Dr. Tunç Tiryaki hakkında bilgi

ben de tunç beye burun ucu ameliyatı olacağım . ıple burun asma diye bişi.. kendisiyle görüştüm .inanılmaz pozitif ..şeker bir insan . tüm sorularımı cevapladı .iple burun asma hakkında kalıcı olup olmadığını sordum. 2 ay sonra burnunun oturan şekli ne ise ömür boyu o olacaktır dedi. yine de çok tereddüt ediyorum tekrar görüşmeye gideyim diyorum . çünkü ne kadar çok daalanıp budaklanırsa başım okadar ağrıyor artık bu konuyu da bitirmek istiyorum . tek isteğim estetik açıdan ucunun biras daha kalkık olması okadar yoksa ciddi bi amelyatı göze alamam ...

beauty burun askı yaptrdın mı nasıl sonuclar?

çok teşekkür ederim :)
sargılar çıktı. gerçekten beklediğimden daha güzel. şu an biraz şişlik olsa bile inanılmaz memnunum burnumdan hatta ekleyim tabi önce ve sonra halini :) hatta before ve after diye dalga bile geçtiler benimle :))))

Beauty,
umarım hala üyesindir ve yazımı görürsün. öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta Tunç Beyîn Levent'teki ofisine gittim ancak Osman Oymak Bey'le görüştüm. Osman Bey kendine çok güvenen, işin uzmanı görünen bir doktor, ancak bana operasyon sonrası nasıl bir burna sahip olacağımı söyleyemiyor, foto vs göstermiyo, bilgisayar çalışması yok, eski hastalarının fotosu yok v. Osman Bey'in metnini çok duydum ama insan sonuçta az çok ne ile karşılaşabilecğini bilmek istiyor. Tunç Bey seninle böyle bir çalışma yaptı mı acaba? Az çok nasıl bir görüntüye sahip olacağını biliyor muydun? Senden çok rica etsem bana bir fotonu gönderebilir msin? Gerçekten sadece bu doktorların 1-2 estetiklerini görsem içim rahatlıak, günleridr doktor araştırıyoum, çok sıkıldım artk. eğer kabul edersen özelden sana mail adresimi göndereyim. sevgiler.

burun kaldırılınca burun delikleri daralıyor zaten .ilk 3 hafta normalden biraz daha kalkık bir burun oluyor . hatta bana burun deliklerinz ortada olacak falan dediler ben amelyattan sonraki halini de begendim ki hiç de öyle kabak gibi görünmedi burun delikleri. 3 haftadan sonra şekli yerine gelnce kesnlikle burun kanatları ve delikleri eskisinde göre daha küçük . onu farkedebiliosun yani.

Beuty1980 ben de salı günü Tunç beye muayeneye gideceğim. Gitmeden önce bir fikrim olsun istiyorum. Bana da fotoğraflarını gönderir misin? Ben de hafif kemerde var ancak burun ucumu kaldırdığımda kemerin rahatsız edici bir görüntüsü olmuyor. Seninkiyle bir karşılaştırmak istiyorum görüntüsünü.:KK54:

tunc tıryakı unlulerın kapısını asındırdıgı kadınların toplatılarda kuafor salonlaında adını sıkca andıkları karızmatık doktor.ama arastırdıgım kadarıyla sadece kırısıklık olsun karın germe olsun dolgu maddelrı olsun o konularda uzmanlasmız bı doktor kendısı

merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım tunç tiryaki'ye tam birhafta önce burun askısı yaptırdım ilgilenen arkadaşların soruları varsa cevaplayabilirim

Merhaba ben de Tunç Bey'e muayene olacağım ama benim sadece iple burun asma değil de direkt burun ameliyatı olması gerekiyor çünkü kemik de var.Fiyatları nasıl acaba merak ediyorum?Bir de genellikle hep burun ucu estetiğinden bahsedilmiş,burun estetiği ile ilgili bilginiz var mı,iyi midir acaba?Sorun yaşarmıyım,sonradan sorun yaşayanlar oluyormuş,kaç gündür araştırıyorum ama tam olarak kime ameliyat olacağıma karar veremedim.Yardım edebilir misiniz?

