Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

bana da uyar walla farketmez heheheh süper olur hatta ben bir biletimi alayim haber verecegim kizlar

Valla benim ameliyatımı olacağım gün belli. Herşey sizin de o güne muayene randevusu almanıza bağlı Yanımda annem olacak. Ama sizleri görmek çok mutlu ederdi beni. En çok duaya benim ihtiyacım olacak o gün. Sonuçta zorda olan ben olacağım)) Görüşürüz inşallah...

Canımm yaa iletişim bilgilerini arkadaşlarım verdiler mi? Esen kal

canim evet leylek82 mesaj atmis saolsun.. bende az once ona tekrar dondum de sana da yaziyim yaw tugrul beyi nette yaziyorum ama ne bi internet sitesi ne de muayenehanesine dair bilgi bulamiyorum bugun de isteyken arama firsati bulamadim.. yarin arayip randevu alicam ama kafama takildi yeri nerdedir diye ?? cok saolllla.s.a.s.

merhaba tugrul beyin internet sitesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ve yeri de levent te. google dan arayinca maalesef bulunmuyor. burdan bakabilirsin canim.sevgiler

Ben bu gece sabaha kadar ameliyat oldum arkadaşlar))))
Sürekli uyuyup uyandım. Doktorun yanından çıkıyorum, yoksa ameliyat oldum mu diye irkiliyorum ve uyanıyorum, resmen elimle kontrol ediyorum. "Olmamışım, rüyaymış" deyip tekrar uykuya dalıyorum. Bir kaç kere oldu bu, sabaha kadar... Çok ilginçti

