Sevgili arkadaşlar,
benim de memelerim var artık:) Bugün 5. günüm.Sizin de paylaştığınız gibi çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim.İyi ki paylaşmışsınız..:)
tuğrul beye mi oldun kafam çok karışık hangi doktora göğüs küçülteceğime karar veremiyorum:gitme:
canım geçmiş olsun detayları ve gelişmeleri yazarsın artıkyerimseniben
tuğrul beye mi oldun kafam çok karışık hangi doktora göğüs küçülteceğime karar veremiyorum:gitme:
Arkadaşlar dün bandajlarımı çıkardım.Çok güzeller çooook güzeller ..kaydirigubbakcemile3 Tuğrul beyle telefonla görüştük bana şu an biraz yapay oldklarını ama 2 ay içinde güzelleşeceklerini 6 sonra da muhteşem olacaklarını söyledi.Ben şimdi bile öyle hissediyorum..alkisalkisalkis
merhaba;
ben de büyük göğüslerim yüzünden şikayetçiyim ve onları küçülttürmeyi düşünüyorum. forumdaki mesajları okudum ve bende tuğrul bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ancak onunla nasıl iletişime geçebileceğimi bilmiyorum. internetten ne telefon ne de çalıştığı hastane bilgilerine ulaşamıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen...
Üniversiteye hazırlandığım için pek giremiyorum forumaZeynep arkadaşım, sen ne durumdasın canım? Nasıl seninkilerin durumu? Biraz yumuşamaya başladılar mı?
Sevgili arkadaşlar,
benim de memelerim var artık:) Bugün 5. günüm.Sizin de paylaştığınız gibi çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim.İyi ki paylaşmışsınız..:)
merhaba canim. bende tugrul beyde gögüs kücültme ameliyati oldum ve tam 5 ayim doldu. herseyden cok memnunum. umarim sende biran önce diledigin boyutlara kavusursun. estetikbilgi. com adresine gir canim ordan al iletisim bilgilerini. internet explorer la bak bu arada internet sayfasina mozillayla acilmiyo cünkü:) sevgiler
Bir şey unuttum..ameliyat sonrasında yanımdaydı Tuğrul bey de ...Saat 14.30 a kadar bizimleydi...Bunu kaç tane doktor yapar ki...
hattat hastanesi gördüğüm kadarıyla çok büyük değil ameliyatta bir sorun çıkmaz değil mi beni bilgilendiriseniz sevinirim
hayır canım kesinlikle rahat ol önemli olan işlevi
ev gibi biraz
bana da ilk anda çok garip geldi küçük diye ama çok memnunkaldım
hemşireler elleriyle besliyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?