Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

tuğrul beye ameliyat olanlar bi iki sorum olcak nolur cvp verin olur mu
benim göğüslerim iyice eriyo sanki 6 yaşında oğlum var ve iki yıl emzirdim bi an önce kendisiyle görüşmek istiyorum ama ne tlf ne de çalıştığı klinik hakkında bilgiye ulaşamadım nolur bana bi cvp yazın özelden
bu arada benim gibi olan başka arkadaşlar varmı göğüslerin niye böyle eriyo gibi iyice sarktı.annemin bile daha dik benden
derisini kaldırıyorum ve öyle kalıyo büzük şekilde çıldırcam ya:a015:

ben ozelıne msj atıyorum canm bakarsın .

Arkadaşlar fiyat bilgisi verirseniz sevinirim. Ona göre bütçemi ayarlıcam. Aksi halde görüşmeye gitmem anlamsız olacak.

merhaba
Tuğrul Bey'e ulaşabildiniz mi ?Fiyat ve kendisiyle iletişim bilgisini bana özelden mail atabilirmisiniz:)
teşekkürler

MErhaba sevgili bayanlar
uzun zamandur bu forumu takip ediyorum.En bastan sona kadar her sayfayi okudum ve en onemli adim olan doktor secimini yaptim.Yarin icin tugrul beyden randevum var.kendisiyle gorusucem ve sanirim buyuk ihtimal meme kucultme ve diklestirme ameliyati olucam.Ben kararimi sizler sayesine verdim o yuzden sadece bilgi ve tecrubelerinizden gizlice fayalanip ortadan kaybolmak istemedigim icin tum detaylari sizinle paylasmak istiyorum.Bu arada bana destek olursaniz cok sveinirim :)
Herkese kucak dolusu sevgiler.

Merhaba,

Ameliyat oldunuz mu? Neler yaşıyor ve hissediyorsun lütfen yaz seninde başkalarına bu şekilde faydan olacaktır. Bu arada herzaman desteğe hazırız.

Esen kal,

Merhaba bayanlar
Ben c.tesi gunu yani 13 mayista ameliyat olucam meme diklestirme.
Gorusmeye gittim Tugru bey bana tam 3 saatini ayirdi.# saattin sonunaa yaptirmak zoruna dgeilsin dedi kesinlikle maiyat on planda tutan biri degil.gercekten cok farkli baska bir dr asla 3 saat ayirmaz heme sonunda yaptirmaanda olur demez yani.Bana dusun hemen karar verme ei bene usundum (aslin dusunmedim cunku isiyorum :) ) ve kararimi verdim.C.tei insllah ameliyat olcam.Arkadaslar fiyati herkes merak eediyor bene cok eiyodum gitmene once.Simdi herkein meme yapisi ve ameliyati farkli olucak benimki diklestirme 8000 tl.Ama tabiki simdi 3 kilo memeyi ameliyat etmekle az bir oku cikacak arasina fark vardir.Kimse ucreti benim gibi cesurca yazmamis ama ben yaziyorum oeyecegim tutr 8000 tl.bu parayi hak eiyor cunku snki ailemmis gibi tum gun yanim aolucak ve 1 gune sadece 1 kisi ameliyat ediyor. ikincisi yok.o kadar guzel dikisleri varki.bska bir dotorun dikilerini gorum inanin 1 parmak kalinligina berbat.o kisleri incecik cizgi yapmis.bu dr u nasil kotuleyelim simdi.tekrar soyluyorum her oktorumuz kiymetli ama herkesin uzman oldugu bir alan var.tugrul bey meme kucultme ve diklestirmee eger mi durumunuz varsa mutlak karar vermeen once gorusmiz gereken birisidir.
Ayrica tecrubelerimi ameliyat sojrasi da yazicam.

selam herkese.
ben bugün meme kücültme diklestirme ameliyatini oldum arkadaslar. su anda odamdayim yari sargili bir halde. olduda bitti masallah oh be üstümden büyük bir yük kalkti sanki.anca kendime geldim . biran önce burdan herkesle paylasmak istedim. heheheh
sabah 9:30 da hastahaneye geldim. saat 10:30 gibi ameliyata girdim ama yari uykulu halde hicbir korku duymadan ameliyathanedeydim. kendime geldigimde zaten hersey bitmisti.

