Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

canım bana dikleşme yapılmıycak meme ucu yukarda benim o yüzden sadece slikonla halledicek aslında çok basit bi operasyon yani ama stres oldum birden

Yaaa bir düşünsene bu operasyonu yaptırmayı çok isteyen ama bir türlü yaptıramayan ne kadar çok kadın var...

Gerçekten bizler çok şanslı kadınlarız. Sende bu şanslı kadınlardan birisin unutma. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kalbim ve dualarım seninle olacak. İstediğin an yaz cevaplamaya çalışırım.

.........................................ama ben çok stres oldum birden garip bi duygu
selencim sende de oldu mu bu
o kadar bekledim niye oluyo böyle yaa:çok üzgünüm:

Canım benim hissettiğim tek duygu bir aksilik çıkıp ameliyat tarihinin ertelenmesi idi. O bir kaç gün geçmek bilmedi. Hep dua ettim. Ameliyat tarihini erkene alabilmek için doktorum randevularını sıkıştırmak zorunda kalmıştı.Her an canı bir şeye sıkılacak ve ameliyat tarihini ertelemek zorundayım diyecekmiş gibi geliyordu.

Heyecanın alasını hissettim. Ama bir daha onları yerinde eski hali ile görmeyeceğimi bilmek beni müthiş mutlu ediyordu. Sutyenlerimi poşetlere koyup yok etmek kendimi iyi hissetmemi sağlamıştı:))))

İyi bir haftasonu geçirip hastaneye gideceksin ve en güzeli bir saat sonra kendini dünyanın en mutlu kadını olarak göreceksinalkisalkisalkis

merhaba canim evet benimde yakinda kontrole gitmem lazim ama su anda tam tarih belli degil. haftaya da olabilir eylülün ilk haftasida. ama en yakin zaman da tarih belirliycem.insallah birgün karsilasiriz.ama su ana kadar hersey yolunda . hicbir sikintim yok masallah. tugrul beyin dediklerine uymaya devam tabiiki
görüsmek üzere

valla selencim bi hafta öncesinden tarih almak iyi olmadı
süre uzayınca vesvese yaptım biraz
haklısın aslında yaptırmak isteyen çok insan var
zaten yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim
az kaldı:lepi:

bugün ameliyatımı oldum
ağrım hiç yok
gayet iyiyim
sadece mide rahatsızlığım olduğu için ameliyattan sora biraz sıkıntı yaşadım
o da gayet normal
sol göğsümün içi kis doluymuş
simetri farkı zaten çoktu sol göğsüm çok küçüktü
meğer o da kalan kislermiş
dr bey temizleyemedim temizlesem hiç doku kalmıyodu dedi
ama önemli değilmiş
zaten yıllardır olan fibrokistlerim benim
şu an bayağı şişler o da normalmiş
bir hafta bu sıcakta sargılarla dolaşmak biraz zor olucak
ama o da işin cilvesi artık öyle değil mi
en önemlisi de ne biliyomusunuz dr ben tamamen ayıkıp olan bitene gülme derecesine gelene kadar yanımdan hiç ayrılmadı
eşimle zaten sürekli kadın milletini çekiştirme halindeydilerkaydirigubbakcemile3
yani eşimin canı da sıkılmadı doğal olarak
ha buarada kas üstü oldum
Allahtan yeterince dokum varmış
bu kadar basit olucağını hala hayal bile edemiyodum
dren yok
acı hiç yok
herşey yolunda çok şükür
bana destek olan herkese çok teşekkürlerŞeniz
Rabbim ameliyat olucaklara da kolaylık versin:teselli:

Son düzenleme:

Evet, geldim tatilden, görüştüm doktorumla dün. Ve ameliyat tarihim cumartesi olarak kesinleşti:) O gün dualarınızı hissedeceğim. Özellikle de senin selennn'cim

Ayy, güzel iltifatların ve dileklerin için çok teşekkür ederim selennnn'cim. Ben tatilin son günü klimadan biraz soğuk aldım ve cumartesi görüşmeye gidemedim:-( Geldiysen o gün, karşılaşma fırsatını kaçırmış oldum ne yazıkki:-(
Dün görüştüm. Gerçekten de bu adamın bilgisi ve yöntemleri çok doğru, ve gerçekte olması gerekenleri yapıyor. Her şeyin mantıklı bir sebebi var, ve ayrıntılarıyla anlatıyor. Anlamazsan bir daha anlatıyor. Beni çok rahatlattı. Korkularım geçti. Sadece sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.....

caniiimmm cok cok coooookk gecmis olsun. bak olduda bitti masallahhh isteeDD cok fazla korkacak bisey yokmus degilmi. senin adina gercekten coookk sevindim herseyin yolunda gittigine. gelismelerden haberdar et bizi ok. sevgilerr

merhaba deepgreen. korkularinin gectigine gercekten cok sevindim. sonuclarda muhtesem olacak insallah ee ne de olsa tugrul beyin ellerine birakiyosun kendini ne zaman tarih aldin yada belirledinizmi ameliyat tarihini.umarim hersey umdugundan daha iyi olur. sevgiler

kızlar bu pazartesi ameliyat oluyorum şaka maka nolur dua edin

Aaa leylek82, dün ameliyat olan senmiydin? Ben dün doktorla görüşme yaptım saat 16:00 gibi. "Bir hastamı ameliyat ettim ve gönderdim, gayet iyi" dedi. "Arabasını kendisi kullanarak gidebilirdi, ama eşi ile gitti" dedi. Demek o sendin) Geçmiş olsun canım. Darısı benim başıma. Ben de bu cumartesiye gün aldım ameliyat için...