kızlar evt tekrar geldim ben
iki gündür ablalmlar falan bendeydi o yüzden yazamadım
öncelikle deepgreen canım herşey için çok teşekkür edrim darısı senin başına canım benim:1hug:
bu arada ben cumartesi ameliyat olmak istiyodum eşimin işinden dolayı ama cumartesi doluyum dedi
demek o sendin:mymeka:
şaka şaka canım inşallah hayırlısı olur senin içinvereliniortak
selenn ve celmin canlarım ya ameliyattan sora hemen aklıma siz geldiniz gerçekten
eşimden çok korkuyordum son ana kadar hep vazgeçicek gibiydi
sağolsun tuğrul bey ameliyat olana kadar sürekli arattırdı zaten
hastasının sadece memeleriyle değil psikolojisiyle de çok ilgili olan
çok farklı bi dr o.....
Allah ona dar gün göstermesin ne diyim
dr.umla bile görüştü sağlık durumum hakkında
kızlar ben hepatit b taşıyıcısıyım ve karaciğer enzimlerim tavan yapmıştı
6 aydır ilaç tedavisi görüyorum
iki ay daha dursam siröz oluyordum
göğüslerimi tamamen unutmuştum doğal olarak
Allahtan değerlerim eskiye nazaran daha düzeldi.fakat hastalıktan dolayı kilo alıp vermelerden göğüslerim iyice şekilden çıktı.
can sağlığım önce gelirken eşime göğüslerimi söyleyemiyordum bile
ama daha ilacı yaklaşık 3 sene kullancaktım ve 3 sene soraki halini tahmin bile edemiyodum günden güne eriyodu sanki meretlerÇok üzgünüm çoook.bunun sonunda yeterli dokunun bitip kas altı ve toparlama ameliyatlarının bi arada olması da vardı.ve bi an önce bu ameliyatı olmak istedim
şimdi düşünün hem hastalığım hem ameliyatım bi arada ve ben hastaneden güle oynaya çıkıyorum
evet gerçekten eşim olmasa arabayı kullanabilirdim
tek sıkıntım ameliyatın ertesi günü anormal derecede şişmem oldu
boyun kemiklerim çok çıkıktır ama onlar da kaybolmuştu
panik halinde dr.u aradım memelerim hariç bütün şiler ağrıyordu
o da çok güzel bir cildin var çok elastik hatta çok ilerde bi askılamaya gerek duysak bunu rahatlıkla yapıcak dokun ve cilt elastikiyetin var dedi
şişme nedenin de bu dedi
cildinde şişme payı varki şişiyosun dedi
mümkün olduğunca otur ya da dolaş dedi ve muhakkak gece çift yastıkla yat dedi
işte hatayı burda yapmıştım sırtım ağrıyo diye düm düz yattım ve şişlik yoğun bi şekilde yukarıya birikti
dün hep oturdum dolaştım gece yarı oturur vaziyette istediğim tarafa dönerek çok rahat bi uyku çektim. ve bu gün çok rahat uyandım hatta şişliklerimin %80 i indi.ben bile şaşırdım.bilsem ilk gün böyle yatar boşuna bu sıkıntıyı hiç çekmezdim
ama bu kadarına çok şükür tabiki
3.gün ve ben çok çok rahatım.
Rabbim dr.um sevgili Tuğrul Turan'a
sora hastanede elini saçımdan ayırmayan ve çoraplarıma kadar eliyle giydiren canım eşim başta olmak üzere ;:asigim:
evde benimle ve oğlumla ilgilenen canım yeğenimeŞeniz
bana msn de desteğini esirgemeyen canım arkadaşım selenn (ki msn de benden az çekmedi canım ya..)ve celminn'e sıkıntılı ve bunalımlı tek bir gün göstermesin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bugün mübarek kandil hepimizin tek sıkıntısı bu kadar olur ve Rabbim başka önemli ameliyatlar göstermez inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorum.ŞenizŞenizcanlarım ya
ameliyat olucak arkadaşlar lütfen rahat olun. benim stres yapmam aynı zamanda diğer hastalığımın da olmasıydı sadece yoksa hiç takmazdım emin oluna.s
not: selencim eşim ameliyat olana kadar burnundan soluyodu o yüzden sana ısrar edemedim bizi kavga halinde görme diye canım:kedi:
ama tuğrul bey ameliyattan sora eşimle konuştu ve özellikle sol göğsümdeki şekil bozukluğunu ve içindeki kistleri anlatınca onun da yüzü güldü.sora da başımdan hiç ayrılmadı canım benim.gelçi onun da tek derdi acı çekmemi istememesiydi:asigim::1hug:
neyse çok uzattım hakkınızı helal edin canlarımŞeniz
bu arada hastane olması şart değil inşallah dışarda bi cafede buluşur daha iyi kaynaşırız kızlar bu fikri bi düşünün derim ben:jeyyar:

Son düzenleme:
Harikasın Çok geçmiş olsun. Umarım güle güle kullanırsın yeni göğüslerini. Ben şu anda sadece büyüklük konusunda karar verememiş durumdayım. Abartılı olmasını istemiyorum ama olduğuna da değisin istiyorum. Doktora beğendiğim bir örnek göstermek için internetten de bulamadım bir resim. Sadece bu var tek eksiğim...

canım sen herşeyi ona bırak o senin yüz şeklinden vücut şekline kadar en ideal ölçüyü yapıyor emin ol
14 yıldır yapıyor bunu
için rahat olsun

yani inan ameliyat bittikten iki gün sora sordum kaç cc koydunuz diye büyüklüğü hakkında hala bi fikrim yok çünki şişler .ama sorasının güzel olucağına eminim
Evet haklısın. Aslında en doğrusu işin ehline bırakmak. Bana kalsa belki saçma sapan bir görüntü çıkacak ortaya, dimi yani...

