arkadaşlar aranızda Tunç Tiryaki'ye giden ve estetik operasyon geçiren var mı?
Tunç bey bana kök hücre tedvisi uyguladı,sonunç gayet olumlu oldu.
ben de tunç beye burun ucu ameliyatı olacağım . İple burun asma diye bişi.. kendisiyle görüştüm .inanılmaz pozitif ..şeker bir insan . tüm sorularımı cevapladı .iple burun asma hakkında kalıcı olup olmadığını sordum. 2 ay sonra burnunun oturan şekli ne ise ömür boyu o olacaktır dedi. yine de çok tereddüt ediyorum tekrar görüşmeye gideyim diyorum . çünkü ne kadar çok daalanıp budaklanırsa başım okadar ağrıyor artık bu konuyu da bitirmek istiyorum . tek isteğim estetik açıdan ucunun biras daha kalkık olması okadar yoksa ciddi bi amelyatı göze alamam ...
arkadaşlar hepnıze merhaba ben yenı kayıt oldum sıteye.aslnda yazılarnzı sureklı okuyodm ama uye olmadgm ıcn cevp yazamyodum :) dr.tunc tıryakıyı arastrrken burda sızı görnce sıznle paylasaym dedm.ben burun ucumu kaldrmak ıstyorm .asma yontemyle cunku amelyattan cok korkyorm.bu forumun acıldgı zamndan berı dr.tunc a bu işlemi yaptıran yada bılgısı olan var mı? bgn aradm muayene ucretı 200tl.dedı.ancak eger bu ıslem benm burnma uygn dılse bosna para verms olcam.napsam bılemedm.cvp yazarsanz sevnrm...:enbuyukkk:
arkadaşlar aranızda Tunç Tiryaki'ye giden ve estetik operasyon geçiren var mı?
Merhabalar arkadaşlar. Ben Tunç Beye burun ameliyatı oldum. basın yoluyla ulaştım kendisine. ilk başta kararsızdım kararımı tamamen bana bırakması çok hoşuma gitmişti. ayrıca başka bir operasyona ihtiyacım var mı acaba diye sordugumda 'kesinlikle hayır' demesine hem şaşırmıştım hemde çok memnun olmuştum:) ameliyat sonrasında da gayet ilgiliydiler. burnuma gelince inanılmaz doğal bir burun oldu kimse anlamıyor ben söylemedikçe. herkesın tek ortak fikri güzelleşmiş olmam. ben kendi adıma çok memnunun başka sorularınız hatırladığım kadarıyla cevaplarım.
:CüvCüv: