Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

bu arada dr beyle görüştüm ben de bunu yazmak için girmiştim buraya
ameliyat olucam inşallah ama bazı engeller var şimdilik
kanımdaki bir rahatsızlık yüzünden şimdilik beklemedeyim
tahlillerim yapılsın durum belli olucak
gittiğim diğer drlar simetri bozukluğu yüzünden parça falan çıkarıcaz kesi izi lolipop şeklinde olucak falan dedi
hatta parça çıkarılan göğsünden süt veremeyebilirsin dendi bu beni ürküttü
ama sağolsun tuğrul bey sadece slikonla bu işi halledeceğini söyledi
geriye şu tahliller kaldı bakalım hayırlısı artık

sonuna kadar katiliyorum leylek82 .
anlamadigim tek sey baskasinda ameliyat olmus ve aradan zaman gecirmis birinin aniden buraya gelipte yani adinin dr. tugrul turan la ameliyat olanlar buraya olan bi foruma dr. umuzun hakkinda böyle seyler yazmasina kesinlikle anlam veremiyorum. madem tugrul beyde olmak istememissin ve gitmis baska dr. da süper bir ameliyat gecirmissin halen diger dr. larla ne ugrasiyosun. bizim gibi sende kendi dr unun sayfasina git ve yasadigin tecrübeleri orda paylas. biz bu sayfada kimseyi kötülemiyoruz. sadece ameliyat olmus ve kendisinde ameliyat olmak isteyenler burda tecrübelerimizi paylasiyoruz. o yüzden fazla ugrasmayalim artik kim kimin ne oldugunu biliyor. uzadikca forumun tadida kaciyo lütfen artik uzatmayalim bu konuyu.
sevgiler

tamam canım kusura bakma forumda neler oluyor diye gezinirken ki hala ameliyat olmadığım için fikirler çok önemli benim için drla hiç ilgisi olmayan birinin burdaki yazıları benim kafamı karıştırdı şahsen
bu yüzden kendimi tutamadım afedersin:1closedeyes:
bundan sora arkadaşın yazdığı hiçbirşey beni ilgilendirmiyor ve bu konuyu burda kapatıyoruma.s.

canim simdiden cok gecmis olsun. umarim diledigin boyutlara biran önce ulasirsin. ben ulastim bile :)) ameliyattan sonra 6 hafta yi geride biraktim. umarim tahlil sonuclarin da iyi cikarda biran önce istedigin gögüslere sahip olursun.

sen takma kafana canim bu tarz seyleri. kendi sagligina odaklan yeter. senin sadece okuman gereken tugrul beyde ameliyat olanlarin tecrübeleri ( eger onda olmaya karar verdiysen) heheheh. umarim hersey diledigin gibi olura.s.

canım bütün iyi dileklerin için çok sağol darısı başımaŞeniz
canim simdiden cok gecmis olsun. umarim diledigin boyutlara biran önce ulasirsin. ben ulastim bile :)) ameliyattan sonra 6 hafta yi geride biraktim. umarim tahlil sonuclarin da iyi cikarda biran önce istedigin gögüslere sahip olursun.

ufff nasıl derlemişsin nasıl toparladın bunları ve ne kadar zamanda? :) ellerine sağlık selennnn. Bunu yapan 2günde taşınır herhalde kolaygelsin ! :)

Canım benim sağol ev arama diye yola çıktım birde tatili aradan çıkardım :)))))
Ev olayında eşiminde zamanını ayarlaması gerekiyor o yüzden bir ay daha sarktı kısmet bakalım.

Bu arada ben sadece Tuğrul Bey'e değil diğer doktorlara operasyonlarını yaptıran arkadaşların yorumlarınıda içeren bir word dosyası oluşturmuştum. Tek bir dosya yaptım çünkü ctrl + F yapınca tüm istediğim bilgilere ulaşmak istedim. Hatta isteyenlere o dosyayı gönderiyorum.
Öpüyorum seni canım. İnşallah taşınma işi kolay gelir:))

tugrul bey sana tesekkur etsın bence selennnnnn :)

Merhaba abcj, uzun zamandır forumda sizin yazdıklarınızı okuyordum. Bugün bir iki gelime yazışmak nasip oldu. Sizlere paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ve dualar ediyordum. İyiki öğrendiklerinizi bizlerle paylaşmışsınız. Hatta senin ameliyat olmamana rağmen yazdıklarından bu konularda bir hayli bilgili olduğunu farketmiştim. Tuğrul Bey'e 2. ay kontrolüne bile daha gidemedim. Zaten ameliyat sonrası ilk kontrolümde forumda kendisinden bahsedilmemesini söylemişti. Daha önce bir hastası forumda problem yaşamış sende bunları yaşama demişti. Bende hiç bir şekilde böyle bir paylaşımda bulunduğumu anlatmadım. Şu an bir arkadaş bana çıkıp ben x isimli doktora ameliyat olmak istiyorum o doktor hakkında ameliyat olanlar neler yazmışlar sende bu bilgiler var mı dese hepsini istediği yere kopyalarım. Sizler bana bilgilerinizde nasıl yardımcı olduysanız bende olmaya çalışıyorum.

