Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Ayyy canım benim ne güzel teyze oldun demek. Allah yeğeninin bahtını güzel yapsın. Birde estetisyenlere muhtaç etmesin inşallah:))))) ( Estetik forum duası gibi oldu hee hee)

Bu arada bende maşallah, maşallah diyeyim. Nazar değmesin.

Ayyy ben çok kötü bir hastayım doktorum ile ilk 3 hafta görüştük ondan sonra hiç aramadım. Zaten o dönemlerde de kendisi arayıp son durumlarımı soruyordu. ıyi hatırlattın bugün arayayımda 3. ayda gidersem birşey olur mu onu sorayım.

Bende Ağustosun bir veya ikinci haftasına randevu alayım bari. Çok vurdumduymazım çoookkk.

Sende kendine iyi bak. Allah'a emanet ol.

Son düzenleme:
Doktor Beyden bende 1 ay kadar önce fiyat aldım. 6.000 TL dedi. Hep verdiği fiyat buymuş. ağustosun 8 i gibi büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.

Ohhhh ne mutlu sana. Nerede olursa olsun göğüs büyütme ameliyatı yaptıran arkadaşlarımın hepsi çok şanslılar. Şanslı ve güzelliğine önem verenler topluluğuna şimdiden hoş geldin. Telefonuma tarihi kaydettim dua edeceğim senin için. Yinede emin ellerdesin deepgreen, bunu unutma. Herşey güzel olacak. Ayyy sizin operasyon tarihlerinizi okudukça kendim ameliyat olacakmışım gibi heyecanlanıyorum.

Herşeyi olumlu ve güzel hayal et. Herşey dilediğinden ve hayal ettiğinden bile güzel olur inşallah.

Ayyy faysalım mankenim. Operasyon sonrası nazarboncuksuz çıkmak yok anlaşıldı mı? Hem şu an çok güzellerse çok çok daha güzel olacaklar emin olabilirsin. Benim problemli göğüslerim bile güzel olduysa...

Şimdiden iyi tatiller, dua edeceğimizi bil. Her ayrıntıyı olumlu olumsuz paylaş. Bu bayrak yarışı gibi herkes paylaşım yapmalı diyorum herkes şaşırıyor. Güzel arkadaşım inşallah çok mutlu olursun ve sende bilgilerini aktaranlara dua edersin. Seni kocaman kocaman öpüyorum.

Son düzenleme:

Aminnn aminnnnopuyorumnanaktan

Herşey yolunda birtanem. 12 Ağustos'da 3. ay olacak. Canım doktorumu aradım ama kendisi tatildeymiş yazını şimdi okudum. Allahtan açmadı telefonunu:)))

Acaba bende 1 Ağustos'a mı alsam randevumu. Çok sevdiğim bir tarihtir 1 ve 2 ağustos. Aslında ben Cellminn ilede karşılaşmayı çok isterdim. Keşke aynı güne randevu alıp oraya gitsek ve muayenehanenin bahçesinde diğer kişi muayene olurken biz kahve içsek hee heee. Doktor toplu görüşmeye alırmış bizi heee heheee. Ben tatlı cadımı da getiririm şenlenir orası:))))))

bütün moralim bozuldu benim selen ya
iyiki buradasın
tahlilleri yaptırdım 15 gün sora çıkıcaklar
ben eşimi ikna ettim tam ameliyat için
zaten yeğenim de burada diye bi an önce halledecektik
ama ilaçlarımda bi sorun çıktı
ilaç için bi düzenleme yapmışlar devlet vermiyomuş galiba artık
ya bi kutusu 1 milyar çıldırcam ya
değerlerim başta çok yüksekti ama diyolarki olmaz iyice siröz ol sora
ya zaten 2 ay gecikseymişim siröz oluyomuşum
ondan sora da versen nolur vermesen nolur
dr.um bile çıldırıyo ya:gitme:

Mead merhaba canım yeni girdim foruma şimdi okudum inşallah arkadaşlar iletişim bilgisi vermişlerdir sana. Olmadı bende gönderirim esen kal.

Offff yaaa canım çok üzüldüm. Bu ilacı bir kez kullanman gerekse hadi neyse. Peki o ilacın yerini tutabilecek muadili bir ilaç yok mu? Ayy ne bileyim saçma sapan sorular soruyorum elbette sen bunları düşünmüş araştırmışsındır. Eee ne olacak hiç çözüm ışığı yok mu?
Allah korumuş birtanem iyiki 2 ay gecikmemişsin.

Peki bu 15 gün sonra çıkacak tahliller ameliyat için mi, hastalığının tedavisi ile mi ilgili?

