Sevgili "taylor" ve Tuğrul Bey'in web sitesini google da arayan tüm arkadaşlar..!!!!
Ben bunun nedenini doktora sordum, dikişleri aldırdığım gün. Google arama motorundan kaydını sildirmiş arkadaşlar.
Onun nedeni de, insanların kendisine sadece hastalarının tavsiyeleri ile ulaşmasını istiyor.
"selennnnn" arkadaşımızın daha önce söylediği gibi FABRİKASYON ÇALIŞMIYOR...
Ayda en fazla 16 ameliyat yapıyormuş. 17 olmaz, yapmam diyor.
Hepinize sevgilerle...
Bilgilendirme için teşekkürler deepgreen. Az sayıda ameliyat yapması her hastaya ayırdığı vaktin çoğalması açısından güzel bir uygulama.
Aynen öyle "taylor" cumm.
Her hastaya ayırdığı zaman, son derece kalitelidir. Ben bunu gördüm.
Bu arada yardımcı olabileceğim her ne olursa olsun, hiç çekinmeden söyle, elimden geldiğince cevaplarım tüm sorularını..
Sevgilerimle...
Çok teşekkürler! Ben çok kilo aldım ve şu an verme aşamasındayım. Ama hala daha verecek çok kilo var. Sanırım bu yıl sonu veya gelecek yıl başı gibi hepsini vermiş olacağım. O yüzden şu an doktorlarla görüşmüyorum. Şu an sadece dikleştirme düşünüyorum ama belki daha fazla kilo verdikçe silikon da gerekebilir. O yüzden şu an bekleme aşamasındayım. Bu arada forumlarda yazılanları okuyarak kendimi hazırlıyorum. Yazdıklarınız çok faydalı oluyor. Çok teşekkür ediyorum.
Çok doğru bir yolda ilerliyosun. Kendini sağlama almaya çalışman çok güzel. Evet iyice kilo verdiğinde, belki protez ile de halledilebilecek. "selennnnn" arkadaşımız o şekilde oldu mesela. "leylek82" arkadaşımız da aynı şekilde. Diğer tüm doktorlar askılama, dikleştirme şart dedikleri halde, Tuğrul Bey sadece silikonla halletmiş.
Umarım hakkında hayırlısı olur, ve en mutlu olacağın sonuca ulaşırsın.
Sevgilerle..
canım ben çok şiştiğim için ilk bi hafta anlaşılırdı heralde.
ama deepgreen ve selen şişmedik biz dediler. ikinci hafta dışarı yazlık kıyafetlerle çıktım kimse anlamadı
hafif şüphelenenlere de kist tedavisi görüyorum.hormonal ilaç aldığım için biraz şişler bi iki haftaya incekler dedim:sinifsinif:
Sevgili "lynn_lynn", doktorumuzu o kadar doğru anlatmışsın ki, gerçekten ona bir kere daha ameliyat olasım geldiBende senin tüm söylediklerine katılıyorum. Hatta söylediklerinin doğruluğuna şahit olduğuma her türlü yemini edebilirim...
Allah'ın sevdiği kuluymuşum diyorum ve daima şükrediyorum Allah'a, beni Tuğrul Turan ile karşılaştırdığı için...
Tamam "taylor". Seni takip edeceğiz.
Sevgili cellminn, sen ameliyatımda hastaneye ne biçim çiçek getirdin yaw, hâlâ solmadılar valla))))
Okudun üfledin mi yoksa bu çiçeklere)))
Maşallah, hayatımda ilk defa bu kadar dayanıklı çiçek gördüm..
Normalde 10 gün sonra solmaları gerekirdi ama bugün 19. gün ve hala mis gibiler))
z£yn€p;8710412 .!.:arkadaşlar ya selennn arkadaşımız nerelere kayboldu ne zamandır girmiyo foruma?
valla yokluğu hemen anlaşılıyo
özledik seni selenn gel artık :))
Tamam "taylor". Seni takip edeceğiz.
