tugrul turan bu kadar acısız sıkıntısız gogus ameliyatı yapiyorsa insanlar neden diger doktorlara ameliyat oluyor ?
Diger doktorlardan farklı olarak ne yapiyor ki hickimse sıkıntı cekmiyor cunku gogus ameliyatları okudugum kadarıyla cok agrili cok sıkıntılı ve tabiki eger kımsenın anlamasını istemiyorsanız ...
Tugrul turanın ıletisim bilgilerini ogrenebilir miyim
kendisiyle gorusmek isterim
tugrul turan bu kadar acısız sıkıntısız gogus ameliyatı yapiyorsa insanlar neden diger doktorlara ameliyat oluyor ?
Diger doktorlardan farklı olarak ne yapiyor ki hickimse sıkıntı cekmiyor cunku gogus ameliyatları okudugum kadarıyla cok agrili cok sıkıntılı ve tabiki eger kımsenın anlamasını istemiyorsanız ...
Tugrul turanın ıletisim bilgilerini ogrenebilir miyim
kendisiyle gorusmek isterim
Arkadaşlar taşınma işlerime odaklanmam lazım. Önceden ameliyat olan arkadaşlarımızın yazılarını buraya aktarmak zorunda kaldım. Umarım kendileri ara ara bu sayfaya girer son durumlarını bildirirler. Benim doktorum tüm insanlara bu ameliyatın bu kadar kolay bir şekilde yapılabileceğini anlatmaya çalışıyor. Ben sadece olumlu deneyimimi ( Allah kendisinden razı olsun) burada paylaşmak istedim. Tuğrul Turan dikleştirme konusunda bir dahi diyebilirim ama benim doktoruma gidin ameliyat olun diyemem çünkü her insanın beklentisi farklıdır. Örneğin şarkı mırıldanarak dikişleri alması bir arkadaşımıza sempatik gelebilirken bir başkasına antipatik gelebilir. Biri 1,5 saat süren ön görüşmeyi ne hoş doktor her sorumu yanıtladı diye düşünürken bir başkası 1,5 saatimi aldı diye düşünebilir........v.s
Tekrar söylüyorum ARKADAŞLAR EN IYI AMELIYAT; AGRININ BOL OLDUGU AMELIYAT DEGIL, GIDIN AKLINIZA TAKILAN TUM DOKTORLAR ILE GORUSUN 10 KISI 20 KISI BU AMELIYAT BIR DEFA YAPILIYOR. KAFANIZDA MUHAKKAK BIRSEYLER OLUSUR. BIRDE TUGRUL BEYE GIDIN VE ARADAKI FARKI GORUN. SONRASINDA ICINIZE EN ÇOK SINEN DOKTORA BUDUR DEDIGINIZ DOKTORA AMELIYATINIZI YAPTIRIN VE KURTULUN. AMELIYATINIZI KIME YAPTIRIRSANIZ YAPTIRIN SONUÇTA DUNYALAR SIZIN OLACAK GORECEKSINIZ. Birde en az cerrahi işlemle probleminizi halletmeye çalışın.
Allah dileyen herkese bu ameliyatı nasip etsin.
**** SEVGİ***
.
12 mayısa kadar bu forumda ameliyat olanların operasyon öncesi ve sonrası yazdıkları yazıları eklemeye devam ediyorum.
"...Ben ve benim gibi birkaç kişi daha yıllardır anlatıyoruz gazete televizyon... heryerde, ama bir tartışmadır gidiyor manasızca. Birçoğu anladı ki değişmiyor, uğraşmayı bıraktı......ben inatla hala uğraşıyorum işte. Bu karmaşada siz kadınların da oldukça büyük bir payı var tabii... çünkü siz kadınlara ne kadar seçenek sunulursa adeta bir gömlek ya da etek alır gibi seçenekleri tartmaya çalışıyor ve ama bu sefer de bilgisizce tartışmaların içinde boğulup kalıyorsunuz? pütürlümü düz mü? damla mı yuvarlak mı? ordan mı girilsin burdan mı? etc... Oysa aslında işini gerçekten bilen ve hastalarına ve dahası insana gerçekten saygısı olan bir hekim için durum çok daha basittir ve her kadına - "o kadında - "o vücutta" ne yapılacağı bellidir, ve her tekniğin her yöntemin yeri zamanı uygun kişisi vardır. Minimal cerrahi + optimum sonuç bir ideal olduğuna göre, "aşırı cerrahi işlerden kaçınmak, mümkün olan en fizyolojik ameliyatı yapmak esastır.
