aynen canım birdaha yazmazsan seviniriz biz anlamıyoruz seni evet
sen ve muhteşem dr.una mutluluklar
madem bu kadar memnunsun hayatından ve dr.undan buralara takılma sen canım
şahsen ben neticeden bu kadar memnun kalsam başkalarının dr.um hakkımda söyledikleri beni ilgilendirmezdi
öyle değil mi
ayrıca haddimi sen bildiremezsin bana çünkü senin seviyene inemiycem burda
ameliyat bile olmadığın bi dr hakkında da daha fazla yorum yazma bence
kendini komik duruma düşürüyosun
bu saatten sora sana cvp falan da yazılmaz zaten
sonuna kadar katiliyorum leylek82 .
anlamadigim tek sey baskasinda ameliyat olmus ve aradan zaman gecirmis birinin aniden buraya gelipte yani adinin dr. tugrul turan la ameliyat olanlar buraya olan bi foruma dr. umuzun hakkinda böyle seyler yazmasina kesinlikle anlam veremiyorum. madem tugrul beyde olmak istememissin ve gitmis baska dr. da süper bir ameliyat gecirmissin halen diger dr. larla ne ugrasiyosun. bizim gibi sende kendi dr unun sayfasina git ve yasadigin tecrübeleri orda paylas. biz bu sayfada kimseyi kötülemiyoruz. sadece ameliyat olmus ve kendisinde ameliyat olmak isteyenler burda tecrübelerimizi paylasiyoruz. o yüzden fazla ugrasmayalim artik kim kimin ne oldugunu biliyor. uzadikca forumun tadida kaciyo lütfen artik uzatmayalim bu konuyu.
sevgiler
bu arada dr beyle görüştüm ben de bunu yazmak için girmiştim buraya
ameliyat olucam inşallah ama bazı engeller var şimdilik
kanımdaki bir rahatsızlık yüzünden şimdilik beklemedeyim
tahlillerim yapılsın durum belli olucak
gittiğim diğer drlar simetri bozukluğu yüzünden parça falan çıkarıcaz kesi izi lolipop şeklinde olucak falan dedi
hatta parça çıkarılan göğsünden süt veremeyebilirsin dendi bu beni ürküttü
ama sağolsun tuğrul bey sadece slikonla bu işi halledeceğini söyledi
geriye şu tahliller kaldı bakalım hayırlısı artık
tamam canım kusura bakma forumda neler oluyor diye gezinirken ki hala ameliyat olmadığım için fikirler çok önemli benim için drla hiç ilgisi olmayan birinin burdaki yazıları benim kafamı karıştırdı şahsen
bu yüzden kendimi tutamadım afedersin
bundan sora arkadaşın yazdığı hiçbirşey beni ilgilendirmiyor ve bu konuyu burda kapatıyoruma.s.
canim simdiden cok gecmis olsun. umarim diledigin boyutlara biran önce ulasirsin. ben ulastim bile :)) ameliyattan sonra 6 hafta yi geride biraktim. umarim tahlil sonuclarin da iyi cikarda biran önce istedigin gögüslere sahip olursun.
ufff nasıl derlemişsin nasıl toparladın bunları ve ne kadar zamanda? :) ellerine sağlık selennnn. Bunu yapan 2günde taşınır herhalde kolaygelsin ! :)
tugrul bey sana tesekkur etsın bence selennnnnn :)
selennnn hosgeldin tekrar sükür kavusturana hehehe.
bittimi tasinma islerin:))
Doktor Beyden bende 1 ay kadar önce fiyat aldım. 6.000 TL dedi. Hep verdiği fiyat buymuş. ağustosun 8 i gibi büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.
haydi hayırlısı
deepgreen sende boy kilo nedir ?
neden soruyorum cunku zayıf kısılerde bazı doktorlar elinle hissedebilirsin demisti bana ?
Tugrul Turan oyle birsey dememis mailinde
merhaba deepgreen ve selinyildirim simdiden size booll sanslarrr:))) 7. haftam bitti ama halen forumdan cikamiyorum heheheh fazla yazacak biseyim kalmadiysada kimde ameliyat olursaniz olun sizlere destek olmak? zevkle::) umdugunuz boyutlara biran önce ulasmaniz dilegiyle:))
Ahhh keske canim,
Ben Istanbul'a geldim ev baktim sonra tatile gittim. Ama esim zaman ayiramadigi icin begendigim evlerden birini tutamadik. Sanirim beraber gelip bakacagiz. Olsun esyalar hazir ve nazir durumda nede olsa aninda tasinabilecek sekilde kendimi ayarladim. Gec olsun diledigim gibi olsun. Tek sorun geldigimde doktoruma ugrayamadim. 2. ay kontrolune gitmem gerekirdi halbuki. Bende seni merak ediyordum. Nasilsin canim? Hersey yolunda mi? Kendine cok cok ama cok iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?