Sen ameliyat olmayı düşünüyor musun? Herşey istediğin şekilde ve gönlünce olur inşallah. Esen kal.

selennnn hosgeldin tekrar sükür kavusturana hehehe.
bittimi tasinma islerin:))

Ahhh keske canim,

Ben Istanbul'a geldim ev baktim sonra tatile gittim. Ama esim zaman ayiramadigi icin begendigim evlerden birini tutamadik. Sanirim beraber gelip bakacagiz. Olsun esyalar hazir ve nazir durumda nede olsa aninda tasinabilecek sekilde kendimi ayarladim. Gec olsun diledigim gibi olsun. Tek sorun geldigimde doktoruma ugrayamadim. 2. ay kontrolune gitmem gerekirdi halbuki. Bende seni merak ediyordum. Nasilsin canim? Hersey yolunda mi? Kendine cok cok ama cok iyi bak.

merhaba selennnn. bende iyiyim canim sagol yeni gögüslerime alistim galiba:)) simdiye kadar bir problem cikmadi masallah. umarim bundan sonrada cikmaz. bende senin gibi bilmiyorum bakalim 2. ay kontrolüme nasil gitcegimi. ama büyük bir ihtimalle 2-3 haftaya kadar ist. a gitme ihtimalim var teyze oldumdaaD eger gidersem mutlaka gidecegim kontrole. onun disinda tugrul beyle haftada 1 telefonlasiyoruz. sende kendine cok iyi bak
görüsmek üzere

Doktor Beyden bende 1 ay kadar önce fiyat aldım. 6.000 TL dedi. Hep verdiği fiyat buymuş. ağustosun 8 i gibi büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.

Doktor Beyden bende 1 ay kadar önce fiyat aldım. 6.000 TL dedi. Hep verdiği fiyat buymuş. ağustosun 8 i gibi büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.

haydi hayırlısı

deepgreen sende boy kilo nedir ?
neden soruyorum cunku zayıf kısılerde bazı doktorlar elinle hissedebilirsin demisti bana ?
Tugrul Turan oyle birsey dememis mailinde

haydi hayırlısı

deepgreen sende boy kilo nedir ?
neden soruyorum cunku zayıf kısılerde bazı doktorlar elinle hissedebilirsin demisti bana ?
Tugrul Turan oyle birsey dememis mailinde

Teşekkürler. Benim boyum: 1,71 kilom: 57 yaşım 26... Göğüslerimi üstünden ölçünce 80, altından ölçünce 74 çıktı. Aradaki fark 6 cm olunca A cup oluyorum sanırım:-(( Şekil olarak benim çok hoşuma gidiyolar ama çok küçükler. Sanki protez konulunca çok güzel yakışır gibime geliyo Perşembe tatile çıkıyorum, ve haftaya perşembe dönüyorum. Döner dönmez randevu alıp görüşmeye gideceğim. Ve ameliyat günü alacağım. Ve bende "oldu da bitti maşallah diyeceğim". Ve başka doktorlarda yeni ameliyat olmuş insanlar kötü hissedecekler diye kısıtlamadan, tecrübelerimi tümüyle burada paylaşacağım. Ben Tuğrul Bey'i bu forumda tanıdım. Özellikle de selennn sayesinde. Başkaları da neden benim tecrübelerimden yararlanmasın ki.... Hepinize teşekkürler

merhaba deepgreen ve selinyildirim simdiden size booll sanslarrr:))) 7. haftam bitti ama halen forumdan cikamiyorum heheheh fazla yazacak biseyim kalmadiysada kimde ameliyat olursaniz olun sizlere destek olmak? zevkle::) umdugunuz boyutlara biran önce ulasmaniz dilegiyle:))

Valla buralardan uzaklaşmazsan iyi edersin canım. Çünkü 10 gün sonra hepinizin benim için dua etme görevi olacak)))))
Baloncuklarıma kavuşunca resim de koyarım))
Vaatler vaatler... Siyasetçi gibi oldum gibime geldi)

Son durum nedir selennnnn cim. Bu arada ben bugün doktor beyden randevu aldım görüşme için. 1 ağustos cumartesi, tatilden dönüşte görüşmeye gideceğim ve ameliyat gününü alacağım) Kendisi de tatildeymiş şu anda. Bende yarın gidiyorum, haftaya perşembe buradayım inşallah.... Dönüğümde gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
Hepiniz Allah'a emanet olun...

Arkadaşlar merhaba.bende uzun süredir formu takip ediyorum.
Son olarakta kararımı verdim.Tuğrul beye ameliyat olucam inşallah.bunun en büyük nedenide acıya karşı çok dayanıksız bir yapımın olması
Sizden istediğim bana Tuğrul Bey'in iletişim bilgilerini göndermeniz. Nette araştırdım bulamadım.
Arkadaşlar acil olarak iletişim bilgilerini bekliyorum.LÜTFEN LÜTEN LÜTFEN.
Ameliyat olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun ne mutlu onlara, olacaklarada Allah yardım etsin maddi manevi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…