meme büyütme dikleştirme slikon vs yaptırmış olanların önceki ve sonraki hallerini gösteren resimleri nerde bulabilirim lütfen link verir misiniz
Ohhh sen iyi alistin artik tum kontrollerde bizleri yaninda istersin:))))))))))))))))))))
Saka bir yana doktorumuza kalabalik bir grup ile muayenehanesine giderek surpriz yapsak ne hos olur degil mi?
Ayyy ben bir geleyim ondan sonra bulusuruz. Harika sohbetler ederiz.
kim eve kapanmış ben misengözlerimebaksanabLeylek82 kuzum valla bende seni ozledim ama bizim kucuk hinzirlar bizim bulusmamizi istemiyorlar. Yahu sende benim eski halimde oldugum gibi kendini eve mi kapatiyorsun? Itiraf et. Yok canim henuz tasinmadim yilan hikayesine dondu. Seni bir msnde yakalasam uzun uzun konusuruz.
tekrar merhaba bayanlar ..
Aklıma birşey takıldı kızlar, kışın ameliyat olmak istediğimden bahsetmiştim sizlere , gögüs büyütme ameliyatından sonra yapılan sargılar bol bir kazağın altından belli olurmu ?? Yani büyüyen göğüsleri daha da mı büyük gösterir? Ameliyattan bir iki gün sonra işe başlamayı düşündüğüm için ofiste anlaşılmaması açısından soruyorumcadıarzu
meme büyütme dikleştirme slikon vs yaptırmış olanların önceki ve sonraki hallerini gösteren resimleri nerde bulabilirim lütfen link verir misiniz
selam canım bir gömlek işini rahatlıkla görür. Kesinlikle belli olmuyor. Ben tüm bandajlara rağmen bir gömlek yetti. Yakasınıda kapattığın zaman süpersin. Sevgiler...
Sevgili arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum.Daha önce de Tuğrul bey'in iletişim bilgilerini almıştım sizden.Kendisiyle ben de mesajlaştım,önümüzdeki ay içinde muayene olmak için gitmeyi planlıyorum.Yalnız prosedür nasıl işliyor ameliyat olan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirler mi acaba?Ben Hatay'dan geleceğim.Öncesinde mamografi veya başka tetkikler gerekiyor mu?Yoksa herşey orda mı yapılıyor?Ameliyat sonrasında bandaj çıkarmak için tekrar mı gitmek gerekiyor,sürekli kontrol sözkonusu mu?
Sevgili arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum.Daha önce de Tuğrul bey'in iletişim bilgilerini almıştım sizden.Kendisiyle ben de mesajlaştım,önümüzdeki ay içinde muayene olmak için gitmeyi planlıyorum.Yalnız prosedür nasıl işliyor ameliyat olan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirler mi acaba?Ben Hatay'dan geleceğim.Öncesinde mamografi veya başka tetkikler gerekiyor mu?Yoksa herşey orda mı yapılıyor?Ameliyat sonrasında bandaj çıkarmak için tekrar mı gitmek gerekiyor,sürekli kontrol sözkonusu mu?
aaa çok sevindim hemen dönülebiliyormuş.. ben istanbulda olmadığım için orda kalma sorunum olcaktı sewindim bunaayrıca büyütme ameliyatı olanlar....benim 25 gibi üniversitem açılıyor ve ailemden uzakta okuyorum sizce kaç gün lazım bu ameliyat için.. başka bir tatilde mi olsam fikirleriniz nedir??
ben de dün küçültma ameliyatımı oldum ve öyle rahatım ki! çok mutlluyum çok çok çok çok mutluyum!ne ağrım ne sızım oldu ağrı kesici yapmalarına gerek bile kalmadı. simdilik biraz biraz kaşınıyor bandajlarıımın altı. oooooooff mükemmel hissediyorummmmmmmm
ben de dün küçültma ameliyatımı oldum ve öyle rahatım ki! çok mutlluyum çok çok çok çok mutluyum!ne ağrım ne sızım oldu ağrı kesici yapmalarına gerek bile kalmadı. simdilik biraz biraz kaşınıyor bandajlarıımın altı. oooooooff mükemmel hissediyorummmmmmmm
aa canım çok geçmiş olsun
inşallah gelişmeleri yazarsın burdan
gerçekten acı çekmiyosun hemen hemen dimi.bu çok iyi canım
ama sakın bandajlarını kaşıma ellerine sahip çık
ben bi yerini kaşıdım su topladı
ameliyatı bıraktım onla uğraştım valla
tırnağımla kaşıdım heralde
sakın yani sakın hele tırnak asla
Leylek82 senin son durumun nedir ben de ameliyat olmayi dusunuyorum. Bir memen mosmordu sanirim senin biri yukarida ve sert biri asagida diye yazmistin bir forumda. Su anda nasil durum? Benim memelrde seninki gibi ici iyice bosaldi naapicami bilemiyorum
canım benim sol mememin morluğu geçti
aşağı da düştü
ameliyat olalı 1 ay oldu
erken iyileşme sürecini beklemek gerekiyor gerçkten
daha önceki yazılarımı okuduysa benim sol mememdeki sorunlardan dolayı yaşandı bu durum
yani dr.la sürekli telefonlaştık sen bi ay beklencekse de eğer bu süreyi uzatabilirsin biraz dedi
Allaha şükür düzeldi canım şu an çok memnunum
yumuşamaya da başladı bayağı
bu durummu daha önce hiç görmemiş dr.um zaten
çok nadir azıcık olabiliyomuş morluk
ama benim meme zarfımdan kaynaklandı maalesef işte
bi ara bayağı korktum hatta tamam dedim bişeyler yanlış gitti bu kadar morluk imkansız yani ama 2 hafta içinde dağıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?