sweetsmiley, canım ben bugun tugrul beyle konuştum telefonla, farklı bir insan gerçekten..
aylin karanlıkla da görüştüm, ama tabi kesin kararı yüzyüze görüştükten sonra vermeyi düşünüyorum, çünkü daha önce hiç bi dr.la yüzyüze görüşmedim,
tugrul beyin geliştirdiği yöntem gerçekten farklı, ve dünya da kullanan oldugunu duymadım. ama korkum şu ki kas üstünün avantavları çok, dediği gibi anatomiye uygun ama desavantajları oldugunu da düşünüyorum, tuğrul bey farklı oldugunu biliyor ve de farklı hissettirip hissetmek istiyor doğal olarak ama benim üniversitede(tıp fakültesinde) kulak burun boğaz hocam vardı, farklı teknikleri olan gerçekten farklı olan estetik burunlar yapardı ki hayran kalırdınız, ancak farklılık her zaman iyi değildir, zaman içinde yaptıgı burunların güzellikleri bozuluyodu, ameliyat olan bi kaç yıl sonra geri gelip başka bi hocaya muayene olup, memnun olmadıgını belirtirdi.kolay bir ameliyat yapıyor rahat iyileşme süreci sağlıyor tuğrul bey ama acaba ilerde bu devam eder mi? yani yıllar sonrasında yöntemi hala ilk zaman ki kadar tatmin edici olur mu?? benim şu an ki tek kaygım da bu, farklı tekniğin bundan uzun zaman sonrasında da hala ilk günkü rahat ve güzel görünümü sğlıyor olup olmayacağı. tabi bu kaygımı kendisiyle paylaşmam sanırım çok daha mantıklı, bunu öğrenebilmem için de sanırım bi 20 gun var önümde.