• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

selenn arkadaşımız kas altı oldu canım
şimdi aklımda değil ama forumun başında internet adresi var

leylek82 cevabin icin cok tesekkur ederim gercekten. demek selenn kas alti oldu, mesajlarindan memnuniyeti cok iyi anlasiliyor.

yalniz ben ciddi ciddi bulamiyorum doktor beyin internet adresini, ofis telefonunu

google'da aratiyorum yok, forumun basinda yok.

isten izin bile aldim. kasim basi amliyat olmak istiyorum cok kararliyim.
lutfen biriniz kontak bilgilerini yazin da randevu alabileyim.

leylek82 cevabin icin cok tesekkur ederim gercekten. demek selenn kas alti oldu, mesajlarindan memnuniyeti cok iyi anlasiliyor.

yalniz ben ciddi ciddi bulamiyorum doktor beyin internet adresini, ofis telefonunu

google'da aratiyorum yok, forumun basinda yok.

isten izin bile aldim. kasim basi amliyat olmak istiyorum cok kararliyim.
lutfen biriniz kontak bilgilerini yazin da randevu alabileyim.

merhaba canim gecen sayfada da yazmistim ama görmemissin herhalde.
www . estetikbilgi . com adresinden bakabilirsin. google arama motorundan bulunmuyomus. yahoo dan aramak gerekiyomus bende sonra ögrendim. birde internet explorer la ac sayfayi. firefoxla acilmiyo:)
sevgiler

Arkadaşlar,
aranızda hiç problem yaşayan oldu mu meme operasyonundan dolayı(Meme büyütme)Randevu tarihim yaklaştıkça korkmaya başladım.Dün mamografi çekilirken teknisyene farkediliyomu diye sordum evet dedi bana...Biraz daha sert memeden dedi..Birkaç gündür de leylek82 nin durumunu takip ediyorum,çelişkide kaldım.Biraz yardım lütfen...:kedi:

canım lütfen benim durumumu karıştırmayın bak.içiniz rahat olsun.benimki sadece benim yanlış verdiğim bi karardan dolayı oldu.sen büyütme ameliyatı diyosun o hiç bişe rahat ol.git görüş.ve lütfen gidip doktora bak hastanın biri böyle diyo demeyin.ben gerekeni söylüyorum zaten ona.ama başka başka ağızlardan yanlış gidicek diye korkuyorum
gittiğim başka bi doktorda da başka bi problem yaşamıycağımı bilemeyiz dimi.herkesin cildi başka.benim yeğenim burnunu herkesin çok methettiği bi kulak burun boğaz doktoruna yaptırdı.üstelik de burun yamuk yumuktu feci yani.inanın kimse anlamıyo estetik olduğunu süper oldu.ama ne estetik doktorlarından mağdur olanlar var.lütfen beni sakın doktoruma karşı kötü durumda bırakmayın.bişe soracak olursanız özelden sorun olur mu canım.kolay gelsin.
Arkadaşlar,
aranızda hiç problem yaşayan oldu mu meme operasyonundan dolayı(Meme büyütme)Randevu tarihim yaklaştıkça korkmaya başladım.Dün mamografi çekilirken teknisyene farkediliyomu diye sordum evet dedi bana...Biraz daha sert memeden dedi..Birkaç gündür de leylek82 nin durumunu takip ediyorum,çelişkide kaldım.Biraz yardım lütfen...:kedi:

Son düzenleme:
canım lütfen benim durumumu karıştırmayın bak.içiniz rahat olsun.benimki sadece benim yanlış verdiğim bi karardan dolayı oldu.sen büyütme ameliyatı diyosun o hiç bişe rahat ol.git görüş.ve lütfen gidip doktora bak hastanın biri böyle diyo demeyin.ben gerekeni söylüyorum zaten ona.ama başka başka ağızlardan yanlış gidicek diye korkuyorum
gittiğim başka bi doktorda da başka bi problem yaşamıycağımı bilemeyiz dimi.herkesin cildi başka.benim yeğenim burnunu herkesin çok methettiği bi kulak burun boğaz doktoruna yaptırdı.üstelik de burun yamuk yumuktu feci yani.inanın kimse anlamıyo estetik olduğunu süper oldu.ama ne estetik doktorlarından mağdur olanlar var.lütfen beni sakın doktoruma karşı kötü durumda bırakmayın.bişe soracak olursanız özelden sorun olur mu canım.kolay gelsin.

Aslında sana özelden yazmaya çalıştım ama özel mesaj hakkım yokmuş henüz..Gelişmelerden bilgi verirsen sevinirim.Bu arada çekinceni anlıyorum merak etme doktor beyle ilgili bir sıkıntım yok.Aslına bakarsan forumu takip etmeye başladığımdan beri başkasını düşünmedim;ben operasyonla ilgili korku yaşıyorum...

