Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normal ameliyyat oldum.Burun askisi diyil.Bu gun tamponlarimi cikartdilar.Henuz tam olarak burnum acilmadi.
Ben normal ameliyyat oldum.Burun askisi diyil.Bu gun tamponlarimi cikartdilar.Henuz tam olarak burnum acilmadi.
daha öncede yazdığım gibi 1 ay önce gittim kontrole çok güzel, mükemmel dedi uzaktan şöyle bir bakıp okadar doktora dedim benim burnum düşüyor yandan baktığımda aşırı farkediyor ayrıca hissetmiyorum gibi şikayetlerimi söyledim şuan gayet güzel görünüyor daha fazla düşmez daha ödem var yüzünde falan dedi önemli olan doktora değil bana güzel görünmesi değilmi karşısındakini kesinlikle operasyon sonrası ciddiye almıyor mail attım daha öncede fotolarımı telefonla geri dönüş yaptılar zamanla herşey düzelecek gibi şeyler söylediler aslında birşeyi yaptırmadan önce paranın yarısını sonuç aldıktan sonra diğer yarısını versek ozaman nasıl bakarlarrr ödeyeceğimizi ödüyoruz iş bitiyor onlar için ben şikayetlerimi mail yoluyla tekrar bildirdim pazar günü açık açık şikayette bulunacağımıda söyledim pazartesi akşama doğru ordan aradılar biz size serbest meslek makbuzu kestik gibi bişeyler söyleyip savunma yaptılar ama aslında ne makbuz var ortada ne fatura sanırım hastalarına kestikleri makbuzları salonlarındaki vitrinlerine süs olarak koyuyorlar:) cuma günü çağırdılar görüşmeye kimbilir ne niyetteler 15dk telefonla görüştük 45 defa illaki görüşmeye gelin diye tutturdular çok güzel ayarlıyorlar işlerini kendilerine göre amaçları çok açık ortada
görüşmeye gttin mi bugun potera ne dedıler_?
Selam arkadaslar
Potere Bayadir yazamadim kusura bakma
Canım cok cok iyi yapmışsın şikayette bulunmakta hem para alıyorlar ondan sonra isleri bitincede orali olmuyorlar varmi. Oyle??burun askisi burun askisi diyerek tvlerde reklam yapiolar insanlar umut baglior artık durum boyle olunca inanki burun askısını TV'de izledim bir ben degil teyzemde ümitlendi..
Arkadaslar kimseye akil vermek adına konusmuyorum yanlış anlaşılmasın ama burnunuz gercekten asırı derecede sizi rahatsız edecek kadar bir sorun yoksa görünüşünde gercekten elletirmeyin..ya hayatta en önemlisi saglık güzellik uğruna burnunuzdan olmayın..buarada ameliyat olmuş arkadasa gecmis olsun umarım n kısa zamanda iyileşir ve burnundan normal
sekilde nefes alıp verebilir
Ne diyelim arkadaslar ben gelemem boyle seylere benim icin soz konusu bile olamaz artık ben makyajımı yapan bir. İnsanın uzun gözüm sis sekilde dolasamam ortalıkta
nigarka arkadaşım ben de normal burun ameliyatı olacağım tunç beye 2 ay sonraya gün aldım,fırsat buldukça gelişmeleri anlatabilirsen cok sevinirim,o süreci,tunç beyin yaklaşımını ve tabiki burnunun durumunu,yani memnun kalıp kalmadığını,geçmiş olsun...
geçmiş olasun umarım dilediğiniz gibi olmuştur
Canim hic merak etme,her shey iyi olucak.Ben o doktordan once bir cok doktora gitmishdim.
Doktorlarin hic biri uzun konushmalariyla bana guven vermedi.Tunc beyde en cok hoshuma giden ozellik cok net ve kisa konushmasiydi.Yani ishini bilen biri.Hem ilk randevuda benim ne istediyimin hepsini kendi soyledi bana)
Ameliyyatdan 1 gun once gittim yanina.Bana benim nasil bir burun istediyimi sordu..bence bu onemli bir soru) Daha sonra o, kendi fikirlerini soyledi.Yani bir ortak karara geldik.Bu onun prensiplerinden biri.Bi de cok modern dushunceli
biri...bilmem yurtdishinda okumush calishmish.Dushunceleri tarzi stili hoshuma gitti.
Sali gunu inshallah acilicak sargilarim.Inan ben de cok merak ediyorum.Inshallah istediyim gibi olur:) Daha sonra detayli anlaticam.
Canim hic merak etme,her shey iyi olucak.Ben o doktordan once bir cok doktora gitmishdim.
Doktorlarin hic biri uzun konushmalariyla bana guven vermedi.Tunc beyde en cok hoshuma giden ozellik cok net ve kisa konushmasiydi.Yani ishini bilen biri.Hem ilk randevuda benim ne istediyimin hepsini kendi soyledi bana)
Ameliyyatdan 1 gun once gittim yanina.Bana benim nasil bir burun istediyimi sordu..bence bu onemli bir soru) Daha sonra o, kendi fikirlerini soyledi.Yani bir ortak karara geldik.Bu onun prensiplerinden biri.Bi de cok modern dushunceli
biri...bilmem yurtdishinda okumush calishmish.Dushunceleri tarzi stili hoshuma gitti.
Sali gunu inshallah acilicak sargilarim.Inan ben de cok merak ediyorum.Inshallah istediyim gibi olur:) Daha sonra detayli anlaticam.
kötü yorumlar yazmıssınız arkadaslar onları sımdı gördüm ve üzüldüm demek zamanla burun eskı halıne dönüyor cok üzücü gerçekten ama fiyatlarıda ucukmus zten burun askısı 2.5 mlyarmıs gidip estetik olurum diyicem ama ah su amalar...
inanın insanı çok mağdur durumda bırakıyorlar birsürü vaadler garantiler ofisinde duvarlarda asılı olan birsürü diploma tarzı şeylerle göz boyuyorlar neticesinde siz çektiğiniz acıyla verdiğiniz ücretle kalıyorsunuz ben bu konuda mağdur olan birisi olarak oraya gidecek olan arkadaşlara nacizane tavsiyem doktorun söylediği şeylerin verdiği garantilerin altına imza atmasını sağlayın ve kesinlikle fatura talep edin elimde herhangi bir belge olsa inanın dava açardım ki ödenen ücretler yüksek insanları maddi manevi çok mağdur bırakıyorlar arkadaşlar lütfen bu tarz şeyleri yaptıracaksanız herhangi doktor için söylüyorum daha önce yapmış olduğu kişlere danışın görme şansınız varsada mutlaka görün derim