• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

tuğrul beye mi oldun kafam çok karışık hangi doktora göğüs küçülteceğime karar veremiyorum:gitme:

Evet benim ameliyatımı Tuğrul bey yaptı.Görüşme sırasında sadece meme büyütme değil küçültme örnekleri de gösterdi,bence çok iyilerdi.Görüşmeni tavsiye ederim..Ayrıca ameliyat olduğum hastanedeki sağlık personeli meme konusunda Tuğrul Bey'in çok iyi olduğunu söyledi..

canım geçmiş olsun detayları ve gelişmeleri yazarsın artıkyerimseniben

Merhaba,
bugün 6.günüm ve gitgide daha rahat hareket ediyorum.Aslında bayağı endişeliydim operasyona giderken nasıl olacak diye.Benden 1 hafta önce ameliyat olanları okumuştum ve epey korkmuştum.Bir taraftan da burada Tuğrul bey hakkında yazılanları düşündüm;ona ameliyat olanları ve zaten doktoru da görünce doğru karar olduğunu anladım:)Şu ana kadar hafif sızılar ve hava kabarcığı dışında bir problemim yok.Şekli bandajların altından çok güzel görünüyor ama çıplak halini merak ediyorum.Cuma günü bandajlar açılacak..bandajları biz açacağız.Mesafe çok uzak sürekli gitgel yapmak yorucu olacaktı benim için.

tuğrul beye mi oldun kafam çok karışık hangi doktora göğüs küçülteceğime karar veremiyorum:gitme:

Polly merhaba, Ben 1 yıl önce Tuğrul beye küçültme ameliyatı oldum.Şuan çok rahatım. İnan yeniden doğdum. Kolay bi ameliyat korkulacak hiçbişey yok. Eğer ameliyat olucaksan Tuğrul beyle mutlaka görüş derim....

Arkadaşlar dün bandajlarımı çıkardım.Çok güzeller çooook güzeller ..kaydirigubbakcemile3 Tuğrul beyle telefonla görüştük bana şu an biraz yapay oldklarını ama 2 ay içinde güzelleşeceklerini 6 sonra da muhteşem olacaklarını söyledi.Ben şimdi bile öyle hissediyorum..alkisalkisalkis

Arkadaşlar dün bandajlarımı çıkardım.Çok güzeller çooook güzeller ..kaydirigubbakcemile3 Tuğrul beyle telefonla görüştük bana şu an biraz yapay oldklarını ama 2 ay içinde güzelleşeceklerini 6 sonra da muhteşem olacaklarını söyledi.Ben şimdi bile öyle hissediyorum..alkisalkisalkis

canim cok cok gecmis olsun. aramiza hos geldin heheh herseyin yolunda oldugunada cook sevindim. darisi diger isteysenlerin basina

merhaba;
ben de büyük göğüslerim yüzünden şikayetçiyim ve onları küçülttürmeyi düşünüyorum. forumdaki mesajları okudum ve bende tuğrul bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ancak onunla nasıl iletişime geçebileceğimi bilmiyorum. internetten ne telefon ne de çalıştığı hastane bilgilerine ulaşamıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen...

merhaba;
ben de büyük göğüslerim yüzünden şikayetçiyim ve onları küçülttürmeyi düşünüyorum. forumdaki mesajları okudum ve bende tuğrul bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ancak onunla nasıl iletişime geçebileceğimi bilmiyorum. internetten ne telefon ne de çalıştığı hastane bilgilerine ulaşamıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen...

merhaba canim. bende tugrul beyde gögüs kücültme ameliyati oldum ve tam 5 ayim doldu. herseyden cok memnunum. umarim sende biran önce diledigin boyutlara kavusursun. estetikbilgi. com adresine gir canim ordan al iletisim bilgilerini. internet explorer la bak bu arada internet sayfasina mozillayla acilmiyo cünkü:) sevgiler

teşekkür ederim cellminn iletişim bilgilerine ulaştım:) herşeyin istediğin gibi olmasına sevindim umarım benim içinde öyle olur tekrar teşekkür ederim:)

Zeynep arkadaşım, sen ne durumdasın canım? Nasıl seninkilerin durumu? Biraz yumuşamaya başladılar mı?
Üniversiteye hazırlandığım için pek giremiyorum foruma
Benim 2. ayım bitti
şekil olarak mükemmel
kıvamı normal meme kıvamında
yani yumuşadılar
herhangi bir gerginlik yok
sanki hep benimmiş gibi
kendimi hiç olmadığım kadar mutlu hissediyorum
darısı isteyen herkesin başına

Sevgili arkadaşlar,
benim de memelerim var artık:) Bugün 5. günüm.Sizin de paylaştığınız gibi çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim.İyi ki paylaşmışsınız..:)