Ayrı bir deyişle mecbur olmadan, hiç gerek yokken bir kası yerinden kaldırmak, hatta kesmek, hatta zarını ayırmak (bi de o saçmalık var allahtan hiç itibar itibar görmüyor yurt içi yurt dışı - orijinal olmak için şaklabanlıktır bu mesela.. avrupa amerikada da normal ameliyatta zorlanan ve hem orijinal olmak ve hem de hatalarını gizlemek için yırtınan cerrahların işidir). Hepsi de tarif edilmiş ve herkesin bildiği yöntemlerdir, kitap ve journallerde yer alırlar ve FAKAT yeri geldiğinde (endikasyonu - gereği varsa) kullanılmalıdırlar ".......
merhaba arkadaşlar.ben bu doktorun hastası değilim ama umarım buraya yazmamı hoşgörüyle karşılarsınız.ben de uzun bir süre araştırdım konuyu,her yöntemi,her doktoru ve yaklaşık 1.5 ay önce başka bir doktora ameliyatımı oldum.Sayın Tuğrul Turan'ın daha önce de benzer bir yazısını okumuştum ve dehşete kapılmıştım.çok iyi bir doktor ve kendine çok güvenen bir doktor olabilir ancak yukarıda yaptığı gibi açıklamalar diğer yöntemlerle ameliyat olmuş hastaların moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz.tıpta tek doğru yoktur ve kendini geliştirmek zorunda olduğu bir alandır.elbette eskilerin eksik yönlerini tamalamak adına yeni yöntemler geliştirilmeye çalışılacaktır.yöntemler hakkında düşündüklerimle ilgili hiçbir yorum yapmıcam ancak yeterince araştırdıktan sonra kasüstü ve kasaltı arasındaki farkın ne olduğunu çok iyi biliyorum sonuçta da kasüstü olmadım ameliyatımı bu nedenle.bir doktorun hataları gizlemek için kasaltı,dual plane ya da subfasyal yöntemlerini tercih etmesi olası değil bence.yukarıda belirtildiği gibi 27 dk süren bir operasyondan hiçbir doktorun kaçması mantık dahilinde değildir.ben dual plane yöntemi ile oldum ve bir sporcuyum.3. haftadan itibaren spor yapabiliyordum istediğim gibi.ağrı sızı sadce 3 gün oldu.yani öylew çk büyük ağrılar,sıkıntılar falan yoktu.2 sene sonraki sonuç önemli olan.iki sene sonra üst dekoltemde iki top görmek beni hoşnutsuz edecekse 3 günlük ağrıya katlanırım.anestezi konusunda ise doktor tercihi size bırakıyor.bence daha dikkatli konuşulmalı.çok iyi bir doktor da olsa,doktoruna çok güvenen bir hasta da olsa yazıları yazan,diğer yöntem ve doktorları tamamen ıskarta edercesine açıklamalar çok talihsiz olmuş.bukadar iyi bir doktordan duymuş olmak bu konuşmaları çok üzücü... :gitme: herkese hayalindeki göğüsleri ve mutluluk diliyorum...
merhaba arkadaşlar.ben bu doktorun hastası değilim ama umarım buraya yazmamı hoşgörüyle karşılarsınız.ben de uzun bir süre araştırdım konuyu,her yöntemi,her doktoru ve yaklaşık 1.5 ay önce başka bir doktora ameliyatımı oldum.Sayın Tuğrul Turan'ın daha önce de benzer bir yazısını okumuştum ve dehşete kapılmıştım.çok iyi bir doktor ve kendine çok güvenen bir doktor olabilir ancak yukarıda yaptığı gibi açıklamalar diğer yöntemlerle ameliyat olmuş hastaların moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz.tıpta tek doğru yoktur ve kendini geliştirmek zorunda olduğu bir alandır.elbette eskilerin eksik yönlerini tamalamak adına yeni yöntemler geliştirilmeye çalışılacaktır.yöntemler hakkında düşündüklerimle ilgili hiçbir yorum yapmıcam ancak yeterince araştırdıktan sonra kasüstü ve kasaltı arasındaki farkın ne olduğunu çok iyi biliyorum sonuçta da kasüstü olmadım ameliyatımı bu nedenle.bir doktorun hataları gizlemek için kasaltı,dual plane ya da subfasyal yöntemlerini tercih etmesi olası değil bence.yukarıda belirtildiği gibi 27 dk süren bir operasyondan hiçbir doktorun kaçması mantık dahilinde değildir.ben dual plane yöntemi ile oldum ve bir sporcuyum.3. haftadan itibaren spor yapabiliyordum istediğim gibi.ağrı sızı sadce 3 gün oldu.yani öylew çk büyük ağrılar,sıkıntılar falan yoktu.2 sene sonraki sonuç önemli olan.iki sene sonra üst dekoltemde iki top görmek beni hoşnutsuz edecekse 3 günlük ağrıya katlanırım.anestezi konusunda ise doktor tercihi size bırakıyor.bence daha dikkatli konuşulmalı.çok iyi bir doktor da olsa,doktoruna çok güvenen bir hasta da olsa yazıları yazan,diğer yöntem ve doktorları tamamen ıskarta edercesine açıklamalar çok talihsiz olmuş.bukadar iyi bir doktordan duymuş olmak bu konuşmaları çok üzücü... :gitme: herkese hayalindeki göğüsleri ve mutluluk diliyorum...
