tuğrul bey göğüste 1 numara diyolar doğrumu? asimetrik olmayan doğal ve güzel göğüsler yapıyor mu memnun musunuz ? güncel fiyatı nedir dikleştirme ve silikon ? ve hangi hastanelerde yapıyor acıbademde yapıyormu acıbademde yapan varmı
operasyon geçirdim o yazıdan birkaç gün sonrakı yazılarda süreci yazdım. hayatta verdiğim en iyi kararmış. her kadın eğer ailesiyle sorun yaşamıyor ve maddi durumu da el veriyorsa ufacık bir mutsuzluk bile varsa göğusleriyle ilgili kesinlikle yaptırmalı. dakka düşünmeyin. dediğim gibi aldığım en iyi karar. çok mutluyum. çok.Eger msjimi gorursen lutfen bana don. Bende goguslerimi cok ciddi derecede sarkik buluylrdum gecen haftasonu guncel ozturkle gorustum sadece 2 cmlik sarkma var dedi silikonla diklestirelim dedi. Ama ben yinede sarkikliktan mutsuzluk duyabilirim dedim cunku buyukkende sarkikti goguslerim sen ne yaptin operasyon gecirdin mi. Persembe gunu tugrul beyle gorusucem bende
.operasyon geçirdim o yazıdan birkaç gün sonrakı yazılarda süreci yazdım. hayatta verdiğim en iyi kararmış. her kadın eğer ailesiyle sorun yaşamıyor ve maddi durumu da el veriyorsa ufacık bir mutsuzluk bile varsa göğusleriyle ilgili kesinlikle yaptırmalı. dakka düşünmeyin. dediğim gibi aldığım en iyi karar. çok mutluyum. çok.
merhaba Tuğrul bey ile mail yoluyla görüştüm. Bana fazla vaad veriyor kendini övüyor gibi geldi. Benim göğüslerim yok gibi ameliyattan da çok korkuyorum sonrasından da. 3 gün sonra işine dönebilirsin hareketlerin kısıtlanmıyor bayanların abartması diyor. Doğru mu Anlatır mısın veya diğer doktorlarla ilgili bilgi verir misin birazMerhaba:)
Tugrul Bey le ve aklınızda olan başka hangi doktor varsa hepsiyle bir görüşün, yaptıkları ameliyat sonuçlarını bir görün,anlattıklarını bir dinleyin ondan sonra zaten kendiniz cevabını bulacaksınız sorduğunuz sorunun :)
Ben kendisinden çok memnun olan birçok hastasından biriyim.Meme büyütme ameliyatı oldum yaklaşık 2,5 sene oldu. Eskiden Hattat hastanesiymiş fakat şimdi Levent Ethica oldu o hastane.Ameliyatlarını orada yapıyor. Acıbadem de yapmıyor diye biliyorum.
Meme büyütme fiyatı son olarak 8500 tl imiş. Dikleştirme ve küçültme olacaksa şayet fiyat değişken olabiliyor. Bir muayene olmanız lazım. Muayene ücretsizdir.
Sevgiler...
Herkesin süreci farklı ben o Dr a ameliyat olmadım ama benim süreci m de rahattı ağrım sızım olmadı ama üç gün sonra işe dönebilirmisin sanmıyorum ama dönen var tabi.. Dr biraz doğru demiş ama benim kollar kalkmıyordu gerginlik ten üstümü giymek için hep fermuarlı düğmeldüğmeli şeyler giydimmerhaba Tuğrul bey ile mail yoluyla görüştüm. Bana fazla vaad veriyor kendini övüyor gibi geldi. Benim göğüslerim yok gibi ameliyattan da çok korkuyorum sonrasından da. 3 gün sonra işine dönebilirsin hareketlerin kısıtlanmıyor bayanların abartması diyor. Doğru mu Anlatır mısın veya diğer doktorlarla ilgili bilgi verir misin biraz
merhaba Tuğrul bey ile mail yoluyla görüştüm. Bana fazla vaad veriyor kendini övüyor gibi geldi. Benim göğüslerim yok gibi ameliyattan da çok korkuyorum sonrasından da. 3 gün sonra işine dönebilirsin hareketlerin kısıtlanmıyor bayanların abartması diyor. Doğru mu Anlatır mısın veya diğer doktorlarla ilgili bilgi verir misin biraz
Ya bana fiyatı fazla geldi ama gerçekten bukadar sorunsuzsa çok zorlayıp kendimi fiyat konusunu halledicem. Kas üstü yaptığını söyledi benim hiç göğsüm yok ama doğal olduğunu söyledi. Size de kas üstü mü yapıldı. Resminiz varsa görebilir miyim acaba normal anestezi yapıyor değil mi. Açıkçası kendisi biraz sinirli gibi geldi bana çok soru sormaya çekindim. :) Kanama çok az olur dedi meseli. Ben çok korkuyorum bu ameliyattan o yüzden Dr. bey cesaret de verdi banaMerhaba
Dr bey ne demişse doğrudur. Vaad vermiyor kendi ameliyatlarının sonucunu anlatıyor size. Ve dedikleri birebir doğru ben yaşadım. Çarşamba ameliyat oldum perşembe cuma evde dinlendim. Ama butun işlerimi yaptım zorlanmadan .Cumartesi işe donebilcek durumdaydım ama tatil olduğu için evdeydim ve evimi süpürdüm :) Tabi her doktorda bu böyle olacak diye bir şey yok. Bu sadece Tugrul beyin sonucu ...
