tuğrul beye ameliyat olanlar bi iki sorum olcak nolur cvp verin olur mu
benim göğüslerim iyice eriyo sanki 6 yaşında oğlum var ve iki yıl emzirdim bi an önce kendisiyle görüşmek istiyorum ama ne tlf ne de çalıştığı klinik hakkında bilgiye ulaşamadım nolur bana bi cvp yazın özelden
bu arada benim gibi olan başka arkadaşlar varmı göğüslerin niye böyle eriyo gibi iyice sarktı.annemin bile daha dik benden
derisini kaldırıyorum ve öyle kalıyo büzük şekilde çıldırcam ya:a015:
merhaba arkadaslar.
gögüs kücültme ameliyati olmak istiyorum ve bu konuda internetten arastirma yapiyorum.
Tugrul Turhanin ismini birkac yerde okudum ve de kendisiyle görüsmek istiyorum.
fakat hicbiyerde hangi klinikte bulundugunu veya telefon numarasini bulamadim.
bana yardimci olabilirmisiniz lütfennn??
MErhaba sevgili bayanlar
uzun zamandur bu forumu takip ediyorum.En bastan sona kadar her sayfayi okudum ve en onemli adim olan doktor secimini yaptim.Yarin icin tugrul beyden randevum var.kendisiyle gorusucem ve sanirim buyuk ihtimal meme kucultme ve diklestirme ameliyati olucam.Ben kararimi sizler sayesine verdim o yuzden sadece bilgi ve tecrubelerinizden gizlice fayalanip ortadan kaybolmak istemedigim icin tum detaylari sizinle paylasmak istiyorum.Bu arada bana destek olursaniz cok sveinirim :)
Herkese kucak dolusu sevgiler.
selam herkese.
ben bugün meme kücültme diklestirme ameliyatini oldum arkadaslar. su anda odamdayim yari sargili bir halde. olduda bitti masallah oh be üstümden büyük bir yük kalkti sanki.anca kendime geldim . biran önce burdan herkesle paylasmak istedim. heheheh
sabah 9:30 da hastahaneye geldim. saat 10:30 gibi ameliyata girdim ama yari uykulu halde hicbir korku duymadan ameliyathanedeydim. kendime geldigimde zaten hersey bitmisti.
su anda arada bir hareket ettigim zaman gögüs altimda agrilar oluyor. birazda sirtimda agrilarim var ama oda yatmaktanmis.
doktorum tugrul turan bey le akraba olduk heheheh gayet samimi cana yakin bir doktor.sabahtan beri burda (normalde burda yani hattat hastahanesinde degil kendisinin yeri ayri biyerde) gidip geliyo sürekli yanima .
biraz karman corman yaziyorum galiba ama daha kafam güzel galiba biraz anesteziden :))
neyse simdilik bu kadar bu gece burda kalip kalmiycagim 1 saate kadar belli olacak.
bu arada fiyat merak eden arkadaslar. tugrul turan bey 8000 ila 11000 tl arasi yapiyo bu tür ameliyatlari. gögüsten gögüse degisiyomus. benimkiside 8000 tl tuttu. hersey icinde bu fiyatin.
neyse görüsmek üzere .
burdan olan ve olacak arakadaslara gecmis olsun. (korkulcak pek bisey yok yani hehehehhe)
MErhaba cellminn,
Bende c.tesi gunu hattata senin yerinde olucm insallah.onume 3 gunum kaldi.cok heyecanliyim.ene gelismeleri yz lutfen biz nasil buran cesaret aldiyak ,bizden sonrkilere bizden alsinlar.sevgiler
canim merhaba. bugün 2. günüm ve sabah 9 gibi hastahaneden ciktim.su anda evdeyim. tek derdim ameliyattan sonra sirt agrimdi. ama su anda o da kaybolmus gibi gibi. cok hafif agrilar var ama bekledigim kadar cikmadi gercektende. umarim da böyle devam eder.
heyecanlanmana gerek yok baska seyler düsünmeye bak bende öyle yaptim. tek korktugum ameliyathaneye girme isiydi ama odamdan cikana kadar zaten verdikleri sakinlestiriciyle hicbiseyin farkinda olmuyorsun:)) heheh
simdi sargidalar gögüslerim ve su halde bile bayagi toparlanmis gözüküyolar. tugrul bey biraz sisecegini söyledi ama zamanla yerine oturacakmis. olsun canim gülü seven dikenine katlanirmis.
simdiden sanada bol sans ve gecmis olsun. ama korkulacak gercekten bisey yok. düsün ben dün bu saatlerde ameliyattan daha yeni cikmistim simdi evde blg. basindayim.
görüsmek üzere.
a.s.
Merhaba bayanlar
Ben c.tesi gunu yani 13 mayista ameliyat olucam meme diklestirme.
Gorusmeye gittim Tugru bey bana tam 3 saatini ayirdi.# saattin sonunaa yaptirmak zoruna dgeilsin dedi kesinlikle maiyat on planda tutan biri degil.gercekten cok farkli baska bir dr asla 3 saat ayirmaz heme sonunda yaptirmaanda olur demez yani.Bana dusun hemen karar verme ei bene usundum (aslin dusunmedim cunku isiyorum :) ) ve kararimi verdim.C.tei insllah ameliyat olcam.Arkadaslar fiyati herkes merak eediyor bene cok eiyodum gitmene once.Simdi herkein meme yapisi ve ameliyati farkli olucak benimki diklestirme 8000 tl.Ama tabiki simdi 3 kilo memeyi ameliyat etmekle az bir oku cikacak arasina fark vardir.Kimse ucreti benim gibi cesurca yazmamis ama ben yaziyorum oeyecegim tutr 8000 tl.bu parayi hak eiyor cunku snki ailemmis gibi tum gun yanim aolucak ve 1 gune sadece 1 kisi ameliyat ediyor. ikincisi yok.o kadar guzel dikisleri varki.bska bir dotorun dikilerini gorum inanin 1 parmak kalinligina berbat.o kisleri incecik cizgi yapmis.bu dr u nasil kotuleyelim simdi.tekrar soyluyorum her oktorumuz kiymetli ama herkesin uzman oldugu bir alan var.tugrul bey meme kucultme ve diklestirmee eger mi durumunuz varsa mutlak karar vermeen once gorusmiz gereken birisidir.
Ayrica tecrubelerimi ameliyat sojrasi da yazicam.
canim merhaba. bugün 2. günüm ve sabah 9 gibi hastahaneden ciktim.su anda evdeyim. tek derdim ameliyattan sonra sirt agrimdi. ama su anda o da kaybolmus gibi gibi. cok hafif agrilar var ama bekledigim kadar cikmadi gercektende. umarim da böyle devam eder.
heyecanlanmana gerek yok baska seyler düsünmeye bak bende öyle yaptim. tek korktugum ameliyathaneye girme isiydi ama odamdan cikana kadar zaten verdikleri sakinlestiriciyle hicbiseyin farkinda olmuyorsun:)) heheh
simdi sargidalar gögüslerim ve su halde bile bayagi toparlanmis gözüküyolar. tugrul bey biraz sisecegini söyledi ama zamanla yerine oturacakmis. olsun canim gülü seven dikenine katlanirmis.
simdiden sanada bol sans ve gecmis olsun. ama korkulacak gercekten bisey yok. düsün ben dün bu saatlerde ameliyattan daha yeni cikmistim simdi evde blg. basindayim.
görüsmek üzere.
a.s.
:) COK GECMIS OLSUN.Sorunsuz atlatman harika :) bene evamli bktim bugun acaba biyeelr yazinmi ne urumasin iye.Tugrul bey sana ameliyat ortasin cektigi resmi gosterimi goruysen naisl ikisi rasinaki fark falan :)
bene aslin niyeyse anestezi kisminn korkuyorum ya meliyt ortasina uyanirsam falan :)
Sevgiler.
! hafta sonra bandajlarin acildigina yzmaya devam et olurmu :)
Hastanede yattın demek. En iyisini yapmışsın seninkisi benimkisinden biraz daha zor bir ameliyat. Refakate kim geldi? Sende sedasyon+lokal anestezi ile oldun değil mi? Doktor sigara içmene izin verdiğine göre:))
Şimdi nasılsın? 3 hafta buradasın değil mi? Istanbul'a ay başında taşınıyorum inşallah, kimbilir belki kontrolde karşılaşırız:)))
Esen kal, sevgiyle kal mutlu kal.
Sevgi
Merhaba,ben de yeni katıldım aranıza...Evli ve 2 çocuk annesiyim.İki çocuğumu da 18 ay emzirdim ve şu an içleracısı bir durumda memelerim.Dr.Tuğrul bey hakkında yazılanlar beni etkiledi,ben de kendisiyle bağlantı kurmak istiyorum.İletişim adresini bilen arkadaşlar özelden mail atabilir mi acaba..
:) kizlar yni bu siteye uye olmakla super bir is yapmisim herkes ne guzel birbirine moral oluyor vallahi supersiniz.HErkese destekleri icin cok tesekkurler.Benim 1.5 gunum kaldi :)
Herkese sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?