sevgili çaklıt; öncelikle bildiğim kadarıyla tuğrul bey yöntemlere değil herkese aynı yöntem uygulanmasına karşı? insanların inandıkları şeyleri ve doğru bildiklerini apaçık söylemesi ya da "kral çıplak" demesi rahatsız edici olabiliyor. ama başkalarının bu inancı mutlaka aynen paylaşması da şart değil? moralini bozması da gerekmiyor? ama doğru bildiğini aklındaki gibi açıkça söylemek de hala suç değil? tuğrul beyin 'hoşgeldiniz'in ardından bana ilk cümlesi "kimse estetik ameliyat olmak zorunda değil" oldu düşünebiliyormusun?? şok! apaçık söylüyor yani "ne işin var estetik ameliyatla hayatında daha önemli şeyler yok mu?" dedi? senin deyiminle ona ameliyat olamk isteyen beni de ıskartaya çıkarmaya çalıştı? :) bu insan kardeşim akrabam olsaydı ne yapardım diye düşünen bir doktor. bütün doktorların kanatlı melekler şeklinde gökyüzünde uçtuğu ve tuğrul beyin ise bir şeytan olduğunu düşünmek ve dehşete kapılmak da senin hakkın? ve laf aramızda (şaka yollu) bu fikir bana da çok yabancı gelmiyor? :)) ve ben de sana çok çok çok ama çok mutluluklar diliyorum :)
arkadaşlar bence polemiğe gerek yok,her hasta için her teknik uygun olmayabilir. bir hasta için kas zarı uygunsa ve diğer yöntemler uygun değilse bu yapılan şaklabanlık mıdır o zaman.lütfen ,yeni ameliyat olan insanların psikolojilerini de göz önünde bulundurarak ona göre hareket edilmesi bana göre daha mantıklı geliyor. kas zarı yöntemini kullanan Türkiye'de çok ama çok iyi doktorlar var.madem bu kadar kötü bir yöntem bu kadar doktor hastasını tehlikeye atabilir mi?
arkadaşım so???? söyledğim tek şey üslubun yanlış olduğu.burda yöntem tartışmasına girmenin manası yok.benm haddime diil hiçbir doktorun kullandığı yöntemi eleştirmek.herkes elinden geleni yapar ve o alanda tecrübe kazanır dolayısıyla başarı sağlar.gerekli görüldüğünde başka yöntemler de kullanması gerekir tabi her doktorun.yalnız bişey de dikkatimi çekti,bukadar kötüledikten sonra kasaltı uyguladığı zaman o hastaya nasıl kendisni iyi hissettiriyor acaba tuğrul bey?? ben olsam ikna olmazdım bida...burda yazılanlara istinaden şunu söyleyebilirz,madem öyle fiziğe ve insan bedenine aykırı ozamn insanın içinde bi protez taşıması başlı başına bir falso.ozman deri de kesilmemeli,burun ameliyatında kemik kırılmamalı vs...vücut kendini çok güzel onarmayı biliyo,önemli olan usta ellerde gerçekleşsin o operasyon.sevgiler :)
türkçe konuştuğumu sanıyorum ama sanırım prim açısından iyi oldu benim yazdığım bu sayfaya ki herkes uzuuuuun uzuuuuun tekrar doktorunun söylediklerini yazmış :roflol:
cnm arkadaşım HİÇBİR DOKTORUN BAŞKA DOKTORLARI KÖTÜLEME HAKKI YOKTUR!!!! nedemek şaklabanlık vs gibi kelimeler??? bizim doktorumuz bize ayırmıyodu 2 saat,bizim doktorumuz anlatmadı bize riskleri,bizim doktorumuz paramızı kopardı.sen nerden biliyosun ki benim doktorumu da hakkında böyle ithamlarda konuşuyosun???? herkes haddini bilsin! baştan beri yazdığım tek şey kötülemenin haksız olduğuydu ama kötüleme üstüne kötüleme geliyor.daha da yazmıycam.herkesin kendi vicdanı,kendi aldığı terbiyedir.bu rda bişe yarıştırır gibi doktorumu yarıştırcak deilim.her doktorun bilgi ve tecrübesi kendine ama böyle kelimelerle lekeleme yapanını ilk defa görüyorum.eleştiri bile kaldıramıyosunuz.yaptığımız yanlış diyemediniz laelaelaelaelae hadii kalın sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?