selenn arkadaşımız kas altı oldu canım
şimdi aklımda değil ama forumun başında internet adresi var
leylek82 cevabin icin cok tesekkur ederim gercekten. demek selenn kas alti oldu, mesajlarindan memnuniyeti cok iyi anlasiliyor.
yalniz ben ciddi ciddi bulamiyorum doktor beyin internet adresini, ofis telefonunu
google'da aratiyorum yok, forumun basinda yok.
isten izin bile aldim. kasim basi amliyat olmak istiyorum cok kararliyim.
lutfen biriniz kontak bilgilerini yazin da randevu alabileyim.
Arkadaşlar,
aranızda hiç problem yaşayan oldu mu meme operasyonundan dolayı(Meme büyütme)Randevu tarihim yaklaştıkça korkmaya başladım.Dün mamografi çekilirken teknisyene farkediliyomu diye sordum evet dedi bana...Biraz daha sert memeden dedi..Birkaç gündür de leylek82 nin durumunu takip ediyorum,çelişkide kaldım.Biraz yardım lütfen...:kedi:
canım lütfen benim durumumu karıştırmayın bak.içiniz rahat olsun.benimki sadece benim yanlış verdiğim bi karardan dolayı oldu.sen büyütme ameliyatı diyosun o hiç bişe rahat ol.git görüş.ve lütfen gidip doktora bak hastanın biri böyle diyo demeyin.ben gerekeni söylüyorum zaten ona.ama başka başka ağızlardan yanlış gidicek diye korkuyorum
gittiğim başka bi doktorda da başka bi problem yaşamıycağımı bilemeyiz dimi.herkesin cildi başka.benim yeğenim burnunu herkesin çok methettiği bi kulak burun boğaz doktoruna yaptırdı.üstelik de burun yamuk yumuktu feci yani.inanın kimse anlamıyo estetik olduğunu süper oldu.ama ne estetik doktorlarından mağdur olanlar var.lütfen beni sakın doktoruma karşı kötü durumda bırakmayın.bişe soracak olursanız özelden sorun olur mu canım.kolay gelsin.
aslında sana özelden yazmaya çalıştım ama özel mesaj hakkım yokmuş henüz..gelişmelerden bilgi verirsen sevinirim.bu arada çekinceni anlıyorum merak etme doktor beyle ilgili bir sıkıntım yok.aslına bakarsan forumu takip etmeye başladığımdan beri başkasını düşünmedim;ben operasyonla ilgili korku yaşıyorum...
Daha önce operasyon geçiren arkadaşlar ne durumdasınız?Biraz kendinizden haber verir misiniz lütfen....
arkadaşlar sizden rica ediyorum özelden bana tugrul beyin mailini, telefonunu, kaça ameliyat yaptıgını yazar mısınız???
sweetsmiley canım sen ekim 29 30 gibi mi olcan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?