merhaba selennnn. bende iyiyim canim sagol yeni gögüslerime alistim galiba:)) simdiye kadar bir problem cikmadi masallah. umarim bundan sonrada cikmaz. bende senin gibi bilmiyorum bakalim 2. ay kontrolüme nasil gitcegimi. ama büyük bir ihtimalle 2-3 haftaya kadar ist. a gitme ihtimalim var teyze oldumdaaD eger gidersem mutlaka gidecegim kontrole. onun disinda tugrul beyle haftada 1 telefonlasiyoruz. sende kendine cok iyi bak
görüsmek üzere
Doktor Beyden bende 1 ay kadar önce fiyat aldım. 6.000 TL dedi. Hep verdiği fiyat buymuş. ağustosun 8 i gibi büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.
Teşekkürler. Benim boyum: 1,71 kilom: 57 yaşım 26... Göğüslerimi üstünden ölçünce 80, altından ölçünce 74 çıktı. Aradaki fark 6 cm olunca A cup oluyorum sanırım:-(( Şekil olarak benim çok hoşuma gidiyolar ama çok küçükler. Sanki protez konulunca çok güzel yakışır gibime geliyoPerşembe tatile çıkıyorum, ve haftaya perşembe dönüyorum. Döner dönmez randevu alıp görüşmeye gideceğim. Ve ameliyat günü alacağım. Ve bende "oldu da bitti maşallah diyeceğim". Ve başka doktorlarda yeni ameliyat olmuş insanlar kötü hissedecekler diye kısıtlamadan, tecrübelerimi tümüyle burada paylaşacağım. Ben Tuğrul Bey'i bu forumda tanıdım. Özellikle de selennn sayesinde. Başkaları da neden benim tecrübelerimden yararlanmasın ki.... Hepinize teşekkürler
merhaba deepgreen ve selinyildirim simdiden size booll sanslarrr:))) 7. haftam bitti ama halen forumdan cikamiyorum heheheh fazla yazacak biseyim kalmadiysada kimde ameliyat olursaniz olun sizlere destek olmak? zevkle::) umdugunuz boyutlara biran önce ulasmaniz dilegiyle:))
Son durum nedir selennnnn cim. Bu arada ben bugün doktor beyden randevu aldım görüşme için. 1 ağustos cumartesi, tatilden dönüşte görüşmeye gideceğim ve ameliyat gününü alacağım) Kendisi de tatildeymiş şu anda. Bende yarın gidiyorum, haftaya perşembe buradayım inşallah.... Dönüğümde gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
Hepiniz Allah'a emanet olun...
Arkadaşlar merhaba.bende uzun süredir formu takip ediyorum.
Son olarakta kararımı verdim.Tuğrul beye ameliyat olucam inşallah.bunun en büyük nedenide acıya karşı çok dayanıksız bir yapımın olması
Sizden istediğim bana Tuğrul Bey'in iletişim bilgilerini göndermeniz. Nette araştırdım bulamadım.
Arkadaşlar acil olarak iletişim bilgilerini bekliyorum.LÜTFEN LÜTEN LÜTFEN.
Ameliyat olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun ne mutlu onlara, olacaklarada Allah yardım etsin maddi manevi :))
bütün moralim bozuldu benim selen ya
iyiki buradasın
tahlilleri yaptırdım 15 gün sora çıkıcaklar
ben eşimi ikna ettim tam ameliyat için
zaten yeğenim de burada diye bi an önce halledecektik
ama ilaçlarımda bi sorun çıktı
ilaç için bi düzenleme yapmışlar devlet vermiyomuş galiba artık
ya bi kutusu 1 milyar çıldırcam ya
değerlerim başta çok yüksekti ama diyolarki olmaz iyice siröz ol sora
ya zaten 2 ay gecikseymişim siröz oluyomuşum
ondan sora da versen nolur vermesen nolur
dr.um bile çıldırıyo ya:gitme:
Offff yaaa canım çok üzüldüm. Bu ilacı bir kez kullanman gerekse hadi neyse. Peki o ilacın yerini tutabilecek muadili bir ilaç yok mu? Ayy ne bileyim saçma sapan sorular soruyorum elbette sen bunları düşünmüş araştırmışsındır. Eee ne olacak hiç çözüm ışığı yok mu?
