Dün akşam iş çıkışı bindiğim otobüste, sarışın bir kızın oturduğu koltuğun yanında tutundum. Kafasını şöyle bir kaldırıp baktı ve camdan tarafa döndü. Böyle havalı gibi bir tavır içerisinde. Sonra göğüslerine baktım, dümdüz. Ve o an göğüslerim aklıma geldi, ve duruşumu dikleştirdim, onun biraz daha dikkatini çekecek şekilde durdum. Güneş gözlüklerimi de taktım. Ve kızı bir kaç kez göğüslerime bakarken gördüm. Demekki neymiş, hiç bir zaman havalı olmayackmışsın, işte böyle havanı fıss diye söndürürlermiş) Hemde mükemmel göğüslerle ))
merhaba arkadaşlar acaba tuğrul bey meme küçültme ameliyatını yaklaşık ne kadara yapıyor
Canım eğer şu anki hali düzgünse, emin ol Tuğrul Bey o düzgünlüğü koruyacaktır. Dile getirebilirsin de tabi istersen. Ben şekil olarak çok beğeniyorum. Her hafta, şekli yerine oturdukça daha da güzelleşiyo.Deepgreencim sağol bilgilendirdiğin için:)
Benimkiler dik ve ayrık, ama uçları yanlara değil de karşıya bakıyor gibi. Sitelerde gördüğüm bazı resimlerde silikondan sonra uçlar yanlara bakmaya başlamıştı, o yüzden sordum.
Bir de şu iz durumunu bana söylerseniz tam süper olacak:) Sizin izleriniz ne alemde?
merhabalar...
ben americada yasiyorum da... burda plastic cerrahi fiyatlari cok yuksek...turkiyeye bakayim dedim...sizin yazilarinizi gorup okumaya basladim... sanirim 2saattir okuyorum...bayaga hosuma gitti...herkes durust ve samimi bir sekilde yasadiklarini duygu ve dusuncelerini paylasmis...ben de tugrul beyle irtibata gecme konusunda niyetlendim...rica etsem iletisim bilgilerini bana da gonderebilir misiniz...internetten bulunmuyor gercekten...simdiden tesekkurler:)
tuğrul bey göğüs büyütme ameliyatını herşey dahil ne kadara yapıyor? ve ödeme peşin mi?
Türkiye'de estetik turizmi patlamıştı bir ara, hem doktorlar işini iyi yapıyor hem de daha ucuz diye yabancılar bile buraya gelip ameliyat oluyorlardı:)
Üstelik bakıyorum da Amerika'nın falan estetikle ilgili sitelerine, öncesi sonrası resimlerinin pek çoğunu beğenmiyorum, tek tük çıkıyor iyileri.
Bir kaç hafta içinde muayeneye gitmeye niyetliyim ben de, İstanbul'da olmadığım için bir türlü gidemedim, umarım ameliyattan sonra göğüslerim o yabancı sitelerdeki resimlerden daha iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?