ayrıca 4 doktora fotolarımı gönderdim.1 i muayene olmadan anlaşılmaz dedi diğerleri kasüstü de yapılabileceğini söyledi.En açıklayıcı cevap Tuğrul beyden geldi..
Ekim sonunda olacak inşallah.Bir problem olmazsa..
Ekim sonunda olacak inşallah.Bir problem olmazsa..
MerhabaOhhhh ne mutlu sana. Nerede olursa olsun göğüs büyütme ameliyatı yaptıran arkadaşlarımın hepsi çok şanslılar. Şanslı ve güzelliğine önem verenler topluluğuna şimdiden hoş geldin. Telefonuma tarihi kaydettim dua edeceğim senin için. Yinede emin ellerdesin deepgreen, bunu unutma. Herşey güzel olacak. Ayyy sizin operasyon tarihlerinizi okudukça kendim ameliyat olacakmışım gibi heyecanlanıyorum.
Herşeyi olumlu ve güzel hayal et. Herşey dilediğinden ve hayal ettiğinden bile güzel olur inşallah.
peki koyuyeşilcim, ameliyat izlerin ne alemde, sende kesi nereden yapılmıştı?
deepgreen merhaba,
protezi hiç mi hissetmiyorsun, yani herhangi bir gerginlik duyuyor musun mesela sırt üstü yatarken, ya da eğilip kalkarken? bir de yumuşamalarına rağmen ellediğinde göğüs dokusundan ayrı olarak hissetmiyor musun sanki küçük lastik toplar varmış gibi?
Kızlar valla ince eleyip sık dokumanız, iyice araştırıp soruşturmanız çok normal,
ama inanın sorun yok ama hadi olsa bile, dümdüz yaşamaktan bin kat daha iyidir vallahi.
Maddi imkanınız ve manevi gücünüz varsa hiç durmayın... Kışın olun, yaza kadar iyileşin.
(Önümüzdeki yaz, Marmaris'te, turislerle beraber üstsüz güneşleneceğimin hayalini kuruyorum şimdiden)
Ohhh ohhh maşallah üstsüz güneşleneceksin demek:))))) Allah herkese bu güven dolu sözleri söyletmeyi nasip etsin. Neyse ben geldim kuzum. Taşındım, yerleşmeye çalışıyorum. Şirin mi şirin gönlüme göre bir ev buldum. Çok mutluyum çok.Yazılanları okumadım. Bir ara girip okuyacağım.
Kızlarrr hepinizi özledim valla. Hepinize moral dolu günler, öpücükler.
Sevgili arkadaşlar,
benim de memelerim var artık:) Bugün 5. günüm.Sizin de paylaştığınız gibi çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim.İyi ki paylaşmışsınız..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?