Sevgili cellminn, sen ameliyatımda hastaneye ne biçim çiçek getirdin yaw, hâlâ solmadılar valla))))
Okudun üfledin mi yoksa bu çiçeklere)))
Maşallah, hayatımda ilk defa bu kadar dayanıklı çiçek gördüm..
Normalde 10 gün sonra solmaları gerekirdi ama bugün 19. gün ve hala mis gibiler))
Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun. Cok tesekkur ediyorum oncelikle, butun bu deneyimlerinizi paylasip bizlere yardimci oluyorsunuz. Kendinizle gurur duyun boyle cesur ve paylasimci oldugunuz icin...
Ben ergenlik cagindan beri kilosundan ve vucudundaki sarkmalardan muzdarip biriyim. Hayatim boyunca memelerimdeki ve gobegimdeki sarkmaya bakip durdum ve inanir misiniz sirf bu yuzden kilo vermeye bile ugrasmadim, nasilsa igrenc bir goruntu var, zayiflasam ne olacak dedim... Ama simdi hayatimda bazi degisiklikler oldu ve kalacak izler yuzunden hep israrla dusunmeyi reddettigim meme diklestirme ve karin germe operasyonlarina kendimi hazirlama calisiyorum, bilmem beni anlayabilecek misiniz ama bunu yapabilmek hayatimda ilk kez spora ve diyete baslamami sagladi, simdiden 6 kilo verdim. Bunda bu forumun etkisi cok buyuk! Hepinizden Allah razi olsun. Daha verecek coook kilom var evet ama cok azimliyim ve kilolarimi veriyorum. Beni umutsuzlukla baglayan o kisirdonguden ciktim. Simdi de sonrasi icin arastirma asamasindayim. Tugrul bey hakkinda yazdiklariniz cok guzel meme ameliyatlari icin. Ben meme askilama yaptirmak istiyorum insallah. Listemin baslarina yerlestirdim kendisini. Peki Tugrul bey karin germe operasyonunda nasildir bir fikriniz var mi? Izler konusunda hassasiyet gosteren bir doktor mudur? Belki 6-7 senedir bakmadigim fotograf kalmadi internette ve bazilari o kadar kotu ki( Hevesimi kirmasinlar diye hemen kapatiyorum boylelerini...
Umarim beni daha yolun basinda oldugum icin ciddiye almamazlik etmezsiniz. Desteginize ve onerilerinize cok ihtiyacim var. Umutsuzluklar ve uzuntulerle gecen yillarima son vermek istiyorum artik...
mehaba canim ne demek ciddiye almamak. bu forumun amaci zaten bu birbirimize destek olmak. ben ameliyat olali 2,5 ay oldu ve sonuclarindan o kadar memnunumki bu forumu birakasim yok cok ciddiyim. bende bu forum sayesinde tugrul beyi buldum ve de cok cici insanlarla tanistim.
bu arada insanin öz güveni kadar önemli olan bisey yok. ufacik bir degisiklik bile insani ne kadar mutlu ediyo basimizi dik tutabiliyoruz. bende sarkmis koca gögüslerle kiyafet alirken bile bunalima giriyodum. simdi her alisveris yaptigimda banyodan cikip kiyafet giyerken heran o beni rahatsiz görüntüden kurtuldugum icin dogru karar verdigim icin cooookk mutluyum. umutsuzluga düsmene gerek yok canim. ne güzel bak kilo veriyosun sonrada o süper karin ve gögüslere kavuscaksin. sonuna kadar destekliyorum canim seni. karin ameliyati ile ilgili pek fazla bilgim yok maalesef. ama tugrul beyi soracak olursan muhtesemm bir doktor. ama yinede kendin bir görüs derim. yinede sorularin olursa seve seve canim.
bir an önce umdugun doktorda umdugun boyutlara ulasman dilegiyle. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?