Ya kusura bakma canimsin ♡ harbi okadar adapte olmusum ki tugrul maral diye :")) sorry...
:) .yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederiz Şehnaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kusura bakma canimsin ♡ harbi okadar adapte olmusum ki tugrul maral diye :")) sorry...
Merhaba:)
Ameliyatınız hayırlı olsun.Fakat bir yanlış analşılma olmuş sanırım:) Siz başka bir Tuğrul Bey e ameliyat olmuşsunuz.Profilinizi incelediğimde anladım bunu.Yanlışım varsa düzeltin lütfen:)
Eger doğru anlamışsam sevgili İraz Tugrul bey yani Tugrul Turan hiçbir şekilde kimseye indirim yapmaz. Ön görüşmenizde size söylediği fiyat geçerlidir.
Benim bir yanlisim hicbirsekilde yok sayfamda da belirtim gibi.Doktorum Doc.Dok. Tugrul Maral. Kombi oldum kendisine.
Selam ,hala karşılıksız insanlara yardım eden birileri var diye mutlu olmuşken hayal kırıklığı buradan yazıyorum ki diğer arkadaşlarda okusun.Şehnaz yanlışsam düzelt; biz Tuğrul Turan'dan bahsederken sen yanlış anlama sonucu Tuğrul Maral anladın,ama ben senin bizim dr'den bahsettiğini düşünerek(sen de öyle tabii) sana mail attım.8500 lira fiyattan kuruş inmedi dedim,sen de bana geri dönüş yaptın ve "dr ile görüştüm arkadaşım olduğunu söyledim 8200 'e indirdim hemen git ol "dedin !! ok.buraya kadar sorun yok,hatta sana yanlış anlamış olsanda yardımcı olduğun için tşkr ettim.Fakaaat bugün bir arkadaşım Tuğrul Maral'ı aradı,internetten nosuna bakıp aradı,tanıdık manıdık yok.Doktora direkt meme büyütme fiyatını sordu.Dr "silikon dahil 7000.TL "dedi !!!! hiç pazarlık yapılmadı,tanıdık aracılığyla aranmadı!! Şimdi; lütfen insanlara gerçekten yardım et bence.Burada para biriktirip yaptıranlar var benim gibi.
Selam ,hala karşılıksız insanlara yardım eden birileri var diye mutlu olmuşken hayal kırıklığı buradan yazıyorum ki diğer arkadaşlarda okusun.Şehnaz yanlışsam düzelt; biz Tuğrul Turan'dan bahsederken sen yanlış anlama sonucu Tuğrul Maral anladın,ama ben senin bizim dr'den bahsettiğini düşünerek(sen de öyle tabii) sana mail attım.8500 lira fiyattan kuruş inmedi dedim,sen de bana geri dönüş yaptın ve "dr ile görüştüm arkadaşım olduğunu söyledim 8200 'e indirdim hemen git ol "dedin !! ok.buraya kadar sorun yok,hatta sana yanlış anlamış olsanda yardımcı olduğun için tşkr ettim.Fakaaat bugün bir arkadaşım Tuğrul Maral'ı aradı,internetten nosuna bakıp aradı,tanıdık manıdık yok.Doktora direkt meme büyütme fiyatını sordu.Dr "silikon dahil 7000.TL "dedi !!!! hiç pazarlık yapılmadı,tanıdık aracılığyla aranmadı!! Şimdi; lütfen insanlara gerçekten yardım et bence.Burada para biriktirip yaptıranlar var benim gibi.
Ewet Dok. Tugrul Tugran ile kendi doktorumu Tugrul Maral karistirmisim dogru.Lakin suan ben soktayim 7000 TL dedinden eminmisin?? Yada ayni dok. dan bahsettimizden. Bak güzelim suan harbi sok icinde yaziyorum ve yazini okurkende ayni oldum , ben üstüne basa basa diyorum Tugrul maral a ameliyat oldum ve yurtdisinda yasiyorum ! Sence ne beklentim olabilir ? Sanada özelden yazdigim gibi bna yardim eden olmamisti bu yüzden yardim edebiliyosam ne mutlu bna düsüncem HALA ! Ben bes beli kaziklandim euro ödedim cünkü.Ve bna ayri sana ayri konusmasi beni sok etti bi yandan da suan sunu düsünüyorum, iykide dogruyu görüyorum! :"( Cok ama cok üzgünüm. Cünkü gercekten yardim edebildimi azda olsa dua alabilicegimi düsünmüstüm.Benim icin bu dok. Ebediyen kapanmistir.Burda ayin 25 onun yanina gitmek üzere olan ark. vazkectiricegim!Demekki yurdisindan düsündü.bilemiyorum nasil düstündü.kimsenin günahinada girmek istemiyorum. Üzgünüm sadece hemde cok inan !