merhaba kızlar
aranıza yeni katıldım tunç tiryaki'ye tam birhafta önce burun askısı yaptırdım ilgilenen arkadaşların soruları varsa cevaplayabilirim

potere merhaba, senin için üye oldum :) tunç bey i araştırıyorum bir süredir. hatta kendi internet sitesinden burun askısı ile ilgili formu doldurdum (pek detay yok, netice olarak uygun diye cevap gönderdiler o kadar). burnumda kemik yok, ucu yalnızca gülünce düşüyor ve biraz yayılıyor ama ben kalkık burun sevdiğim için ve ameliyattan çok çok korktuğum için bu askı yöntemini düşünüyorum. sıkıntı olabileceğini düşündüğüm tek konu burun ucumun yuvarlak ve çok az büyük olması.ameliyatı düşündüğüm zamanlarda kontrole gittiğim 2 doktor da müdehale etmeye gerek görmedi....
sana sorularım;

neticeden memnun musun?
burun deliklerin ve burun ucun nasıl görünüyor? asimetri gibi bir durum söz konusu mu? delikler çok mu belli?
işlem sırasında veya sonrasında canın acıdı mı?
belki konu ile ilgili konuşmuşsunuzdur diye soruyorum, uç kısımda çok az bir daralma mümkün oluyor mu bu yöntemle?
ve elbette maliyet nedir?

yanıtlarsan memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

merhabalar tekrar

operayon sonrası bugün 19.günüm burun ucum iyice düştü ama daha öncekinden çok daha iyi görünüyor keşke bandaj çıktığı andaki gibi kalsa :KK43:
ama genel olarak memnunum zaten tek sorunum burun ucu düşüklüğüydü oda kalktı ama biraz çok eğer yaptırmayı düşünüyorsanız çok umutlanmayın ve çok kalkık burun hayal etmeyin derim
acıya gelince sadece anestezi için yapılar 2 veya 3 iğneyi duyuyorsun daha sonrasında kesinlikle ve kesinlikle acı yok ameliyat etseler burnunu yerinden sökseler haberin olmaz:) yaklaşık 30dk kadar sürüyor hemen eve dönüş oluyor zaten ağrı kesici ve antibiyotik ilaç veriliyor ama ağrı sızı olmuyor burunda yani başlangıçta o iğneyi olana kadar bütün stres öyle diyebilirim:) burun ucum başta çok kalkıktı ve burun deliklerim asimetri olmuştu çok stres yaptım içte ne var ne yok görünüodu diyebilirim ama şimdi yerine oturdu burun deliklerim karşıdan bakınca görünmüyor ama genel olarak burun görüntüsü güzel oluyor gerçi 1.5 ayda belli oluyor dedi tunç bey ücrete gelince 100 euro muayene ücreti ödüyorsun operayon sonrasıda 1500 euro birde ekstra ilaçlar
ama dediğim gibi benim gibi operasyon sonrası çok daha güzel hayaller kuranlar varsa o hayallerin boyutunu ufaltın kızlar:KK43:

ayrıca bana özelden mesaj atan arkadaşlar ben cevap yazamıyorum limit dolmadığı için lütfen kusurabakmayın ancak buradan yazabiliyorum

smile24 rumuzlu arkadaşım merhaba

bana özelden msj atmışsın ama daha öncede söylediğim gibi özelden dönemiyorum ayrıca msnye ekldeim seni 1905 yazan adres bilgine..

merhabalar tekrar

operayon sonrası bugün 19.günüm burun ucum iyice düştü ama daha öncekinden çok daha iyi görünüyor keşke bandaj çıktığı andaki gibi kalsa :KK43:
ama genel olarak memnunum zaten tek sorunum burun ucu düşüklüğüydü oda kalktı ama biraz çok eğer yaptırmayı düşünüyorsanız çok umutlanmayın ve çok kalkık burun hayal etmeyin derim
acıya gelince sadece anestezi için yapılar 2 veya 3 iğneyi duyuyorsun daha sonrasında kesinlikle ve kesinlikle acı yok ameliyat etseler burnunu yerinden sökseler haberin olmaz:) yaklaşık 30dk kadar sürüyor hemen eve dönüş oluyor zaten ağrı kesici ve antibiyotik ilaç veriliyor ama ağrı sızı olmuyor burunda yani başlangıçta o iğneyi olana kadar bütün stres öyle diyebilirim:) burun ucum başta çok kalkıktı ve burun deliklerim asimetri olmuştu çok stres yaptım içte ne var ne yok görünüodu diyebilirim ama şimdi yerine oturdu burun deliklerim karşıdan bakınca görünmüyor ama genel olarak burun görüntüsü güzel oluyor gerçi 1.5 ayda belli oluyor dedi tunç bey ücrete gelince 100 euro muayene ücreti ödüyorsun operayon sonrasıda 1500 euro birde ekstra ilaçlar
ama dediğim gibi benim gibi operasyon sonrası çok daha güzel hayaller kuranlar varsa o hayallerin boyutunu ufaltın kızlar:KK43:

Fiyat yüksekmiş, her şey dahil 4000 i buluyor demek ki yani çok büyük ve kemikli burunla ortalama bir burnun düzeltme maliyetleri çok yakın. Bilemiyorum fikrim sallantıya düştü...

