Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

ayrıca yaptıkları işin faturasınıda aldıkları paranın makbuzunuda vermiyorlar keşke diretip alsaydım şuanda kesinlikle dava bile açmıştım emin olun eğerki denemek isteyipte illaki yaptırmak istiyorum diyen arkadaşlar varsa tunç tiryakinin vaad ettiği hayat boyu kalıcak asla burnun düşmeyecek gibi sözleri ya kayıt altına alsınlar yada sözlerinin altına imza attırsınlar insanların resmen umutlarıyla oynuyorlar

Inanin cok uzuldum Aslinda burun asma ameliyyatini izlediyimde bana inandirici gelmemishdi.Ben nisanda ameliyyat olucam Tunc beyde.Ama bende burun asma ameliyyati diyil.
Anlashilan bicak altina yaticam(

inanın insanı çok mağdur durumda bırakıyorlar birsürü vaadler garantiler ofisinde duvarlarda asılı olan birsürü diploma tarzı şeylerle göz boyuyorlar neticesinde siz çektiğiniz acıyla verdiğiniz ücretle kalıyorsunuz ben bu konuda mağdur olan birisi olarak oraya gidecek olan arkadaşlara nacizane tavsiyem doktorun söylediği şeylerin verdiği garantilerin altına imza atmasını sağlayın ve kesinlikle fatura talep edin elimde herhangi bir belge olsa inanın dava açardım ki ödenen ücretler yüksek insanları maddi manevi çok mağdur bırakıyorlar arkadaşlar lütfen bu tarz şeyleri yaptıracaksanız herhangi doktor için söylüyorum daha önce yapmış olduğu kişlere danışın görme şansınız varsada mutlaka görün derim

peki acaba sadece burun asma ameliyatında mı oluyor bu sorunlar?ben normal burun ameliyatı yaptırcam tunç beye.onu nasıl yapıyor acaba?napıcam ya çok kafam karıştı,tedirgin oldum şimdi.hiçbir doktorla ilgili de çok iyi dendiğini duymadımki,başka doktormu bulsam acaba yoksa tunç beyemi yaptırsam,gün de aldım.akıl verin deneyimli arkadaşlar lütfen.

normal ameliyatı nasıl yaptığını bilemem tabi ameliyat sonrası birçok insanda mutlaka memnuniyet ifadesi olur değişimle birlikte ama burun yerine oturduktan sonra ödem vs. geçtikten sonra zamanla bazı memnuniyetsizlikler oluyor en azından göz alışana kadar tek bir doktor için söylemiyorum ailemin içinde ve arkadaş çevremde burun ameliyatı olan birçok kişi var ordan biliyorum ben tunç tiyakinin normal ameliyatlarını nasıl yaptığını bilemem ama insan olarak nasıl biri olduğunu çok iyi tanıdım burun askı konusundada çok başarılı olduklarını ödülleri olduğunu yurtdışında konferanslar vs.şeyler olduğunu yaptığı işin garantili olduğunu üstüne basa basa bana ailemin yanında söyledi ama inanın hepsi koca bir yalannnnn çektiğiniz acıyla kalıyorsunuz sizin gibi ameliyat olmaya niyetli insanlarıda uyarma sebebim sanırım anlaşılmıştır ben sizlere sadece doktorun size vaad ettiği şeylerin altına imza atmasını sağlayın ve ameliyat sonrası herhangi bir memnuniyetsizlikte hukuki yerlerde hakkınızı aramak için yaptığı işin faturasını aldığı ücretin makbuzunu isteyin

caancann arkadaşım aslında forumda olan albümlerde birsürü sana örnek olabilecek burun ameliyatı öncesi sonrası görüntüleri var incelemeni tavsiye ederim en azında gözünün önünde canlı örnek olur beğendiğin ameliyat sonrası resmi olan arkadaşımızlada iletişime geçebilirsin

potera bende senınle aynı dertten muzdarıbım maalesef=( ve sımdı senın yazdıklarını okuyunca aynen bende fatura falan lmamıstım, buyuk hata ama o an ınsan dusunemıyor..yapacak bırsey yok ama aynen enazından umarım aynı operasyonu dusunenler buradan yazdıklarımızı okur da aynı hataya dusmezler canım.. düşük burunlu olmaya devam D

