Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

neden memnun kalmadınız acaba evet çok benmerkezci birisi ama sonuç iyi olacaksa ben katlanırım diyordum yani ağrı sızı olmayacaksa ama ağrı olayı kafamı karıştırdı
Mrb, ağrı konusunda dikişler alınana kadar yani 1 hafta sabah akşam en kuvvetlisinden ağrı kesici kullanmıştım.. Gelip geçiyo yani.. :) Benim asıl sorunum çok küçük göğüsler yapmasıydı kendisinin, büyültme oldum ve B cup kullanıyorum inanabiliyo musunuz, ince sütyenler kullanamıyorum ve ikinci bi ameliyat olucam kesinlikle..

Mrb canim ya benim olculerim göğüs allti 77 ustu 86 eğer eski ölçülerin benimkine yakinsa yardimci olabilir sin

Ve kizlar ameliyat sirasinda baygin mi oluyor yoksa uyuşturma seklinde mi bilgi verirseniz sevinirim:*
Mrb cnm.. Genel anestezi vermiyo.. Göğüs bölgesi lokal anesteziyle uyuşturulup, sedasyon yöntemiyle uyutuluyosun..Yani baygın oluyosun ameliyat esnasında.. Ameliyat günü lokal anestezi etkisi devam eder ağrı hissetmezsin.. Ama ertesi gün ağrıların sürüyo bikaç gün, ağrı kesiciyle kontrol altına alınıyo.. Yatağa yatmak ve kalkmakta zorlanırsın dikişler alınana kadar o kadar yani..

Merhaba arkadaşlar. Başlığı açan ben, tam 5 yıl sonra aranıza geri döndüm. Bu yazdıklarım çok kişiye faydalı olacak umarım. Ben 2010'da oldum. Kas üstü, 325 cc. Hiç meme dokum yoktu benim, neredeyse küçük bir kedi memesi gibi idi:)) Boyum 1.75, kilom 65 , basenlerim de 100cm olmasına rağmen göğüs ölçüm altı 80 cm, ucundan geçen ölçü ise 83 cm idi. Emzirme sonrası da bomboştular. Ben 350 istedim, dr.um 325cc koydu, o zaman daha büyük olsa dedim ama sonra hep memnun oldum. Ameliyat sonrası meme altım 82cm, meme ucu ölçüsü 92cm oldu. Süperdi yani.
Bence büyük meme hantal gösteriyor, bu boyut benim vücut yapıma çok iyi oldu. Senelerdir rahatım. Eşim de ben de unuttuk ve çok memnunuz. Ele falan gelmiyor. Şuana gelirsek, tam 5.senem, hafif bir sarkma var kasın altına sıkıştırılmadığı yani kasüstü olduğu için. ama o kadar doğal bir görüntü ki bu benim gibi 41 yaşında biri için. Yani top gibi olmasını hiç istemezdim. İnternetten Monica Bellucci'nin memelerini aratın arkadaşlar, işte şuan aynı o şekilde benimkiler. Biraz kilo aldım, şuan 72 kg oldum. Meme ölçüm 95cm oldu sırtım genişlediği için. Bir de 350 konulsaydı 100-105cm olacaktı:)) İyi ki 325 konmuş diyorum şimdi.
Umarım faydalı olmuşumdur. Şimdi lipoyu araştırıyorum. 105cm kalçamı da 95 görmek istiyorum ki tam kum saati olayım:))) Herkese sevgiler.

Gerçekten çok faydali oldu teşekkürler sana yuksek profil mi yaptilar peki bu boy çok iyi bence.

bende ona olmak istiyorum kendiyle telde görüştüm buraya gelmen lazım dedi fiyat hakkında ortalama ne kadara yapıyor
bilyiyormusunuz ona göre para biriktircem de yada kredi çekçem

2 hamilelikten sonra göyüslerimde acayip bir bosalma sarkma oldu sadece silikon koydursam diklestirme yapilmasa olmaz mi bu konuda bilgisi olan arkadaslar yazin lütfen.

Merhaba,

Yakın zamanlarda Tuğrul bey'e dikleştirme (protezli, protezsiz fark etmez) ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Bilgiye ihtiyacımız var :) Fiyat bilgisi de edinmek isterim, özel mesajla da olabilir. Yeter ki biri ses versin Teşekkürler.

Merhaba kizlar, acil yardimlariniza ihtiyacim var. yeni uye oldum, gogus buyutme dusunuyorum ve Tugrul bey dahil olmak uzere birkac doktorla gorustum. Aklima en yatan Tugrul bey oldu ama sorun suki benim goguslerim kucuk ve diger tum doktorlar kas alti onerdi, daha dogal durur diye tabi Tugrul bey haric.
Kucuk goguslu olupta Tugrul bey'e kas ustu ameliyat olaniniz varmi? Nasil gorunuyor?
Hatta bilmiyorum nasil yapiliyo ama foto paylasma imkani olan olurmu acaba benimle?
Yaz gelmeden bu ameliyati olmak istiyorum ama cokkk kararsizim, offffff....kizlar nolur yardim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…