Meraba kizlar.Lutfeeeen bana da foto yollarsaniz cok sevinirim.
Nigarka85@gmail.com Aslinda iki doktor arasinda kalmishtim
.Ilker Manavbashi ve Tunc Tiryaki.Ikisiyle de konushtum.Ama Tunc bey cok dogaldi.Bu arada
Ilker Manavbashi 100 TL,Tunc Tiryaki 250 TL randevu icin istediler.Tunc beyde ameliyyat olmayi dushunuyorum.
Ameliyyatdan sonra yorum yapacagim.Herkese guzel sonuclar dilerim.

Meraba kizlar.Lutfeeeen bana da foto yollarsaniz cok sevinirim.
Nigarka85@gmail.com Aslinda iki doktor arasinda kalmishtim
.Ilker Manavbashi ve Tunc Tiryaki.Ikisiyle de konushtum.Ama Tunc bey cok dogaldi.Bu arada
Ilker Manavbashi 100 TL,Tunc Tiryaki 250 TL randevu icin istediler.Tunc beyde ameliyyat olmayi dushunuyorum.
Ameliyyatdan sonra yorum yapacagim.Herkese guzel sonuclar dilerim.

canım tunç bey burun ameliyatı ne kadara yapıyor bilgin var mı?

Ben ona fiyatini sordukda dedi ki,fiyatlar buruna gore deyishiyor.Mesela benim burnum 3500€ :)

selam kızlar... ben 10 ay önce burun asma ameliyatı oldum.....burnum kemiksiz ve ucunda hafif bı dusukluk vardı.. ılk doktora gttıgımde burun mesafen kısa kaldırırsak ıyıce kısa olur dedı ve herhengı bısey yapmayalım dedı..ben bunu aslında bı bakıma doktorun yanına tek gıtmeme baglıyorum.. sankı benı onemsemedı gbı geldı ve ılgısız davrandı acıkcası=(( ben boyle hıssettıgımdendır kı bır sene sonra tekrar annemle gıttık ve asma ıslemını yapabılecegını soyledı.. gel gelelım operasyondan sonra burnum bıraz fazla kalkıktı kı fazla kaldırıyoruz zamanla seklını alıyor ve bı omur oyle kalıypor dedı.. ılk ayda cok mutluydum burnum cok sevımlı duruyordu lakin 10 ay falan oldu ve burnum eski halini aldı.. =((((( 4000liram da boşa gitti ama içimde kalmadı en azından gördüm boyle bı operasyonla burun kalkmıyormus :KK5: ya sonrasında da dusundum yercekımı dıye bır gercegımız var, insanlar kaş asma falanda yapıyorlar ama zaman ıcerınde bunu tekraralama gereksınımı duyuyorlar kı kaşın altında bosluk yok, burununun alt tarafında bosluk var dogal olarak yercekımınden daha fazla etkılenıyor..ıplerde demekkı deformasyona ugruyor bılmıyorum anlatabıldımmı.. yalnız sunu da soylıcem, ınsan yaşamadan baskasının lafıyla tatmin olmuyor ben bi iki doktora sormustum işe yaramayacagını soylemıstı ama meslektasına taş atma nıyetlıde olabılır dıye dusunmustum.. yapacak bırsey yok saglık olsun dıyorum.. ama burun asma yaptıracaklar gercekten ıyı dusunsun, belkı sızınkı boyle olmaz ama bende netıce budur haberınız ola kızlar=))

unutmadan sunu da soyleyeyım Tunc bey ve ekıbı operasyon esnasında cok sıcak ve ılgıydı bu konuda aleyhlerıne bırsey dıyemem ama netıce ıstedıgım gbı olmadı=((

arkadaşlar merhaba daha öncede yazdığım gibi ben tunç tiyakiye burun askı yaptıralı 2 ay kadar oluyor eğerki bu uygulamayı tunç tiryakiye yaptırmayı düşünen varsa kesinlikle ve kesinlikle vazgeçsin burnum aynen yapılmamış gibi eski haliyle duruyor sadece lokal anesteziden kalma hissizlik duygusu var paranıza sakın yazık etmeyin insanları resmen kandırıyorlar tunç tiryaki operasyon sonrası kesinlikle insanın suratına dahi bakmıyor personeli güleryüzlü ama onlara heba ettiğim parayı güleryüz bana geri vermiyor aşırı pişmanım

X