evet o an insan düşünemiyor işlem bittikten sonra zaten suratın uyuşuk oluyor ağzını bile açamıyorsun birsürü tereddüt yaşayıp girmişsin oan hala heyecan duyuyorsun ve bırak fatura pazarlığını aklına biran önce eve gitmekten başka hiçbirşey gelmiyor o insanlarda bunu fırsat biliyorlar dün akşam avukatla görüştüm bu konu hakkında elinde fatura gibi güçlü belgen olmadan dava açmanız bir netice kazandırmaz dedi ancak bir sağlık personelinin yalan beyanlarla insanları kandırmasına vatandaş olarak göz yummayın dedi bende önce ilk iş olarak maliyeyi aradım devlete vergi vermekle yükümlü olan işletmelerini fatura kesmedikleri için ihbar ettim.sonra sağlık bakanlığına mail yoluyla dilekçe yazdım pazartesi günü valilik ve il sağlık müdürlüğüne bizzat el yazım ve açık bilgilerim ile şikayet dilekçesi vereceğim insanları çeşitli vaadlerle umutlandıran binbirtürlü güçlükle biriktirdikleri üç kuruş paralarını karşılığında hiçbirşey yapmadan alan doktortan kendinizi koruyun arkadaşlar

Selam potere ya ben Dr tunc
Tiryakinin bu ameliyatını kanaldde yayınlanan doktor programında gordum ve ilgimi
Çekti..madem söyledikleri seyler dogru degil ozaman kanaldde boyle bilinen bi programda nasil çıkıyor?gecekten hic bir faydası olmadimi?acaba eger burnunun yandan resmi varsa ameliyattan önce ve sonra bana yollayabilirmisjn??
Benim burnum ince uzun sadece güldüğüm zamanlar aşağıya dusuyo biraz okadar tabikide. Burun deliklerimize daralttirtmak isterim
Azıcık ve üstte cok ama
Cok hafif bı çıkıntı var cok iyi bakarsan anlaşılıyor orayida
dolgu yaptırmak istiyordum

Son düzenleme:

selam honey88
aynen bende gördüm dün kendisini programda gördükçe daha çok üzülüyorum benim burnumda ince uzun yapıldıktan önceki halide sonraki halide aynı olduğu için hagisi önce hangisi sonra ayırt edilemiyor ayrıca bana dolgu işlemi yapmadı yapılacağındanda bahsetmedi sanırım fiyatı ayrı ama onu net bilmiyorum yanlış bilgi vermiş olmim dün programda gördüğünüz dolgu harici aynı işlemleri banada uyguladı bantlıyken görüntü çok güzel 6 gün kaldı bant burnumda ama bantı çıkardıktan sonra 1 ay sonra görüşmeye çağırdı kendisi o 1 ay içerisinde zaten yavaş yavaş burun ucu düşmüştü görüşmeye gittim kendi yerine çok güzel olmuş gibi şeyler söyledi uzaktan bakıp söylüyor bunları tabi burnumu hala hissetmediğimi burnumun aktığını dahi hissetmediğimi gittikçe burun ucumun düştüğünü söyledim burnunun hissizliği 3-4 ay kadar sürecek dedi ben baştan burnunun düşeceğini zaten söylemiştim dedi kendini bu şekilde savundu evet burnumun 1-2 mm düşeceğini söyledi ama yapılmamış haline geri döneceğini değil
eğer bu operasyonu yaptımak istiyorsanız açıkça belirteyim ilk 5-6 gün bantlı kalıyorsunuz sonraki hali çok kalkık duruyor istenilen görüntüye ancak bant çıktıktan burun oturduktan 1 hafta kadar sonra kavuşuyorsunuz 2 hafta bantlı ve çok kalkık diyelim sonraki 20 gün kadar gayet güzel ama daha sonrası günden güne düşmesini açıkça gözlemliyorsunuz daha sonraki günler aynısının tıpkısı eski hali dikkat ederseniz kimseye yaptırmayın tarzda şeyler söylemiyorum tabiki herkes bi umut diye yaklaşıyor butarz şeylere ama ben bi umut diye gittiğim operasyondan hayal kırıklığıyla döndüm umarım siz aynı şeyleri yaşamazsınız

