Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Bilgilendirme için teşekkürler deepgreen. Az sayıda ameliyat yapması her hastaya ayırdığı vaktin çoğalması açısından güzel bir uygulama.

Bilgilendirme için teşekkürler deepgreen. Az sayıda ameliyat yapması her hastaya ayırdığı vaktin çoğalması açısından güzel bir uygulama.

Aynen öyle "taylor" cumm.
Her hastaya ayırdığı zaman, son derece kalitelidir. Ben bunu gördüm.

Bu arada yardımcı olabileceğim her ne olursa olsun, hiç çekinmeden söyle, elimden geldiğince cevaplarım tüm sorularını..

Sevgilerimle...

Çok teşekkürler! Ben çok kilo aldım ve şu an verme aşamasındayım. Ama hala daha verecek çok kilo var. Sanırım bu yıl sonu veya gelecek yıl başı gibi hepsini vermiş olacağım. O yüzden şu an doktorlarla görüşmüyorum. Şu an sadece dikleştirme düşünüyorum ama belki daha fazla kilo verdikçe silikon da gerekebilir. O yüzden şu an bekleme aşamasındayım. Bu arada forumlarda yazılanları okuyarak kendimi hazırlıyorum. Yazdıklarınız çok faydalı oluyor. Çok teşekkür ediyorum.

Çok doğru bir yolda ilerliyosun. Kendini sağlama almaya çalışman çok güzel. Evet iyice kilo verdiğinde, belki protez ile de halledilebilecek. "selennnnn" arkadaşımız o şekilde oldu mesela. "leylek82" arkadaşımız da aynı şekilde. Diğer tüm doktorlar askılama, dikleştirme şart dedikleri halde, Tuğrul Bey sadece silikonla halletmiş.
Umarım hakkında hayırlısı olur, ve en mutlu olacağın sonuca ulaşırsın.
Sevgilerle..

Çok teşekkürler deepgreen. Neler yaptım buradan mutlaka paylaşacağım. Sizleri okumaya devam edeceğim. Sevgiler.

Tamam "taylor". Seni takip edeceğiz.

Sevgili cellminn, sen ameliyatımda hastaneye ne biçim çiçek getirdin yaw, hâlâ solmadılar valla))))
Okudun üfledin mi yoksa bu çiçeklere)))
Maşallah, hayatımda ilk defa bu kadar dayanıklı çiçek gördüm..
Normalde 10 gün sonra solmaları gerekirdi ama bugün 19. gün ve hala mis gibiler))

arkadaşlar ya selennn arkadaşımız nerelere kayboldu ne zamandır girmiyo foruma?
valla yokluğu hemen anlaşılıyo
özledik seni selenn gel artık :))

Tekrar merhaba bayanlar ..
Aklıma birşey takıldı kızlar, kışın ameliyat olmak istediğimden bahsetmiştim sizlere , gögüs büyütme ameliyatından sonra yapılan sargılar bol bir kazağın altından belli olurmu ?? yani büyüyen göğüsleri daha da mı büyük gösterir? Ameliyattan bir iki gün sonra işe başlamayı düşündüğüm için ofiste anlaşılmaması açısından soruyorumCADIARZU

canım ben çok şiştiğim için ilk bi hafta anlaşılırdı heralde.
ama deepgreen ve selen şişmedik biz dediler. ikinci hafta dışarı yazlık kıyafetlerle çıktım kimse anlamadı
hafif şüphelenenlere de kist tedavisi görüyorum.hormonal ilaç aldığım için biraz şişler bi iki haftaya incekler dedim:sinifsinif:

kızlar dikişlerim alınalı daha 10 gün oldu olmadı ama sağ göğsümde hiç iz kalmadı:1shok:
şaka gibi sol göğsüm biraz sorun çıkardığı için şişlikten dolayı onun da iz değil de dikiş yerine yapıştırılan şu ince bantlar var ya .onların yeri belliydi
dün akşam baktım o da geçmiş
ve dün arkadaşıma gösterdim ya bu nasıl şey iz nasıl hiç kalmamış dedi şaşırdı
bn ilaç falan da sürmedim
Allah dr.umdan razı olsun
valla bu işi biliyor oa.s

Kizlar selam ben geldim. Ama çok fazla kalamayacağım. Offffffffff sayfalar almış başını yürümüş nasıl cevap yazacağım bilmiyorum.