Allah korumuş birtanem iyiki 2 ay gecikmemişsin.
Peki bu 15 gün sonra çıkacak tahliller ameliyat için mi, hastalığının tedavisi ile mi ilgili?
Allah yardımcın olsun valla aklımdasın. Dualarım da seninle. İyi düşün iyi olsun canım. Asla kötümserliğe kapılma lütfen. Allah'ın izniyle herşey yoluna girer diye umuyorum.
canım yok o tahliller benim her 3 ayda bir yaptırdığım rutin tahlillerim.hastalığımdan dolayı
ama sonuçları alıp öyle karar vericektik
tuğrul bey de demiştiki son tahlillerin bile bana engel değil ama içimiz rahat etsin son duruma bakalım demişti.ya hatta onu bile beklemiycektim dr.unla konuşurum demişti.
ama işte bu ssk nın masa başında oturan pisliğin teki onay vermiyo ilaca ya
alternatif ilaç ta yok hepsi aynı
eczacı bağırdı telefonda kavga etti son durum ne bilmiyorum
ben bu işi halledicem dedi eczacı
dr. falan arıycaktı nolcak hiç bilmiyorum
kızlar bu pazartesi ameliyat oluyorum şaka maka nolur dua edin
canim cok sevindim senin adina az kaldi yuppiii:) demekki tahlillerin iyi cikmis:)masallah.süper gögüslere kavuscaksin bunu düsün ve heyecan yapma ok.
simdiden bol sans canim. :1hug:
canım benim tahlillerim çıkmadı daha ama iyi çıkıcağını tahmin ediyorum
çok sağol desteğin için canım benim:1hug:
ağustosun 10'unda çıkıcak ben artık bekleyemedim çünki sitres yapmaya başladım
tuğrul bey sağolsun ben dr.unla görüşmeden ameliyat falan yapmam dedi
yapıcağı herşeyi anlatmış dr engel yok olabilir demiş.ama ben çok stres oldum birden garip bi duygu
selencim sende de oldu mu bu
o kadar bekledim niye oluyo böyle yaa:çok üzgünüm:
fazla bozma moralini canim. hemde acele etme sonucta herseyin en basi saglik. ilk önce sagligin iyi olsun gerisi önemli degil. zaten olcak bitcek ve de diyceksinki ne kadar cabuk gecti zaman. bunlara gülerek bakcaksin. sen diklestirme ameliyati olcaksin hem degilmi? bak bana 8 haftami geride biraktim ki ben kücültme ve diklestirme ameliyati oldum seninkinden cok daha agir olan bir operasyon du. o yüzden sen keyfine bak fazla ameliyati düsünmemeye hayatini yasamaya devam etmeye bak. sonra yatcan kalkcan olduda bitti masallah olacakhem sunun surasinda ne kalmiski:) burdan bize gelismelerdende haberdar et ok. sevgiler
canım bana dikleşme yapılmıycak meme ucu yukarda benim o yüzden sadece slikonla halledicek aslında çok basit bi operasyon yani ama stres oldum birden
sen stres yapma yahu bosverr. ne güzel gögüslere kavusacaksin onu düsün senD yeni giyecegin cicileri de:))
fazla bozma moralini canim. hemde acele etme sonucta herseyin en basi saglik. ilk önce sagligin iyi olsun gerisi önemli degil. zaten olcak bitcek ve de diyceksinki ne kadar cabuk gecti zaman. bunlara gülerek bakcaksin. sen diklestirme ameliyati olcaksin hem degilmi? bak bana 8 haftami geride biraktim ki ben kücültme ve diklestirme ameliyati oldum seninkinden cok daha agir olan bir operasyon du. o yüzden sen keyfine bak fazla ameliyati düsünmemeye hayatini yasamaya devam etmeye bak. sonra yatcan kalkcan olduda bitti masallah olacakhem sunun surasinda ne kalmiski:) burdan bize gelismelerdende haberdar et ok. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?