neden memnun kalmadınız acaba evet çok benmerkezci birisi ama sonuç iyi olacaksa ben katlanırım diyordum yani ağrı sızı olmayacaksa ama ağrı olayı kafamı karıştırdıTuğrul beye güvenebilirmym demişsn.. Operasyon günün çok rahat geçiyo, ilk 4 gün zorlanıyosun sadece.. Ki genel anestezi kullanmıyo bu yönden önerebilirim.. Ama hasta doktor iletişimi konusunda Tuğrul beyi tavsiye edemiycem.. Karşısındakinin düşüncelerine isteklerine önem vermeyen, çok benmerkezci, kendi kafasına göre hareket eden biri.. Sonuç konusunda ise çoğunluk memnun Tuğrul beyden, ben sonuçtanda memnun kalmadım açıkçası.. 7000 TL verdim, bir hafta ağrı çektm, ama sonuç değmediğini düşünüyrm kesinlikle.. Ama memnun kalan çok kişide var.. Senin tercihin.. Git bi görüş, başka doktorlarlada görüş ama.. Hangi doktor içine yatarsa ona yaptırırsn..
aynen küfürü basıyor ben hiçbirşeye karışmadığım halde çok şaşırmıştımBen şahsen kendisine gittiğimde resimle gitmeyi düşünüyorum her şeyi göze alıp artık küfür mü yeriz dayak mı yeriz bilemem :))))
Tuğrul Bey duy sesimizi kızlar senden korkmaya başladı bundan sonraki hastalara daha ılımlı yaklaşın lütfen. Biz size muhtacız siz de bize muhtaçsınız unutmayın
Merhaba .Hayırlı olsun ameliyatın. Nasıl geçti ameliyatın istediğin buyuklukte oldular mı? :) Gerci daha bandajlıdır ama tecrübelerini anlatırsan sevinirim...Merhaba hanımlar, ben ameliyat oldum.
meraba kusura bakmayın uzun zamandır foruma girmedigimden mesajınızı yeni okudum ben 3 haziran 2014 te turan beyden termin almıştım fakat ameliyat olmadım yaza çok yakındı dıye ıptal ettim bende kombine ameliyat olacaktı fakat fiyt çok pahallı geldı ve daha uygn doktor aramaya başladım karın germe ve göyus dikleştirmeye 22 bin istedi ve ıkı ameliyat için 20 olur dedı ve hiç düşmedi fiyattan bende haftaya antalyada ameliyat olmaya karar verdim bi kaç doktorla görüstükten sonra anladımkı bu iş birazda şans işi herkes için hayırlısıSanirim sizde benm gibi sarkik ve kucuk memeliydiniz. Ameliyatiniz nasil gecti hangi yöntem kullanildi cok merak ediyorum. Okudugum yorumlardan sonra daha tugrul bey i görmeden ona ameliyat olmak istiyorum diyebilirim. Yalniz beni korkutan fiyat faktoru var tugrul bey bu konuda nasil yaklasiyor indirim yapma gibi bi durumu var mı
Merhaba, ağrı olayı dikişler alınana kadar, bir haftayı gözden çıkar yani.. Sabah akşam ağrı kesici kullanmıştım en kuvvetlisinden, idare edersin yani.. Benim sorunum sonuçtan memnun kalmamamdı.. İkinci bi ameliyat kesinlikle düşünüyorum..neden memnun kalmadınız acaba evet çok benmerkezci birisi ama sonuç iyi olacaksa ben katlanırım diyordum yani ağrı sızı olmayacaksa ama ağrı olayı kafamı karıştırdı
Merhaba çok güzel olurlar inş..Merhaba hanımlar, ben yine yazıyorum. Salı günü ameliyat olacağım ama burada okuya okuya paranoyak oldum. Meme dokum hiç yok ama ben küçük olsunlar istemiyorum. Biri memelerim için dönüp bakmasın ama dönüp baktığında, inceleyince "Hmm dolgun memeleri var." diye düşünsün istiyorum. Tuğrul Bey de boyuta vücudunuza bakarak karar vereceğiz diyor. Bir şey desem vereceği cevabı da biliyorum ama off rüyalarıma girdi içimi dökmek istedim. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Bir de üstüne regl oldum sizce sorun çıkar mı ameliyatta? (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?