Leylek82 özlettim kendimi değil mi? Ayy herkes buraya uğramış ama ben yokum. Morlukların için tahminim doktor çok uğraşmak zorunda kalmıştır ondan olmuş olabilir. Bende çok minik bir bölümde vardı hemen geçti hemde morluk gibi değildi, pembeye yakın solmuş gibiydi. Neleri atlattın canım benim kalan tek şey morluk olsun. Hem benim şişliklerimde yoktu çünkü göğüs dokum yok denecek kadar azdı.

Neyse aklımda kalanlara kısa bir cevap vereyim o zaman. Ben arabama binip hastaneden ayrılmamıştım Metro'ya kadar yürüyüp (o mutluluk sarhoşluğu içinde taksi bile bulamadım) Metro'ya binip eşimin ve kızımın yanına Osmanbey'e gittim alışveriş yaptık, gezdik ve eve taksi ile döndük.

Dikişim yapıştırma dikişti çünkü doktor nadirde olsa uzaktan gelenlere bu dikişi yapıyor. Estetik dikiş dedikleri bu mu bilmiyorum. Hem meme başının sağ ve solunda olan küçük ipleri ben kendim kestim. O zaman tansiyonum biraz düşmüştü yanlışlıkla etimi keseceğim diye çok korkmuştum.

Deepgreen sen o resimleri bana gönder bebişim merak ettim. Hem ne öyle herkesi hastaneye davet ediyorsun:)))) Hımmm bak annene şikayet ederim göğüslerine herkesin dokunması için duyuru yapıyor diye:)))))))))))))
Şaka bir yana sen duyurunu yaptın isteyen gelir istemeyen gelmez. Sen yardımcı olmak istiyorsun birtanem, güzel yüreğini ve güzel yüzünü gördüm ama faydalı olma çabaların yanlış anlaşılabilir, sonra bir şeyler yazıp moralini bozmalarını istemiyorum o yüzden ablacığını yanlış anlama lütfen. Bu arada Tuğrul Bey'in hastası olup krem kullanan tek kişi sensin sanırım.

Cellminn iyi tatiller birtanem yakışır arkadaşıma, ohhh ohhhh tadını çıkar. Ayy iki kutu güneş kremini bitiremezsin ki, kaç gün kalacaksın?:)))))) Hemde sen! İşi sağlama aldın değil mi???? Seni hınzır seni.

Tugba_z iyi bir araştırma yap canım iyice aklına yatsın ondan sonra ameliyatını ol. Oooo karar vermişsin bile Aralık gibi düşünüyorsun demek hayırlısı olur inşallah.

ecemiz tebrik ederim canım. Mutlu bayanlar kervanına hoş geldin:)))) Evet gerçekten insan gibi bir insan doktorumuz. 13 gün oldu değil mi? Küçültme ameliyatı elbette daha zor bir ameliyat nasıl hissediyorsun? Her şey yolunda mı? Yaa evet ameliyat sonrası resmimi gönderdiği zaman bende şok olmuştum.

Naazzzzzzzzzzzz canımmm benim, özledim seni. Biricik desteğim benim nasılsın? Bu aralar nete fazla giremiyorum çokk işim var çoookkk. Canım benim kendine iyi bak. En kısa zamanda görüşeceğiz:)))) Öpüyorum.

Benimbenn, çok doğallar canım, kıpır kıpırlar. Akrabam bir bayan ameliyat olduğumu bilmesine rağmen ''dokunulduğunda ve dışarıdan bakıldığında anlaşılmıyor'' dedi. Benim göğüslerimi elbise altından bile olsa dekoltem olduğu için az çok deepgreen gördü ve beğendiğini söylemişti. Hissedilmesine gelince benim cildim çok ince ve göğüs dokum yok denebilecek kadar azdı. Kas altı oldu ameliyatım ama inceleme dokunuşları yaparsam farkediyorum. Normal yaşamda silikonu unutmuş durumdayım ve her defasında onlara bakarken çok mutlu oluyorum. Doktorum için yazdıklarımı herkes biliyor Allah ondan razı olsun. Ama yinede git bir yığın doktor ile görüş. Listenin sonunda bırakılacak 8-10 isim en güzeli. İzlerim henüz 3,5 ay olmasına rağmen silikleşti. Doktorumu, en az izle (dikleştirme yapmadan) problemimi çözdüğü için, anestezisiz ve konforlu bir süreç geçirmemi sağladığı için, onu tanıdıktan sonra başkasına ameliyat olamayacağımı anladığım için .....................................v.s için seçtim. Keşke göğüs dokum olsaydı da kas üstü ameliyat olsaydım. En doğal gelişme bu bölgede oluyor çünkü.