İnanmıyorum ya...bende iyi bir çıkış yolu sanıyordum.nirmal
Açık burun ameliyatına karşıyım tabikide herkesin kendi görüşü herkese saygı duymalıyız ama ailemde burun ameliyatı geçiren kisiler inanki hic mutlu değiller suanda hatta cok cok cok tanınan tvlerde gordugumuz bi bı doktora yaptırdı bı tanesi bundan belki bı 10sene önce duşun burnu zaten küçüktü sadece ucunu kaldırtti ve sonuc hüsran bu ameliyattan sonra hep burnu akio ödem felan sonra 3ameliyy geçirdi nefes zor alior nefes darlığı oluştu.ya açıkcası doktor ne kadar iyi ve tanınmış okursa olsun burun estetiği cok ciddi bı ameliyat diye dusunuyorum zaten bunu kendileride kabul edio..onceden cok düşünüyordum ama yaptıranlar asla asla asla dediler o bakımdan artık düşünmüyorum bile açık ameliyatı...bundan 4 sene oncesi felan âm hatırlamıyorum ne zaman oldugunu petek dincozun bı röportajı vardi canlı konu burnuna gelmisti oda geceleri nefes alamadığından sikayetciydi simdi olsam yaptırmam diyordu
Belki bu burun asma yöntemi iyidir dedik Buda fos çıktı peki handa burnunu hissediomusun?

Son düzenleme:

hayır malesef hala hissetmiyorum elimde 7/24 selpak habire burnuma götürüorum ben operasyonu 10.02.2012 tarihinde oldum hala geçmedi hissizlik ağrı yok acı yok o yok bu yok vs. hiçbirşey yok dediler ama meğerse burnumu aylarca hissedemeyeckmişim ondan ağrı yokmuş acı yokmuş:) ayrıca acı var hala dokunamıyorum makyaj dahi yapamıyorum ama ağrı yok bilginize yani

Aman ya yok kalsın istemiyorum artık insanın duyu organları kadar önemli birsey yok ayrıca ben haftaici genelde makyaj yaparım uymaz bana bu sistem :) bı kere sinuzit olmstm beynim nasil zonkladi yatamadim burnum tıkandı nefes alamadım ağzımdan nefes alıp veriordum ama Buda ağzımın kurumasına sebep olduğu icin her say bası kalkıyordum gece uyku haram
Olmuştu bana..günlerdir
Çektim..sonra bana söylediler iste burun ameliyatı olunca aynı boyle oluyo hatta daha cok agrin oluo felan diye
E tabi iyice tirstim birde ailede memnun olmayanlar var simdi sende burnumu hissedeniykrum diyorsun ben yapamam sanırım
Sana tekrar
Cok gecmis olsun canım ya umarım en kısa zamanda iyilesirsin

dileklerin için teşekkürederim canım umarım sende gönlüne göre bir operasyon bulursun:)

daha öncede yazdığım gibi 1 ay önce gittim kontrole çok güzel, mükemmel dedi uzaktan şöyle bir bakıp okadar doktora dedim benim burnum düşüyor yandan baktığımda aşırı farkediyor ayrıca hissetmiyorum gibi şikayetlerimi söyledim şuan gayet güzel görünüyor daha fazla düşmez daha ödem var yüzünde falan dedi önemli olan doktora değil bana güzel görünmesi değilmi karşısındakini kesinlikle operasyon sonrası ciddiye almıyor mail attım daha öncede fotolarımı telefonla geri dönüş yaptılar zamanla herşey düzelecek gibi şeyler söylediler aslında birşeyi yaptırmadan önce paranın yarısını sonuç aldıktan sonra diğer yarısını versek ozaman nasıl bakarlarrr ödeyeceğimizi ödüyoruz iş bitiyor onlar için ben şikayetlerimi mail yoluyla tekrar bildirdim pazar günü açık açık şikayette bulunacağımıda söyledim pazartesi akşama doğru ordan aradılar biz size serbest meslek makbuzu kestik gibi bişeyler söyleyip savunma yaptılar ama aslında ne makbuz var ortada ne fatura sanırım hastalarına kestikleri makbuzları salonlarındaki vitrinlerine süs olarak koyuyorlar:) cuma günü çağırdılar görüşmeye kimbilir ne niyetteler 15dk telefonla görüştük 45 defa illaki görüşmeye gelin diye tutturdular çok güzel ayarlıyorlar işlerini kendilerine göre amaçları çok açık ortada

Merabalar...ben 3 nisanda ameliyyat ldum.Bugun ikinci gun ve sadece agzimla nefes aliyorum cok zor.
Yuzumde shish yok.Ama gozlerim baya shishmish ve morluklar var.Yarin gidicem doktora...bakalim nolucak.

Merabalar...ben 3 nisanda ameliyyat ldum.Bugun ikinci gun ve sadece agzimla nefes aliyorum cok zor.
Yuzumde shish yok.Ama gozlerim baya shishmish ve morluklar var.Yarin gidicem doktora...bakalim nolucak.
MeRhaba burun askımı yaptırdınız sızde yoksa normal amelıyatmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…