Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

arkadaşlar aranızda Tunç Tiryaki'ye giden ve estetik operasyon geçiren var mı?

Merhaba asyaer
bende Tunç bey hakkında operayon geçiren birini bulmadığım nedenle vazgeçtim
kendisiyle görüşmeye tavsiye üzerine gitmiştim hatta ameliyat günüde almıştım fakat cesaret edemedim
şuan farklı doktorlar ile görüşmelerim devam ediyor
sende bilgi edinirsen ve benimle paylaşırsan sevinirim
Teşekkürler

Kesinlikle tavsiye etmiyorum demeden önce;reklamla bir yerde tutunmaya çalışmanın hiçbir faydası olmadığını belirtmek istiyorum...iyi bir cerrah seçimi ameliyat öncesi ve sonrasında yaşanan umutsuzluğu en az düzeye indirmede ilk kuraldır.kendine az da olsa değer veriyorsan araştırma sürecini ilk plana al.Güleryüz karşılayışta önemlidir!ama en önemlisi uğurlamada bir güleryüzün olmasıdır öyle değil mi????DOĞRU HEKİMİ seçersen umduğun birşeylerle karşılaşırsın ve iki şekilde de yüzün güler!!!

televizyonsa estetik üzerine programlara sıkça katılıp bilgi veriyo çok hoş karizmatik bir bey olduğunu söyleyebilirim:) ama KK da adı hiç geçmiyo öneren yok yani

arkadaşlar bu kök hücre işi bana biraz üç kagıt gibi geliyor benim bildigim kadarıyla türkiyede kök hücre tedavisine sadece 5 dalda izin veriliyor,kan kanseri,karaciger kanseri vs. gibi estetikte dünyada uygulama yok.Bu kınuda tereddütlüyüm..Hatta tahminim:normal yag enjeksiyonunu kök hücre uygulaması diye satmaya mı çalışıor acaba ? biliyorsunuz ki kök hücre en çok yag dokusunda var.bu konuda bilgisi olan paylaşsın lütfen.. ben kendi araştırmalarımla hiç bir sonuç alamadım şimdiye kadar..

ben de tunç beye burun ucu ameliyatı olacağım . ıple burun asma diye bişi.. kendisiyle görüştüm .inanılmaz pozitif ..şeker bir insan . tüm sorularımı cevapladı .iple burun asma hakkında kalıcı olup olmadığını sordum. 2 ay sonra burnunun oturan şekli ne ise ömür boyu o olacaktır dedi. yine de çok tereddüt ediyorum tekrar görüşmeye gideyim diyorum . çünkü ne kadar çok daalanıp budaklanırsa başım okadar ağrıyor artık bu konuyu da bitirmek istiyorum . tek isteğim estetik açıdan ucunun biras daha kalkık olması okadar yoksa ciddi bi amelyatı göze alamam ...

Tunç bey bana kök hücre tedvisi uyguladı,sonunç gayet olumlu oldu.

Göğüs büyütmedim.Sadece simetri sağladık,benim ki 3500 erou ama bidiğim kadarı ile göğüs işlemleri daha pahalı oluyor.Aslında kök hücreleri ayırmak pahalı sistem,yinede yanlış yönlendirmek istemem telefonlada bilgi alabilirsin.

3 gün önce abdominoplasti oldum ve adamın internetten gelmişini geçmişini delik deşik ettim...

tecrübelerimi de katarak şunu söyleyebilirim, işini severek ve geliştirerek yapan bi doktor...
riskli bi hasta olmama rağmen hiç bi sorun yaşamadım...

ellerine de hastayımm:)

arkadaşlar hepnıze merhaba ben yenı kayıt oldum sıteye.aslnda yazılarnzı sureklı okuyodm ama uye olmadgm ıcn cevp yazamyodum :) dr.tunc tıryakıyı arastrrken burda sızı görnce sıznle paylasaym dedm.ben burun ucumu kaldrmak ıstyorm .asma yontemyle cunku amelyattan cok korkyorm.bu forumun acıldgı zamndan berı dr.tunc a bu işlemi yaptıran yada bılgısı olan var mı? bgn aradm muayene ucretı 200tl.dedı.ancak eger bu ıslem benm burnma uygn dılse bosna para verms olcam.napsam bılemedm.cvp yazarsanz sevnrm...:enbuyukkk:

Benim burun kaldırma konusunda bilgim yok,ama burun ameliyatı olmuş çok insan tanıdım.Çekilen ızdıraba karşılık iyiki ameliyat olmuşun ne güzel olmuş dediğim 1 kişinin dışında kimse olmadı.Ameliyattan da korktuğunuza göre kaldırma yöntemini rahatlıkla yaptırabilirsiz Tunç Beye güvenin.

cok sagol cnm cevabn için.evet tabki de bu operasyon amelyattan öok öok daha ıyı ve kolay bende bu yuzden terch edıyorm ama bu operasyonu yaptrms kımseyı bulamadm ya hof ( onun için nası olyo ıyı mı kötü mü soramıyorum kimseyee.

ameliyatini oldunmu arkadasim:memnunmusun hersey istedigin gibi olmusdur umarim.

evet haklisin burnun bu sisteme uygun degilse bosuna para verecekse iple asmak nekadar ytlymis bir kac dakkalik ismis normal ameliyatlar gibi uzun surmuyormus onada ayni parayi isterse sasarim yani ozaman normal estetik yaptir daha iyi

arkadaşlar aranızda Tunç Tiryaki'ye giden ve estetik operasyon geçiren var mı?

Merhabalar arkadaşlar. Ben Tunç Beye burun ameliyatı oldum. basın yoluyla ulaştım kendisine. ilk başta kararsızdım kararımı tamamen bana bırakması çok hoşuma gitmişti. ayrıca başka bir operasyona ihtiyacım var mı acaba diye sordugumda 'kesinlikle hayır' demesine hem şaşırmıştım hemde çok memnun olmuştum:) ameliyat sonrasında da gayet ilgiliydiler. burnuma gelince inanılmaz doğal bir burun oldu kimse anlamıyor ben söylemedikçe. herkesın tek ortak fikri güzelleşmiş olmam. ben kendi adıma çok memnunun başka sorularınız hatırladığım kadarıyla cevaplarım.
:CüvCüv:

arkadaşım ben merak ettim ne kadar ödedin ve nerde oldun opersyonu :1rolleyes:

Bende bu kök hücre ameliyatini olmayi düsünüyorum, tunc beyi internette arastirdim ama hala kararsizim. Ameliyattan sonra bir sikayetin oldumu zedier? Bide yaglar eridimi sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…