Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

Tavsiye etmiyorum kesinlikle.dua et yine de 300 TL ile kurtuldun.operasyon yapsaydı ve hatası da olsaydı,yaptığının arkasında durmuyor.sağlam yerlerini de bozup atıyor

ünlü değilseniz gitmeyin. canınızı ve paranızı seviyorsanız eğer
Ünlü değilim para mi ve canımı da çok seviyorum. Tunç beye ameliyat oldum aşırı memnunum yüz germe ve yag enjeksiyonu yaptırdım. Işını çok iyi bilen çok ilgili ve çok becerikli bir doktor benim fikrim.

Ben de ameliyat olmadan bu sitede yazılanları okuyarak gittim ve her anlamda çok memnun kaldım hem doktorun verdiği bilgiler yaptığı işlemin sonucu ameliyat sonrasında da her soruma anında hiç sıkılmadan cevap verdi. Ben burun ve liposuction konularında ya da diğer konularda ameliyat sonucları nasıl bilemem ama yüz germe konusunda bence çok çok başarılı. Insanı yönünü de çok sevdim o yüzden sırf bunları yazmak için bu siteye üye oldum. Yüz germe ile sorusu olan varsa tecrübelerimi paylaşırım. Tunç Tiryaki benim için şans oldu bu iş anca bu kadar doğal olabilirdi bence

merhaba fotograf alabilir miyim?

Merhaba,
Acaba fotoraf gorebilirmiyiz ve fiyat ogrenebilirmiyiz ? Ben mini face lift yapmayi dusunuyorum.

Merhaba, ben de burun ameliyatı olmuştum Tunç bey’e memnun kalmadım. Sizinkine benzer bir süreç yaşadım. Siz ne yaptınız tekrar ameliyat oldunuz mu?

Merhaba, bende Tunç bey’e burun ameliyatı oldum sizinkine benzer bir süreç yaşadım memnun kalmadım. Siz ne yaptınız tekrar ameliyat oldunuz mu?

Merhaba davalarınız sonuçlandı mı acaba bende Tunç bey le sizin yaşadıklarınızı yaşadım da yalnız ben mahkemeye vermedim

Merhaba benim gözlerim düşük şakal germe ile kaldırtmak istiyorum ve dudak dolgusu vs birkaç dolgu planlıyorum daha önce Reha Yavuzer, Barış Çakır, Cem Hamidi gibi doktorlara işlem yaptırdım . Biraz titiz biriyim nasıl Tunç Bey?

Ben Tunç bey'e sadece botox işlemi için gittim. Ama botox sonrasında her iki göz kapağımda da düşme oldu. Şu anda çok üzgünüm. Üç haftadır düzelmedi. Daha önce de yaptırmıştım botox hiç böyle bir şey yaşamadım. Çok kötü oldu. Bir de burnumun üstüne iki göz aramdaki noktaya uyguladı. Oraya niye yaptı bilmiyorum ama o noktadan göz iç kısmı kenarlarına doğru kızarma, şişlik ve hassasiyet oldu. Burun üstümde yanlara ve aşağı doğru morardı. Burnumdaki morartılar iki hafta sürdü ama göz kapağım hala düzelmedi. Enjeksiyon yaptığı yerlerde kanadı ve sonra morardı. Estetik sebeple gidip sağlam yüzümün kanayıp morarması göz kapaklarımın düşmesi çok kötü. Kaş aramdaki iki çizgi de açılmadı. Kaşlarımı rahatça çatıyorum. Ama kaşlarımı yukarı doğru kıpırdatamıyorum. Hastasına gerekli dikkat ve özeni gösterdiğini düşünmüyorum. Ben tavsiye etmem. Memnun kalmadım.

Gecmis olsun oncelikle.
Botox sonrasi gozkapagi dusmesi her doktorda olabiliyor benin anladigim kadariyla. Bu konuyu biraz zamana birakmak lazim sanirim.
Sizin baska problemleriniz de olmus gordugum kadariyla. Ama morluk da baska doktorda oluyor isyerinde bir bayanin basina geldi tek tarafli goz kenari

Merhaba göz morarmalarınız geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…