su anda arada bir hareket ettigim zaman gögüs altimda agrilar oluyor. birazda sirtimda agrilarim var ama oda yatmaktanmis.
doktorum tugrul turan bey le akraba olduk heheheh gayet samimi cana yakin bir doktor.sabahtan beri burda (normalde burda yani hattat hastahanesinde degil kendisinin yeri ayri biyerde) gidip geliyo sürekli yanima .

biraz karman corman yaziyorum galiba ama daha kafam güzel galiba biraz anesteziden :))
neyse simdilik bu kadar bu gece burda kalip kalmiycagim 1 saate kadar belli olacak.
bu arada fiyat merak eden arkadaslar. tugrul turan bey 8000 ila 11000 tl arasi yapiyo bu tür ameliyatlari. gögüsten gögüse degisiyomus. benimkiside 8000 tl tuttu. hersey icinde bu fiyatin.
neyse görüsmek üzere .
burdan olan ve olacak arakadaslara gecmis olsun. (korkulcak pek bisey yok yani hehehehhe)

MErhaba cellminn,
Bende c.tesi gunu hattata senin yerinde olucm insallah.onume 3 gunum kaldi.cok heyecanliyim.ene gelismeleri yz lutfen biz nasil buran cesaret aldiyak ,bizden sonrkilere bizden alsinlar.sevgiler

MErhaba cellminn,
Bende c.tesi gunu hattata senin yerinde olucm insallah.onume 3 gunum kaldi.cok heyecanliyim.ene gelismeleri yz lutfen biz nasil buran cesaret aldiyak ,bizden sonrkilere bizden alsinlar.sevgiler

canim merhaba. bugün 2. günüm ve sabah 9 gibi hastahaneden ciktim.su anda evdeyim. tek derdim ameliyattan sonra sirt agrimdi. ama su anda o da kaybolmus gibi gibi. cok hafif agrilar var ama bekledigim kadar cikmadi gercektende. umarim da böyle devam eder.
heyecanlanmana gerek yok baska seyler düsünmeye bak bende öyle yaptim. tek korktugum ameliyathaneye girme isiydi ama odamdan cikana kadar zaten verdikleri sakinlestiriciyle hicbiseyin farkinda olmuyorsun:)) heheh

simdi sargidalar gögüslerim ve su halde bile bayagi toparlanmis gözüküyolar. tugrul bey biraz sisecegini söyledi ama zamanla yerine oturacakmis. olsun canim gülü seven dikenine katlanirmis.
simdiden sanada bol sans ve gecmis olsun. ama korkulacak gercekten bisey yok. düsün ben dün bu saatlerde ameliyattan daha yeni cikmistim simdi evde blg. basindayim.
görüsmek üzere.

a.s.

:) COK GECMIS OLSUN.Sorunsuz atlatman harika :) bene evamli bktim bugun acaba biyeelr yazinmi ne urumasin iye.Tugrul bey sana ameliyat ortasin cektigi resmi gosterimi goruysen naisl ikisi rasinaki fark falan :)
bene aslin niyeyse anestezi kisminn korkuyorum ya meliyt ortasina uyanirsam falan :)
Sevgiler.
! hafta sonra bandajlarin acildigina yzmaya devam et olurmu :)

Merhaba senbenimsin,

Tuğrul Bey ile tanıştıktan sonra yazdıklarımızın abartı olmadığını sende görmüşsün. Bir nebze yazdıklarımızdan fayda gördüysen ne mutlu bize.

Zaten göğüs büyütme için 6000 tl ödeniyor. Tuğrul Bey'in bir numaralı konusu küçültme ve dikleştirme. Seninkisi sadece dikleştirme değil mi? Evet canım bütün gününü o gün ameliyat ettiği hastasına ayırıyor. Ama benimkisi daha kolay bir operasyondu ve ben 1,5 saat sonra hastaneden çıkmıştım.

Evet canım haklısın benim izlerim bile 28 gün olmasına rağmen çok fazla belli değil. Bazı doktorlar kumaş büzer gibi dikiş atmışlardı onların resimlerini görünce bende korkmuştum. Ama Tuğrul Beyin ameliyatları izsiz denecek kadar güzeldi.

Seninde barbi göğüslerin olacak ne mutlu sana. Çok şanslı olduğunu lütfen unutma. Ben kendi adıma söylüyorum Cellminn'e ve bir kaç arkadaşa ettiğim gibi sanada dua edeceğim.

