Tekrar merhaba bayanlar ..
Aklıma birşey takıldı kızlar, kışın ameliyat olmak istediğimden bahsetmiştim sizlere , gögüs büyütme ameliyatından sonra yapılan sargılar bol bir kazağın altından belli olurmu ?? yani büyüyen göğüsleri daha da mı büyük gösterir? Ameliyattan bir iki gün sonra işe başlamayı düşündüğüm için ofiste anlaşılmaması açısından soruyorumCADIARZU
kızlar dikişlerim alınalı daha 10 gün oldu olmadı ama sağ göğsümde hiç iz kalmadı:1shok:
şaka gibi sol göğsüm biraz sorun çıkardığı için şişlikten dolayı onun da iz değil de dikiş yerine yapıştırılan şu ince bantlar var ya .onların yeri belliydi
dün akşam baktım o da geçmiş
ve dün arkadaşıma gösterdim ya bu nasıl şey iz nasıl hiç kalmamış dedi şaşırdı
bn ilaç falan da sürmedim
Allah dr.umdan razı olsun
valla bu işi biliyor oa.s
Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun. Cok tesekkur ediyorum oncelikle, butun bu deneyimlerinizi paylasip bizlere yardimci oluyorsunuz. Kendinizle gurur duyun boyle cesur ve paylasimci oldugunuz icin...
Ben ergenlik cagindan beri kilosundan ve vucudundaki sarkmalardan muzdarip biriyim. Hayatim boyunca memelerimdeki ve gobegimdeki sarkmaya bakip durdum ve inanir misiniz sirf bu yuzden kilo vermeye bile ugrasmadim, nasilsa igrenc bir goruntu var, zayiflasam ne olacak dedim... Ama simdi hayatimda bazi degisiklikler oldu ve kalacak izler yuzunden hep israrla dusunmeyi reddettigim meme diklestirme ve karin germe operasyonlarina kendimi hazirlama calisiyorum, bilmem beni anlayabilecek misiniz ama bunu yapabilmek hayatimda ilk kez spora ve diyete baslamami sagladi, simdiden 6 kilo verdim. Bunda bu forumun etkisi cok buyuk! Hepinizden Allah razi olsun. Daha verecek coook kilom var evet ama cok azimliyim ve kilolarimi veriyorum. Beni umutsuzlukla baglayan o kisirdonguden ciktim. Simdi de sonrasi icin arastirma asamasindayim. Tugrul bey hakkinda yazdiklariniz cok guzel meme ameliyatlari icin. Ben meme askilama yaptirmak istiyorum insallah. Listemin baslarina yerlestirdim kendisini. Peki Tugrul bey karin germe operasyonunda nasildir bir fikriniz var mi? Izler konusunda hassasiyet gosteren bir doktor mudur? Belki 6-7 senedir bakmadigim fotograf kalmadi internette ve bazilari o kadar kotu ki( Hevesimi kirmasinlar diye hemen kapatiyorum boylelerini...
Umarim beni daha yolun basinda oldugum icin ciddiye almamazlik etmezsiniz. Desteginize ve onerilerinize cok ihtiyacim var. Umutsuzluklar ve uzuntulerle gecen yillarima son vermek istiyorum artik...
leylek82, ciddi misin? ne güzel izlerinin epeyi kaybolması..
Benimde dikişlerim alınalı 1 hafta oldu ve gerçekten bende de belirginsizlik söz konusu.
Dikişlerin olduğu yerde hafif bir buruşukluk söz konusu. Yani deride çok ince şekilde bir kaç katman fazlalık var. Geçende o dikkatimi çekti, baktım baktım aynada, burası buruşukmu kalacak derken, aklıma sebebi geldi.
Protezler bir kaç aya kadar aşağı düşecek, karşıdan bakıldığında dikiş yeri görünmez hale gelecek ya, onun için doktor cildimde pay bırakmış zannedersem. Protezler tam oturduğunda orası düzlenecek yani)
Valla kızlar bu adam KıM NE DERSE DESıN, (ÇEKEMEYEN ÇATLASIN) bu adam "number one", herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.
merhaba göğüs büyütmeden kastınız slikon protezler öyle değil mi bende bu slikon ameliyatının ücretini öğrenmek istiyorum yazar mısınız lütfen arkadaşlar tuğrul beyde toplam maliyet ne kadar
z£yn€p;8781724 .!.:6.000 lira ablacım :)
Sevgili cankiz22 sana sadece şunu söylemek istiyorum:
Hani resimlere bakıyorum, hemen kapatıyorum demişsin ya; Tuğrul Bey'in sana göstereceği dikleştirme ameliyatı sonrası resimlere baktığında ağzın açık kalacak, kapatmasını istemeyeceksin...
aynen katılıyorum sanaa:)ve benimkilerde şimdi o resimlerdekiler gibi:)masallah tabii..
arkadaşlar merhaba ;
bana da doktor tuğrul beyin adresini gönderebilir misiniz..
