Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

sweetsmiley peki kas üstünü elinle dokundugunda hissedebiliyor musun?? yani bence bu önemli eger hissediliyorsa kasaltı daha mantıklı olur..

ayrıca 4 doktora fotolarımı gönderdim.1 i muayene olmadan anlaşılmaz dedi diğerleri kasüstü de yapılabileceğini söyledi.En açıklayıcı cevap Tuğrul beyden geldi..

Merhaba
Ben buraya yeni üye oldum. Ağustos ayında meme büyütme ameliyatı olacağınızı yazmıştınız. Emelinize ulaştıysanız ne mutlu size :)) Geçmiş olsun. Bende kendimi bildim bileli küçük memelerim kabusum oldu (Allah başka dert vermesin tabi) . Hem ameliyattan korktuğpum için i hemde ücretini denkleştiremediğimden erteleyip durdum. Sizin ameliyatınız nasıl geçti? Bana bilgi verirseniz sevinirim :) gerçekten kulüp deki arkadaşların dediği gibi beklentinizi tam olarak verebiliyormu doktor bey? Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar. Bende Tuğrul Turan'a göğüs büyütme ameliyatı olalı tam 2 ay, 10 gün olmuş birisi olarak burada birikmiş soruları cevaplamak istiyorum.

1-) Ameliyat çok basit geçti. Sadece o gün çok gergindim, sonuçta adı ameliyat bunun. Ama ameliyattan sonra sadece diş çektirmiş kadar rahat bir şekilde kalkıp evime gittim. Ameliyat sonrası sürecim de çok rahat geçti. Gerçekten de Tuğrul Bey'e ameliyat olanlar (kas üstü yada kas altı), ameliyat sonrası hiç ağrı sızı çekmiyor. Ve çok rahat oluyor. Bende onlardan biriyim çok şükür...

2-) Günden güne şekilde olarak daha da güzelleşiyorlar. "Bundan daha güzel olamazlar herhalde" derken, 1 hafta sonra bir bakıyorum geçen haftakinden daha tatlı görünüyor. Doktorun dediği gibi son şeklini alması 6 aya kadarmış.

3-) Kas üstü ve yuvarlak protez gerçekten çok seksii duruyor;-) Mükemmel bir dekoltem var.

4-) Elleyince hç bir şey hissetmiyorum kendi tenimden başka. Protezler yumuşamadan önce, sertken sağdan soldan kenarlarını hissedebiliyordum. Artık yumuşadıkları için, sağdan soldan yokluyorum yokluyorum ama hissedemiyorum.

5-) Tuğrul Bey in iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz web sitesi:
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Ve Doktor Bey'in konuşma videolarını izleyebileceğiniz sitenin linki:
Doktor Tv / Doktor Detay / Op.Dr. Tuğrul Turan
(Sayfanın aşağısında 4 tane video var.)

Herkese sevgiler, saygılar...

peki koyuyeşilcim, ameliyat izlerin ne alemde, sende kesi nereden yapılmıştı?

deepgreen merhaba,

protezi hiç mi hissetmiyorsun, yani herhangi bir gerginlik duyuyor musun mesela sırt üstü yatarken, ya da eğilip kalkarken? bir de yumuşamalarına rağmen ellediğinde göğüs dokusundan ayrı olarak hissetmiyor musun sanki küçük lastik toplar varmış gibi?

peki koyuyeşilcim, ameliyat izlerin ne alemde, sende kesi nereden yapılmıştı?

Canım, ahu dudu cuğumm, ameliyat izleri henüz kırmızımsı-morumsu durumda.
Gayet iyi bir şekilde iyileşiyor. İzler konusunda kesin bilgi verebilmem için en az 6 ayı geride bırakmış olmam lazım. Zaten iz olayı herksin cilt yapısına ve ten rengine göre farklılık gösteriyor, bilirsiniz.

Aycak'cığım, evet mememi sıktığımda gayet normal bir meme gibi hissediyorum. Ama tabi 18 yaşında bir kızın meme kıvamı gibi. Sonuçta belli bir yaştan sonra çoğu kadında meme iyice yumuşuyor. Onlardan biraz daha diri. Ama doğallıktan zerre kadar uzak değil kıvamı. Yatarken bazen evet ani bir harekette gerginlik hissediyor gibi oluyorum, ama çok kısa süre sonra bir şey kalmıyor. Bu arada yüz üstü, sırt üstü, yan, her türlü yatabiliyorum.
Hiç bir sorunum yok.
Eğilip kalkarken hiç bir sorunum yok, aksine dekolte firikiği vermenin zevkini yaşıyorum))))))))))))
Kısacası protez hiç elime gelmiyor. Ve % 99 rahatsızlık vermiyor.

Kızlar valla ince eleyip sık dokumanız, iyice araştırıp soruşturmanız çok normal,
ama inanın sorun yok ama hadi olsa bile, dümdüz yaşamaktan bin kat daha iyidir vallahi.
Maddi imkanınız ve manevi gücünüz varsa hiç durmayın... Kışın olun, yaza kadar iyileşin.

(Önümüzdeki yaz, Marmaris'te, turislerle beraber üstsüz güneşleneceğimin hayalini kuruyorum şimdiden)

Ohhh ohhh maşallah üstsüz güneşleneceksin demek:))))) Allah herkese bu güven dolu sözleri söyletmeyi nasip etsin. Neyse ben geldim kuzum. Taşındım, yerleşmeye çalışıyorum. Şirin mi şirin gönlüme göre bir ev buldum. Çok mutluyum çok.Yazılanları okumadım. Bir ara girip okuyacağım.

Kızlarrr hepinizi özledim valla. Hepinize moral dolu günler, öpücükler.

Son düzenleme:

ooooo hos geldin selenncigimm. süper sevindim tasindigina herseyin yoluna girdigine. umarim yakin zamanda tekrar görüsürüz. seni ve minik kizini koocaamaannn öpüyorum. memecanim:)

Sevgili arkadaşlar,
benim de memelerim var artık:) Bugün 5. günüm.Sizin de paylaştığınız gibi çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim.İyi ki paylaşmışsınız..:)

Sevgili arkadaşlar,
benim de memelerim var artık:) Bugün 5. günüm.Sizin de paylaştığınız gibi çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim.İyi ki paylaşmışsınız..:)

tuğrul beye mi oldun kafam çok karışık hangi doktora göğüs küçülteceğime karar veremiyorum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…