Evet belirledik. Cumartesi günü oluyorum bende) Büyüklük konusunda kafamda soru işaretleri var sadece. Doğal duracak kadar küçük, yaptığımıza değecek kadar büyük. Ama büyüklük kavramı da kişiden kişiye değişiyor. Ona da ameliyat günü karar vereceğiz sanırım..

hadi insallah canim diledigin boyutlara yakinda ulasiyorsun demek. acikcasi benimde senin gibi ameliyat öncesi büyüklügü hakkinda soru isareti vardi. ben gögüs kücültme ve diklestirme ameliyati oldum ve inanirmisin büyüklügü hakkinda hemen hemen fazla konusmadik bile tugrul beyle. gögsümün bir tanesini eliyle tutup bu boy nasil dedi ben biraz daha kücük olsun dedim o kadarD tugrul bey gercekten de ne yapacagini iyi bilen bir doktor. kendimi onun tecrübelerine biraktim acikcasi. istedigim boyutlara ulastim ki halen sislikler varmis. toplam 6 ay sürermis bu sislikler. anliycagin kendisi seni yönlendirir zaten:). simdiden bol sans. bu arada yarin ist. a gitmeyi planliyorum. cuma gününe randevu alicaktim aslinda ama bir bakarsin cumartesi karsilasiriz. simdiden gecmis olsun.

Evet ne güzel olurdu. Belki selennnn'cim de gelirdi, tanışırdık Öpüyorum. Hoşçakalın şimdilik..

Ohhhh ne güzel kurtuldun birtanem. Bir zorluğu sıcak havalarda 1 hafta sargılı gezmek olacak. Zaten ameliyat sonrası sütyeninide aylarca değil sadece bir hafta takacaksın.

Azmin zaferi bu; o kadar sağlık problemi, eşin ikna edilmesi...... v.s bir takım engelleri atlattın. Seni alnından öpüyorum arkadaşım. Eminim bir yığın kişiye örnek olacaksın.

Gelişmeleri dört gözle bekliyorum. Msn den de yaz merak ettirme. Kendine iyi bak.

Son düzenleme:
Evet, geldim tatilden, görüştüm doktorumla dün. Ve ameliyat tarihim cumartesi olarak kesinleşti:) O gün dualarınızı hissedeceğim. Özellikle de senin selennn'cim

Offf yaa ben nedense kontrole gitmeyi hiç istemiyorum ama Cellmin'in gittiği güne denk gelmesi muhtemel. Yokk canım yaa gidemedim. 1-2-3 Ağustostan biri olsun istiyordum. Ama gitmemek için hep bir bahane buluyorum:))))

Çok geçmiş olsun. Cumartesiye kadar üşütmemeye bak. Ameliyatlı öksürmek belki zor olabilir.

Ayyy canım benim yaa ameliyat haberlerinize nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Benim şanslı arkadaşlarım sizleri çok seviyorum. Ne ilginç değil mi ameliyat başka bir ameliyat olsa üzülür ağlardım ama bu çok güzel bir şey ve bende sizler kadar mutlu oluyorum. Cumartesi günü sana dua edeceğim. Aklımdasın telefonuma kaydetmiştim. Haaaa haaa randevulu duacınız gibi oldum:))))))

Eferin bakiiim böyle iyi haberlerinizi getirirseniz hepiciğinize dua ederim.
Değil mi çok farklı bir doktor. Tanışmayan bilemez.

Canımm benim senin başında kim olacak? Bekleyecek biri var mı? Yoksa benim gibi tek mi gidiyorsun?

Canım benim doktorumuz bir kaç tane protez deniyor içlerinde en kötü durandan bir önceki boydaki protezi koyuyor o yüzden sen beğendiğin bir resim falan varsa onu göster en azından senin ne istediğin hakkında doktora fikir olur. Ama onun en güzel duranı seçeceğinden hiç kuşkun olmasın.

Evet ne güzel olurdu. Belki selennnn'cim de gelirdi, tanışırdık Öpüyorum. Hoşçakalın şimdilik..

Ayyyy harikasınız kızlar. Valla Cellminn ok versin ben varım seve seve yanınızda biterim. Bizde hastaneye gelip orada muayene olurmuşuz:)))))))) Hemmm elinide tutarız. Canım benim yaa.

Leylek82'nin yanında eşi olmasaydı gerçekten gidecektim. Bir taşla iki kuş vuracaktım hem kontrole gitmek için bir nedenim olacaktı. (Ben yapamayacağım işler için söz vermem veriyorsamda ne yapar eder tutarım o bakımdan birine söz vereyimde koşa koşa geleyim istiyorum).

bana da uyar walla farketmez heheheh süper olur hatta ben bir biletimi alayim haber verecegim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…