bende göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum ama kafam çok karışık
Eminim öyledir, hiç ama hiç şüphem yok. O resimleri gördükçe, keşke benimkiler de büyük ve sarkık olsaydı da, bende Tuğrul Bey'e dikleştirme olup barby bebek göğüslerine sahip olabilseydim diye içimden geçirmiyor değilim)
Ama benimkilerin de maşallahı var ablası)
Kendi kendime nazar değdireceğim korkusuyla artık öyle demiyorum ama. Çok çirkin olmuşlar, çok çirkinnn;-))))
Sevgili tugba_z, ameliyattan sonra şişme oranın, var olan göğüs dokuna bağlıymış. Mesela önceden yaklaşık 200 cc kendi meme dokusu olan bir bayanla, benim gibi 60-70 cc kendi meme dokusu olan bir bayanın şişme oranı arasında çok fark olurmuş. Bunu Tuğrul Bey söylemişti. Sargılar tam aksine küçük gösteriyor, bayaa bir sıkıp topladığı için. Hatta ben sargıların üzerinden bakıp küçük olmuşlar sanmıştım.
Masa başı işine ertesi gün başlayabilirsin canım. Ama kollarını kullanmakta ilk 2-3 gün zorlanacaksın. Mesela saçlarını taramak gibi, ağır bir şey kaldırmak gibi.
Sanada şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et. Kendine iyi bak..
seleeennn cigimm canim sende benim gibi koptun bu ara demekki netten. hayirdir tasiniyomusun yoksa heheh:) ben tatile devam walla daha 11 günüm var sicagin ve yeni gögüslerimin tadini cikariyorum. burda tatilde daha iyi anladim ne kadar iyi bir karar verdigime. hayatimda ilk defa aski izi olmadan bronzlastim yupppiiii. hemde desteksiz bikinilerle.ama korumaya tabiiki devam güneslendigim zaman kalin kalin havlularla gögsümü kamufle ediyorumki izler fazla kalmasin. allah tugrul turan beyden razi olsun. hatta su estetigi icad edenin de alnindan öpeyim::))))) neyse memecanlar kocaman öpüyorum sizleri.
Merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun. Cok tesekkur ediyorum oncelikle, butun bu deneyimlerinizi paylasip bizlere yardimci oluyorsunuz. Kendinizle gurur duyun boyle cesur ve paylasimci oldugunuz icin...
Ben ergenlik cagindan beri kilosundan ve vucudundaki sarkmalardan muzdarip biriyim. Hayatim boyunca memelerimdeki ve gobegimdeki sarkmaya bakip durdum ve inanir misiniz sirf bu yuzden kilo vermeye bile ugrasmadim, nasilsa igrenc bir goruntu var, zayiflasam ne olacak dedim... Ama simdi hayatimda bazi degisiklikler oldu ve kalacak izler yuzunden hep israrla dusunmeyi reddettigim meme diklestirme ve karin germe operasyonlarina kendimi hazirlama calisiyorum, bilmem beni anlayabilecek misiniz ama bunu yapabilmek hayatimda ilk kez spora ve diyete baslamami sagladi, simdiden 6 kilo verdim. Bunda bu forumun etkisi cok buyuk! Hepinizden Allah razi olsun. Daha verecek coook kilom var evet ama cok azimliyim ve kilolarimi veriyorum. Beni umutsuzlukla baglayan o kisirdonguden ciktim. Simdi de sonrasi icin arastirma asamasindayim. Tugrul bey hakkinda yazdiklariniz cok guzel meme ameliyatlari icin. Ben meme askilama yaptirmak istiyorum insallah. Listemin baslarina yerlestirdim kendisini. Peki Tugrul bey karin germe operasyonunda nasildir bir fikriniz var mi? Izler konusunda hassasiyet gosteren bir doktor mudur? Belki 6-7 senedir bakmadigim fotograf kalmadi internette ve bazilari o kadar kotu ki( Hevesimi kirmasinlar diye hemen kapatiyorum boylelerini...
Umarim beni daha yolun basinda oldugum icin ciddiye almamazlik etmezsiniz. Desteginize ve onerilerinize cok ihtiyacim var. Umutsuzluklar ve uzuntulerle gecen yillarima son vermek istiyorum artik...
aynen katılıyorum sanaa:)ve benimkilerde şimdi o resimlerdekiler gibi:)masallah tabii..
selennnnn cimm, cellminn cimm, canlarımm, memecanlarımm)
Sizleri öyle özledim ki, yine bir araya gelelim istiyorummm. Doktor bana 20 gün sonraya randevu vermişti. Eylül'ün 11 ine denk geliyor. O gün keşke yine toplansak, leylek82 de gelse, ecemiz de gelse, lynn de gelse, zeynep ve işte hepsi gelse) Gerçi ramazan dolayısıyla bir şey yiyip içemesekte, sohbet ederdik en azından ) Hepinizi seviyorum, iyiki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?