı oldum. basın yoluyla ulaştım kendisine. ilk başta kararsızdım kararımı tamamen bana bırakması çok hoşuma gitmişti. ayrıca başka bir operasyona ihtiyacım var mı acaba diye sordugumda 'kesinlikle hayır' demesine hem şaşırmıştım hemde çok memnun olmuştum:) ameliyat sonrasında da gayet ilgiliydiler. burnuma gelince inanılmaz doğal bir burun oldu kimse anlamıyor ben söylemedikçe. herkesın tek ortak fikri güzelleşmiş olmam. ben kendi adıma çok memnunun başka sorularınız hatırladığım kadarıyla cevaplarım.
:CüvCüv:

tunç beyi uzun zamandır araştırıyoruz eşim en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyor ama hala tereddütleri var:) rica etsem resminizi mail atabilir misiniz bir soru daha ameliyatı açık mı kapalı mı yapıyor?

tunç beyi uzun zamandır araştırıyoruz eşim en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyor ama hala tereddütleri var:) rica etsem resminizi mail atabilir misiniz bir soru daha ameliyatı açık mı kapalı mı yapıyor?

Tunç Bey açık ameliyat yapıyor yani benimkini öyle yaptı.Ben 3 hafta önce oldum burun ameliyatı,çok memnun kaldım çok doğal bi burun yaptı Tunç Bey.Tabi 6 ay sonra ne olur bilemem asıl o zaman belli olacak daha şişlikler de tam geçmedi zaten hafif kaldı ama çevremdekilerin şuanki yorumları çok olumlu bir de gerçekten ilgililer ekip olarak,ameliyattan sonra da ilgileniyorlar,umarım daha sonra bi değişiklik olmaz burnumda ama eğer böyle kalırsa kendi adıma memnun kaldım tavsiye ederim.

ben de tunç beye burun ucu ameliyatı olacağım . ıple burun asma diye bişi.. kendisiyle görüştüm .inanılmaz pozitif ..şeker bir insan . tüm sorularımı cevapladı .iple burun asma hakkında kalıcı olup olmadığını sordum. 2 ay sonra burnunun oturan şekli ne ise ömür boyu o olacaktır dedi. yine de çok tereddüt ediyorum tekrar görüşmeye gideyim diyorum . çünkü ne kadar çok daalanıp budaklanırsa başım okadar ağrıyor artık bu konuyu da bitirmek istiyorum . tek isteğim estetik açıdan ucunun biras daha kalkık olması okadar yoksa ciddi bi amelyatı göze alamam ...

Merhaba :)

Ben de Tuc Bey'e burun asma yaptırmak ıstıyorum. Senden daha detay bılgı alabılır mıyım? Ne zaman yaptırdın, hıc acı vs oldu mu? kalıcı mı? memnun musun? bana tavsıye edecegın neler olabılır?
Sevgıler

evet çok güzel şeyler söylüyor yaklaşımı çok güzel ama yaptığı işin neticesi güzel değil ben doktorun kendisine eğitimine hiçbirşey söylemiyorum ama dedikleriyle ,vaad ettikleriyle yapıkları tutmuyor sadece bunu söylüyorum :) umarım çektiklerine değecek bir buruna sahip olursun çok zor gerçekten burun işi

selam

sen tam olarak neden mutlu olmadın? kalıcı degıl mı?

Cok pahali ufak bi ameliyat icin
Normal estetik ronoplastiyi 2500 tlye yapan 3 kurum var
Bu sadece ip asma neden bukadar cok para istiyorlar narkoz bile almuyorsum genek anastezi
Sadece ip ve igne kullaniyor. Cok pahali bu yontem icin

merhaba , özelden ulaşmak istedim ama sınır varmış sanırım bu işlemin ücreti ne kdr acaba ?

arkadaşlar öncelikle merhaba,
ben tunç beye ameliyat olduğumda siteye araştırmak için girmiştim fakat pek bir şey yazmıyordu. son zamanlarda ne kadar da dolmuş :)

ben size baştan şunları söyleyeyim sonra hayal kırıklığına uğramayın;
kesinlikle hastalarına çok ilgisiz, ameliyattan sonra yanınıza gelmiyor uğramıyor hatta yüzünü görebilene aşk olsun. makbuz konusuna ben de katılıyorum verilmesi gerekir ama verilmiyor 3.500 euroyu kuzu kuzu veriyoruz sonrasında ya bir olumsuzluk yaşarsak ya davalık olursak bunları hiç düşünmüyoruz elimizde belge yok.

şimdi bazılarınız diyecek ki önemli olan burnundan memnun olman gerisi hikaye... hikaye değil arkadaşlar o anda doktorunuz gözünüze kurtarıcı gibi kahraman gibi gözüküyor. ona umut bağlıyorsunuz sizi rahatlatacak bir söz, bir güler yüz bekliyorsunuz. en azından ameliyattan sonra yanınıza gelip bir nasıl olduğunuzu sorması çok şey mi? doktor hasta ilişkisi çok önemlidir arkadaşlar bunu es geçmeyin derim. gözlerine baktığınızda kendinizi güvende ve rahat hissetmeniz çok önemli

kusura bakmayın arkadaşlar konuyla ilgisi yok belki ama yazmadan gecemeyeceğim .Bizim Türkçe 'mizde zaten ş harfi var.S ve H harflerini yanyana getirince çok mu cool olunuyor...Bazı yorumcular özellikle ş harfi verine bu harfleri yan yana getirme zahmetine girmişler de...

Son düzenleme:
göğüs mü büyüttün cnm ? ne kadarsa maloldu ?:eek::eek:

Merhabalar, Tunç Türyaki'ye kök hücre edavisi yaptırmış biri olarak ve aradan gecen süre içinde herhangi bir sorun yaladınız mı? Sn Sertab Erener ' yapan kendilerimidir? Çünkü Sertab Ayle Armana bir yazıda Türklerle çalışan almanlara yaptırdım demiş..?

Merhabalar, Tunç Türyaki'ye kök hücre edavisi yaptırmış biri olarak ve aradan gecen süre içinde herhangi bir sorun yaladınız mı? Sn Sertab Erener ' yapan kendilerimidir? Çünkü Sertab Ayle Armana bir yazıda Türklerle çalışan almanlara yaptırdım demiş..?

Merhaba, Sertap Erener'in bahsettiği merkezi bilen varsa (Alman ortaklı merkez) cevap yazabilir mi? :KK43:

teşekkürler...

Slmlar ,
Madem Dr. Teoman Doğan bulmuş bu yöntemi neden Dr.Tunç Tiryaki'yi seçiyor herkes ,
Teoman Bey e burun askısı yaptırmış biri varsa bilgilendirebilirse sevinirim.

arkadaslar tunç beye iple kaş astıran var mı ? kalıcılığı ne kadar ?

beauty1980 selam arkadaşım bundan 3-4 yıl önce bir ameliyat geçirmiştin.ameliyat kalıcı oldu mu merak ediyorum.burun ucun hala istediğin gibi mi bana yardımcı olabilirmisim

beauty 1980 mesajım sanadır. burnu iple kaldırma ameliyatı gerçekten kalıcı oldu mu merak ediyorum. doktorun bir sürü videosunu izledim 3haftadan sonraki hali ne ise öyle kalıyor diyor. bana kalıcı olması pek mümkünmüş gibi görünmüyor ama bilmiyorum yaa. sen ne diyorsun tavsiye eder misin?

X