Seylan merhaba sen benim gibi yapmışsın ohhh maşallah. Tüm doktorlara aynı soru listesini göndermiştim. Araştırmak korkuyu azaltır en güzelini yapıyorsun ama hepsi ile yüzyüze görüşmeden ameliyat randevusu alma olur mu? En azından ileride acaba filancaya yaptırtsaydım ameliyatımı daha mı iyi olurdu diye düşünmezsin. Görüşmelerin bittikten sonra kalbinin sesi sana doğru cevabı verir. Leylek82 de sana aynı şeyi yazmış arkadaşımla sözcüklerimiz bile birbirine benziyor.
Evet canım bir kaç saat sonra araba kullanıp evine gidenler ertesi gün işe gidenler var. Ama büyütme ameliyatı için yazıyorum bunları. Zaten hastanede kalmanı gerektirecek bir durum olmuyor. Hastalar şehirdışından gelmemişse çoğunlukla bir kaç saat sonra hastaneden ayrılıyor.

Zeynep 3 Eylül demek. Canım sen kafana taktığını yapıyorsun:))))) Bravo sana, sırtın hiç bir zaman yere gelmez ve tüm işlerinde başarıyı yakalarsın. Yürü Zeynep kim tutar seni. Dualarımız seninle.

lynn_lynn hoş geldin. Ne güzel yazmışsın çok doğru tespitler yapmışsın. Tamamen katılıyorum. Bende, senin gibi deneyimli arkadaşların yazdıkları sayesinde tanıştım doktorumuzla. Sanırım sen hastanede çalışmadığını yazmıştın bir mesajında bende iletişim bilgilerini tugrul turan (isminde ğ yerine g kullanmıştım) googleda arama yaparak bulmuştum internetten. Şimdi öğrendim artık öyle aratarak ulaşamıyormuşuz. Sen ve doktorumuzu öneren herkese teşekkürler. Esen kal.

Neyse yazdıklarım silinmeden hemen göndereyim.

Son düzenleme:

Kimbilir belki ben tekrar ameliyat olabilirim???
:))))))))))))) Yok yok, canım tekrar ameliyat olmak istediği için değil:)))))))
Kararımı verirsem burada yazarım öptüm seni.

Ayyy öldüreceksin beni çok tatlısın, çok doğalsın. Çok güzel bir çiçekti ama değil mi? Bende bayılmıştım. Acaba seramik sıvısını üstüne sürsek ölümsüzleştirsek nasıl olur? Heee bu arada şaka yapmıyorum:))

z£yn€p;8710412 .!.:
arkadaşlar ya selennn arkadaşımız nerelere kayboldu ne zamandır girmiyo foruma?
valla yokluğu hemen anlaşılıyo
özledik seni selenn gel artık :))

Heeee heee hoşuma gitti aranıyor olmak güzelmiş. Geldim canım benim. Çok takılamayacağım deyip bayağı oturdum bilgisayarın başına. Hallaetmem gereken önemli şeyler var. Siz yazın ben toplu cevap veririm olur mu? Hem arkadaşlarım o kadar güzel cevap veriyorlar ki sorulara çok seviniyorum. Çok az işim kaldı onlarıda halledeyim foruma daha sık gireceğim.

Neyi anladım biliyor musunuz dürüst olan insan, gerçek anlamda hiç ama hiç kaybetmiyor. Gerçeklerinize, inançlarınıza, yüreğinizde hissettiklerinize sahip çıkın. Hepinizi öpüyorum.

seleeeeeeeeennn:gitme:
kaçırdımmı seni yakaydirigubbakcemilene ara girdin de ne ara çıktınkaydirigubbakcemile
canım bi daha arayı bu kadar açma bak valla ...:mymeka:
neyse sen anladın onugamyoncuiremsu
naptın yerleştirdin mi evini falan ulaşamıyorum sana ya:çok üzgünüm:

Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun. Cok tesekkur ediyorum oncelikle, butun bu deneyimlerinizi paylasip bizlere yardimci oluyorsunuz. Kendinizle gurur duyun boyle cesur ve paylasimci oldugunuz icin...
Ben ergenlik cagindan beri kilosundan ve vucudundaki sarkmalardan muzdarip biriyim. Hayatim boyunca memelerimdeki ve gobegimdeki sarkmaya bakip durdum ve inanir misiniz sirf bu yuzden kilo vermeye bile ugrasmadim, nasilsa igrenc bir goruntu var, zayiflasam ne olacak dedim... Ama simdi hayatimda bazi degisiklikler oldu ve kalacak izler yuzunden hep israrla dusunmeyi reddettigim meme diklestirme ve karin germe operasyonlarina kendimi hazirlama calisiyorum, bilmem beni anlayabilecek misiniz ama bunu yapabilmek hayatimda ilk kez spora ve diyete baslamami sagladi, simdiden 6 kilo verdim. Bunda bu forumun etkisi cok buyuk! Hepinizden Allah razi olsun. Daha verecek coook kilom var evet ama cok azimliyim ve kilolarimi veriyorum. Beni umutsuzlukla baglayan o kisirdonguden ciktim. Simdi de sonrasi icin arastirma asamasindayim. Tugrul bey hakkinda yazdiklariniz cok guzel meme ameliyatlari icin. Ben meme askilama yaptirmak istiyorum insallah. Listemin baslarina yerlestirdim kendisini. Peki Tugrul bey karin germe operasyonunda nasildir bir fikriniz var mi? Izler konusunda hassasiyet gosteren bir doktor mudur? Belki 6-7 senedir bakmadigim fotograf kalmadi internette ve bazilari o kadar kotu ki ( Hevesimi kirmasinlar diye hemen kapatiyorum boylelerini...
Umarim beni daha yolun basinda oldugum icin ciddiye almamazlik etmezsiniz. Desteginize ve onerilerinize cok ihtiyacim var. Umutsuzluklar ve uzuntulerle gecen yillarima son vermek istiyorum artik...

ayyy saka yapiyosun ciddenmi solmadilarr:)) ben de hic görmedim yahu. aman masallahhh eeeeee taze memislere taze cicekler hehehehe. canimsinn öpüyorum kocaman

seleeennn cigimm canim sende benim gibi koptun bu ara demekki netten. hayirdir tasiniyomusun yoksa heheh:) ben tatile devam walla daha 11 günüm var sicagin ve yeni gögüslerimin tadini cikariyorum. burda tatilde daha iyi anladim ne kadar iyi bir karar verdigime. hayatimda ilk defa aski izi olmadan bronzlastim yupppiiii. hemde desteksiz bikinilerle.ama korumaya tabiiki devam güneslendigim zaman kalin kalin havlularla gögsümü kamufle ediyorumki izler fazla kalmasin. allah tugrul turan beyden razi olsun. hatta su estetigi icad edenin de alnindan öpeyim::))))) neyse memecanlar kocaman öpüyorum sizleri.

mehaba canim ne demek ciddiye almamak. bu forumun amaci zaten bu birbirimize destek olmak. ben ameliyat olali 2,5 ay oldu ve sonuclarindan o kadar memnunumki bu forumu birakasim yok cok ciddiyim. bende bu forum sayesinde tugrul beyi buldum ve de cok cici insanlarla tanistim.
bu arada insanin öz güveni kadar önemli olan bisey yok. ufacik bir degisiklik bile insani ne kadar mutlu ediyo basimizi dik tutabiliyoruz. bende sarkmis koca gögüslerle kiyafet alirken bile bunalima giriyodum. simdi her alisveris yaptigimda banyodan cikip kiyafet giyerken heran o beni rahatsiz görüntüden kurtuldugum icin dogru karar verdigim icin cooookk mutluyum. umutsuzluga düsmene gerek yok canim. ne güzel bak kilo veriyosun sonrada o süper karin ve gögüslere kavuscaksin. sonuna kadar destekliyorum canim seni. karin ameliyati ile ilgili pek fazla bilgim yok maalesef. ama tugrul beyi soracak olursan muhtesemm bir doktor. ama yinede kendin bir görüs derim. yinede sorularin olursa seve seve canim.
bir an önce umdugun doktorda umdugun boyutlara ulasman dilegiyle. sevgiler

Merhaba arkadaşlar. Herkes ne güzel şeyler yazmış. Cellmincim çok doğru yazmışsın. İnsanın öz güveni kesinlikle yerine geliyor. Ben hep sakladığım göğüslerimi 8 aydır gere gere geziyorum:) İlk defa bu yaz bikini bakmaya mutlu bişekilde gittim. Her yıl bikini bulmak işkence olurdu. Bu sene her gördüğümü almak istiyorum:) Hatta denemeden pazardan bile aldım:) Alışveriş yapmak artık çok daha zevkli oldu. Ben Tuğrul beye ameliyat olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Arkadaşlar ameliyat olmamanız için tek sorun korku ise Tuğrul bey ile görüşün derim. İnanın korku falan kalmayacak. Hadi cesaret diyorum. Herkese sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…