Merhabalar arkadaşlar. Ben Tunç Beye burun ameliyatı oldum. basın yoluyla ulaştım kendisine. ilk başta kararsızdım kararımı tamamen bana bırakması çok hoşuma gitmişti. ayrıca başka bir operasyona ihtiyacım var mı acaba diye sordugumda 'kesinlikle hayır' demesine hem şaşırmıştım hemde çok memnun olmuştum:) ameliyat sonrasında da gayet ilgiliydiler. burnuma gelince inanılmaz doğal bir burun oldu kimse anlamıyor ben söylemedikçe. herkesın tek ortak fikri güzelleşmiş olmam. ben kendi adıma çok memnunun başka sorularınız hatırladığım kadarıyla cevaplarım.
:CüvCüv:
ben de tunç beye burun ucu ameliyatı olacağım . ıple burun asma diye bişi.. kendisiyle görüştüm .inanılmaz pozitif ..şeker bir insan . tüm sorularımı cevapladı .iple burun asma hakkında kalıcı olup olmadığını sordum. 2 ay sonra burnunun oturan şekli ne ise ömür boyu o olacaktır dedi. yine de çok tereddüt ediyorum tekrar görüşmeye gideyim diyorum . çünkü ne kadar çok daalanıp budaklanırsa başım okadar ağrıyor artık bu konuyu da bitirmek istiyorum . tek isteğim estetik açıdan ucunun biras daha kalkık olması okadar yoksa ciddi bi amelyatı göze alamam ...
merhaba , bu işlemi yaptıralı baya zaman olmuş memnunmusun ortaya çıkan sonuçtan bende yaptırmak isitiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. esrahaydar@windowslive.com mail adresim çok teşekkürler.
Arkadaslar uzun zamandir yazışmaları takip ediyorum ve kendi yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşmak istedim.Ben 2 hafta once tunc tiryaki ile burun asma ve silikonla göğüs büyütme estetiği oldum,operasyon gayet başarılı gecti.Ekip olarak cok ilgililer.Hic bir ağrı yok,goguslerim tam istediğim büyüklükte oldu.
Burnumun ucu ameliyattan sonra normalden daha kalkikti,aradan iki hafta gecti yavaş yavaş yerine oturuyor.Ama tam sonuc 2 ay icinde belli olacakmış.doktorum bana yarı yarıya kayıp olacağını bundan dolayı burnu olacağından daha fazla kaldırdıklarını söyledi,su an bekleme asamasindayim.bazi sitelerde burnun tamamen eski haline donebilecegini okudum fakat doktorum böyle bir sey olmayacağını söylüyor.[/
cnm resimlerini görebilir miyiz? çok merak ettim ?
peki cnm nasıl araştıracağız yaaaAklı olan gitmez ona. Kök hücre dediği kök hücre değil herşeyden önce; bildiğiniz sizden alınan yağı yüzünüze enjekte ediyor. Kök hücre çok daha çetrefilli, uzun süren, beklenmesi gereken bir prosedür ve aşırı pahalı. Ben kendisinin tek 1 sözünü bile yerine getirmediğini gördüğüm gibi, bu başarısızlıkların nedenini sorduğunuzda size bir cevap vermiyor bile. Öyle çok yakışıklıymış, elleri çok güzelmiş kime ne faydası var bunun Allah aşkına? Bir insan nasıl bu kadar başarısız olur, aklım hala almıyor. Piyasada bu kadar tutuluyormuş gibi görünmesine aldanmayın, araştırmanızı tam yapın sonra benim gibi başınıza gelenlere inanamaz hale gelirsiniz.
Burnuma yandan bakdikda hafif bir ideal shekilde iceriye torpillenmsh) super..ve burun delikleri ayni.Ve kucucuk burun olmush..bu kadar)
Merhaba sensetive,fotoğrafın yok mu görsek :/
Arkadaslar uzun zamandir yazışmaları takip ediyorum ve kendi yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşmak istedim.Ben 2 hafta once tunc tiryaki ile burun asma ve silikonla göğüs büyütme estetiği oldum,operasyon gayet başarılı gecti.Ekip olarak cok ilgililer.Hic bir ağrı yok,goguslerim tam istediğim büyüklükte oldu.
Burnumun ucu ameliyattan sonra normalden daha kalkikti,aradan iki hafta gecti yavaş yavaş yerine oturuyor.Ama tam sonuc 2 ay icinde belli olacakmış.doktorum bana yarı yarıya kayıp olacağını bundan dolayı burnu olacağından daha fazla kaldırdıklarını söyledi,su an bekleme asamasindayim.bazi sitelerde burnun tamamen eski haline donebilecegini okudum fakat doktorum böyle bir sey olmayacağını söylüyor.
merhaba,tunç beye ameliyat oldunuz mu?bende kendisini araştırıyorum da.tecrübelerinizden dolayı bana yardımcı olur musunuz?Bende bu kök hücre ameliyatini olmayi düsünüyorum, tunc beyi internette arastirdim ama hala kararsizim. Ameliyattan sonra bir sikayetin oldumu zedier? Bide yaglar eridimi sende
mrb tunç tiryaki hakkında bilgi alabilir miyim,yardımcı olur musun.kendisine bacağa kök hücrden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum ama halaa emin olamıyorum.özelden yazabilirsinAklı olan gitmez ona. Kök hücre dediği kök hücre değil herşeyden önce; bildiğiniz sizden alınan yağı yüzünüze enjekte ediyor. Kök hücre çok daha çetrefilli, uzun süren, beklenmesi gereken bir prosedür ve aşırı pahalı. Ben kendisinin tek 1 sözünü bile yerine getirmediğini gördüğüm gibi, bu başarısızlıkların nedenini sorduğunuzda size bir cevap vermiyor bile. Öyle çok yakışıklıymış, elleri çok güzelmiş kime ne faydası var bunun Allah aşkına? Bir insan nasıl bu kadar başarısız olur, aklım hala almıyor. Piyasada bu kadar tutuluyormuş gibi görünmesine aldanmayın, araştırmanızı tam yapın sonra benim gibi başınıza gelenlere inanamaz hale gelirsiniz.