Allah yardımcın olsun valla aklımdasın. Dualarım da seninle. İyi düşün iyi olsun canım. Asla kötümserliğe kapılma lütfen. Allah'ın izniyle herşey yoluna girer diye umuyorum.

Evetttt biraz önce Tuğrul Bey cevapsız aramayı görüp beni aradı. Yeni telefon numaramı tanımadığından hayırsız hastasının sesini duyunca şaşırdı:)))

Tatilden bugün dönmüş iyi ki rahatsız etmedim yoksa çok üzülürdüm. Ağustosun 1i veya 2 si için randevu istedim. Birkaç gün sonra arayıp tarih ve saati garantileyeceğim çünkü kendimi ayarlamam lazım. Ne diyorsunuz kızlar aynı tarihlere randevu isteyelim mi?

canım yok o tahliller benim her 3 ayda bir yaptırdığım rutin tahlillerim.hastalığımdan dolayı
ama sonuçları alıp öyle karar vericektik
tuğrul bey de demiştiki son tahlillerin bile bana engel değil ama içimiz rahat etsin son duruma bakalım demişti.ya hatta onu bile beklemiycektim dr.unla konuşurum demişti.
ama işte bu ssk nın masa başında oturan pisliğin teki onay vermiyo ilaca ya
alternatif ilaç ta yok hepsi aynı
eczacı bağırdı telefonda kavga etti son durum ne bilmiyorum
ben bu işi halledicem dedi eczacı
dr. falan arıycaktı nolcak hiç bilmiyorum

Canım msn de görüşmemiz yarım kalınca merak etmiştim. Bizleri son durumun ile ilgili bilgilendir lütfen. İnşallah eczacı veya dr halleder bu işi. Ben en çok masa başındaki bir kişinin iki dudağının arasına tüm insanların kaderlerini sığdırmasına kızıyorum. Eğer legalse, prosedüre uygunsa neden insanları kaosa sürüklüyor ki. Zevk için istemiyorsun ya bu ilacı. Daha ne bekliyor? Off kızdım yine.

Sanırım Tuğrul Bey ameliyatı anestezisiz yapacağı için çok rahat. Herşey yoluna girince doktorun ile görüşür seninde bu problemin hallolur inşallah. Ara ara girip gelişmeleri okurum canım. Allah'a emanet ol.

canım benim tahlillerim çıkmadı daha ama iyi çıkıcağını tahmin ediyorum
çok sağol desteğin için canım benim:1hug:
ağustosun 10'unda çıkıcak ben artık bekleyemedim çünki sitres yapmaya başladım
tuğrul bey sağolsun ben dr.unla görüşmeden ameliyat falan yapmam dedi
yapıcağı herşeyi anlatmış dr engel yok olabilir demiş.ama ben çok stres oldum birden garip bi duygu
selencim sende de oldu mu bu
o kadar bekledim niye oluyo böyle yaa:çok üzgünüm:
canim cok sevindim senin adina az kaldi yuppiii:) demekki tahlillerin iyi cikmis:)masallah.süper gögüslere kavuscaksin bunu düsün ve heyecan yapma ok.
simdiden bol sans canim. :1hug:

fazla bozma moralini canim. hemde acele etme sonucta herseyin en basi saglik. ilk önce sagligin iyi olsun gerisi önemli degil. zaten olcak bitcek ve de diyceksinki ne kadar cabuk gecti zaman. bunlara gülerek bakcaksin. sen diklestirme ameliyati olcaksin hem degilmi? bak bana 8 haftami geride biraktim ki ben kücültme ve diklestirme ameliyati oldum seninkinden cok daha agir olan bir operasyon du. o yüzden sen keyfine bak fazla ameliyati düsünmemeye hayatini yasamaya devam etmeye bak. sonra yatcan kalkcan olduda bitti masallah olacak hem sunun surasinda ne kalmiski:) burdan bize gelismelerdende haberdar et ok. sevgiler

canım bana dikleşme yapılmıycak meme ucu yukarda benim o yüzden sadece slikonla halledicek aslında çok basit bi operasyon yani ama stres oldum birden

Cellminn çok haklı onun geçirdiği operasyona göre bizimkisi çok daha kolay bir operasyon. Msn den yazdım yine yazayım gelmemi çok istersen gelirim. Çünkü 1-2-3 Ağustos tarihlerinden birinde kontrole gitmem lazım. Ama nedense o kadar yolu kontrol için gitmek zor geliyor.

Cellminn sen ne zaman gidiyorsun kontrole? Yahu niden hepimiz aynı gün orada olmuyoruz o zaman koşa koşa gelirdim.

Neyse kendinize iyi bakın. Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…