[ı][b..............................................................
[/b][/ı]
aslında sana özelden yazmaya çalıştım ama özel mesaj hakkım yokmuş henüz..gelişmelerden bilgi verirsen sevinirim.bu arada çekinceni anlıyorum merak etme doktor beyle ilgili bir sıkıntım yok.aslına bakarsan forumu takip etmeye başladığımdan beri başkasını düşünmedim;ben operasyonla ilgili korku yaşıyorum...

eğer bi sorun varsa sorabilirsin.özelden konuşamamak kötü oldu ya.ben şimdi çıkıyorum gelince görüşürüz iyi günler canım.doktor randevum var

Daha önce operasyon geçiren arkadaşlar ne durumdasınız?Biraz kendinizden haber verir misiniz lütfen....

Bedenen: Çok şükür hiç bir sıkıntım yok. Ne bir ağrım, ne bir sancım, ne bir morluk.
Görüntü ise mükemmel ötesi.

Ruhen: Kendimi hiç hissetmediğim kadar güzel ve seksii hissediyorum. (Ameliyat olduğumdan beri bu böyle.) Önceden burnumu da kafaya takıyordum. "Belki göğüsten bir sene felan sonra burnumu da yaptırırım" diyordum. Ama şu anda burnum hiç ama hiç umrumda değil. Benim mükemmel ötesi göğüslerim var. Burun ne ki:-)) Hem öyle ameliyat olacak kadar kötü de değil. Her tarafıma nazar boncuğu takmalıyım, yoksa kendi kendimi çatlatacağımdan korkuyorum. Kısacası göğüs ameliyatım benim ruh halimi öyle olumlu yönde değiştirdi ki, 2 aydır bulutların üzerinde yaşıyorum hayatı:-))

kızlar tugrul beyin numarası, kaça ameliyat yapıyo, nerde yapıyo bana bi özelden mesaj atar mısınız?

arkadaşlar sizden rica ediyorum özelden bana tugrul beyin mailini, telefonunu, kaça ameliyat yaptıgını yazar mısınız???

canım küçültme ameliyatı oldum.kimse anlamadı bile:)sedece cok zayflamışsın göğüslerin bile küçülmüş dediler:)masallah cok iyiim 1 ahfta sonra tam 2 ay olacak.ve kendimi cook iyi h,ssediyorumm cok güzeller.izler kırmızı am acok değil.kesinlikle izlere değer ve azalacaklar zamanla.evet iyiki yaptırmışım drum tuğrul bey saolsun:)

Arkadaşlar,
ekim sonunda büyütme ameliyatı olacağım..ama gün geçtikçe korkularım artıyor.Silikon normal meme dokusu gibi mi yoksa farklı mı geliyo size..

sweetsmiley, canım ben bugun tugrul beyle konuştum telefonla, farklı bir insan gerçekten..
aylin karanlıkla da görüştüm, ama tabi kesin kararı yüzyüze görüştükten sonra vermeyi düşünüyorum, çünkü daha önce hiç bi dr.la yüzyüze görüşmedim,
tugrul beyin geliştirdiği yöntem gerçekten farklı, ve dünya da kullanan oldugunu duymadım. ama korkum şu ki kas üstünün avantavları çok, dediği gibi anatomiye uygun ama desavantajları oldugunu da düşünüyorum, tuğrul bey farklı oldugunu biliyor ve de farklı hissettirip hissetmek istiyor doğal olarak ama benim üniversitede(tıp fakültesinde) kulak burun boğaz hocam vardı, farklı teknikleri olan gerçekten farklı olan estetik burunlar yapardı ki hayran kalırdınız, ancak farklılık her zaman iyi değildir, zaman içinde yaptıgı burunların güzellikleri bozuluyodu, ameliyat olan bi kaç yıl sonra geri gelip başka bi hocaya muayene olup, memnun olmadıgını belirtirdi.kolay bir ameliyat yapıyor rahat iyileşme süreci sağlıyor tuğrul bey ama acaba ilerde bu devam eder mi? yani yıllar sonrasında yöntemi hala ilk zaman ki kadar tatmin edici olur mu?? benim şu an ki tek kaygım da bu, farklı tekniğin bundan uzun zaman sonrasında da hala ilk günkü rahat ve güzel görünümü sğlıyor olup olmayacağı. tabi bu kaygımı kendisiyle paylaşmam sanırım çok daha mantıklı, bunu öğrenebilmem için de sanırım bi 20 gun var önümde.

sweetsmiley canım sen ekim 29 30 gibi mi olcan??

Evet..:)
aslında ben hiçbir doktora muayene olmadım şimdiye kadar.Bu forumdan Tuğrul bey'in ismine ulaştım.Genel anestezi istemediğim için bana cazip geldi.Ayrıca bir makale okumuştum meme büyütme ile ilgili ,Tuğrul bey'in ifadeleri de onu destekler yöndeydi,bu nedenle onu tercih ediyorum.Zaten muayenede kasaltı daha uygun olur derse operasyondan vazgeçeceğim.

Back