- 2 Mayıs 2011
- 25
- 0
ben de tunç beye burun ucu ameliyatı olacağım . ıple burun asma diye bişi.. kendisiyle görüştüm .inanılmaz pozitif ..şeker bir insan . tüm sorularımı cevapladı .iple burun asma hakkında kalıcı olup olmadığını sordum. 2 ay sonra burnunun oturan şekli ne ise ömür boyu o olacaktır dedi. yine de çok tereddüt ediyorum tekrar görüşmeye gideyim diyorum . çünkü ne kadar çok daalanıp budaklanırsa başım okadar ağrıyor artık bu konuyu da bitirmek istiyorum . tek isteğim estetik açıdan ucunun biras daha kalkık olması okadar yoksa ciddi bi amelyatı göze alamam ...
çok teşekkür ederim :)
sargılar çıktı. gerçekten beklediğimden daha güzel. şu an biraz şişlik olsa bile inanılmaz memnunum burnumdan hatta ekleyim tabi önce ve sonra halini :) hatta before ve after diye dalga bile geçtiler benimle :))))
burun kaldırılınca burun delikleri daralıyor zaten .ilk 3 hafta normalden biraz daha kalkık bir burun oluyor . hatta bana burun deliklerinz ortada olacak falan dediler ben amelyattan sonraki halini de begendim ki hiç de öyle kabak gibi görünmedi burun delikleri. 3 haftadan sonra şekli yerine gelnce kesnlikle burun kanatları ve delikleri eskisinde göre daha küçük . onu farkedebiliosun yani.
Beuty1980 ben de salı günü Tunç beye muayeneye gideceğim. Gitmeden önce bir fikrim olsun istiyorum. Bana da fotoğraflarını gönderir misin? Ben de hafif kemerde var ancak burun ucumu kaldırdığımda kemerin rahatsız edici bir görüntüsü olmuyor. Seninkiyle bir karşılaştırmak istiyorum görüntüsünü.
merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım tunç tiryaki'ye tam birhafta önce burun askısı yaptırdım ilgilenen arkadaşların soruları varsa cevaplayabilirim
merhabalar tekrar
operayon sonrası bugün 19.günüm burun ucum iyice düştü ama daha öncekinden çok daha iyi görünüyor keşke bandaj çıktığı andaki gibi kalsa
ama genel olarak memnunum zaten tek sorunum burun ucu düşüklüğüydü oda kalktı ama biraz çok eğer yaptırmayı düşünüyorsanız çok umutlanmayın ve çok kalkık burun hayal etmeyin derim
acıya gelince sadece anestezi için yapılar 2 veya 3 iğneyi duyuyorsun daha sonrasında kesinlikle ve kesinlikle acı yok ameliyat etseler burnunu yerinden sökseler haberin olmaz:) yaklaşık 30dk kadar sürüyor hemen eve dönüş oluyor zaten ağrı kesici ve antibiyotik ilaç veriliyor ama ağrı sızı olmuyor burunda yani başlangıçta o iğneyi olana kadar bütün stres öyle diyebilirim:) burun ucum başta çok kalkıktı ve burun deliklerim asimetri olmuştu çok stres yaptım içte ne var ne yok görünüodu diyebilirim ama şimdi yerine oturdu burun deliklerim karşıdan bakınca görünmüyor ama genel olarak burun görüntüsü güzel oluyor gerçi 1.5 ayda belli oluyor dedi tunç bey ücrete gelince 100 euro muayene ücreti ödüyorsun operayon sonrasıda 1500 euro birde ekstra ilaçlar
ama dediğim gibi benim gibi operasyon sonrası çok daha güzel hayaller kuranlar varsa o hayallerin boyutunu ufaltın kızlar
Meraba kizlar.Lutfeeeen bana da foto yollarsaniz cok sevinirim.
Nigarka85@gmail.com Aslinda iki doktor arasinda kalmishtim
.Ilker Manavbashi ve Tunc Tiryaki.Ikisiyle de konushtum.Ama Tunc bey cok dogaldi.Bu arada
Ilker Manavbashi 100 TL,Tunc Tiryaki 250 TL randevu icin istediler.Tunc beyde ameliyyat olmayi dushunuyorum.
Ameliyyatdan sonra yorum yapacagim.Herkese guzel sonuclar dilerim.
canım tunç bey burun ameliyatı ne kadara yapıyor bilgin var mı?