Ewet Dok. Tugrul Tugran ile kendi doktorumu Tugrul Maral karistirmisim dogru.Lakin suan ben soktayim 7000 TL dedinden eminmisin?? Yada ayni dok. dan bahsettimizden. Bak güzelim suan harbi sok icinde yaziyorum ve yazini okurkende ayni oldum , ben üstüne basa basa diyorum Tugrul maral a ameliyat oldum ve yurtdisinda yasiyorum ! Sence ne beklentim olabilir ? Sanada özelden yazdigim gibi bna yardim eden olmamisti bu yüzden yardim edebiliyosam ne mutlu bna düsüncem HALA ! Ben bes beli kaziklandim euro ödedim cünkü.Ve bna ayri sana ayri konusmasi beni sok etti bi yandan da suan sunu düsünüyorum, iykide dogruyu görüyorum! :"( Cok ama cok üzgünüm. Cünkü gercekten yardim edebildimi azda olsa dua alabilicegimi düsünmüstüm.Benim icin bu dok. Ebediyen kapanmistir.Burda ayin 25 onun yanina gitmek üzere olan ark. vazkectiricegim!Demekki yurdisindan düsündü.bilemiyorum nasil düstündü.kimsenin günahinada girmek istemiyorum. Üzgünüm sadece hemde cok inan !
Başka Tuğrul Maral var mı?Leventte ofisi olandan bahsediyorum ben.Direkt o çıkıyo ismini yazınca zaten.
Şehnaz bende kötü hissettim kendimi seni suçlar tavırda yazdım diye Fakat böyle bişey varsa gerçekten edepsizlik artık.Bence doktorunla konuşmalısın bu konuyu.Başkalarını salak yerine koymasın.Sen de zan altında kalıyorsun bu şekilde.
Ewet Dok. Tugrul Tugran ile kendi doktorumu Tugrul Maral karistirmisim dogru.Lakin suan ben soktayim 7000 TL dedinden eminmisin?? Yada ayni dok. dan bahsettimizden. Bak güzelim suan harbi sok icinde yaziyorum ve yazini okurkende ayni oldum , ben üstüne basa basa diyorum Tugrul maral a ameliyat oldum ve yurtdisinda yasiyorum ! Sence ne beklentim olabilir ? Sanada özelden yazdigim gibi bna yardim eden olmamisti bu yüzden yardim edebiliyosam ne mutlu bna düsüncem HALA ! Ben bes beli kaziklandim euro ödedim cünkü.Ve bna ayri sana ayri konusmasi beni sok etti bi yandan da suan sunu düsünüyorum, iykide dogruyu görüyorum! :"( Cok ama cok üzgünüm. Cünkü gercekten yardim edebildimi azda olsa dua alabilicegimi düsünmüstüm.Benim icin bu dok. Ebediyen kapanmistir.Burda ayin 25 onun yanina gitmek üzere olan ark. vazkectiricegim!Demekki yurdisindan düsündü.bilemiyorum nasil düstündü.kimsenin günahinada girmek istemiyorum. Üzgünüm sadece hemde cok inan ![
Belki size farklı işlem uygulamıştır.
selam kizlar ben 3 hafta evel tugrul beye hemde kombi oldum yani hem burun hem meme ve gayet mutluyum.görmek isteyenler ekleyebilir fotolarda var acaip süper duruyor!
Ben kas üstü kendim istedim cünkü benimkisi sorunluydu yani benim gögüsümü hem rekonstre hemde büyütme yapti HALAAAAA inanamiyorum bunlar benimi degilmi diye!!!
acaip mutluyum herkeze tavsiye ederim bakin görün kendiniz karar verin bence.ayrica yaptirmak isteyenler bana özelden yazabilir bn dok la iltibat kurabilirim daha uygun yapar! Sebeb bir sürü arkadaslarim gitti ona bnden önce ve sonra !!!
Kombi oldum canim ewet, bilemiyorum artik..siz kombine ameliyat olduğunuzu yazmışsınız, hem burun hem meme büyütme ,yanlış okumadıysam diğer arkadaş meme büyütme fiyatını sormuş,belkide o yüzden fiyat farklıdır.
Canim levent te ewet DOK . TUGRUL MARAL yaa !!!ALLAH iste ellerine saglik iyki aramissin !!!
hanımlar yeri gelmişken söyliyeyim Tuğrul bey (tuğrul turan) asla pazarlık yapmaz ağzından çıkan fiyat nettir.
siz kombine ameliyat olduğunuzu yazmışsınız, hem burun hem meme büyütme ,yanlış okumadıysam diğer arkadaş meme büyütme fiyatını sormuş,belkide o yüzden fiyat farklıdır.
bugün itibariyle ameliyatıma tam 10 gün kaldı.
hayatımda hiç bir şeyden bu kadar korkmamıştım, kendimi bu kadar germemiştim.
umarım uyandığımda ve takip eden günlerde ne kadar boşuna germişim kendimi derim :)