herkese merhaba,
nihayet kendimi toparlayıp normal hayatıma dönebildim.
dün bandajlarım açıldı ve öze sütyeni giydim.
önümüzdeki pazartesi dikişler alınacak ve bu anane sütyenindende tamamen kurtulmuş olacağım.
oldukça zor bir hafta geçirdim ama en nihayetinde o acılı dönemi atlattım.
serumlar ağrı kesici iğneler hepsi bitti...bir ara gerçekten ağrı kesici bağımlısı olur muyum diye çok korktum ama aştık sanırım bu dönemi.
sonuca gelirsek, şimdi sütyenle bakıyorumda gerçekten pek meme gidi değiller :) şekil itibariyle çok dik ve sertler hele ki bu sütyenin kalıbıyla gerçekten komik bile duruyorlar diyebilirim.
275 cc baya büyük duruyor şu anda, ama dün tuğrul beye 2 aya şişliklerinin tamamen geçeceğini ve sallanmaya başlayacağını söyledi. umarım öyle olur çünü şu an baya füze gibiler :)
Çok geçmiş olsun:) Çok heyecanlı bir süreç bence. Umarım hemencik istediğin sonuca kavuşursun.
Bu arada İstanbul dışından gelip, ameliyat olan arkadaşlar nasıl bir yol izledi? Ameliyat günü hastanede kalıp, sonra yola çıktınızmı? Çıkmadıysanız hastane yakınlarında önerebileceğiniz bir otel var mı? Ben 1 hafta için dönmek istemiyorum evime. İstanbulda kalayım en azından doktoruma yakın olayım hem de 1hafta sonundaki kontrolüme gideyim diyorum. Fikirleriniz önemli.