selam honey88
aynen bende gördüm dün kendisini programda gördükçe daha çok üzülüyorum benim burnumda ince uzun yapıldıktan önceki halide sonraki halide aynı olduğu için hagisi önce hangisi sonra ayırt edilemiyor ayrıca bana dolgu işlemi yapmadı yapılacağındanda bahsetmedi sanırım fiyatı ayrı ama onu net bilmiyorum yanlış bilgi vermiş olmim dün programda gördüğünüz dolgu harici aynı işlemleri banada uyguladı bantlıyken görüntü çok güzel 6 gün kaldı bant burnumda ama bantı çıkardıktan sonra 1 ay sonra görüşmeye çağırdı kendisi o 1 ay içerisinde zaten yavaş yavaş burun ucu düşmüştü görüşmeye gittim kendi yerine çok güzel olmuş gibi şeyler söyledi uzaktan bakıp söylüyor bunları tabi burnumu hala hissetmediğimi burnumun aktığını dahi hissetmediğimi gittikçe burun ucumun düştüğünü söyledim burnunun hissizliği 3-4 ay kadar sürecek dedi ben baştan burnunun düşeceğini zaten söylemiştim dedi kendini bu şekilde savundu evet burnumun 1-2 mm düşeceğini söyledi ama yapılmamış haline geri döneceğini değil
eğer bu operasyonu yaptımak istiyorsanız açıkça belirteyim ilk 5-6 gün bantlı kalıyorsunuz sonraki hali çok kalkık duruyor istenilen görüntüye ancak bant çıktıktan burun oturduktan 1 hafta kadar sonra kavuşuyorsunuz 2 hafta bantlı ve çok kalkık diyelim sonraki 20 gün kadar gayet güzel ama daha sonrası günden güne düşmesini açıkça gözlemliyorsunuz daha sonraki günler aynısının tıpkısı eski hali
dikkat ederseniz kimseye yaptırmayın tarzda şeyler söylemiyorum tabiki herkes bi umut diye yaklaşıyor butarz şeylere ama ben bi umut diye gittiğim operasyondan hayal kırıklığıyla döndüm umarım siz aynı şeyleri yaşamazsınız