Tavsiye etmiyorum kesinlikle.dua et yine de 300 TL ile kurtuldun.operasyon yapsaydı ve hatası da olsaydı,yaptığının arkasında durmuyor.sağlam yerlerini de bozup atıyorMerhaba bu forumdaki ilk mesajım. 1 ay kadar önce Tunç Tiryaki'de muayene oldum. İple burun askı için görüşmek istedim önce muayene olmam gerektiğini söylediler. 300 TL muayene ücreti olduğunu ve ücreti ondan sonra söyleyeceklerini söylediler. Bende telefonda ya ameliyat ücreti bütçemin çok üstündeyse o zaman boş yere muayene olurum dedim onlarda doktorun size ayırdığı vakit olarak görmeniz gerekir dediler. Neyse burnuma bıçak değdirmek istemediğim için ve iple askı yöntemi ile burun kaldıran başka bir doktor bulamadığım için gitmek zorunda kaldım. Doktorla görüştüm toplam 3 dakika sürdü ben muayene olacağımı sandım ama resmen 3 dakika benimle sadece konuştu 10 saniye burnuma baktı ve iple askı yöntemine uygun olmadığını söyledi, tipplasti yönetiminin uygun olduğunu söyledi ve 3500 dolar yani şuan için yaklaşık 12,500 TL ameliyat ücreti olur dedi. iple burun askı içinde 2500 dolar istedi o da yaklaşık 9000 tl, benim bütçem bunu ödemeye uygun olmadığı için tamam diyip çıktım ve 300 tl muayene ücretini boşu boşuna ödemiş oldum. Etik bir davranış değildi çünkü ortalama bir rakam söyleselerdi bütçeme uymuyorsa gitmezdim. Bu resmen muayene ücreti almak için yapılmış etik olmayan bir ticaret şekli. Hani burnuma gerçekten bir muayene yapmış olsaydı, içine baksaydı veya olası burun sorunlarımı söyleseydi vs. o zaman derdim ki en azından muayene oldum ama sadece 3 dakika benimle konuştu diye 300 tl vermek gerçekten ağırıma gitti. Normalde fiyat yazmak benim içinde hoş bir davranış değil ama bu şekilde insanların boş yere muayene ücreti ödemesini uygun bulmuyorum. Parayı kolay kazanmıyoruz. Bu görüşmenin hakkı kesinlikle 300 tl değildi. Bilgi vermek ve paylaşmak istedim.
Ünlü değilim para mi ve canımı da çok seviyorum. Tunç beye ameliyat oldum aşırı memnunum yüz germe ve yag enjeksiyonu yaptırdım. Işını çok iyi bilen çok ilgili ve çok becerikli bir doktor benim fikrim.ünlü değilseniz gitmeyin. canınızı ve paranızı seviyorsanız eğer
merhaba fotograf alabilir miyim?Merhabalar arkadaşlar. Ben Tunç Beye burun ameliyatı oldum. basın yoluyla ulaştım kendisine. ilk başta kararsızdım kararımı tamamen bana bırakması çok hoşuma gitmişti. ayrıca başka bir operasyona ihtiyacım var mı acaba diye sordugumda 'kesinlikle hayır' demesine hem şaşırmıştım hemde çok memnun olmuştum:) ameliyat sonrasında da gayet ilgiliydiler. burnuma gelince inanılmaz doğal bir burun oldu kimse anlamıyor ben söylemedikçe. herkesın tek ortak fikri güzelleşmiş olmam. ben kendi adıma çok memnunun başka sorularınız hatırladığım kadarıyla cevaplarım.