merhaba kızlar seleenn deepgreen ve leylek 82. size güzel haberlerim var. ben istanbula geldim bile dün aksam. biraz önce tugrul beyle konustum vede planımızdan bahsettım ona hanı cumartesi günü bulusma kontrol ve de deepgreenı ziyaret:) tugrul bey ssokkkk oldu walla hemde bı teklıf veri. cumartesı günü deepgreen 11 gıbı ameliyattan cıkacakmıssın. saat 1 e kadar kendıne gelırmıssın ve de sen kendıne gelır gelmez bızı hepberaber yemege götürmek istiyor doktorumuz. yani saat 12 veya 13 gibi hattat hastanesınde bulunmuya ne dersınız. ben kesınlıklke gıdecegım. fırsat bu fırsat kızlar leylek 82 sen nasılsın gelebılme ımkanın varmı ne de olsa taze ameliyatlısın. neyse burdan bana mutlaka haber verin ok. öpüyorum hepinizi kızlarrrDDDgörüsürüzzz

canıımm yaa iyi olduguna cok sevındım. tüylerım dıken dıken okudum yazdıklarını. süpersin. umarım cumartesi görüsürüz. kendıne ccoooookk iyi bak canım

cellminn kız ne alemsin sen ya Allah seni napmasın
geldin de ne ara yaptın o kadar şeyi:mymeka:
canım ben gelemem
şöyleki
ben fazla şiştim bahsettiğim gibi
dün de sol göğsümde su topladı biraz cildimde sıcaktan kaşımışım heralde ondan oldu
biraz sızlama var ama onun haricinde bişey yok
yalnız göğüslerim çok şiş olduğu için hiç bişeye sığmıyorum maalesef:çok üzgünüm:
eşimin tişörtlerini giyiyorum inan:roflol:
ya bi de ben utanırım ya hep beraber dr.la memişleri mi konuşucaz:kedi:
ama iyileşince hep beraber bi cafe yaparız ya... inşallah:Saruboceq:

heheheh sorma yahu dün aksam geldim bugün sabah ilk işim dr. u aramak oldu
ben pazar aksamı tekrar almanyaya geri dönüyorum da burdayken onuda halletmek ıstedım. ama olsun canım bır dahakı sefere ınsallah görüsürüz. sen yeterki iyi ol iyi hısset kendını:) zorunu atlattın sen masallah. olurda kendini iyi hissedersen yerimizi biliyosun.
tekrar coookkk gecmiş olsun. olduda bitti masallahhhh:lepi: heheheh

Allah senin cızırtını vermesin neredeyse ağlayacaktım. Seni seviyorum canım benim.

Kuzum sen uçarak gelen bir melek misin? Eee peki kontrolleri Hattat hastanesinde mi yaptıracağız. 12:00- 13:00 de orada olacaksın demek. Heee heeee olabilir:))))))))) dur doktorumuzu bir arayayım. Sonra yine yazarım. Yaaa birşey daha diyeceğim Yemek yerken sohbet etmek benim için zor olur çünkü minik cadımı da getireceğim. Offf yaaa. Tuğrul Bey'in muayenehanesi çok müsait orası neden olmuyor? Valla eğlenemem konuşulanlardan hiç bir şey anlayamam.

Ayyy kıyamam ben sana. Tam tersi olacak bak göreceksin.

Tuğrul Bey ile görüştüm:))))))))

Allah izin verirse bende senin yanında olacağım heyyyyyyyy.
Geliyorum kızlar. 12:00 gibi oradayım inşallah. Arkadaşımızı yurt dışından ve şehir dışından ziyaret edecek ve kendi kontrollerimizide yaptıracağız. Bir taşla iki kuş diye buna denir.

Leylek82 keşke senin kontrolün p.tesi olmasaydı. Sen gel yinede güzel yüzünü göreyim be arkadaşım.
Hepiniz kendinize iyi bakın. Yolculuk varrrrrrrrr. Sevgi kaçar.

Son düzenleme:

Hadi yaa, harika bir haber bu;-)) E ben zaten cumartesi ordayım)
Kurtuluşum yok yani;-)))))
Gerisi size kalıyor. Ben varım;-)

Aaaaa, ama ben de annemle geleceğim.
Doktor bizi yemeğe götürürse, annem de mi yanımızda olacak Kadın çok sıkılır o ortamda. :-(
Annemi ekeyim desem, kırılır bu seferde hemen:-( Hem sonuçta ameliyatlı olacağım.
Aklı bende kalır eve gidene kadar. Neyse o gün gelsin de, inşallah bi görüşelim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…