Bunu duyduğuma çok sevindim. Şu an nasıllar? İlk zamanlar ben memnuniyetimi anlattığımda herkes şüphe duyuyordu. Doktorumun yapılabileceğin en iyisini yaptığına inanıyor ancak gerçek duygularımı yazmaya korkuyordum. Allah bizim yaşadığımız duyguları dileyen herkesin yaşamasını nasip etsin.

merhaba canim. bende tugrul beyde gögüs kücültme ameliyati oldum ve tam 5 ayim doldu. herseyden cok memnunum. umarim sende biran önce diledigin boyutlara kavusursun. estetikbilgi. com adresine gir canim ordan al iletisim bilgilerini. internet explorer la bak bu arada internet sayfasina mozillayla acilmiyo cünkü:) sevgiler

5 ay oldu demek off ya ne güzel. Kontrol için gittiğimiz, buluştuğumuz gün dün gibi geliyor bana. Yakın zamanda gelme ihtimalin var mı? Öptük.

Deepgreen, Leylek82 nerelerdesiniz? Yoğunsunuz biliyorum ama özledim. Kızımla birlikte sizleride öpüyoruz.

Zeynep maşallah sana; kafaya taktın ve operasyonunu yaptırdın. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım sınavlarında iyi geçer. Bak göreceksin 2010 sana uğurlu gelecek.

Son düzenleme:
Selennnn'ciğim bugün 10.günüm..Çok daha rahatım..Dikiş yerlerimde biraz hassasiyet var,bir de genel olarak hassas memelerim henüz . Yavaş yavaş alışacaklar sanırım.Ama görüntü süper..Tuğrul Bey şu an yapay görünüyolardır demişti ama bu bile o kadar güzel ki..Cuma günü dikişlerimi alacağım.Sonrasında da uzun uzun aynanın karşısına geçip inceleyeceğim..Şimdi korkuyorum.Tuğrul bey sütyeni 1 hafta hiç çıkarmayacaksın demişti,sadece üstten bakabiliyorum:)
Özellikle senin sayende Tuğrul Bey'e karar verdim..Yazdıklarını tekrar tekrar okudum.Aslında başta acaba abartı mı dediğim oldu,operasyon günü yaklaştıkça tedirgin oldum bu işte bir hile mi var diye...:utangac: Hele hele benden 1 hafta önce operasyon geçiren ve ağrısı olan arkadaşları okuyunca çok korktum.Sonra yine mesajları okudum başa dönüp..baktım ki senin ve diğer arkadaşların anlattıkları hep benzer şeyler..En sonunda da doktorumla konuştum..Sonrası sizin yaşadıklarınızla benzer..şarkı söyleyerek çizimlerimi yaptı Tuğrul bey,odadan çıkışımı hatırlamıyorum,bana yatakta biraz yukarı doğru oturmamı söylediklerinde uyandım ve kollarımı kullanarak oturdum.İlk gün hiç ağrım olmadı 2. gün hafif ağrım vardı oturup kalkarken..2.günden sonra ağrı kesici almadım.4.gün oğlumu kucağıma aldım..İyi ki önermişsiniz...Tekrar teşekkürler..:1hug:

Bir şey unuttum..ameliyat sonrasında yanımdaydı Tuğrul bey de ...Saat 14.30 a kadar bizimleydi...Bunu kaç tane doktor yapar ki...

Geçmiş olsun sweetsmiley. Tuğrul beye ameliyat olanların yaşadıkları genel olarak aynı. Ben bu forum sayesinde bulmuştum onu. Yazılanları okuduklarında abartıyorlarmı acaba dedim inanmadım. Gittim görüştüm ve dedim haklı bu insanlar galiba. 1 yıl önce ameliyat oldum ve gerçeknten mükemmel sonuç. Tuğrul bey çok başka bi insan. Her soruma her sorunuma mutlaka çözüm buldu. Göğüslerim mükemmel. 1 yıl önce yeniden doğdum sankii. Beni büyük bir yükten kurtardı:))) İmkanı olan arkadaşlar mutlaka ameliyat olmadan önce Tuğrul bey ile görüşün derim. Yazılanlar gerçekten abartı değil...Zaten görüşünce bunu çok ii anlıycaksınız. Ayrıca korkmayında. Gerçeknten korkucak hiç bişi yok. Yıllarca kafanızda prolem haline getirdiğiniz dertten kolayca kurtulacaksınız. Sweetsmiley sana tekrar geçmiş olsn. Umarım iyileşme sürecinde problemsiz geçer. Darısı tüm isteyenlerin başına :))

hattat hastanesi gördüğüm kadarıyla çok büyük değil ameliyatta bir sorun çıkmaz değil mi beni bilgilendiriseniz sevinirim

hayır canım kesinlikle rahat ol önemli olan işlevi
ev gibi biraz
bana da ilk anda çok garip geldi küçük diye ama çok memnunkaldım
hemşireler elleriyle besliyo valla
hattat hastanesi gördüğüm kadarıyla çok büyük değil ameliyatta bir sorun çıkmaz değil mi beni bilgilendiriseniz sevinirim

Back