Aynen senin söylediklerine katılıyorum Tuğrul Bey mutlaka ama mutlaka görüşülmesi gereken bir doktor. Senin yazdıklarına ek olarak bende bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarımıza mesaj vermek istiyorum.

Arkadaşlar, maddi durumunuzu bir yana bırakın, bu bir defa yapılacak bir şey. Onlarca doktor ile görüşün ama Tuğrul Turan ile görüşmeden ameliyata girmeyin.

Hala söylüyorum. Göğüs büyütme ameliyatı (küçültme ve dikleştirmeye nazaran daha basit bir operasyon) ben hiç ama hiç acı çekmedim. Tek rahatsızlığım ilk hafta takılan sargı bezlerimdi. Sonrasında da kızım bir iki kez tekme atmıştı bir kaç dakika onun ağrısını çektim. Hiç yatmadım ve dinlenmedim. En önemlisi doktorum ameliyattan dakikalar öncesine kadar hiç bir şekilde bana ağrı çekmeyeceğimi söylememişti. Kendi reklamını yapan, bu işi satış gibi gören bir doktor değil. Görse neden 1,5 ile 3 saat arasında görüşme yapsın. Fabrikasyon çalışır ve günde bir kişiyi ameliyat etmekle yetinmez.

Cellminn de daha sonra düşüncelerimize ne oranda katıldığını yazar belki.

Yazdıklarımızı okuyan ve bu ameliyatları yaptırmak isteyen arkadaşlar lütfen çok iyi araştırın. İçinize sinen bir doktor bulmanızı dilerim.

Sevgi

Hastanede yattın demek. En iyisini yapmışsın seninkisi benimkisinden biraz daha zor bir ameliyat. Refakate kim geldi? Sende sedasyon+lokal anestezi ile oldun değil mi? Doktor sigara içmene izin verdiğine göre:))

Şimdi nasılsın? 3 hafta buradasın değil mi? Istanbul'a ay başında taşınıyorum inşallah, kimbilir belki kontrolde karşılaşırız:)))

Esen kal, sevgiyle kal mutlu kal.

Sevgi

canim merhaba. bugün 3. gün ve git gide daha cok hareket etmeye basladim. hafif hafif agrilar oluyo ama o da normal cok asiri olan bisey degil. anesteziden korkma canim zaten tüm ameliyat boyunca anestezist senin basinda oluyo öyle arada uyanma gibi bir ihtimal olamaz. yatcan kalkcan hersey bitmis olacak insallah:)).hattat da ki tüm calisanlar cok iyi ilgileniyolar hastalariyla ondan da bir süphen olmasin. tugrul bey zaten sagolsun sürekli yaninda o gün boyunca. bu arada tugrul bey sargilari yapmadan önceki resimleri gösterdi ohaa dedik kardesimle hehehe cok güzel olmuslar, seninde insallah hersey yolunda gidecek fazla düsünmemeye bak sen yinede ne de olsa sonucu güzel olacak bisey. allah hastalik vermesin :)
simdiden sana gecmis olsun.tüm kalbimle yanindayim.
görüsmek üzere

canimm merhaba. bugün 3. günüm bitti masallah. seninde dedigin gibi bi su sargilarda ciksada rahatlasam arada kendimi robot gibi hissediyorum hehehe.
ben genel anestezi oldum yani hicbisey ne gördüm ne de duydum allahtan :))
ayin 23 üne kadar istanbuldayim. annem sürekli yanimdaydi hastahanede. simdide kizkardesimde kaliyorum.
umarim sende iyisindir.
görüsmek gercektende cok is´terdim bakalim belkide denkletirz.
cok sagol simdiye kadarki desteklerin icin.
görüsmek üzere kendine cok iyi bak
vereliniortak

:) kizlar yni bu siteye uye olmakla super bir is yapmisim herkes ne guzel birbirine moral oluyor vallahi supersiniz.HErkese destekleri icin cok tesekkurler.Benim 1.5 gunum kaldi :)
Herkese sevgilerr

Merhaba,ben de yeni katıldım aranıza...Evli ve 2 çocuk annesiyim.ıki çocuğumu da 18 ay emzirdim ve şu an içleracısı bir durumda memelerim.Dr.Tuğrul bey hakkında yazılanlar beni etkiledi,ben de kendisiyle bağlantı kurmak istiyorum.ıletişim adresini bilen arkadaşlar özelden mail atabilir mi acaba..

Canım özeline biraz önce iletişim bilgilerini gönderdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…