:CüvCüv:
Merhaba,Ben de ameliyat olmadan bu sitede yazılanları okuyarak gittim ve her anlamda çok memnun kaldım hem doktorun verdiği bilgiler yaptığı işlemin sonucu ameliyat sonrasında da her soruma anında hiç sıkılmadan cevap verdi. Ben burun ve liposuction konularında ya da diğer konularda ameliyat sonucları nasıl bilemem ama yüz germe konusunda bence çok çok başarılı. Insanı yönünü de çok sevdim o yüzden sırf bunları yazmak için bu siteye üye oldum. Yüz germe ile sorusu olan varsa tecrübelerimi paylaşırım. Tunç Tiryaki benim için şans oldu bu iş anca bu kadar doğal olabilirdi bence
Merhaba, bende Tunç bey’e burun ameliyatı oldum sizinkine benzer bir süreç yaşadım memnun kalmadım. Siz ne yaptınız tekrar ameliyat oldunuz mu?Arkadaşlar daha önce Tunç Tiryaki'ye ameliyat olduğum için sizi bilgilendirmek istedim. Belki karar verme aşamasında fikirlerinizin şekillenmesine yardımcı olur. Benim sadece ucu düşük bir burnum vardı, Konuşurken ve gülerken oynamasından çok rahatsız oluyordum ancak tam bir operasyon geçirerek daha kötü bir hale gelmesinden korktum ve burun askısı işlemini öğrendim. Tunç beyden randevu aldım ve görüşmeye gittiğimde bana burun askısının sanıldığı kadar kalıcı bir yöntem olmadığını söyledi. Bunun yerine burun ucu estetiği olmamı kalıcılığı açısından tavsiye etti. Maddi olarak da bi farkı olmadığı için söylediklerini mantıklı ve samimi buldum, ve burun ucu estetiği oldum. Ameliyat öncesinde tasarım yapılmadı, ancak çok işlem gerekmediğinden kendisine güvendim. ameliyat sonrası burnumun sag tarafında bir sislik farkettim, daha bantlıyken bile belli oluyordu. Muayene sırasında bunun ödem oldugunu soyledi ancak ödem değil burun kanatlarımın biri diğerinden daha kalın. Ayrıca dikiş izim çok belirgin ve burnum hala gülerken iniyor. Birkaç kez burun ucuma iğneyle dolgu yaptı fakat birkaç ay sonra yine eski haline döndü. Sonuç olarak yeniden tam bir burun ameliyatı geçirmek istiyorum çünkü tatmin olmadım ve asimetri sorunu canımı sıkıyor. Fiyatlar uçuk ve sonuçlar pek iç açıcı değil. Burun için tavsiye etmiyorum.
Gecmis olsun oncelikle.Ben Tunç bey'e sadece botox işlemi için gittim. Ama botox sonrasında her iki göz kapağımda da düşme oldu. Şu anda çok üzgünüm. Üç haftadır düzelmedi. Daha önce de yaptırmıştım botox hiç böyle bir şey yaşamadım. Çok kötü oldu. Bir de burnumun üstüne iki göz aramdaki noktaya uyguladı. Oraya niye yaptı bilmiyorum ama o noktadan göz iç kısmı kenarlarına doğru kızarma, şişlik ve hassasiyet oldu. Burun üstümde yanlara ve aşağı doğru morardı. Burnumdaki morartılar iki hafta sürdü ama göz kapağım hala düzelmedi. Enjeksiyon yaptığı yerlerde kanadı ve sonra morardı. Estetik sebeple gidip sağlam yüzümün kanayıp morarması göz kapaklarımın düşmesi çok kötü. Kaş aramdaki iki çizgi de açılmadı. Kaşlarımı rahatça çatıyorum. Ama kaşlarımı yukarı doğru kıpırdatamıyorum. Hastasına gerekli dikkat ve özeni gösterdiğini düşünmüyorum. Ben tavsiye etmem. Memnun kalmadım.
Merhaba göz morarmalarınız geçti mi?Ben Tunç bey'e sadece botox işlemi için gittim. Ama botox sonrasında her iki göz kapağımda da düşme oldu. Şu anda çok üzgünüm. Üç haftadır düzelmedi. Daha önce de yaptırmıştım botox hiç böyle bir şey yaşamadım. Çok kötü oldu. Bir de burnumun üstüne iki göz aramdaki noktaya uyguladı. Oraya niye yaptı bilmiyorum ama o noktadan göz iç kısmı kenarlarına doğru kızarma, şişlik ve hassasiyet oldu. Burun üstümde yanlara ve aşağı doğru morardı. Burnumdaki morartılar iki hafta sürdü ama göz kapağım hala düzelmedi. Enjeksiyon yaptığı yerlerde kanadı ve sonra morardı. Estetik sebeple gidip sağlam yüzümün kanayıp morarması göz kapaklarımın düşmesi çok kötü. Kaş aramdaki iki çizgi de açılmadı. Kaşlarımı rahatça çatıyorum. Ama kaşlarımı yukarı doğru kıpırdatamıyorum. Hastasına gerekli dikkat ve özeni gösterdiğini düşünmüyorum. Ben tavsiye etmem. Memnun kalmadım.