Merhaba bu forumdaki ilk mesajım. 1 ay kadar önce Tunç Tiryaki'de muayene oldum. İple burun askı için görüşmek istedim önce muayene olmam gerektiğini söylediler. 300 TL muayene ücreti olduğunu ve ücreti ondan sonra söyleyeceklerini söylediler. Bende telefonda ya ameliyat ücreti bütçemin çok üstündeyse o zaman boş yere muayene olurum dedim onlarda doktorun size ayırdığı vakit olarak görmeniz gerekir dediler. Neyse burnuma bıçak değdirmek istemediğim için ve iple askı yöntemi ile burun kaldıran başka bir doktor bulamadığım için gitmek zorunda kaldım. Doktorla görüştüm toplam 3 dakika sürdü ben muayene olacağımı sandım ama resmen 3 dakika benimle sadece konuştu 10 saniye burnuma baktı ve iple askı yöntemine uygun olmadığını söyledi, tipplasti yönetiminin uygun olduğunu söyledi ve 3500 dolar yani şuan için yaklaşık 12,500 TL ameliyat ücreti olur dedi. iple burun askı içinde 2500 dolar istedi o da yaklaşık 9000 tl, benim bütçem bunu ödemeye uygun olmadığı için tamam diyip çıktım ve 300 tl muayene ücretini boşu boşuna ödemiş oldum. Etik bir davranış değildi çünkü ortalama bir rakam söyleselerdi bütçeme uymuyorsa gitmezdim. Bu resmen muayene ücreti almak için yapılmış etik olmayan bir ticaret şekli. Hani burnuma gerçekten bir muayene yapmış olsaydı, içine baksaydı veya olası burun sorunlarımı söyleseydi vs. o zaman derdim ki en azından muayene oldum ama sadece 3 dakika benimle konuştu diye 300 tl vermek gerçekten ağırıma gitti. Normalde fiyat yazmak benim içinde hoş bir davranış değil ama bu şekilde insanların boş yere muayene ücreti ödemesini uygun bulmuyorum. Parayı kolay kazanmıyoruz. Bu görüşmenin hakkı kesinlikle 300 tl değildi. Bilgi vermek ve paylaşmak istedim.